Здравейте!
Аз съм си все така болничка, но се оправям малко по малко. :)
Днес отново си учих цял ден, даже още продължавам. Апетита нещо ми го няма...
За закуска си бях направила две протеинови палачинки, но успях да изям само едната, че от втората ми се повдигна само докато я гледах... :( После не съм слагала нищо в стомаха си няколко часа. Гаджето дойде за малко да ме види как съм, помолих го да ми купи пълнозърнест хляб на идване.
Препекох си 4 малки филийки и ги хапнах с малко извара и шарена сол.
Иначе цял ден ми се ядеше нещо, но не можех да разбера какво. Накрая ми дойде “просветлението” - имах нужда от супичка. Но в крайна сметка го пратих да купи моркови, пипер и домати, и си сварих една тенджера с леща (sun) Стана божествена - вкусна и топличка, точно от каквото имах нужда ^^
Сега си почивам малко. После ще продължа да уча, сигурно ще стоя отново до към 12… но пък сутрин спя до 10 часа, така че всичко е наред.
Живот и здраве, петък може да се върна в залата за нови подвизи :)
Днес ми беше първия изпит - взех гоо (party)
Hard work pays off! ;)
Иначе вчера ходих до фитнеса малко да разпусна:
загрявка 5 мин на велото,
супер серия бедрено сгъване и разгъване - 6х10х15/20
лег 1х10х20, 2х10х30
пек дек 2х10х15
г.скрипец широк хват 1х10х25, 1х10х35, 1х10х30
После си говорихме малко с инструктора. Каза ми, че нещо не му харесва как тренирам - слагала съм много килограми, много почивки съм правила. (всъщност въпросния ден наистина бяха големи почивките, но не щото ме мързеше, а защото чаках за уреди и се редувах на няколко) Пита ме какви са ми целите и как се храня..
Такива работи.
Това е общо взето. Иначе нищо ново - уча си якичко, да сборя и останалите изпити и така.
Здравейте! :)
От доста време не съм писала. Доста неща станаха, така че ще си спестя разказите, че ме мързи :Д
Накратко - от 4 дни вече спазвам ВМ-НВД като се улових, че съм отвикнала да съм на режим и все още не мога да преценя точно колко изяждам. После като проверя в някой калкулатор и нещата излизат. Така се оказва, че някои дни съм на около 1500-1600 калории, а в други на 2000-2100… Но мисля, че вече влизам в ритъм и ще се нагодя.
От близо 3 месеца не съм и тренирала. За това имам извинения донякъде и донякъде нямам :Д
Честно да си кажа тези дни се опитвам това онова, но се чувствам “тееежка и ми се доспивааа” :D
Сега сериозно.
С приятелят ми се шегувам, че съм се превърнала в мекотело. Уморявам се и от една серия коремни преси, 10-те цели лицеви опори, които преди правих, сега са мираж.... Имам чувството, че всичкия пауър от едно време го няма. Имам спад в мускулната маса, малко увеличение в мазнините по тялото, но като цяло нищо фрапантно.
Ако трябва да съм честна, се чувствам като малко загубено човече, което не е сигурно как да се върне към това което е било и да започне отначало отново.
Планирах да започна с фитнеса от следващата седмица, но ми се изсипаха на главата една торба ангажименти и занимавки, включващи и група японски студенти, които ни идват на посещение... Сенсеите са наясно, че ще ни понатовари срещата, защото точно те ни разделиха на групи и решиха, че ще сме екскурзоводи на япончетата... Останалите преподаватели обаче сякаш са решили, че именно сега е момента да ни дават статии за превод от по 3-4 страници, книги за четене и разни задачки (че и групови) по фантастична литература, които отмъкват по час, час и половина докато обсъдим всичко и се съгласим.... пф.
Да си дойдем на думата (както винаги съм изключително многословна >.
< )
Докато не ми се освободи време да ходя редовно и качествено на зала, ще тренирам в домашни условия. И без това трябва да "заякна" наново, тъй като наистина съм като медуза...
Чудех се... силова тренировка в дом. условия, от порядъка на 15-20 мин, дали е ок като за начало на това “завръщане”?
ПП: Може би ще кача снимки, за да видите какво е положението с формата ми към момента.
20-30 мин у дома са екстра. Между сериите можеш да си четеш или попълваш дневника.
Можеш да си пуснеш на стерео уредбата нов албум да прослушаш.
