казано от magi shagi на 19.05.14, 23:27:
После цял ден анимирах един 3Д керъктър, та денят ми мина бавно и мудно пред компютъра.
дай да го видиме, направи 1 скрийншот:)
Утре ако компютърът ми е в настроение ще я позавърша и ще пусна :)
11.00 - 2 бъркани (домашни :} )яйца + 1 ч.л. песто + 70-80гр котидж; 2 сл протеиново лешниково масло + 4 какаови зърна + 1сл кокос;
14.30 - тренировка
15.30 - 1 купичка супа топчета; 1 парче кокосова торта*
19.00 - 50гр тахан + 1/2 чл мед + 1сл кокос; 200гр кис.мляко с 1/2 доза сур. протеин;
22.00 - 80-90 гр св. пържолки; половината от омлет: 2 мънички дом. яйца, чушка, домати от буркан, спанак; 1 малка чушка от туршия; 1/4 парче кокосова торта* (свърши... не ми се ядеше чак толкова, но предпочетох днес да го изям и да се свършва, за да не си провалям и утрешния ден с толкова въглехидрати)
течности - 500 мл зелен чай с жасмин и 500 мл вода... последната седмица пия по 1-2 чаши вода на ден... пак старите истории (dull)
тренировка:
//20 мин за дупе
1 мин jump squats + double bounce
2 мин в позиция като напад и само клякам надолу, без да отстъпвам (по 1 мин на крак, както и долните упражнения)
2 мин@4кг страничен напад с клек
2 мин клек с един крак опънат назад върху стол
1 мин ски подскоци настрани
1 мин клек с навеждане и остъпване встрани и така наляво-надясно
1 мин подскачащи напади
2 мин@2кг глутеус ритник (на лакти)
2 мин@2кг глутеус ритник, но крака се отмества леко по диагонал, не назад
2 мин@2кг глутеус ритник (на лакти)
2 мин@2кг същата поза, сгънат крак и с него си “прескачам” долния крак от едната, после от другата страна и тн
Усещам си краката по-обемни напоследък, а целта беше обратното...
Нямам търпение от утре да си вляза в ритъм с храната и тренировките, мисля и повече кардио да включа. Примерно да тренирам 1 ден горна част + корем, 1 ден долна, 1 ден ХИИТ бягане или въже и пак отначало.
Или ХИИТ+горна+корем, ХИИТ+долна, почивен ден и пак отначало. Не знам кое е по-добре... Също може би трябва да правя повече повторения с по-малка тежест, вместо обратното, защото в момента и ръцете и краката ми са започнали да се уголемяват, пък аз не искам това... Не искам да съм като клечка, ама чак пък да стават по-големи... тенкс бът ноу тенкс.
И също съм много надразнена на крака си, който ми разваля тичането от 20 дни и не минава... и е мега зле. Отивам да тичам утре, пък той да му мисли.
Мнението беше редактирано от maggie на 21.05.14 00:06.
Повече зелен чай за мен НЕ. Само 2 чаши съм изпила днес, а имам чувството, че още седмица мога да изкарам без сън. Тъкмо се бях надъхала да пия по 1 литър на ден, за да компенсирам за водата...
Не стига, че си обърках храненето и тренировките, ами сега и съня... (dull) вселената много сериозно се бъзика с мен ! :Д
Пускам си една хубава песен и се връщам в леглото за поредния опит да заспЯ. (F)
Мнението беше редактирано от maggie на 21.05.14 03:31.
казано от magi shagi на 21.05.14, 03:30:
Повече зелен чай за мен НЕ. Само 2 чаши съм изпила днес, а имам чувството, че още седмица мога да изкарам без сън. Тъкмо се бях надъхала да пия по 1 литър на ден, за да компенсирам за водата...
Искрено ти съчувствам, Маги! (hug) Сънят за мен е най-важен.Не си ли взема дозата, всичко се обърква. Пробвай да пиеш само по 1 чаша и то до към 15ч. примерно.
Имаше нещо с луната през нощта, за съжаление не и разбирам много, та не знам пълнолуние ли, новолуние ли, но нещо имаше! :D И аз не можах да спя, а не бях пила повече кафе/чай от обикновено + миналата вечер не си бях доспала изобщо. Водна зодия ли си?
