02.07.2014
Сън: 3.5 часа, ставане 06:10
Закуска №1: 1 киви и половин доза протеин;
Закуска №2: Бъркотия + 1 шоколадов бонбон;
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 3 оризовки + домат и краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж;
Вечеря: 170 гр. телешко печено мариновано с горчица + голяма салата (айсберг, рукола, домат, краставица) + чаша вино + 1/4 торта (blush) (wasntme) (giggle);
Добавки - Рибено масло;
Вода - Нямам спомен вече;
4 кафета и 2 зелени чая.
Тренировка: Няма
Нямаше на кого да оставим малкия, пък и мъжа ми кацна от командировка привечер, та си отбелязяхме празника вкъщи (party) Гледахме снимки, спомени...
Досега точно такъв чийзкейк не бях правила - без печене, с желатин и с бонбонки “Виолетка”, но добре се беше получило - много свежо, ароматно и лятно (и калорично де... )
03.07.2014
Сън: 4 часа, ставане 03:30 (dull)
Закуска: Филия и половина пълнозърнест “Местемахер” + 150 гр. котидж с 2 ч.л. ленено масло + 1/2 краставица;
Обяд: 200 гр. пилешко филе + 5 оризовки + домат и краставица;
Следобедно: Протеин + 50-60 гр. бразилски орех;
Тренировка
Следтренировъчно: Половин доза протеин + 6 мини оризовки с ябълка и канела;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка с чушка и пресен лук, 150 гр. извара и табаско + 6 оризовки + домат и краставица;
Добавки - Рибено масло;
Вода - 1.5 - 2 л.;
4 кафета и 3 зелени чая.
Тренировка:
Преден клек: 1х10 с 20, 1х10 с 30, 1х10 с 40, 4х5 с 50;
Лег преса: 1х12 с 50, 1х12 с 90, 4х10 със 120 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 5 повт.;
Сумо клек: 1х12 с 10, 3х12 с 15 кг + разтоварваща серия с 10 кг. - 10 повт.
СС Бг-клек: 3х12 с 10 + Бг-тяга: 3х12 с 18;
Хип тръстер: 4х12 с 50 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 5 повт.;
Donkey kick: 3х20 с всеки крак;
Повдигане на пръсти на 1 крак (прасец): 3х12 с всеки крак без тежест;
Бях се настроила, че ще тренирам лекичко, защото едва гледах. Викам си, само клековете да се напъна да си направя, пък за другите упражнения ще намаля тежестите. И бях убедена, че го правя на лег-пресата, защото от преумора не съм забелязала какви тежести слагам (giggle) После вече се поразсъних и се стегнах за останалите упражнения.
Обаче иначе заради недоспиването целия ден бях като зомби. Супер много работа имам, направо изпушвам на моменти. От 12-ти сме отпуск за 2 седмици и трябва да подготвя цял куп неща преди да изляза. Всеки път ми излиза през носа лятната почивка, но тази година е просто кошмарно. Е, ще стисна зъби и ще се справя, както обикновено (muscle) После ще релаксирам на плажа (npool)
Мнението беше редактирано от Светлето на 04.07.14 16:40.
Ще ти я пусна на лично :)
Мнението беше редактирано от Светлето на 05.07.14 09:23.
Светле, забелязала съм една закономерност - кажа ли, че ще тренирам по-леко, то това е моментът, в който напъвам най-много...
04.07.2014
Сън: 6.5 часа, ставане 06:10
Закуска №1: 1 киви и половин доза протеин;
Закуска №2: Обичайната бърканица;
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 6 оризовки + домат и краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж + 2 ч.л. зехтин;
Вечеря: 220 гр. пилешко филе + салата с 1 с.л. ленено масло + 2-3 лъжици крем сирене (нискомаслено);
По между другото: 7-8 бадема и около 20 гр. кашкавал;
Добавки - Рибено масло, креатин;
Вода - около 1.5 л.;
3 кафета и 2 зелени чая.
