17.11.14
14:08
Ма ти сериозно вече подминаваш стоте на тяга...За клека да не говорим- много здрав.
И си с 10 кила по-лека от мен, въй :)
17.11.14
18:18
Направо март месец идвай към Горна Оряховица ;)
казано от Queen Cobra на 17.11.14, 14:08:
И си с 10 кила по-лека от мен, въй :)
Да, но съм и доста по-ниска ;)
И ти си сила! На лежанката и набиранките мога само да ти дишам прахта и да точа лиги...
казано от Иван Благов на 17.11.14, 18:18:
Направо март месец идвай към Горна Оряховица ;)
Извинете ме за невежеството, но какво ще има март месец в Горна Оряховица (blush)(wasntme)
Мнението беше редактирано от Светлето на 18.11.14 09:44.
Републиканско по силов трибой.
И аз съм доста ниска, но и доста тежка :D :D :D
казано от Блажка на 18.11.14, 09:47:
Републиканско по силов трибой.
Аааа, за идване, може и да дойда тогава... Да погледам ;)
казано от Блажка на 18.11.14, 09:47:
И аз съм доста ниска, но и доста тежка :D :D :D
Блажиии, ти си съвсем друга класа!
С моите профански опити - ей така на майтап, мога да си позволя единствено да ти се възхищавам отдалече :)
Мнението беше редактирано от Светлето на 18.11.14 10:08.
18.11.14
10:10
Спокойно може да се явиш и да се представиш достойно. Конкуренция между жените няма, то и участнички няма.
Сто процента ще си със сребърен медал Ивелина Кирилова е в твоята категория (52кг) - клек около 160-170, лег 90-100 и тяга около 160-170 с екипировка)
:D :D :D :D :D
Благодаря, развеселихте ми деня и усмихнахте мрачния вторник!
С мойта лежанка 40 кг. два залепени сребърни медала ще взема :P
П.П. Обичам ви :*
18.11.14
11:03
Аз бях сериозна.
Стига да се научиш да вдигаш по правилника, може да се явиш. Тежестите ти са конкурентни за “нормалните” хора -жени, де, не професионалистки :) Би било добре да има повече участнички-по една в категория не стига за нищо, камо ли за конкуренция.
Много жени във фитнесите (само не и в моя град де) вдигат и клякат с повече от 100 кг, но никоя не иска да се покаже.
Защо? Конкуренцията надъхва да дадеш най-доброто от себе си и да се развиваш.
Сега разбира се, световното ниво е доста далеч. Гледам някакви 50 килограмови рускини клякат с 200, вдигат 140 от лег и клякат 180-190 е екип.Това според мен е далеч от човешкото...
Но, да, най-вероятно ще станеш втора. Което е добро начало. :)
18.11.14
11:18
Обикновено има по 1-2 участнички в категория, така че имаш шанс за медали ;)
Да, но дали ще е уважително към публиката, към другите участници, които са се готвили усилено, ако щете и към самия медал, да дойде някакво 30+ счети, дето тренира от няколко месеца по 3 пъти седмично, да бутне 30-40 кила лежанка и да вземе сребро, само защото няма конкуренция?...
Разсъждавайки от моята гледна точка, направо ще ме е срам да погледна това момиче, дето бута 100 кг., какво остава да застана до нея на стълбичката...
Мира, иначе си много права и напълно съм съгласна с теб за конкуренцията! Трябва да се популяризира повече трибоя...
Мисля си, че ако има повече любителски състезания по залите, без екипировка и т.н., интереса ще нарастне и повече жени биха имали стимул да се готвят и за официалните такива, като републиканското...
П.П. Това са размисли и страсти на профан (blush)
Мнението беше редактирано от Светлето на 18.11.14 12:19.
17.11.2014
Сън: 6 часа, ставане: 06:20
Закуска №1: Шейк (киви с 1/2 доза протеин)
Закуска №2: Бъркотия (55 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко краве 4%, 50 гр. извара, 1 с.л. ленено семе, стевия, 1 с.л. кокосови стърготини);
Обяд: Заешко печено - 110 гр. изпечено тегло + 60 гр. (сурово т.) див и бланширан ориз + домат;
Следобедно: 150 гр. котидж с 1 с.л. ленено масло;
Вечеря: 190 гр. печен свински бут + салата от червено зеле;
ККал.: 1825, В: 150 М: 81, Б: 128.