А що се отнася до “обемността на краката” - имах същия проблем съвсем в началото, когато започнах да тренирам и си бях втълпила, че ми е от фитнеса и е лошо и непоправимо, всъщност май това е нещо моментно. Когато нямаш никаква мускулна маса почти, веднага качваш когато започнеш с тренировките. Обаче мазнините не се свалят толкова бързо и малко ти се увеличават обиколките, но... Мускулите заемат по-малко място от мазнините и ако си продължиш режима за отслабване, мазнините изчезват все повече, а мускулите запълват малка част от мястото, което са заемали подкожните мазнини и в крайна сметка ставаш по-слаба и стегната, но трябва малко търпение. Та, на мен това ми го обясниха, но аз естествено не повярвах и трябваше да си го изпробвам... Преди 2-3 седмици започнах пак тренировки в зала - обиколките ми се качиха първоначално, факт. Да, но вчера точно си взех мерки - върнала съм се на същите сантиметри, колкото и да се опитам да ги изкарам повече. Явно наистина така работят нещата, трябва малко търпение.
Благодаря ви за включването, момичета (F) Пих мелатонин сега, обикновено ми помага, макар че съм дроб на сутринта... ще видим :)
13.30 - (закуска...) 2 малки дом. яйца + малко сирене + 1 доматче от буркан; 2 чл чиа пудинг + 2 сл протеиново-лешниково масло;
15.00 - тренировка
16.00 - половин купичка супа топчета; пловин кис. мляко с 1 доза сур. протеин;
- междинно - 70 гр сурови бадеми (7-8 от тях печени); 2 редчета черен шоколад със стевия;
22.30 - 2 малки дом. яйца + малко сирене; домат и 1/2 краставица със зехтин; 1 парченце телешко варено;
00.00 - съм все още гладна и ям 200 гр кис. мляко с половин доза сур. протеин и малко кокос;
Пих 2 хапчета, че ме заболя стомаха вечерта. Вода - половин чаша за целия ден...
тренировка:
Bob Harper Totally Ripped Core 49 mins
Много се уморих и особено тия планкове ми разказаха играта, но беше добре. Естествено не успях да правя всичките повторения, но колкото можах направих. За тежести ползвах 2х2кг.
За равносметка китките и лактите ме болят от планковете, както и гръбнака от rollover-ите и V-press. Имам чувството, че тия кости нищо не ги покрива и зверски се набиват в земята.
А от вчера имам мусулна треска на дупето и предната част на бедрото над коляното, ЕСТЕСТВЕНО почти само на десния крак. Или някъде много жестоко бъркам с тия упражнения, или съм адски крива...
Иначе да ви споделя нещо хубаво! (F) Днес се виждах с един аниматор, който е работил по Трансформърс 2, по филми на Дисни и Дриймуъркс, и къде ли не като цяло. Та ми видя нещата и много му допаднаха и каза, че съм много талантлива и разни неща, които ме досрамя и не ги помня :Д Но ми стана много хубаво да ги чуя от такъв човек и ме мотивира още повече. Та може би ще започвам уъркшоп при него за 3Д анимация, което би било прекрас-но :)
Мнението беше редактирано от maggie на 22.05.14 00:52.
Супер! Вероятно не е първия,който ти го казва,но това,че е толкова навътре в нещата и те оценил си е голяма работа- значи наистина си го впечатлила :) качи нещо да видим (ако е възможно) :p
Мнението беше редактирано от N! A на 22.05.14 01:30.
Мерси, N! A (как ти е името всъщност? ) (F)
Ето някакви мои неща, щом ще ти е интересно... от всичко по малко, че не можах много да избера. :) Кухнята е 3Д като всичко съм си правила аз (без храстите отвън). А къщичката пак си е мой 3Д проект, първият ми от този тип и е незавършен. Останалото рисунки, сред които карикатура на Тим Бъртън и нещо като cartoony автопортрет, но далеч не съм толкова намусена всъщност :Д
Като цяло ето тук си качвам нещата, ако на някой му е интересно. :)
Мнението беше редактирано от maggie на 22.05.14 11:41.
22.05.14
14:17
Леле, Маги, страхотни неща имаш!! Ще бъде истинска загуба ако не се занимаваш с анимация!!
