21.04.14
18:42
Искам да направя някаква комбинация с един от двата буустъра и също така може ли да ми препоръчате някакви аминокиселини за възстановяване буустъра го вземам с цел сила а аминокиселините с цел възстановяване.Благодаря предварително на отзовалите се :)
23.04.14
09:51
Black Jack на мен ми подейства много добре. C4 още не съм пробвал, тъй като по принцип не съм фен на буустерите, но като състав и цена също смятам, че си заслужава.
Принципно и двата продукта си имат предимства и недостатъци, като за едни хора предимствата ще са недостатъци, а за други недостатъците ще бъдат предимства. При този род продукти, често всичко е индивидуално.
Black Jack съдържа повече активни съставки като количество, но няма добавени много и различни витамини, минерали, билки и чудесии. Разчита на основни и работещи съставки и такива продукти харесвам най-много. Вместо да се слагат безброй съставки в нищожни дози, се слагат малко, но ефективни и в разумни количества.
C4 от своя страна също съдържа добри съставки, има добавени витамини и минерали, но и някои излишни (за мен).
Нищо не пречи да опиташ и двата. Перфектен продукт няма и нещата често пъти са индивидуални. Един продукт ще действа добре на едни хора, а друг - на други.
За аминокиселини препоръчвам BCAA Blast, но можеш да прочетеш и това мое мнение за други продукти.
25.04.14
13:17
C4 + БЦАА на прах (Prima Force, Bulk Powders, Scitec).