Дни без пилешко: 25
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, НМВ;
Вода: 1.5 л.;
Кафета: 3;
Чай: 2.
Тренировка: Няма
Приличен понеделник :)
Свърших си заплануваната работа за деня, правих се ОТНОВО на системен администратор. Съвсем сериозно обмислям да искам отстъпка от фирмата, която ни поддържа - толкова идвания и работа им спестявам, че поне едно 15-20% намаление заслужаваме ;)
Дадох и лек, тъъъничък урок на тези, дето си вярват твърде много 8-)
На малкия са дали стихотворение да учи: 3 куплета за сряда!!! Малко се ядосах на учителката, че толкова късно го даде. Все пак е на 4 години, трябва му малко повече време... Разбира се той се разсейва вкъщи, иска и други неща да си говорим, а не да повтаряме стихчетата като мантра цяла вечер...
Постижение: в 23:30 бях в леглото (party)
18.11.2014
Сън: Почти 7 часа, ставане 06:15
Закуска №1: Шейк (киви с 1/2 доза протеин)
Закуска №2: Омлет (2 яйца, чушка, червен пипер, кокосово масло) + 75 гр. ръжени ядки със стевия и канела;
Обяд: Като вчера;
Следобедно: 30 гр. бразилски орех + 1/2 доза протеин;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеинов десерт Fit Spo - Slim + 1 оризовка със сладко от ягоди;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, 150 гр. извара, пресен лук, чушка, табаско) + 6 оризовки + краставица;
За лека нощ: 100 гр. извара
ККал.: 2098, В: 232, М: 56, Б: 171
Дни без пилешко: 26
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, НМВ, ВСАА, Глутамин;
Вода: 1.5 - 2 л.;
Кафета: 4;
Чай: 2 (Някакво много приятно чайче намерих: Зелен чай с лимон, гинко и джинджифил).
Тренировка (уж лекичка):
1. 22 мин. пътека (разходка + интервално до 15 км/ч);
Загрявка: Ротации и т.н.
2. Упражнения за корем: 5-6 серии някакви хаотични неща в почивките между първите серии клек;
3. Клек под паралела (low bar): до 4х3х75;
4. Лежанка: до 4х2х37.5;
5. Мъртва тяга: до 2х2х95 и 1х1х95 кг.;
6. Лег тесен хват (трицепс): 3х10х20;
7. Кофички на пейка: 3х15хСТ.
Наложи се да поостана в офиса и отидох по-късно от обикновено в залата. Естествено беше голяма лудница, но пак се получи прилично тренировката, предвид че не си давах много зор ;)
Голямо съм магаре значи... Хем съм го яла това дърво, да купувам замразена риба от хипермаркет, хем пак го направих. Питам се с кой акъл и си отговарям: “С тоя дето го нямам!” (wasntme)
1600 гр. в замразено състояние = 840 гр. размразено = 520 гр. изпечено (swear)
Доста късничко си легнах пак - към 01:15.
Прибрах се към 9 и нещо и докато се изкъпя, хапна (няколко пъти), сготвя за следващия ден, пералня, сушилня, бля-бля, въобще не съм усетила кога са се търкулнали часовете...
Мнението беше редактирано от Светлето на 19.11.14 12:09.
Заслужава си да отидеш на състезание и да си покажеш възможностите, въпреки, че ще станеш 2-а или 3-а с голяма разлика от първата участничка, ако имаш намерение да се занимаваш състезателно със спорта, от гледна точка на това да видиш какво е на състезание, каква е атмосферата, да играеш по правилата и т.н. Поради простата причина, че на състезание всичко става - може да не се събереш за опита, да направиш фал и т.н., но ще ти е обеца на ухото за следващото, където ще гониш златен медал. :)
Единствено затова подкрепям участието на състезатели без конкуренция или с минимална таква, иначе си отива повече на комплексарщина и отразяване на събитието във форуми у фейсбук, така че съм абсолютно на твоето мнение.
Мнението беше редактирано от Блажка на 19.11.14 14:14.
19.11.14
14:25
Ще споделиш ли по каква система определяте с треньора тежестите за тренировка? Накакъв % от макса предполагам. И как определяте съотношението между килата на клека и тягата?