(И между другото.. мноого си хубава :) )
казано от magi shagi на 22.05.14, 11:40:
Мерси, N! A (как ти е името всъщност? ) (F)
Ето някакви мои неща, щом ще ти е интересно... от всичко по малко, че не можах много да избера. :) Кухнята е 3Д като всичко съм си правила аз (без храстите отвън). А къщичката пак си е мой 3Д проект, първият ми от този тип и е незавършен. Останалото рисунки, сред които карикатура на Тим Бъртън и нещо като cartoony автопортрет, но далеч не съм толкова намусена всъщност :Д
Като цяло ето тук си качвам нещата, ако на някой му е интересно. :)
Най-искрени поздравления от мен за това, което правиш! (sun) И моето образование е с такава насоченост и изпитвам огромна любов към всичко свързано с изкуството и по-специално с рисунката!
А ти имаш голям талант! (bow)
Страхотни са <3 като си купя апартамент ще те наема за дизайна на кухнята си!
Между другото съм Ани приятно ми е :)
Изключително ми е интересно, когато в дневниците има неща от живота на човека- хобита,кaк е минал денят му и всичко останало. Все пак освен хранене и тренировки всеки от нас има своите уникалности и така опознаваш и човека (не само релефа и стегнатото тяло,но и душата :) )
Леле момичета, много ви благодаря, страшно сте мили (sun)
Ани, и аз обичам много да чета за деня на хората понякога. Даже често като си харесам някой дневник връщам назад и го изчитам целия :Р пък и то винаги има какво да се научи.
Sunny, много се радвам, че тук откривам и хора, които се занимават с изкуство (F)
Много мило ми стана като видях, че сте писали и много ме усмихнахте :)
Днес успях да стана в 8 ! И режимът ми е почти оправен :)
9.30 - омлет от 2 яйца + 20-30гр сирене и домат; прот. палачинки с 1сл сладко без захар* и кис. мляко (смес: 1 яйце, 1/2 доза сур. протеин + 1/2 доза матрица, 3сл кис. мляко, 1 сл какао)
12:30 - тичане HIIT
14.00 - 200 гр (сурово) св. месо от рибица + горчица; 15 гр овес с мляко, рожков*, мака*, кокос* + 100гр манго (h) ;
17.00 - омлет от 2 яйца + ~30 гр сирене; домат и зелена чушка;
- междинно - 50-60 гр маслен прот. крем (трябваше да са бонбонки, но ме домързя и остана на кремче);
21.00 - 250 гр (готов вид) кайма с домати, лук, тиквичка и кис. краставичка; 30 гр маслен протеинов крем;
добавям в 23.30 - 70-80 гр от каймата...;
течности: с гордост съобщавам 1 л вода и 500 мл йоги чай women’s balance ! :Д утре ще покорявам нови върхове в тая област, за днес стига, че ми писна да ставам нощем;
тичане:
5 мин с 9 км/ч;
15 мин интервално 15сек:60сек - бързо:бавно; като на няколко пъти вместо да тичам бавно, ходих;
~1 км с 8 км/ч;
Общо ми беше май 2.7 км, но апликацията отново заби и ми изтри всичко
<3
нетичането толкова време ми е отнело и малкото издръжливост, която бях придобила...
Мисля, че добре си хапнах днес, макар че сега съм гладна разбира се... дори и след месото+крема от масло, ядки и тн.
Днес съм изяла към 1600 ккал ! И се радвам, защото досега май ги въртях около 1300, което се води, че ми е малко по формулите. Ядох и адекватно количество мазнини, което намирам за хубаво, защото доста ги избягвах заради калоричността им. Сега остава да се науча да ям въглехидрати само веднъж на ден (май успях днес) и след 5-8 месеца да видя някакъв резултат евентуално :Д Ама ако не друго, поне се чувствам жизнена и здрава :)
Мнението беше редактирано от maggie на 22.05.14 23:33.