05.07.2014
Сън: 9.5 часа :P , ставане 07:30
Закуска №1: Както всеки ден;
Закуска №2: Отново бъркотия, но днес с кокосови стърготини вместо с канела;
Обяд: Омлет от 4 белтъка с чушка и пресен лук + 150 гр. извара + 1.5 филии пълнозърнест Местемахер + домат;
Следобедно: Протеиново сладоледено кисело мляко (250 гр.) с 1 с.л. ленено семе;
Вечеря: Голяма зелена салата със 150 гр. риба тон и 1 с.л. зехтин;
По между другото: 2 лъжички крем сирене;
Добавки - Рибено масло;
Вода - около 1.5 - 2 л.;
3 кафета.
06.07.2014
Сън: 6.5 часа, ставане 07:30ч.
Закуска №1: Половин доза протеин и едно киви;
Закуска №2: Филия и половина пълнозърнест Местемахер + 150 гр. котидж + 2 ч.л. ленено масло + половин краставица;
Обяд: Омлет от 4 белтъка с 200 гр. задушени зеленчуци (моркови броколи и карфиол) + 80 гр. извара (само толкова ми беше останала) + 6 оризовки;
Тренировка
Следтренировъчно: Половин доза протеин + 4 големи оризовки с шоколад;
Вечеря: 200 гр. пилешко филе + 6 оризовки + салата (огромен домат, чушка и краставица)
Добавки: Рибено масло, креатин;
Вода: Около 2 л.
3 кафета
Тренировка:
1. Мъртва тяга - 1х10 с 20, 1х10 с 40, 1х8 с 50, 1х5 с 60, 4х5 със 70 кг.;
2. Хоризонтално набиране с краката върху пейка - 4х8;
3. Гребане с дъмбел - 2х8 с 12,5, 2х8 с 15кг. дъмбел + разтоварваща серия с 10 кг. - 12 повт.;
4. Пул даун в подхват - 2х10 с 35, 2х10 с 40 кг. + разтоварваща серия с 25 кг. - 10 повт;
5. Ренегатско гребане - 4х6 с всяка ръка с 10 кг дъмбели.;
6. Обратна коремна преса на наклонена пейка - 3х15;
7. Обръщане на шанга - 4х10 с 25 в СС с AB Wheel - 4х10.
Сложих си този път дълги чорапи върху клина за тягата, но пак съм със синки по краката. Е, по-малко са от миналата седмица, което си е вид напредък.
Други неволи имах сега - тренирах с нови ръкавици, които вместо да ме предпазят от мазоли, още на тягата ми направиха и скъсаха такива :@ Много ме е яд! Добре все пак, че това ми беше последната тренировка с тяга преди отпуската, та ще има време да заздравеят, но е супер неприятно - щипе от всичко, а и изглежда доста аграрно (blush).
Иначе готин уикенд беше - ходихме в зоопарка, на пазар за морето, пооправих си къщата, размразявах фризера и хладилника и нищо, ама нищичко не пипнах от това, което си бях донесла от офиса (което тези дни ще ми излезе през носа, но майната му....)
Мнението беше редактирано от Светлето на 07.07.14 08:40.
07.07.2014
Сън: 5.5 часа, ставане 06:30
Закуска №1: Протеиново смути с киви;
Закуска №2: Омлет от 1 яйце и 2 белтъка с чушка и червен пипер + 75 гр. ръжени ядки, 1 с.л. ленено семе, стевия и канела;
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 6 оризовки + домат и краставица;
Следобедно: 30 гр. бразилски орех + половин доза протеин;
Вечеря: 250 гр. сьомга + голяма зелена салата;
По между другото: няколко бадема и 5-6 тънки резенчета луканка;
Добавки - Рибено масло;
Вода - около 1.5 л.;
3 кафета и 2 зелени чая.
Нищо интересно общо взето.
Твърде много работа. Усещам се вече срайно неефективна и на ръба на силите си.
Храната ми е май доста еднообразна, но нямам достатъчно време да си готвя специално за мен и гледам да мина с каквото е най-лесно. Не ми е писнало и си ми е вкусно де, но като ги описвам нещата виждам, че особено наобед зациклям.
Поръчах си ПОРЕДНИТЕ ръкавици. Дано са по-сполучливи този път...
08.07.2014
Сън: 5 часа, ставане 06:30
Закуска №1: 1 киви + протеин;
Закуска №2: Бърканица;
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 65 гр. (сурово тегло) пълнозърнести макарони + 1 голяма тиквичка на грил;
Следобедно: 35 гр. бразилски орех + половин доза протеин;
Тренировка
Следтренировъчно: 1/2 доза протеин + 30 гр. стафиди;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка със зеленчуци + 150 гр. извара + 6 оризовки;
Добавки - Рибено масло, креатин;
Вода - Около 2 л.;
4 кафета и 1 зелен чай.