Ако не е профи тайна де, искам и аз да се науча на нещо ново :)
Ако трябва да съм честна, и да има някаква система за определяне на тежестите (% от макса или нещо такова), то аз не съм я разбрала...
Общо взето в моите очи схемата е следната: Един път товари колкото мога да нося (което според мен трябва да ми е макса), а следващите един или два пъти - по леко, като това “по-леко” май ми го определя на око, като започнем, според това колко съм възстановена и колко сила имам...
Опитахме се сякаш по едно време, да правим нещо от рода на Тежко-Средно-Леко, обаче не успяхме съвсем, защото дали от пренавиване, дали от не добро възстановяване, няколко пъти “Тежко”-то хич не ми се получи и сега я даваме според както тръгне...
Май не ти помогнах особено (blush) Но нещо ако те интересува по-специално мога да питам.
Мнението беше редактирано от Светлето на 20.11.14 10:06.
19.11.2014
Сън: 5 часа, ставане: 06:20
Закуска №1: Шейк (киви с протеин)
Закуска №2: Бъркотия (55 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко краве 4%, 50 гр. извара, 1 с.л. ленено семе, стевия, канела, пектин);
Обяд: 220 гр. риба треска (отвратителна, безвкусна и кашава) + 65 гр. (сурово т.) пълнозърнести макарони + краставица;
Вечеря: 200 гр. печен свински бут + домат + краставица;
Между другото: 2 бразилски ореха, малко извара.
ККал.: 1820, В: 144 М: 77, Б: 150.
Дни без пилешко: 27
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, НМВ, Остео - нещо си;
Чай: 3.
Бях на тържество в детската градина по случай Деня на християнското семейство.
Децата бяха прекрасни, а моето гардже най-хубавото (inlove) (h) Аха да затъркалям сълзите от умиление!
Нашият малък мъж беше много усмихнат, много артистичен - не просто си изрецитира стихчето изправен като тараба, ами направо го изигра :)
Мнението беше редактирано от Светлето на 20.11.14 12:03.
20.11.2014
Сън: Почти 7.5 часа, ставане 07:35 Нямаше такова успиване!!!
Закуска: Бърканица (55 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко краве 4%, 50 гр. извара, 15 гр. чиа, стевия, канела);
Обяд: 250 гр. риба (малко от гадната треска и рибно кюфтенце от бяла риба) + 65 гр. (сурово т.) пълнозърнести макарони + домат;
Следобедно: 30 гр. бразилски орех + 1/2 доза протеин;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеин + 12 мини оризовки с ябълка и канела;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, 200 гр. задушени зеленчуци, табаско) + пастет от 200 гр. извара, 100 гр. доматена паста, пресен лук, босилек + 6 оризовки;
ККал.: 2068, В: 228, М: 52, Б: 173
Дни без пилешко: 28
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, Osteo DW, НМВ, ВСАА, Глутамин;
Вода: около 2 л.;
Тренировка:
1. 22 мин. пътека (разходка + интервално до 15,2 км/ч);
2. Упражнения за корем: Крънчове с 8 кг. дъмбел и повдигане на краката - 4х15 и колелце - 4х12;
3. Клек под паралела (low bar): до 5х3х75;
4. Лежанка: до 5х2х37.5;
5. Мъртва тяга: до 4х2х95 кг.;
6. Военна преса зад врат: 1х10х12.5, 3х5х20 кг. (последната серия с пуш).
Сама тренирах днес, че тренера го нямаше и гледах да е на сигурно.
Как ти се отразява липсата на пилешко? В смисъл, има ли някаква разлика, като не поемаш толкова хормони?
Основното, което забелязваме и аз и мъжа ми е, че по-малко се подуваме. Айде, аз заради колита балонирам редовно, но мъжа ми е много, много по-добре откакто не яде пилешко. Също и вода сякаш по-малко задържам.
На хормонално ниво засега нищо не мога да кажа. Кожа и коса са си същите...
Някакви фрапиращи промени в силата няма при мен. Предполагам, ако ядяхме повече телешко, щеше и там да има напредък, но засега сме на рибна вълна.
Най-осезаемо обаче ми се отразява на организацията, защото трябва да мисля храната напред - да я купим, да я приготвя... Не е като с пилето - има го навсякъде и става за 5 минутки ;)
Ще пробваме колкото можем повече да изкараме така...
Мнението беше редактирано от Светлето на 21.11.14 15:42.