Освен това 10-20 мин, които пестиш от пътя до залата и обратно също можеш да ги вмъкнеш в тренировката.
Залата ти трябва ако нямаш мотивация.
Тогава многото трениращи хора около теб могат да те заредят и мотивират. Поне при мен е така.
казано от Love на 13.03.15, 23:13:
Докато не ми се освободи време да ходя редовно и качествено на зала, ще тренирам в домашни условия. И без това трябва да “заякна” наново, тъй като наистина съм като медуза...
Този перфектен тайминг никога не идва. Така че или правиш всеки ден нещо малко за себе си въпреки ангажиментите, или забравяш че ще бъдеш фит някога. Познавам усещането, също се водя студент :)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 13.03.15 23:29.
Хей
Преди малко реших да потренирам. Уж загрях, но явно не е било достатъчно. И както си правих упражнието за гръб - онова което е с повдигането на ръцете настрани, докато се държат гирички и са свити в лактите, усетих болка в лявата част на гърба, някъде под лопатката и към гръбнака. Спрях веднага, но сега ме боли. Имам чувството, че нещо си прещипах. Боли ме като се движа и дори като дишам. :(
Някакви съвети?
15.04.15
17:53
Welcome back :)
15.04.15
20:53
Много успехи ти пожелавам (sun) Много оптимистично и щастливо гледаш към живота , трябва да има повече хора като теб!!! Ще те следя с интерес :D
Хихи, дааам, Ади, връщам се обратно! ^^
Следобед си направих част от преводите, преди малко хапнах една ябълка. Малко ми се развали настроението и то заради глупави неща, които лесно могат да се поправят ако някои хора си вземат бележка от забележките, но.... здраве да е. Както казва Кубрат, продължаваме напред! :D
Мога да кажа, че беше ползотворен ден :)
Здравейте тийм ;P
Днес отново ми е леко и утопично едно такова... :Д Дори като излязохме на разходка с гаджето ме пита дали не съм пила или пушила, че изглеждам една такава много еуфорична и отнесена :D
Та, беше ползотворен ден.
Днес не сме бягали, не съм пробвала и въжето тъй като имах много други занимавки, но пък си навъртях едни хубави 12км ходене пеш по Търновските баирчета, най-накрая си върнах книгите в библиотеката и се насладих на хубавия ден. :)
Храната днес:
закуска - варено яйце, ябълка
обяд: 2-3 бисквити траяна и чаша сок, докато си подготвяхме презентацията с колежка
следобяд: бяло фрапе, 2 варени яйца, половин краставица, една хапка скумрия в доматен сос :Д , към 40гр печено кашу.
Сегаа, релакс, филмче, по-късно ако огладнея ще хапна още една ябълка ^^
Чао от мен :)
Мнението беше редактирано от Love на 16.04.15 19:45.
Йо!
Днес имах лекции от осем часа сутринта, като трябваше да превеждам устно презентацията на колежка. Справихме се, като се има предвид, че снощи не съм спала изобщо, колкото и да ми се искаше. Сутринта нямах време за читава закуска, затова набързо хапнах една малка ябълка и изпих огромна чаша силно кафе. Е, през 20-те мин път с автобус до ректората успях някак си да се поосвестя, но главата ми пак си беше миш-маш :D
Вече съм вкъщи и нагъвам печена скумрийка с гарнитура от варени картофки и зелен лук, с малко олио и сол. Цялата порция е към 300гр общо ;D
Малко релакс иии се подготвям психически за есето, което имам да пиша върху статия от 40 страници, свързана с фантастичната литература. ;D
Днес пак си навъртях 4км пеша от ректората до вкъщи. (party) После ми се очертава още една голяма разходка чак до гарата, или някъде около 6км отиване и връщане. За утре съм си планирала урока по скачане на въже, който ако се окаже неуспешен ще бъде брутално заменен с бягане :D
Мнението беше редактирано от Love на 17.04.15 19:17.
Йo, отново.