Тренировка:
Военна преса - 1х10 с 10, 1х10 с 15, 2х5 с 20, 3х5 с 22.5 кг.;
Странично разтваряне с дъмбели - 4х10 с 3 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 12 повт.;
Гребане с дъмбели от полунаклон - 1х10 с 10, 3х10 с 12.5 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 8 повт.;
Повдигане на дъмбели от наклонена пейка - 1х10 с 9, 3х9 с 10 кг. + разтоварваща серия с 7 кг. - 10 повт.;
Трицепсово разгъване на скрипец - 1х10 с 25, 3х10 с 30 + разтоварваща серия с 20 кг. - 12 повт.;
Трицепсово разгъване с дъмбел над глава - 3х10 с 8 кг.+ разтоварваща серия с 6 кг. - 6 повт.;
Лицеви опори “делфин” - 3х12;
Страничен планк с обратен флайс - 3х10 с 2кг. гиричка;
Интервално на пътека - 15 мин.;
Колита и ПМС са се съюзили срещу мен тези дни. Супер много ми е подут корема, за което освен останалото, допринасят е стреса и недоспиването. Още малко остана обаче! Е, оказа се, че ще помъкна някоя и друга папка с мен на морето, но няма да е като тук.
Не е истина градушката на какво ни направи колата :( ;( И каското сме го направили на вноски, а за да заведем щета трябва да го платим цялото, пък то не е хич малко. Баш преди отпуската...
(hug)
А може ли едно копи-пасте на рецептата на чийзкейка, за изтървaлите (wave)
Аз съм в режим, но би било хубаво да си я имам (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.07.14 08:48.
Имаш я! Не знам доколко ти се вписва в режима, но съм сигурна, че ще я наместиш някъде ;)
Наминавам набързо, докато чакам да ми се изтегли една справка ;)
Последните дни са ми брутални просто...
Спя по 2-3-4 часа на денонощие а през 90% от останалото време работя (tmi) Чудя се как ме търпят вкъщи!
Не е нормално това и днес ще взема да си поговоря с шефката. Викам си да взема да се убода с нещо, да си пусна малко кръв, да види че не съм машина ;)
Обичам си работата, добра съм в нея и по принцип я върша с удоволствие, но има моменти, когато просто задачите ми стават повече отколкото сам човек може да поеме...
Както и да е, днес в 17:30 дърпам шалтера за две седмици и твърдо съм решила да не взимам никаква работа за отпуската, и без друго от мейлите няма как да избягам, поне друго да не цъкам, пък после... не знам... ще се надявам на чудо за да наваксам ;)
От ПМС, застояването, безсънието и напрежението съм с доста сериозна водна задръжка, краката са ми ужасно отекли и корема ми е мноооого подут. МЦ трябваше да се появи вчера, но защо ли пък да не се забави няколко дни, та да ми е “готино” на морето (dull)
Няма да описвам храната от миналите 2 дни подробно, защото не се различава особено от менюто ми в последно време. Единствено оризовките ги разнообразих с пълнозърнести макарони и сладки картофи.
Вчера успях да се завлека до залата и направих нелоша тренировка, която дори ме тонизира и ме извади от зомбираното състояние в което бях изпаднала. Правих малко по-дълги почивки между сериите (около 90 - 120 сек.), но като цяло останах доволна. Ако днес следобед се появи и обичайната мускулна треска, ще значи съм се справила, въпреки скатаването с удължените почивки.
Тренировка 10.07.2014:
Преден клек: 1х10 с 20, 1х10 с 30, 1х10 с 40, 4х5 с 50;
Лег преса: 1х12 с 50, 1х12 с 90, 1х10 със 120, 4х10 със 130 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 5 повт.;
Сумо клек: 1х12 с 10, 3х12 с 15 кг + разтоварваща серия с 10 кг. - 10 повт.
СС Бг-клек: 3х12 с 10 + Бг-тяга: 3х12 с 18;
Хип тръстер: 4х12 с 50 кг. + удължаване на последната серия със същите кг. - 10 повт.;
Donkey kick: 3х20 с всеки крак;
Повдигане на пръсти на 1 крак (прасец): 3х12 с всеки крак без тежест;
Повдигане на краката от стенд - 4х15.