8.30 - омлет от 2 яйца и 20 гр сирене; (на тия омлети винаги им слагам масло 1-2 гр, ама не го пиша); 50 гр крем от браз. орех, масло, протеин и тн;
12.00 - тренировка
13.30 - 250 гр доматена кайма с тиквички; салата с 1 сл таханов сос; 30 гр овес с рожков и 150 мл пр. мляко;
- междинно - 1 лъжица от крема; 200гр кис. мляко с 15 гр сур. протеин;
19.00 - 150 гр котидж с 1 сл ленено брашно;
22.30 - 150 гр дом. кайма; 1 парче дом. пица с малко синьо сирене и кашкавал + зеленчуци (вместо брашно, коричката е от карфиол и яйце); 200 гр котдиж с 15 гр сур. протеин и много канела;
течности: 1л йоги чайове и 500 мл чиста вода;
тренировка:
2 кръга:
24@4кг български клек (по 12 на крак, както и надолу)
24@7кг плие клек до долу (пълен, дълбок?)
24@4кг качване на стол (първо 12 с единия крак и после с другия, винаги така правя)
24@4кг (2ри кръг с 2кг) странични напади
24@4кг donkey kicks
20@4kg напад+отпад (това е 1 повторение)
1 мин плак с прави ръце;
общо 29 мин;
Бях се засилила да правя 5 кръга, но на 30 минута бях напарвила само 2 (почивки от 4-5 сек макс) и нямах грам сили за повече... може би защото този път всичко правих с умопомрачаващите 4 кг. Повече от 12 повторения с тях не мога.
Отделно реших да изпробвам тренирането 3-4 часа след хранене (до 5 не стигнах) и освен че се чувствах супер неенергична и бавна, друга промяна не видях. Ще си го карам както преди.
Днес разходката беше много сълнчева и хубава :) И ми умори уморените крака допълнително, утре дано не ходя като пате.
24.05
почивен, макар че бях предвидила трен. за горна част. В понеделник просто няма да почивам.
11.00 - омлет от 2 яйца, 20гр кашкавал, зеленчуци; 20 гр тахан с мед;
13.00 - 200гр кайма със зеленчуци; 200гр кис. мляко с протеин;
15.00 - 300гр череши (sun)
18.30 - варени броколи с 30гр синьо сирене; 100гр котидж с протеин и много канела;
- междинно - 4-5 печени ядки, няколко вилички печени тиквички с домати;
22.00 - 150 гр извара с тиквичка; 100гр извара с какао и стевия;
общо - към 1600ккал, 40-50гр въглехидрати;
течности - по-малко от 1л вода;
движение - доста ходене;
Реших да си поемам дневните въгл. (50 гр) от плодове и мъничкото мед в тахана. Обожавам череши и се надявам 300гр на ден да не ми провалят режима, защото това са ми точно въглехидратите за деня.
25.05
зареждащ ден + 2 чийта (единствените тази седмица)
течности: 1л вода
9.30 - 20гр тахан с мед
10.30 - тичане 3.7 км с 9,6 км/ч; общо 23 минути и след това още 30 мин ходене, докато и приятелят ми се натича
11.30 - 100гр извара с тиквичка; 20гр овес с пр. мляко, мед*, половин банан, рожков*, мака*;
- междинно - 100гр котидж с протеин;
17.00 - малък сандвич fix mix с черен хляб, печено пиле, песто и чедър;
- междинно - 1 френски макарон; 100 гр dodoni frozen yogurt (чийт 1);
21.00 - 300 гр мишмаш (h) с 1 лъжица извара; палачинка от ленено и тикв. брашно със заквасена сметана и сладко* без захар; 2 хапки истинска палачинка с шоколад* и банан; (чийт 2)
- среднощно 1/2 купичка мишмаш и 6-7 печени ядки;
~1800 ккал, голямо ядене. Забелязах, че като се наям с въглехидрати след час все едно не съм яла...
Предната вечер се събудих към 3 и навсякъде миришеше на палачинки... Майка ми запретнала ръкави в кухнята и ги трупа в една чиния, трупа... Но аз като една истинска нисковъглехидратна нинджа се въздържах и дори не си опитах! (fubar) На другия ден чак си чийтнах подобаващо с 2 хапки :Д
Мнението беше редактирано от maggie на 26.05.14 10:47.
течности: 500 мл ройбос...
11.00 - 1 доза протеин с кис.мляко и извара; 3 ленени палачинки с кашкавал/закв.сметана/сладко без захар*
- междинно - 2 лъжички лешниково протеиново масло;
15.00 - тренировка
16.30 - 100гр извара; 20гр ов. трици с прясно мляко, рожков и половин банан;
18-19.00 - 150гр извара с доматено пюре и кашкавал; 1 лъжичка дом. майонеза със зехтин;
21.30 - 1/2 купичка мишмаш; 1 крем супа от тиквички с малко закв. сметана и кашкавал; 2 лъжици извара, 2 протеинови ореховки + 2-3 лъжици кис.мляко; 100гр котидж с протеин и какао;
общо: ~1500ккал
Днес нещо не можах да си запълня минималните калории, на вечеря дори се насилих да ям някои неща...