Разходката не беше до гарата, а до автогарата :Д но пак навъртяхме едно 3-4км. Есето беше брутално захвърлено и оставено за утре, защото мозъкът ми е абсолютен блок :D
Обзор на остатъка от деня :D——>
/безуспешни опити да асимилирам какво пише в статията, отказ от действия/
+ печено пилешко шишче (бяло месо) , гарнитура като при скумрийката и половин краставичок, филийка хляб
/голямото ходене до автогарата и обратно/
+ чашка кафе, половин литър мин. водичка
+ едно Корни, че бях много down :D
+ кофичка кисело мляко 4,5% и една средноголяма ябълка
Yup, общо взето мисля да полегна. Батериите ми се изтощиха до края вече. Не съм аз, когато не съм се наспала ;)
Хубав остатък от деня и приятна вечер на всички! ^^
EDIT*
Да ви се похваля нещо от последно време... който ме има във фейсбук знае, но все пак... :Д Направих си страничка, където си пускам и продавам ръчно изработени нещица - www.facebook.com/iviworkshop Не помня точно всички правила на форума, та, ако е забранено пускането на подобни линкове се извинявам и нека Ники ми коригира поста ;)
ПИЙЙЙЙС :Д
Мнението беше редактирано от Love на 17.04.15 22:28.
Като ти гледам снимките имаш завиден метаболизма.
Тоест трябва ти малко спорт и балансирано хранене за да поддържаш приемливо ниво на подкожните мазнини.
Ако не броиш ккал, белтъци и въглехидрати няма как да се види релеф. Но пък и кому е нужно да му се виждат вените :)))
18.04.15
10:12
В Ректората ли си ?
Hello! ^^
Добро съботно утро! (знам, че вече отива към ден, но пък си наваксах липсата на сън) (sun)
Marccus _ , благодаря ти, май ще излезеш прав. Освен това ти си, не знам - втория или третия човек, който ми го казва това за балансираното хранене, но помня, че ddd беше този който първи ми каза да оставя тея режими, които следвам и просто да си карам на РБД и да увелича тренировките. И май така е най-добре. Дори сега като се замисля - отрежа ли въглените много - спада ми енергията, идва огромен глад за сладко и не се чувствам ок. Като увелича мазнините за сметка на това пък се подувам, подпухвам и прочие неприятни неща... Разни хора-разни организми :D
Вени не искам :Д
Златната среда си е за мен ;)
Newbie, :D развесели ме с твоя коментар
Ади, да, в ректората караме лекциите и упражненията. Но най-вероятно скоро ще сменя специалността от Приложна лингвистика на Английска филология... просто японския ми дотежава и няма смисъл да продължавам да го уча. Имам и други лични мотиви, както и такива, свързани с дипломата ми ;D :)
ПП: Днес времето навън нещо не ме кефи, но пък може и да се оправи кой знае. Та, сега отивам да си направя (coffee), след което ще си направя една тренировка в дом. условия, а после се заемам с онова есе. По-късно може и да се бяга, или скача на въже :D според зависи от другарчето ми. Но така или иначе, сега ще тренирам ;)
https://www.youtube.com/watch?v=IR31lyaxJE4 - Eто тази тренировка правих, но понеже още съм амеба с почти никаква физическа издържливост издържах само до 10-тата минута някъде. :D Но и това ще се оправи, де. После правих клекове СТ и коремни.
Закуска: 2 филийки хляб, 3 варени яйца, салата (маруля, краставица, домат, репичка)
Късен “обяд” докато се разхождахме - фунийка сладолед с топинг бял шоколад
Следобедно: 194гр печено пилешко филе, половин краставица.
Мнението беше редактирано от Love на 18.04.15 16:41.
18.04.15
17:49
Ами може да се разберем да пием кафе някой път, ако имаме лекции в едни и същи дни :) Аз уча там магистратура (не, че преди това не бях и бакалавър там :D) Даже вторник ми е дипломирането :)
18.04.15
19:22
Да, и явно съм останала с впечатление, че и ти учиш там... аахахха :D
Ади, да. Иначе с удоволствие. Даже щях да те изкрънкам и да тренираме един път заедно :P
Само минавам да отбележа вечерята, че преди малко мнооооого ми огладня... :D
към 250гр. бъркоч - 3 варени, нарязани яйца, половин домат накълцан на ситно, малко лук, лъжица зехтин и щипка сол....
Мамммааа мия :D Като го набърках имах малко съмнения за съчетанието лук-яйца, ама на омлет върви така че защо не? То пък взе, че много ми хареса, ще се повтори :D
Щях да ви го снимам, но бях много гладна и вече е в коремчето :D
Мнението беше редактирано от Love на 18.04.15 21:19.
Хей. Бърз отчет за вчера, че бях насам-натам и не успях да драсна.