Днес ще доизядем каквото е останало в хладилника и утре потегляме - 3 дни ще сме на гости при родителите на мъжа ми в Добрич, а после 10 дни на моренце (sun)
Нямам още концепция какъв протокол ще следвам с храната по време на отпуската. Не съм решила още дали:
1. Да правя нещо като НВД с един зареждащ на 3-4 дни;
2. Да си продължа с РБД, като евентуално съвсем малко намаля калориите;
3. Да тегля една на всякакви режими и калории, и да го карам по усет, като единствено се старая да няма junk.
Мисля да описвам все пак какво се случва откъм храна и физическа активност, хем за да не се отпускам много, хем за да видя накрая какво се е получило. Ще се измеря утре сутрин и после след като се приберем. Надявам се да не се налага да си удължавам метъра ;)
11.07.14
11:07
Предвиди си в режима порция цаца или поне едни миди, това е задължително на някое плажно заведение :D Приятна отпуска!
11.07.2014
Сън: 6,5 часа, ставане - 6:30;
Закуска 1: Киви с протеин;
Закуска 2: Бъркотия;
Обяд: 170 гр. пилешко филе, тиквичка на грил, 6 оризовки;
Следобедно: 150 гр. котидж с 2 ч.л. зехтин;
Вечеря: 200 гр. пилешко филе, 200 гр. задушени зеленчуци (моркови, броколи, карфиол), 1 с.л. зехтин;
По между другото: 25 - 30 гр. сурово кашу.
Вода: към 2 л.;
3 кафета, 1 зелен чай.
12.07.2014
Сън: 7,5 часа, ставане - 7:30;
Закуска: 150 гр. котидж, 2 ч.л. ленено олио, филия и половина Местемахер;
Обяд: Омлет от 3 белтъка със зеленчуци и табаско, 200 гр. извара, 3 оризовки;
Следобедно: PhD Pro oat cookie;
Вечеря: Малко салата, 1 горно пилешко бутче - всичко обилно полято с олио (shake);
Вода: 1,5 л.
4 кафета
Събиране на багаж за 2 седмици - голям купон. Малкия ми “помага” като разпилява подредените дрехи и изсипва вече напълнените куфари :) Някак си успяхме да тръгнем към 14:30. Този път хлапето издържа геройски без да повръща.
13.07.2014
Сън: 6 часа с няколко събуждания. От 05:00 ч. сутринта слушам радио Хоризонт - накоя съседка на бабата на мъжа ми го е усилила до дупка :D Другите как спят не знам - то направо кънти...
Закуска: Ръжени ядки с ленено семе и стевия, два белтъка и едно яйце на омлет;
Обяд: Салата (домати и краставици) с олио, малка ципура, малък лаврак;
Следобедно: Половин кофичка кисело мляко, 1 с.л. ленено семе, половин доза протеин, 10 - 15 фъстъка;
Вечеря: Зелена салата със зехтин, 2 пилешки шишчета, зеленчуци на скара (мариновани отново с някаква мазнина).
Вода: 2 - 3 литра;
3 кафета
Цял ден разходки насам - натам из Добрич. Малкия има компания за игра по цял ден и е на седмото небе. Аз още не мога напълно да превключа в режим почивка - все ми се струва, че нещо трябва да свърша и се въртя като муха без глава, докато установя, че всъщност нямам нищо за вършене. Още се гоня с времето и с някакви измислени графици... Толкова не си спомням да ми е била натегната пружината до сега, направо е била пред скъсване.
Мнението беше редактирано от Светлето на 14.07.14 06:46.
14.07.2014
Сън - 7,5 часа, ставане - 06:30
Закуска: 3 варени яйца, филия протеинов хляб;
Обяд: 150 - 200 гр. свинско печено, салата с много олио;
Следобедно: Половин кофичка кисело мляко, 2 с.л. ленено семе, половин доза протеин;
Вечеря: Около 200 гр. свинско, салата (домати и краставици), печена чушка, 5-6 маслини, 2-3 парченца кашкавал и още толкова луканка.
Вода - поне 2л.
4 кафета
Май добре си хапвам (blush) Малко се чувствам подута и пресата се замаза, а още не сме стигнали до морето... Днес и утре реших да ги направя нисковъглехидратни дни. За вдругиден още не съм го решила.