тренировка:
—-
5 мин загряване
3 мин тичане на място
5 кръга:
15@9kg пълен клек (ъгълът на коляното е 90 или по-малко, ако съм го разбрала)
30@9,5kg пружиниране в поза като напад
15@9kg плие клек
30@9,5kg тяга на 1 крак (прав и досат ми опъваше зад коляното, не знам дали трябва...)
5 мин тичане на място (не е яко на босо...)
7 мин стречинг
ОБЩО: 58 минути;
Да се похваля, вдигнах си кг и много се радвам (sun) Онзи ден в Найк пробвах 1 пудовка от 8кг и учудващо не ми беше толкова тежка. Често казано мислех, че няма да мога да я вдигна дори :Д Та днес реших, че е време за промяна и вече клякам с цели 9.6 кг ! Пробвах и с 16 - на самите крака ми е поносимо, ама на кръста ми е тежко, а да не говорим за ръцете... и май ще почакам. Плюс това няма кой да ме види дали правя всичко правилно, та по-добре постепенно да ги качвам. :)
Дано с по-тежкото видя и някакъв макар и минимален прогрес по долната част и дупето най-вече... Иначе като си стегна корема (вече) ми се виждат леко някакви плочки (макар че аз искам само отстрани да са очертани), но все пак го отчитам за прогрес ! (F)
При мен, ако едно хранене е само от въглехидрати, след час-два съм гладна. Гледам да има М/Б/В на всяко хранене - независимо закуска, обяд или вечеря. Като цяло тези три понятия при мен са се размили доста - ям, когато съм гладна и всяко хранене е отделно за себе си. В смисъл че не ям сутрин въглехидрати на закуска, на обяд по-малко и вечер най-малко и т.н. Важен е калорииния баланс, независимо къде са ти сложени въглехидратите.
ПП: Казвам го от гледна точка на фитнес любител, които се храни/тренира, за да се чувства добре. (:
Много ми харесват рисунките ти. (F)
Мерси, Цвети:))
Последните 2 месеца ядях повече въглехидрати, стремях се към ОКБ и тренирах нали, но прогрес - не (освен някакви новопоявили се мускулчета от трен). Та от предната седмица ям по 40-50гр въгл. на ден и се надявам да ми се махне някой друг см мазничко от ханша примерно. Като ги гледам тези трансформации на момичета за 8-12 седмици се чувствам супер сбъркана, че при мен не се получава, а толкова се старая...
Иначе определено се чувствам много по-добре, откакто ям достатъчно калории и П/М/В. В това се убеждавам след всеки чийт ден.
27.05.14
10:51
хубавите неща стават бавно ! Пък и ти нямайш много мазничко и може би затова ?! :D
27.05.14
11:21
Намалявайки въглехидратите ти даваш предпоставка за горене на мазнини, но то ще бъде възможно чак след навлизане в калориен дефицит, гледайки кг ти не трябва да е повече от 200 , изчерпване на гликогена и кардио. Тогава тялото ти може да започне да обезпечава енергийните ти нужди, чрез изгаряне на мазнините. Извини ме, ако не ти казвам нищо ново :)
Еми да, и аз на това го отвдавам, че може да е :Д
—
Днес съм решила да си взема карта за фитнес. Нати каза, че има безплатен инструктор първия път, но изоообщо не искам да разчитам на него, че ако е някой мързеливец много ще ме надразни. Съчиних си някаква тренировка за ръце, гръб и корем, но исках да питам някои неща, ако някой може да ми отговори :)
1. Мога ли да взема от дисковете за щанги един и да правя коремни преси с него? Някой ще ми се ядоса ли, ако го потърси и го няма :Д
2. Мога ли на някоя лежанка (за щанги) да правя упражнения с дъмбели? Редовна практика ли е, или някоя батка ще ме нареди, че само заемам мястото?
3. Трябва ли да направя примерно 3 пъти първото упражнение, 3 пъти второто и така, или всяко по един път и така 3 кръга?