За закуска хапнах същия бъркоч ;D , после не съм яла, правих медальони и други джунджурии... Вечерта се събирахме и хапнах 4-те врага на всеки релеф - пица, чипс, бира и вафли :D E, ако през седмицата се въртях на около 1000 може би, снощи сигурно съм тупнала към 2500калорийки (shake)
Днес... всъщност не знам още за днес. Преди малко станах, чакам една доставка на материали за работилничката, и още не съм гладна. Мисля да започна с едно кафе, а нататък вече като огладнея ще го измисля. Може и да си сготвя нещо. :P
Ще дописвам
ПП: Представете си моля ви се, от оная мижава тренировчица 10-минутната ме хвана мускулна на краката :D
казано от Newbie на 18.04.15, 05:05:
Аз като ти гледам снимките отивам с кеф на работа :D
казано от Love на 18.04.15, 10:50:
Newbie, :D развесели ме с твоя коментар
Затова ли ограничи достъпа до снимките (shake) После що ни била в лошо положение икономиката...(fubar)
Хахахаха, Павка, тей ли било :D
Ограничих го, само дружките могат да ги скиват. За останалите съм жената-мистерия :D
Отивам да тренирам сега, че днес папах малко лоши работи.
———————-
И такаааа.... Тренирах - правих кардио тренировка с кака Кели от fitnessblender :D Тоя път изкарах повече от 10 минути - 15 бяха :ДДД После правих упражнения с гирички за ръцете, коремни малко, ходещи напади и клекове... :)
Още съм като амеба, вече ме наболяват ръцете и краката ми опъват... значи утре ще имам яка мускулна :Д
Иначе готвих боб със зеленчуци днес, още не съм го опитвала обаче. Иначе храната за деня е:
закуска - 4 препечени филийки пълнозърнест хляб (о, дааа, тя плюска здраво:Д)
обяд: половин пилешки шницел, половин шепа варени картофи, чаша кока кола, вафЪл
късен обяд: 2 филийки ръжено-пшеничен хляб с майонеза, втори вафЪл (tmi)
вечеря: боб ще да е :Д
Страх ме е да видя колко калории е тва, затова няма да гледам :Д
ПП: Убеждавам се все повече, че когато се храня балансирано през деня и съотношението протеин-мазнини-въглени е добро, всичко е ок и се задоволявам и с по-малко. Обаче когато се отпусна с въглените неусетно изяждам повече... И другото - трябва да започна да пия повече вода!
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:51.
Добро утро! (coffee)
Кафе пия, имам мускулна от вчера :D
Днес мисля да тренирам пак - добре ми се отразява. Ще гледам да балансирам и храната обаче.
късен закуско-обяд: купичка боб
следобяд: скара - кебапче, кюфте, карначе, половин краставица, половин домат, филийка хляб
по-късно: вафЪл
късен следобед - вечеря: кроасан, омлет със чушки и сирене, филийка хляб.
Преди вечерята ходихме до квартирата на едно момче, изпъвахме едни баири и стълби и после ми се ядеше просто :Д
Мнението беше редактирано от Love на 23.04.15 11:18.
Минавам само да пусна 4 снимки от преди малко. Това е “формата” ми към момента... Понадебеляла съм малко :ДДД Интересното е, че още имам мускул след толкоз време без фитнес :Д ай сифич направо. :D
*Корема ми е малко подут, че скоро ядох и пих водЪ, но и по принзцип си е леко омазнен, така че това не е оправдание а само отбелязвам :Д Да се знае!
**Можете да ми се скарате, задето спрях да тренирам в залата... До сега можех да съм Арни!!! :D
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:53.
Най-щастливата късна закуска евър - 40гр млечен шоколад и кафе :D
закуска 2: препечена филийка със сирене
После отиваме по задачки. По-късно ще тренирам!
Мнението беше редактирано от Love на 23.04.15 14:57.
23.04.15
11:20
казано от Love на 23.04.15, 11:19:
А храна кУга? (sun)
казано от Кольо Пияндето на 23.04.15, 11:20:
казано от Love на 23.04.15, 11:19:
А храна кУга? (sun)
Ники, храна след тренировката (която започвам след 3-2-1-0) :D И то нещо месно ще да е. Със салата. (sun)
Поправка - излезе ми друга работа и тренировката беше преди малко ;)
манджата от следобяд: салата - домат, пипер, зехтин, малко сирене. скара - 200гр
по-късно: консерва риба тон в растително масло - 160гр
-ТРЕНИРОВКА-
Пак се потих с тренировката на кака Кели. Тоя път амебата издържа 15 минути! Йей! (sun)
Сега пия водичка и последната доза от протеина ми с вкус на канелено кексче :D
Наздраве!