21.11.14
21:29
Чудех се защо не си на някакъв сплит или по този начин както са ти тренировките с включени базови упражнения се постига по-голям резултат от към силова гледна точка? (wasntme)
Треньора ми така го е измислил - луд бивш трибоец, какво да го правиш ;)
Явно му работи системата за сила обаче, въпреки моите първоначални съмнения :)
21.11.2014
Сън: 5.5 часа, ставане: 06:15
Закуска №1: Шейк (киви с протеин)
Закуска №2: Бъркотия (55 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко краве 4%, 50 гр. извара, 15 гр. чиа, стевия, канела);
Обяд: 250 гр. бяла риба (една част просто печена, друга - на кюфтета) + 5 оризовки + гигантска салата (айсберг, краставица, лимон);
Вечеря: 400 гр. херинга + салата (айсберг, домат, краставица);
ККал.: 1923, В: 143 М: 75, Б: 165.
Дни без пилешко: 29
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, НМВ, Osteo DW;
Петъшки някакъв страшен гърч се получи в работата (whew)
Мислих си защо не ми издържа хвата на тягата. Ами как ще държи, като не му давам грам почивка ;) Непрекъснато се движа натоварена като шерп - дали ще е сака за тренировка, документи от офиса, зарзавати и други покупки... В редките случаи, когато нищо не влача, направо се чудя какво да правя с ръцете си (giggle)
Ииии, вечерта прекалих с рибата, ама много ми е вкусна да му се не види...
Печени филенца херинга: Мммммм
Малко се оливам с храната напоследък... Гледам да няма боклуци, но прекалявам с количествата (blush)
Не съм се мерила много отдавна и направо вече ме е страх да взема метъра...
Сутринта се качих на кантара ей така от любопитство и само дето не припаднах като видях цифрата...
[quote author=”Светлето” date=“1416605]луд бивш трибоец, какво да го правиш ;)
Имам нагледно да му покажа, че не само моето мнение за него е такова :D
22.11.2014
Сън: 8 часа, ставане: 08:20
Закуска: Овесени палачинки;
Обяд (в 15:30 ч.): 250 гр. бяла риба (печена и кюфтета) + 1 филия пълнозърнест Местемахер + домат и краставица;
Вечеря: Салата със зехтин (айсберг, чери домати, краставица, авокадо, пресен лук) + мезета + поне 250 гр. свински врат + кисели краставички + 2 чаши червено вино (tmi);
ККал.: ?!?!, В: ?!? М: ?!?, Б: ?!?.
Дни без пилешко: 30
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло;
Вода: Не знам... Малко...;
Чай: 1.
До следобед търчане насам - натам по задачи. А като трябва да се ходи на пазар вече уртикария ни хваща, особено половинката (giggle) Ужасно много време се губи!
Водихме синковеца да го подстрижем при един old school бръснар, в типична бръснарница. Мислех, че не са останали подобни места - класика :) И обстановката и бръснаря-зевзек, като извадени от филм. Много се забавлявах, а и на младежа му беше интересно.
До преди малко имахме готини хора на гости :) Децата много хубаво си играха, ние си поприказвахме... Отдавна не бях пила алкохол, и винцето ми се услади (австралийско някакво) (d)
Калории не съм смятала за вечерята, че не ми се занимава (wasntme)
23.11.2014
Сън: 7 часа, ставане около 8.
Закуска: Хрупкава овесена питка;
Обяд: Около 250 гр. бяла риба + 40 гр. (сурово т.) ориз + доматчета;
Следобедно: Филия протеинов хляб + 30 гр. дивечов суджук;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеин + парче ябълков сладкиш (този път съм попрекалила със захарта);
Вечеря: Омлет (4 белтъка, чушка, пресен лук, табаско) + 150 гр. извара с кисели краставички + 6 оризовки + чери доматчета;
ККал.: 2055, В: 223, М: 59, Б: 158
Дни без пилешко: 31
Вода: около 2 л.;
Тренировка:
1. 20 мин. пътека (разходка + интервално до 15,2 км/ч);
2. Упражнения за корем: Разни - общо 8 серии;
3. Клек под паралела (low bar): до 3х1х90 (от трите, само втората стана като хората);
4. Лежанка: до 4х1х40 (Пак имаше 0х42,5. Не мога да разбера - 40 са ми с аванс, а 42,5 не ми се получават вече за втори път...);
5. Мъртва тяга: до 2х1х102,5 кг. (тоя път много кекави ръце, хвата ми се отваряше и не можах да ги заключа. Ядосвам му се!);
Малко мързеливо ми беше... Освен това пак бяха набичили на топло климатика, който духа към пътеките, та едвам оживях докато тичах. 20 минути тичане и после 15 мин. докато спре да извира вода от мен (giggle)
Малечко пак е болен :( В момента е със страхотен пристъп на кашлица и засега нито инхалациите го облекчават, нито вентолин-а... Опитах и един баебшки лек, който ми е помагал много като малка (сода, мед и лимон), обаче той пък и повръща, та даването не се получи съвсем добре...
