Съвет за програма.

06.04.14
22:04

Здравейте!
  Тренирам 5ти месец, бях спрял фитнеса за година, преди това бях тренирал 6 месеца и качих 10 килограма.  Започнах с 3дневна програма, след месец разделих гръб и гърди в отделно дни. Тъй като не съм сигурен мисля да се върна на 3дневна.
Сегашната ми програма е :
Понеделник гърди
Щанга от лег
щанга от полулег
Полълег с дъмбели
Придърпване на скрипец за гърди ( гладиатор ако не се лъжа)
Кофички
Вторник ръце
Щанга от лег с тесен хват
Френска преса
придърпване на скрипец с прав лост
придърпване на скрипец с въже
Бицепсово сгъване с дъмбели седнал
бицепсово сгъване с крива щанга от стоеж
бицепсово сгъване с крива щанга на стойка

Сряда почивка

Четвъртък Рамо
Бутане на дъмбели за рамо от седеж
повдигане на дъмбели напред
повдигане на щанга до брадичката
повдигане на дъмбели встрани
повдигане на дъмбел за задно рамо

Четвъртък Гръб
Придърпване на вертикален скрипец
придърпване на хоризонтален скрипец
гребане с дъмбел/щанга
придърпване на скрипец с прави ръце

В някой тренировки включвам крака и корем, като клякане с щанга, повдигане за прасци. Фитнес залата не разполага с уреди за крака. Понякога въртя педалите за 10тина минути. Изпълнявам упражненията 3 сеии по 8 повторения, като увеличавам килограмите всяка серия.
  Мисля че трябват премени по програмата, и не знам струва лис и да комбинирам в 3дневен сплит гърди бицепс, гръб трицепс, рамо с крака и корем ? Готов съм и за по-нестандартна програма. Целта ми е да покачвам мускулна маса.
  Извън залата наблягам на въглехидратите и месото, ям също и плодове понякога и салата като предястие. Благодаря предварително. :)

Темата беше редактирана от Стоян Димов на 27.04.14 19:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1