ПП: Новите джунджурийки за Работилничката————>
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:55.
Здравейте!
Днес имам малко мускулна и съм леко подпухнала, че снощи преди да си легна огладнях и ме домързя да си направя яйца... Вместо това излапах към 50гр сирене, но беше соленичко. Резултата - задържах вода.
Храната за днес:
закуска: 100гр сурово кашу
обяд: скумрия на скара с гарнитура варени картофи
късен следобед: отново скумрия на скара и картофки
вечеря: ще е банани
Преди малко бях до магазина и влезе оня чичка от нашия блок, дето хазяйката ми говори за него, че бил някакъв смахнат художник и май бил лежал в затвора... Та въпросния има много гаден поглед, и ме зяпаше настойчиво от което ми стана адски неприятно. :( Тоя въпросния е същият, който миналата година го подозираха дали не е пратил едни цигани да пребият един друг човек от блока, който не е добре с главата. Защо да го бият? Щото тоя иска да му вземе апартамента, а човека не го продава.. Абе ужас... Че беше ни видял и после с полицайката като ни водиха да огледаме местопрестъплението... Направо...
Не, не. Не ми харесва тоя човек. Ама никак. Изпарих се възможно най-бързо.
Мнението беше редактирано от Love на 24.04.15 19:11.
Хей!
Днес нещо ми е сиво през целия ден. Въртят ми се разни мисли в главата и се чудя докъде ще я докарам накрая...
Не съм тренирала.
храната:
късна закуска - омлет със зелени чушки, кафе
следобяд: близо 300гр пилешко филе, млечен шоколад с лешници
вечеря: кофичка кисело мляко, 3 средни банана, кафе
Хей. Вкъщи съм от няколко дни. Бях настинала нещо вчера, но взех мерки и вече съм по-добре.
След промишлените количества пица, която издъних днес, реших че няма да е лошо да поскачам на въже. И така, виждали ли сте тюлен да скача на въже? :D
Цялото занимание не беше повече от 15-20 минути, почивах между отделните “серии”. По едно време ми доскуча и правих “пирамидка” - първо от 10 до 1, после от 1 до 10. Гледах повече да ги правя “цели” - тоест да скачам и със двата крака. Още ми е трудно да синхронизирам така обаче и най-често скачах първо с единия крак, а после с другия. Но както e с всичко и това си иска практика. :)
Да отбележа.
Тъй като поразвалих формата и искам да се върна пак към старото си аз.... Поставям си нова цел... Бях качила тука една снимка където съм с едни къси бели гащички... Е, сега не влизам в тях. Искам да влизам пак!!! :D
Обмислям тренировъчния план. Храненето ще е РБД.
Пускам снимката да видите за какво говоря—->
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:56.
04.05.15
12:45
Аз не разбрах обаче. Ти тази снимка я пускаш да се хвалиш колко добре изглеждаш без хранителен режим или какво ? :)
казано от kaloyan на 04.05.15, 12:45:
Аз не разбрах обаче. Ти тази снимка я пускаш да се хвалиш колко добре изглеждаш без хранителен режим или какво ? :)
Как ще разбереш, като не четеш...
Сложих я да покажа въпросните бели панталонки :Д И, не, не изглеждам добре без хранителен режим - точно обратното. :D Както казах - искам отново да влизам в тези панталонки. И да си вляза в тази форма.
Такаммм, днес пак съм по-зле.. Тоя път вече пих хапче, което си самопредписах :Д Имам и умерена мускулна треска на бедрата, дупарата, прасците и представете си - на корема :D
за закуска хапнах малко бъркоч - кисело мляко, половин ябълка, стафиди, микс семена и лъжичка мед
за обяд: картофи и свинско месо, печени в гърне
следобяд: половин ябълка, порция картофи, пилешко бутче
Днес го раздавах селскостопанско чадо - пресаждахме разсада от кофичките в градината. Ще имаме доматкииии ^^
После копнах и един парцел, дето баба пак ще сее нещо
Мнението беше редактирано от Love на 04.05.15 15:19.