Супер много ми се спи. И тази сутрин си послушах радио хоризонт.
Липсват ми тренировките!
Кой така каза (wasntme)
Щом се върна в София се мятам в залата, а днес очаквам да се класираме и на моренцето - там ще имам повече възможности за активност (само да не вали, само да не вали, само да не вали!).
П.П. Съседката и радио “Хоризонт” на МАХ ме ококориха в 5:30. Днес беше още по-силно и мъжа ми се събуди. Послушахме китка български хорца, сега новините... Веселба :D
Оооо, има кой да ми каже :D
Свилен бе, преди време те похвали, че си сила :Д
Кой така каза (wasntme)
Щом се върна в София се мятам в залата, а днес очаквам да се класираме и на моренцето - там ще имам повече възможности за активност (само да не вали, само да не вали, само да не вали!).П.П. Съседката и радио “Хоризонт” на МАХ ме ококориха в 5:30. Днес беше още по-силно и мъжа ми се събуди. Послушахме китка български хорца, сега новините... Веселба :D
Еми Светли, не си свикнала, ама така е на село и провинциално по принцип ставаме рано и слушаме народна музика, че да ни спори полския труд. :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.07.14 07:28.
Оооо, има кой да ми каже :D
Свилен бе, преди време те похвали, че си сила :Д
(blush) (blush) (blush)
Еми Светли, не си свикнала, ама така е на село и провинциално по принцип ставаме рано и слушаме народна музика, че да ни спори полския труд. :D
Ааааа, моля, моля! И аз ставам рано за работа, ама това бабе живее на главната улица в Добрич и доколкото разбрах, най-важната и задача е да кеси на пейките и да ходи на бинго.
А народната музика ни най-малко не ми пречи, чак ми идваше да тропна една копаница за добро утро :D Очертава се цял ден ще си тананикам “Не си го продавай Кольо чифлика” (rock)
15.07.2014
Сън: 7 часа, ставане 5:30
Закуска: 4 сварени яйца, половин краставица;
Обяд: Пилешко бутче на грил, салата (домати и краставици), маслини;
Следобедно: Доза протеин, 20 гр. орехи;
Вечеря: 3 пилешки крила, около 150 гр. агнешко печено, към 50 гр. сирене, домат, краставица, маслини.
Вода: 2-3 л., 4 кафета
Към 16:00 ч. се класирахме в Албена и направихме едно откриващо плажче. До вечерта още гледахме като облъчени и двамата с половинката - направо не можехме да повярваме, че сме се измъкнали от роднинската какафония. Вечерта най-после спахме на нормално и твърдо легло. Ако бяхме изкарали още една нощ на онова ръбесто диванче, щеше да ни трябва кинезитерапия ;)
16.07.2014
Сън: 9 часа, ставане 7:30
Закуска: 3 яйца, краставица, домат;
Обяд: 4 долни пилешки бутчета с някакъв доматен сос, краставица, маслини, таратор;
Следобедно: Доза протеин, 30 - 35 гр. орехи;
Вечеря: 5 свински ребра на скара (малко месо и много сланина), зелена салата, краставица, 10-15 маслини, малко кашкавал.
Вода: Към 2 л., кафета - много (4 или 5), на редички.
Трети ден въглехидратите ги държа около и под 1 гр./кг. Утре мисля да ми е зареждащ, даже по-скоро чийт ден :)
Днес беше облачно и плажа го пропуснахме. Мислех да си спретна някаква тренировка следобед, но взех че заспах. Иначе правих упражнение за трицепс на една пейка, докато малкия си играеше ;)
Мнението беше редактирано от Светлето на 16.07.14 23:08.
17.07.2014
Сън: 8 ч., ставане 06:20
Храна: Много и мръсна цял ден (blush) Горе - долу към 10 - 12000 калории, а може и повече. Не ме питайте как съм ги направила, че ме е срам.
Тренировка: В 6:30 сутринта на гладно и без кафе дори.
Два тегела на албенския плаж от край до край - спринтове + свински тръс. Спринтовете по пясъка не са като на пътеката ще знаете.
