Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.08.06
16:35

[quote author=“powerz”]Дюстабанд съм

Аз знам некои дето са дюстабан, ама дюстабанд не знаех :wink:

LU

08.08.06
18:54

[quote author=“A-momenT”]LuckyTeam -стига си приказвал глупости братми ако знае6 какви гарди си направи в нас  с  лицеви опори  и кофи4ки на ъгъла на терасата и с 2 2литрови бодилки флаис с мнооо повторения  а момчето има и дъмбели и 6танга слага 2 стола и е готов по4ва да си дига  :shock:

Ммм а аз се чудя що не ми вървят гърдите,сигурно щото тренирам във фитнесс а не у нас с бутилки и щаиги от картофи!

09.08.06
14:24

[quote author=“MaXo”]Препоръчвам ти по 5мин да си ближеш зърната на всяка гърда и след това да ги стискаш силно до посиняване!!!Като си имаш ефект и знаеш ... кво си заразпитвал?Мнооо се дразня на такива като теб!

10.08.06
18:07

[quote author=”®off™”]Маркус Рул въпреки многото си маса не е много силен :idea:. Даже мисля, че е един от най- слабите на олимпията.

12.08.06
20:40

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“RAMBO”][quote author=“3230”] а пък Рони не ме кефи изобщо, изкуствен е некси

а за Рони -...гърба му е изкуствен...от пластмаса :wink:

аз пък мисля,че е от стереопор и си го е наблъскал вътре ама яко,някой могат да кажат че е от плексиглас ама това е друго тема на друг разговор

12.08.06
21:23

[quote author=“Ultima Ratio”] аз като съм на диета си ям 600-700 пилешки гърди на ден

Малии то цялата била няма да ти стигне  :lol:

LU

13.08.06
21:59

[quote author=“The Prowler”]Истината е в ХРАНАТА.Аз примерно като започнах бях на 13 172 см 60 кила хилав.с 26-7 ръка ся съм на 14 73-4 кила с 35,5-36 ръка на 181 см.А юни тази година бях само 68 кила с 33 ръка и с яко ядене през юли и до сега съм качил 5-6 кила и ръката ми скочи с 2 санта и отгоре така че яж повече.Най-важното е ,разбрах че мога да качвам кила когато си искам и става сравнително бързо вече даже и с не толкова много ядене.Яж повече.

Какви усери има тука по  13 172 см  високи,и ръцете им скачат,интересно на какво на важе или скачат в чалга ритми или пък незнам какво?

14.08.06
23:22

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“The Prowler”]Истината е в ХРАНАТА.Аз примерно като започнах бях на 13 172 см 60 кила хилав.с 26-7 ръка ся съм на 14 73-4 кила с 35,5-36 ръка на 181 см.А юни тази година бях само 68 кила с 33 ръка и с яко ядене през юли и до сега съм качил 5-6 кила и ръката ми скочи с 2 санта и отгоре така че яж повече.Най-важното е ,разбрах че мога да качвам кила когато си искам и става сравнително бързо вече даже и с не толкова много ядене.Яж повече.

Какви усери има тука по  13 172 см  високи,и ръцете им скачат,интересно на какво на важе или скачат в чалга ритми или пък незнам какво?

Това е факт и не виждам нищо смешно.Даже сега съм на 14 180 73 кила незнам какво общо с бисерите има това мое изказване?

D3BEP edit: Няма да трия, не искам да те ядосвам, защото освен един граматически неизпипан пост и аз не виждам бисер, както го разбира потребителя преди теб, а и те виждам че си обидчив и не желая да те дообиждам, но:
1. Коментарите на бисерите са забранени и са спам.

2.(Неофициално) все пак се старайте да публикувате бисери, а не просто нещо, колкото да участвате в темата, защото това може да обиди участник във форума.

16.08.06
09:18

Батка внимавай да не прекалиш с аминото че на мен една вечер бях испил 20 и се събудих с напомпана ръка незнам как и ме боля цяла вечер

Става въпрос за аминокиселини ...

D3BEP - Спам!