Не се сещам друго... за първи път ще ходя на фитнес и ми е адски напрегнато и страшно... дано няма много хора. :{{
@cantimagineit, напротив, много ми е полезно даже, радвам се на всякакъв коментар и чужда намеса с цел да ми помогне :) В момента съм на дефицит от ~400ккал, което може би е много, щом ти казваш 200.
Кардиото малко съм го поизоставила напоследък. Мисля 3 дни седмично да бягам, а 4 да имам силови тренировки. Според теб така правилно ли е? Или е по-добре да тичам преди всяка тренировка?
казано от magi shagi на 27.05.14, 11:36:
Мога ли да взема от дисковете за щанги един и да правя коремни преси с него? Някой ще ми се ядоса ли, ако го потърси и го няма :Д
би трябвало да има достатъчно излишни тежести :) ама май още ти е рано за коремни преси с тежест
27.05.14
11:54
казано от magi shagi на 27.05.14, 11:43:
@cantimagineit, напротив, много ми е полезно даже, радвам се на всякакъв коментар и чужда намеса с цел да ми помогне :) В момента съм на дефицит от ~400ккал, което може би е много, щом ти казваш 200.
Кардиото малко съм го поизоставила напоследък. Мисля 3 дни седмично да бягам, а 4 да имам силови тренировки. Според теб така правилно ли е? Или е по-добре да тичам преди всяка тренировка?
Напълно добре е така. Почивните дни да правиш кардио, а останалите 4 фитнес. Аз не обичам кардио преди и след тренировка, не ми е оптимално, преди и след да кажем 5 минути за разгрявка и разпускане. Видях ти и въпросите горе, има пейки т.е. лежанка, на която може да правиш с дъмбелите, не че някой ще ти се скара, ако легнеш и на лежанка. Ако ходиш във фитнеса на Nickie не се притеснявай да питаш, аз също съм там. Инструктора първият път, ако ти се падне от добрите трябва да те въведе в най-основното и в изпълнението на базовите упражнения правилно. Но това не става за един ден, Nickie ще ти потвърди. И дискове можеш да си вземеш и да правиш каквото искаш с тях, освен ако не ги занесеш в тоалетната не виждам проблем.
Същата е залата, да. Много мерси за насоките, занчи продължавам по план :)
——-
Да ви споделя и първия си експириънс във фитнеса ! :Д
Мина добре, имах инструктор. Падна се някакъв горе-долу свестен или ако не друго, поне беше с мен през цялото време, не ме отпрати да въртя колело 1 час и ми отговори на всички въпроси. Доволна съм. (sun)
Тъпата част е, че ме подхвана с клекове и упражнения за крака и дупе, а мен ме досрамя да кажа, че вчера съм ги тренирала (защото не исках да реагира тип “като толкова много знаеш, аз защо съм ти”).
В залата имаше адски, адски много машини... знам само 4-5 от тях за какво са. Като цяло и не държа да тренирам на тях, и простичките упражнения ме задоволяват, стига да има ефект. Клековете ме накара на смит машина, но може би аз бих предпочела без нея, макар че пък ме е страх.
Та тренировката беше следната:
5 min;3 lvl велоергометър
4x10@20kg клек на смит машина (20 !! :Д той не искаше да ми каже колко са, докато не завърша сериите; и каза, че не са ми тежки и другия път да клякам с тежести...)
3x24@10kg машина, която според мен замества глутеус ритник (по 12 на крак)
3х15 глутеус мост
3x20@10kg аддуктор
3x20@10kg абдуктор
4-5 min стречинг
20 min велоергометър - lvl3 - 5min; lvl5 - 5min; lvl4 -5 min; lvl3 - 5min;
общо 8.5 км и пулс ми отчиташе 160 средно, но не знам колко е вярно
Исках да бягам на пътека... вкъщи имам велоергометър и хич не ми харесва, и е адски скучно, а особено много мразя, че от кожената седалка после имам мокри кръгове на дупето... ама трябвало колело, защото съм си тичала навън и да е разнообразно. Ми не ми харесва да въртя педали :Д А и като цял там много кардио дейност не мисля да имам, освен по 5 мин за загряване и накрая.