Намерих си едно ниско лостче до една пейка, където направих 5 кръга от:
- хоризонтално набиране х 10;
- лицеви опори х 15;
- бг клек х 15;
- упражнение за трицепс х 12
После 4 СС планк - 1 мин. + повдигане на краката до свещ х 12
И накрая в стаята - 4х12 странично разтваряне за рамо с 2 бутилки вода от 2,5 л.
Всичко супер, само дето не трябваше с храната да злоупотребявам толкова. Малко съм като алкохолиците - без едно мога, ама само с едно не мога да мина ;)
От утре пак ще спра въглехидратите за 2 дни и после ще направя зареждащ ден, но без чийт.
Мисля и да повтарям тренировката през ден.
17.07.14
23:03
12 000 калории? Шегуваш се ;п
Амииии, таковата... Освен обилните и мръсни закуска, обяд и вечеря с пържени, панирани и сладки неща, следобед сам-сама отнех живота на една цяла, истинска и божествена торта “Гараш” (blush)
Мъжа ми малко се притесни да не се гътна, но нищо ми няма, само снощи ми беше малко тежичко на корема (wasntme)
Та и да не са точно 12000, са близо...
Мнението беше редактирано от Светлето на 18.07.14 08:17.
18.07.14
12:01
Уоу, впечатлена съм ! Не знам дали бих събрала толкова неща за 1 ден ахах, евала :) Важното е,че си оцеляла :П
Представям си мъртва тяга, щом слегне цялото това. Ще дойда да гледам, виждам го да е впечатляващо!
Хихи, по-интересното е къде ще слегне и улегне ;)
18.07.2014
Сън - 8,5 часа, ставане 07:00;
Закуска: 2 цели яйца и 2 белтъка, краставица, 4 резенчета някакво филе (свинско);
Обяд: Пилешко филе със зелени чушки на плоча (може би към 200 - 250 гр. месо), краставица, имаше май и някаква мазнина в месото и чушките;
Следобедно: Половин доза протеин, 20-30 гр. орехи;
Вечеря: Салата (домати, краставици, червено цвекло, 50 гр. сирене, мазнина), около 200 гр. свински карета.
Вода - изгубих и дирите;
Кафета - много.
Това за една година или май по-малко, Светли?
Уху, мотивираш ме! Аз съм като на първата снимка. :D
Коригирам се: прочетох, че за три месеца (y)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 19.07.14 08:56.
Браво, Светле! Все едно гледам друг човек на втората снимка!
Отначало не забелязах надписа отгоре, кликнах върху първата снимка и си викам: “Абе Светлето е качвала и други снимки, на които изглеждаше доста по-fit…” и после видях надписа и втората снимка :D Промяната е сериозна и даже прочетох в детайли как точно се храниш, за да има такъв ефект при теб :))) Може би от утре и аз почвам с “бъркотиите” за закуска :))
Ели, храната е супер важна и гледам да съм максимално стриктна, но ефекта се дължи на комбинацията с тренировки, където също се раздавам ;)
19.07.2014
Сън: 8 часа, ставане 7:30;
Закуска: 4 яйца на очи, около 50 гр. сирене, домат, краставица;
Обяд: Някакво пилешко в доматен сос (т.е. с добавена мазнина) - около 300 гр., салата;
Следобедно: Половин доза протеин, 20-тина гр. орехи;
Вечеря: Около 300 гр. печен толстолоб, половин пъстърва на скара, шепа скариди, домати, краставици.
Вода - не знам, но май не беше много;
Кафета - и тях не ги броих, но съм сигурна, че бяха повече от необходимото. Сигурно съм единствения човек, който харесва воднистите кафета от машините в хотела, вкъщи също си го правя доста редичко.
Щях да ставам да тичам, но се “успах”, (както и днес между другото).
Физическа активност липсва (blush) Даже още не съм влизала в морето, а в басейна вечно има някакви игри и не става за плуване.
Сигурно съм единствения човек, който харесва воднистите кафета от машините в хотела.
А, двама сме (wait)
20.07.2014
Сън: 8,5 часа, ставане - 07:30
Закуска: 2 цели варени яйца и 2 белтъка, към 50 гр. сирене, 10-ина маслини, краставица, домат;
Обяд: Две не много големи скумрии на плоча, 2 печени зелени чушки, половин домат, краставица (мъжа ми ме прецака да изям и неговата риба и сега почти не ми останаха калории за вечеря);
Следобедно: Половин доза протеин;
Вечеря: Кюфте от неизвестен произход, което бяха кръстили “Бифтек с яйце”, краставица, домат, настъргани тиквички с копър и лимон.