16.08.06
21:26

[quote author=“djpetko”][quote author=“holygad”]всеки е имал такива проблеми далжи се на липса на магнезий  в тялото, калция незнам за него пак помагаше при схващане но аз взимах магнезии от този разтворимия като мултивитинамините и по два пати на ден и за три дена нямам вече подобни проблеми

Магнезий,калций,калий цялата менделеева таблица трябва да бъде изпита  :roll:  :twisted:

хахахаха Ще го пусна в бисери, издивя ме лафа ти/  :lol:  :lol:

18.08.06
08:13

А пък тези айрянчета(дето им викат кисели млека) с под 1% масленост,повярвай ми,че са десетки пъти по вредни от нормалните млека.Те са повече химия и от стероидите...

RE

18.08.06
10:56

[quote author=“M_7el”]Как може с ток да се прави мусколи,ако беше теи отивам и са фащам за жиците.И как мислиш хубаво ли е за мускола да го бие ток,обива слабите клетки в тялото.

Луда работа! :lol:  :lol:

19.08.06
22:50

[quote author=“phantasm”] плуването го водят сред бойните изкуства

B_Ball_P

20.08.06
17:58

[quote author=“s1ck_boy”]аи без валерианчета а?
стига глупости-то за тая работа не е хубаво да зимаш особено сънотворни щото може се пристрастиш.

:o :o :o :o да не вземете да пиете валериан, че ше се пристрастите и тогава си е*а майката  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

RE

23.08.06
15:32

[quote author=“VeryStrong”]днес в залата с едни приятелчета измислихме системка за сваляне на излишни мазнини...Едното момче се реши да я пробва ама все пак да попитам и тук:

Спийд + Виагра + Л-карнитин + некфи хапчета с хром

има малко нежелани резултати (за мъжкия пол) но като се има в предвид че в залата ходят и бая жени ще стане шоу

:lol:  :lol:

Това верно ли някой го е написал  :shock:  :shock:  :shock: ! Лелееееееееееееееееее, баси...

бтв: сори че в твоя пост, ама не се сдържах!
Йода

23.08.06
17:44

[quote author=”®off™ Ninja”]
Не годинките а растителният хормон си казва думата

аз за Разтежен Хормон съм чувал, ама за “Растителен” НЕ  :lol:

Аз пък съм чувал само за Растежен Хормон.  :o
manson

26.08.06
23:22

[quote author=“Taison”]Това е времето през което взимаш някъкви стимоланти (примерно правиш 2 месеца цикълс метал и т.н.)

B_Ball_P

28.08.06
23:20

[quote author=“gazara _05_”]аз знам че на фитнес е най - добре да се ходи 2-3 часаслед ядене защото хормона на разтежа тогава е най - голям

колко ли е голям тоя хормон на  разтежа ...  :?  :lol:  :lol:  :lol:

RE

29.08.06
00:40

[quote author=“apolon89”]прятелю най важното е психиката.трябва да разбереш някои общи нища.трябва да мислиш за себе си като животно.ти с нищо не се раличаваш от конете,гъсениците и мечките.имаш абсолютно сички потребности като тях.затова мисли за себе си като за животно.яж като такова и на тренировка давай кръв пот сичко от себе си.знай най вече че всичко е в тва яйцевидното на раманете ти

Големи изказвания голямо чудо! :D

StronG™

29.08.06
23:46

Бюро справки е втората врата вляво на първия етаж, последния да затворе вратата
ASTOR

:D :D :D голям смях му ударх,надявам се Астор да не се расьрди.
Не братле няма за какво, думата си тежи на този който я е казал
ASTOR

30.08.06
09:36

[quote author=“Lucifer_”]я си блъскай здраво.......ще почиваш в гроба.......

момчето си е право...

