Режим за правилно хранене?

31.03.14
08:42

Здравейте на всички. Нов съм във форума и се надявам за разбиране.Тренирам от 4 месеца по програма изготвена от мои приятел,но имам чувството, че нещо не е наред. От както тренирам растежа ми е малко и смятам, че се дължи на това ,че работя само нощем, а през деня спя около 6 часа. Не употребявам никакви възстановителни добавки и смятам ,че на това се дължи моят проблем. Ако може някои да ми изготви програма за хранене,но без никакви химии. Аз съм 120кг. и съм 190 висок. Целта ми е да постигна максимален растеж на мускулите си натурално. Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.03.14 08:51.

Здравей, прочети тази тема и състави базата на режима си самостоятелно. После може да го коментираме тук.

31.03.14
18:34

благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1