И така, доволна съм, взех си карта, сега ще ставам машинка! (rock)
ПП. на последните клекове нещо ме заболя един мускул на дясното бедро отдясно... казах му - вика, че било нормално да ме боли нещо и да ме пари, макар че при мен не е баш парене, а още си ме боли. Утре дано да е минало. (F)
27.05.14
16:18
Супер, аз след 2 часа отивам натам. Попринцип имаш ли план по кое време ще тренираш или всеки ден когато дойде?
Нямам... когато мога общо взето, стига да съм се прибрала до 6.30-7, все ще е окей. Вие с Nickie в кои дни ходите и към колко часа? Мога да се присъединя някой път, ако нямате нищо против. :)
27.05.14
17:25
казано от magi shagi на 27.05.14, 16:53:
Нямам... когато мога общо взето, стига да съм се прибрала до 6.30-7, все ще е окей. Вие с Nickie в кои дни ходите и към колко часа? Мога да се присъединя някой път, ако нямате нищо против. :)
Обикновено ходя към 3-5 и понякога Nickie идва с мен, но де случва и вечер 6-8, но тогава е лудница. Със сигурност като тренирате заедно ще е по-приятно, а и сте горе долу на еднакво ниво, което е добре.
Ако се навиеш да помагаш и на двете ни в почивките между сериите някой път, определено ТИ СИ ЧОВЕКЪТ. (rock) Ще бъде редно да ти се връчи медал за храброст и здрави нерви! (giggle)
magi, утре ще съм в залата към 3 и ще правя упражнения за горна част на тялото, в оптимални условия и cantimagineit ще е там. (wasntme)
течности: пак 500 мл... изобщо не ми се пие
10.00 - ленени палачинки от 1 яйце; риба тон, 1чл дом. майонеза (със зехтин), закв. сметана и 1/4 банан;
11.30 - остатъка от консервата риба тон с кисело мляко, 1 чл дом. майонеза и домат; 2 прот. ореховки;
15.00 - тренировката по-горе
16.00 - половин доза сур. протеин
16.30 - 1 белтък + 2 дом. яйца с горчица и домат; 30гр овесени ядки и трици + 200 мл мляко и рожков (nlove9)
21.30 - 150гр смес от извара, малко сирене и подправки + 1 голяма червена чушка; салата с лъжичка синьо сирене; лъжица тиквички с доматен сос; 100гр котидж с протеин и канела; лъжица кис.мляко;
общо към 1300ккал...
Ох вчера и днес вечерям ужасно и изобщо нямам апетит. Яде ми се нещо, но не знам какво. Ям някакви неща, запълват ми стомаха, но изобщо не съм наядена и ровя за още. Опитвам по 1-2 лъжици от всичко, за да открия какво ми се яде и не става... Сега стомахът ми е адски подут и дори ме наболява леко.
Отделно съм дроб след тази тренировка и няма кога да изям още 500 калории, защото си лягам. Утре ако имам повечко апетит ще наваксам (F)
9.30 - 150-200гр извара + тиквички с доматен сос; 200 гр. кис.мляко с 1/2 доза протеин;
- междинно - vegan bliss bar (30гр въгл.)
13.30 - 2 яйца, лъжичка зехтин, розов домат;
15.30 - тренировка (sun)
17.30 - 170 гр (сурово) свинско от рибица; палачинки (1 яйце, по 10гр тиквено/ленено брашно) намазани със сметана/извара; още малко извара;
19.30 - малко домат и краставица с макс. 50гр сирене; 14 бадема; 80гр закв.сметана с 1/4 доза протеин и кокос;
После ако огладеня ще ям нещо... много ми е сбъркано тия дни. Особено с тези тренировки трявба да ям доста повече май. Вода - 1л.
22.00 - тиквички с извара
тренировка:
Същата като на Nickie, но с по-малко килца (F)
кростренажор 5 минути lvl3
5x10@2х4kg dumbell bench press
1x10 seated high row
3x10@2x5kg seated high row
1x12@10kg; 3x12@15kg seated cable row
4x10@4kg Over head shoulder press
1x12@5kg; 2x12@15kg; 1x12@10kg triceps cable pressdown
1x12@2x4kg; 3x12@2x5kg standing biceps curls
10 мин пътека, 7 от които бягах (много беше странно и усещах как ще падна всеки миг :Д )
Не помня точно повторенията... прекалено много мислих за други неща, че да се стремя да помня и тях. Тежко ми беше, не адски много, но тежко. Не се чувствах много уморена накрая. Не съм свикала да почивам толкова между упражнения и серии и ми се стори странно чак :Д Но се доверявам на cantimagineit и Nickie и много ви благодаря за обясненията и всичко, много сте мили и двамата (sun) Запознах се и с Desana*, много симпатична изглеждаше и може да прави цели лицеви опори ! (bow) :Д някой ден и аз ще се науча де...