За лека нощ (т.е. току-що): Две орехови ядки и един лешник.
Прескочих малко дневните калории...
Вали дъжд (swear) От яд даже не ми се и спи. Мъжете ми хъркат блажено в следобеден сън...
Днес ми е трети нисковъглехидратен ден и утре мисля да заредя. Ще пробвам да е без много чийт, а до сладкарницата с истинските торти въобще няма да приближавам, че май дадох лош пример онзи ден ;)
Мнението беше редактирано от Светлето на 20.07.14 22:13.
21.07.2014
Сън: 8 ч., ставане - 06:30
Тренировка:
40 минути тичане - свински тръс и 3-4 спринта (всичкия народ, който през цялата година се пази от спорта, като дявол от тамян, днес беше решил да влиза във форма и в 7:00 ч. сутринта на плажа беше като кръстовището на ректората в час пик);
4 кръга без почивка:
- хоризонтално набиране х 10;
- лицеви опори на лост на височината на коленете х 15;
- бг клек х 15
После, като отидохме на плажа правих планкове:
обикновени - 5х1 мин.;
странични - 4х40 - 50 сек. на всяка страна.
Мъжа ми каза, че съм фукла (giggle)
Поне до обяд, пресата още не се беше замазала.
Храната днес не е за пример. Уж щях да зареждам чисто, но пак се подхлъзнах и целия ден ще го пиша чийт. Няма да е брутално като онзи ден, но пак ще е с много десерти и сладоледи. Няма да броя калории.
Мнението беше редактирано от Светлето на 22.07.14 15:08.
22.07.2014
Сън 8 ч., ставане 07:30;
Закуска: Два белтъка и едно цяло яйце, към 50 гр. сирене, 10-12 маслини, краставица;
Обяд: Скумрия на скара, краставица, домат, 10-ина маслини;
Следобедно: Доза протеин;
Вечеря: Парче печени свински гърди, 4 пилешки дробчета, 1 кюфте, малко зеле, чушка и домат.
Вчера уж не се освиних много, а сутринта се събудих подута и доста подпухнала. То беше ясно, че два пъти поред няма да имам късмета да не ми се отрази чийта ;) Пресата е заминала :(
Утре ако се събудя по раничко ще потренирам. Днес пак правих малко планкове на плажа.
Мнението беше редактирано от Светлето на 22.07.14 20:53.
23.07.2014
Сън: 8 часа, ставане 07:30;
Закуска: 3 варени яйца, краставица, маслини;
Обяд: 1 свински котлет, към 200 гр. пиле със зеленчуци, краставица, домат;
Следобедно: Половин доза протеин, 20-25 гр. орехи;
Вечеря: Две рибки карагьоз, зелена салата с мазнина.
24.07.2014
Сън: 7,5 часа, ставане 07:30
Закуска: 3 белтъка, малко краставица, 4 големи парчета кекс, сок от ябълка;
Обяд: 200 - 250 гр. патешко месо, салата, парче торта, 10 бисквити “Еверест”;
Следобедно: Два белтъка, 1 малка топка сладолед;
Вечеря: Доста голямо парче печен свински бут, няколко лъжици салата “Снежанка”, зелена салата, голямо парче сметанова торта (не стигнахме до сладкарницата и се задоволих с хотелските десерти).
Днес ни е последния ден на морето, а времето е отвратително! Вали, гърми, не става за плаж, не мога и да изляза да се пораздвижа. Гадост!
Мъжа ми и той ми подлива вода - на почивка сме били, втилясвала съм се вече с тези калории, нищо нямало да ми стане от няколко дни ядене без режим и т.н. И понеже съм послушна жена ;) реших да се направя, че му вярвам днес и утре, и без друго ми е кофти настроението и съм подута... Ако спре да вали по-късно предчувствам разходка до сладкарницата с “Гараш”-а и плезирите...
МЦ закъснява. Силно се надявам да сме спретнали братче или сестриче на малкия разбойник, но също е вероятно да е от смяната на климата, а може и това да е причината да съм подута в последните дни.
Липсва ми залата...
Мнението беше редактирано от Светлето на 24.07.14 22:17.