Сърцето ми се къса като го слушам как кашля... А ако не спре, сигурно ще търчим към поликлиниката за урбазон, което много ми се иска да избегна...
Светле, може да опиташ с напарване с лайка - с надвесена над съда глава, покрита с хавлиена кърпа и вдишване на парите с носа и с устата. Облекчава дишането.
Светле, той не беше ли скоро болен :( миличкия....сухо ли кашля, свирят ли му гърдите ? Да не вземе да направи някой бронхит или пневмония :( много бързо ги развиват малките деца... аз ако съм ще отида на спешен, поне да го чуят със слушалка да знам дали има хрипове, да съм спокойна поне....
Противоалергичен препарат нямаш ли ? Знам, че те помагат при такива пристъпи.
Бързо да се оправя малкото човече Светле (hug)
24.11.14
21:18
Семейната ни лекарка НИКОГА не успя да “чуе” пневмониите у нас- моята като дете, на майка ми ... Все беше “изненадана” от рентгена ...
Моят съвет е да намериш пулмолог, който е квалифициран и няма да експериментира с малкия. Имам опит с такъв, когато седми-осми клас имах пневмония, която личната 2-3 месеца лекува за алергия и фарингит - човека чудесно знаеше кое е алергия, кое инфекция, посявки назначи, познаваше точните лекарства.
Стискам палци да се възстанови бързо детенцето!
Благодаря ви много на всички за загрижеността!
Слава Богу, пристъпа премина миналата нощ и младежа вече е много по-добре :)
Сухо кашля, дразни го задната хрема дето я домъкна от тоя бациларник - детската градина... Той сценария е всеки път един и същи и макар да знам как да процедирам ми е напрегнато и тревожно...
Разбира се, ако не премине кашлицата го водя за слушалка, но в повечето случаи за нула време е пушка. С няколко специалисти сме се консултирали и терапията им съвпада, така че ако нещата се развиват в рамките на познатото ми, се справям и сама.
В спешните иначе сценариите са два:
1. Инжекция Урбазон;
2. Предложение да ни приемат в болница за да си точат от пътеките :(
Снощи нямахме и час сън, но сега спи спокойно (да чукам на дърво) и е крайно време и аз да направя същото ;)
24.11.2014
Сън: Почти нямаше, ставане: в 04:30 - 05:00 бяхме на крак.
Закуска: Омлет (2 яйца и 1 белтък, чушка, червен пипер, кокосово масло) + 75 гр. ръжени ядки със стевия и канела;
Обяд: Салата (270 гр. риба тон, рукола, краставица, лимон) + 6 оризовки;
Вечеря: 250 гр. сьомга + салата със зехтин (айсберг, домат, краставица);
ККал.: 1863, В: 136 М: 68, Б: 175.
Дни без пилешко: 32
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, HMB, Osteo DW;
Вода: Към 2 л. може и да я докарах;
Нощта беше кошмарна просто! Все се надявах да се успокои и да се унесе дечко, но той просто не спря да кашля... Накрая станахме - то се беше видяло, че няма да се спи, ами поне да не е легнал, че още повече го дави като лежи...
Както и да е... Към сутринта нещата се успокоиха и през деня е бил ОК - редки покашляния без давене и повръщане :)
Аз гледах цял ден като хлопната с нещо тежко по главата, но вечерта изненадващо се активизирах, да не кажа направо развихрих, и сготвих сума ти неща: 1. Двойна доза бананови овесени курабийки (имаше банани за спасяване); 2. Рибата за вечеря; 3. Вратни пържолки за следващия ден за вечеря на половинката; 4. Руло от телешка кайма; 5. Сварих макарони; 6. Направих сос за тях (кайма, гъби, лук, чушки, доматен сос, подправки) (whew)
Работата дето си я носих, така си я и върнах, че стана 100 часа.