Утре отново ме чака тренировка за крака, за да ми покаже Nickie кое как прави :) Малко множко ще ми дойде 4ти ден тренировка, 3 от които крака, но после ще почина. А сутринта и може би ще бягаме с приятеля ми, ако не се оспим, ама няма много да се раздавам :Д
Мнението беше редактирано от maggie на 29.05.14 14:01.
29.05.14
06:40
Не е добра идея да тренираш 3 пъти крака за 4 дена. Ако и ще правиш кардио още повече. Остави го ден само за кардио и почивка, може корем да вмъкнеш :)
Няма да тренира крака, ще и покажа упражненията за корем и в почивките ще види просто тренировката за крака, която аз правя, че после няма кога да се засечем. :)
Корем ще бъде значи и може кардио в залата, че не успях да стана сутринта. Към колко часа ще ходите натам? :)
Magi,понеже вече се запознахме и на живо,според мен можеш спокойно да увеличиш калориите от добри храни.Достатъчно си слаба,аз даже бих те посъветвала за малко мускулче,разбира се ако ти се харесваш и целиш това. Но недей да си в дефицит,ще тормозиш тялото си и нещата няма да се получават в положителна посока.Хапвай си в подържащ баланс,че и отгоре според мен :)
П.С.Според мен кардио не ти трябва никакво,само в отделен ден сутрешно макс 2пъти седмично.
BTW там гледам,че всички инструктури ги слагат на вело/кростренажор,може да е някаква практика.Ще взема да разпитам,не знам при кой си била,но доста добър е Ангел.Дори и да не си му клиент винаги може да го питаш,даже той сам идва да те поправи понякога.
Сега видях коментара за лицевите,тези вчера не бяха за пример.Аз съм сигурна,че можеш да направиш няколко цели,но ако не си сигурна,почвай от колене и ще видиш,че до седмица ще напреднеш много бързо.
Сори за спама (blush)
Мнението беше редактирано от DS* на 29.05.14 11:35.
magi, хайде пак към 3, Крум не знам кога и дали ще идва, аз ще съм по това време обаче. :)
Desana*, с онзи моя е била. Той си показва на всички едно и също и мен в началото ме сложи на колелото и искаше да правим крака и дупе. :D Спорно е до колко добър инструктор е, според мен.
Ахаа,върпосния човек вчера беше там,ако не се лъжа.Знам го,и си права,че си има запазена марка :Д Нищо чудно,че е накарал Магито да кляка,харесва си му на човека :Д Иначе дали е добър не може да се разбере от една тренировка,ама е хубаво,че й е казал др.път да сложи по-тежко,а и това,че е бил до нея през цялото време също е много позитивно.Маги можеше през това време да си го питаш направо за каквото си искаш или не ти е ясно,всъщност винаги можеш да питаш дори и не него,ами всички там,те са за това :)
29.05.14
14:51
Да, двете момчета които водят кондиционните тренировки са мног добри. Тези дни ми направиха по-специално впечатление :) Desana*, мисля че вчера правих малко корем до теб, следващия път ще се запозная и аз, хах форумен фитнес е :) Иначе Маги след като те видях вчера на живо определено 400 дефицит не ти трябва и поддържащите калории, мисля че ще ти се отразят добре.
cantimagineit,ти ли си бил?Приятно ми е! :Д Вярно,че беше с двете сладурки :) Значи там кондиционна съм била при един Крум ли Кирил ли беше,вчера беше там. За друг не знам да прави такива,иначе Ангел е много добър в това отношение,тренира ги повечето доста добре и вкарва интервални тренировки и хубави упражнения,ама него май рядко го слагат за безплатната тренировка в началото за някой.Дано все пак Маги е научила нещо от нейния и сега да си действа спокойно.
Последен спам,мила!До нови срещи в залата :)