Два въпроса по 10x10

НА

22.05.14
15:17

Харесах си системата за покачване на мускулна маса “10x10”.
Тренирам вкъщи и разполагам с лежанка (без обратен наклон), прав, крив лост, успоредка, лост за набирабе, тежести и дъмбели.
*Първи въпрос. С горепосочената “екипировка” може ли да се завърши пълноценно програмата? Кои упражнения да включа (като се има предвид и втория въпрос)?
*Втори въпрос. Има ли вариант при който да не качвам в бедра и ханш, тъй като съм натурално надарен с огромни бедра и ханш (говорим за мускулести бедра и ханш). Несъразмерни са с горната ми част. Целя по-скоро да кача сериозна маса навсякъде в горната част на тялото - ръце, рамене, гръб (искам огромни перки), гърди разбира се. Знам, че ако тренирам крака ще кача повече маса и в горната част, за това ми се ще да ги тренирам, но е мерките на Orange, които е споделил виждам най-големи промени в бедрената обиколка и тази на ханша. Как да избегна това - кои упражнения да правя или не правя, без да губя от растежа на горната част?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1