Ииии да се “оплача”: Как не го беше срам мъжа ми да ми прати линк към ей тези хубавици, та сега всеки път като отворя фейсбук се мъдрят там в карето за реклама и ме съблазняват. Направо се чудя дали да не пиша писмо на Дядо Коледа...
Искам и да отбележа, че снощи най-сетне си закачихме на вратата табелка с фамилията (много красива и семпла мъничка дърворезба), която си бяхме купили от Трявна през лятото на 2013г.!
Мнението беше редактирано от Светлето на 25.11.14 10:39.
Красиви са, но честно да ти кажа, ако не се занимаваш професионално ( или нямаш излишни 300лв :D) не си заслужава. С тях няма да клякаш повече.
Вероятно при олимпийски движения биха ти дали до 20% повече стабилност, но аз съм тласкала 80кг с маратонки, когато тласках 90 :D Така че, всичко е в главата ;)
О, напълно убедена съм, че си права :)
Точно това коментирахме вкъщи, че нито се занимавам професионално, нито пък знам докога ще съм на кеф за трибой, просто ги разгледахме от любопитство, а сега непрекъснато ми ги навират пред очите и се опитват да ми промият мозъка...
П.П. Мъжа ми сигурно си плюе в пазвата сега и има да те черпи (giggle)
25.11.2014
Сън: 5 часа, ставане 6:20.
Закуска: Хрупкава овесена питка;
Обяд: 65 гр. (сурово т.) пълнозърнести макарони със сос (около 170 гр. телешка кайма, гъби, лук, чушка, доматена паста, босилек);
Следобедно: Протеин + 30 гр. бразилски орех;
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеин + 2 бананови - овесени курабийки;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, 150 гр. извара, чушка, пресен лук, табаско) + 6 оризовки + домат;
ККал.: 2049, В: 232, М: 63, Б: 155
Дни без пилешко: 33
Тренировка (непълна и леко хаотична) :
1. 25 мин. пътека (разходка + интервално до 4х15,2 км/ч);
2. Упражнения за корем: Повдигане на краката и таза на римското столче - 4х15 + колелце за корем - 4х12;
3. Клек под паралела (low bar): до 5х3х70;
4. Наклонена лежанка: до 4х3х30;
5. Вертикален скрипец (тесен подхват): 1х12х35, 3х7-8х40 кг.;
Не е много за описване тренировката, ама... Хайде, да кажем, че е по-добре от нищо...
Треньора го нямаше, аз пък имах муза за тичане и май се поизморих на пътеката, та ме хвана мързела после.
В залата беше невероятна лудница. Чаках супер много за стойката за клек, после чаках за лежанка, даже правих на наклонената, че другите бяха твърде трайно окупирани. Иииии, накрая ме домързя да правя тяга, пък и времето напредна (blush)
Чудех се какво нещо асистиращо да направя и в навалицата беше най-лесно да се вредя до скрипеца, та се полигавих малко там.
Една девойка каза, че съм имала много мускули на гърба, та я помолих да снима, че не съм си го виждала досега. Клипчето май не го е направила много добре, ама го пускам ей така, да има нещо (и евентуално да се подсетя да си снимам гърба като хората)...
Дребния е по-добре :) Сега само да го следя да не почне да налива надолу към дробчетата и ако трябва да го водя при личната.
В работата е ужас просто! Ако трябва да разказвам, направо не знам откъде да започна. Изстискана съм и от чисто служебните задачи и от междуличностните простотии на някои колежки.
Имам срок за някои неща, с които съм супер назад, а вечер просто не ми остават време и сили да работя от вкъщи.
Надявам се в сряда и четвъртък да има по-малко извънредни неща за да успея да се справя някак си...
казано от Светлето на 25.11.14, 11:22:
О, напълно убедена съм, че си права :)
Точно това коментирахме вкъщи, че нито се занимавам професионално, нито пък знам докога ще съм на кеф за трибой, просто ги разгледахме от любопитство, а сега непрекъснато ми ги навират пред очите и се опитват да ми промият мозъка...П.П. Мъжа ми сигурно си плюе в пазвата сега и има да те черпи (giggle)
Кажи му, че бонбони не ям, ама Glenfiddich много обичам :D
26.11.14
09:15
казано от Светлето на 26.11.14, 08:20:
[size=4
Една девойка каза, че съм имала много мускули на гърба...
