Лятна тренировка!?!

14.06.05
10:17

Бихте ли ми казали през лятото каде е по добре да се ходи на лостове или на зала . Става вапрос за достигане на тялото вав наи -релефната му форма . Какви упражнения трябжа да правя за да изцхистя мазнините на пресата и колко пати в седмицата е необходимо да се ходи за желаното от мене стегнато релефно тяло без изли6ните мазнини и необходимо ли е да се взимат хранителин добавки през лятото ...
КОйто разбира схте му баада много благодарен ако ми отгожори на вапросите . Благодаря ви предварително  8)

14.06.05
10:26

Хран. добавки винаги е добре да се зимат в нужните количества и под нужната форма.

Според мен залата ще бъде по ефективна, но лично аз предпочитам на открито/успоредки, лостове/, съчетано с малко на закрито/дъмбели щанги/.  :D

14.06.05
13:28

Здравей! Според мен:в залата е по-добре; не изхвърляй базовите упражнения; 3 пъти седмично в зала + 3 пъти седмично кардио; добавките на са задължителни; задължителна е диетата.

Успех

DM

14.06.05
23:14

Аз не знам защо доста хора си внушават че лятото трябва да се тренира по друг начин
точно лятото могат да се постигнат много добри успехи
поради времето и хормоните които се освобождават в нас
Аз лично тренирам много здраво лятото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1