И е права! Супер е! :)
26.11.14
09:24
Ох, колко си слабичка и как ти се личат мускулите. Завиждам ти :)
Ами снимай се по-често, ето, на мен не ми омръзва да си снимам сланините ;)
Трябваше да проверя в гугъл какво е Glenfiddich :(
казано от Queen Cobra на 26.11.14, 09:24:
Трябваше да проверя в гугъл какво е Glenfiddich :(
Как може!!! :D
Това е най-известният вариант уиски, който бих могла при някакви си обстоятелства да си позволя.
Пила съм и от това, не знам дали не беше и limited edition, не знам, не разбирам кой знае колко, просто пия и преценям... но беше нещо уникално с дивечово месо в добавка :D
Изоообщоооо.. пАри да имаш!
26.11.14
10:02
Хм, не бих отказала :). После ще трябва да ме носиш на гръб, ама знам, че си яка. :)
26.11.2014
Сън: Почти 6 ч., ставане: 6:15.
Закуска: Бърканица (55 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко краве 4%, 50 гр. извара, 15 гр. чиа, стевия, канела);
Обяд: 65 гр. (сурово т.) пълнозърнести макарони със сос (около 170 гр. телешка кайма, гъби, лук, чушка, доматена паста, босилек);
Следобедно: Сандвич (1 ф. протеинов хляб, 5-6 гр. масло, 30 гр. кашкавал, листо айсберг, чери доматче);
Вечеря: 200 гр. свински врат + салата (айсберг и краставица);
ККал.: 1805, В: 153 М: 72, Б: 134.
Дни без пилешко: 34
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, HMB, Osteo DW;
Вода: 1,5 л. да кажем;
Тренировка: Няма.
Мнението беше редактирано от Светлето на 28.11.14 07:52.
27.11.2014
Сън: 6 часа, ставане 6:15.
Закуска: Хрупкава ръжена питка;
Обяд: 170 гр. руло от телешка кайма (с кисели краставички, морков и гъби) + 60 гр. (сурово т.) императорски ориз + домат;
Следобедно: Сандвич (филия протеинов хляб, масло, извара, дивечов суджук, айсберг, краставица);
Тренировка;
Следтренировъчно: Протеинов десерт FitSpo - Slim + 1 оризовка със сладко от ягоди;
Вечеря: Омлет (4 белтъка, 150 гр. извара, 200 гр. задушени зеленчуци, табаско) + 6 оризовки + краставица;
ККал.: 2193, В: 233, М: 56, Б: 187
Дни без пилешко: 35
Добавки - Мултивитамини, Вит. С, Рибено масло, НМВ, ВСАА, Глутамин + Парацетамол, Орофар;
Тренировка:
1. 20 мин. пътека (разходка + интервално до 15,2 км/ч);
2. Упражнения за корем: Повдигане на краката от стенд с 4 кг. гиричка - 4х12;
3. Клек под паралела (low bar): до 4х3х75;
4. Лежанка: до 3х1х40 (отново 0х42,5 (dull) като ги отлепя ще черпя);
5. Мъртва тяга: до 4х1х100 кг. (хубави ми се получиха всичките, ръцете държаха повече :) )
Нещо се опитва да ме разболее и ми беше смачкано и отпаднало цял ден. Тренировката обаче добре ми подейства и ми минаха главоболието и гърлото след нея.
Иначе страшно натоварено служебно, останах и до по-късно в офиса... Нямам време да ви чета в детайли, само набързо хвърлям по едно око докато ми се тегли някоя справка или нещо подобно.
А, в 20:00 ч. вечерта ми се обаждаха т.е. прекъснаха ми тренировката, за да ме канят на “безплатна спа процедура” да ми пробутват оная измислена козметика за 2000 лв. комплектчето. Добре ги наредих по телефона. Разбира се те няма как да знаят, че доматите не ги ям с колците, но самата мисъл, че някой ме е взел за канарче ме подразни... Пък ако разбера коя “приятелка” им е дала телефона ми, ще я разжалвам ;)
Ако ви канят и вас, да не се лъжете, ей!
Мнението беше редактирано от Светлето на 28.11.14 08:15.