[quote author=“diksi”]Аз пазарувам от Бай Коце - астероиди планети , галактики. Сега мисля да почвам цикъл с пропан-бутан  :D :D :D :D :D

ей тоз бай Коце най-големият supplier в България се оказа  :lol:

01.09.06
00:34

Ауп бати кефа , влезнах в бисерите  :lol:

[quote author=“XaMcTeP”]ОК.ясно кажете ми порода АМИНОкиселини  :P .ТЕ за маса ли са

Абе аз си купих едни аминки порода лабрадор , чистокръвни са с богато родословно дърво. :lol:  :lol:

01.09.06
15:36

[quote author=“The_Champ”]добре ходя на фитнес и направих 3 пати сврах тренировка по 6 часа дневно...за тези 3 седмици нямам голями резултати - 172 сам висок 34 бицепс релефа ми е супер ...но искам да си уголемя гордостите,някой би ли дал савет за добавки- сайт на добавките разни вратки при дигането и тн... :?:

Е,чудих се, ама си е точно за тук момчето.МНООООГО,тренира ,,и ВЪОБЩЕ не пише :twisted:  :twisted:

StronG™

01.09.06
16:14

[quote author=“StaRkY”]макдоналдс-троши пеики секакви :lol:

:lol:  :lol:  :lol:  хареса ми лафа

04.09.06
16:36

[quote author=“J0”]мерси ... сайнт ... От това което прочетах в една тема никога няма да ми се махнат ... защото са мн големи ,намират се под гърба точно от единия краи до другия  :cry: е аз не съм качил мн ... 15 килограма за 1 месец много ли е ? за 2 месеца тренировка на раката от 28 на 35 ??

П.П. и аз прочетах една тема намерих ;)

хахахаха...ХХХХХХ
Без обиди
ASTOR

ок съжалявам ;)

[quote author=“fffaaa”]кои са  най-добрите  опражнения  за  гарди,гръп.стомах,бицепс

децата в 1ви клас могат да ти се смеят на правописа ;)

06.09.06
14:53

хахахаха, темата за бактериите в залите е фраш с майтапи:

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Mushmurok”]Бактериите в залите достигат до 132 млн., на площ с размер на монета, а в тоалетната на същата площ има само 500.

В моята зала на площ с размер на монета, явно има само 500 защото постоянно смърди на кенеф  :lol:  :P

[quote author=“ASTOR”]Аз тренвам в нас. Така че и 100 000 000 да има са си мои :lol:

Поздрави

П.П. Това не са бисери, но считам, че темата е за да те разсмее.  :D

StronG™

11.09.06
11:53

[quote author=“MI5”]Пламко освен ако не си f, виж къде си постнал темата.. набирания с широк надхват пред глава са перфектни да си разшириш гърба.

Ето за това говорим  :lol:
П.П. Жените да не се засягат  :wink:

21.09.06
10:42

[quote author=“realityman”]Азотните бустери са много близо до стероидите.Дават бързи резултати за кратко време.

еми бавни резултати за кратко време нз дали има :))

07.10.06
02:07

[quote author=“The_Champ”]ей ей :) аз съм на фитнес цял ден :) което значи че си правя малки почивки утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
важно е при такава тренировка да се пият и много течности - натурални сокове,мляко,кафе,ако пък кафето не ти понася пии чай даже по добре чай !  8)

:?  :?  :?  :?  :shock:  :shock:  :shock:  :?  :?  :?  :?  :?

07.10.06
09:33

и отново The_Champ  :lol:  :lol:

[quote author=“The_Champ”]човекат вече каза че 3 упражнения са трисет :D :!:

[quote author=“The_Champ”]пич да ти кажа чесно мойте крака са 60 прасец 40 и на пресата за крака бласкам с 150 а краката са ми по малки,да но има едно условие - лека атлетика !!! тичай са ще кажеш че ще отслабнеш не няма пий разбит банан с прясно мляко преди да бягаш !!! хем релеф хем чудо !!!

Тва второто е направо брутално ..  :lol:  :lol:  :lol: Напрао паднах под плота ... Лелел тоя е изруд

09.10.06
20:54

[quote author=“hardboy”]след като тренира за МУСКУЛНА МАСА как искаш да е мазен. той не кача килограми,той прави МУСКУЛИ.мускулите не тежат!

:lol:

morphey

09.10.06
22:55

[quote author=“The_Champ”]случи се с един приятел преди 3 седмици почина една седмица правеше промивки със спирт и се мажеше с гелове няма да правя реклама...и му мина после пак почна и нямаше и следа от контузията !

:!: Уникално :!:  приятелят му починал преди 3 седмици, но 1 седмица си правел промивки със спирт и пак почнал да тренира и никаква следа от “контузията’‘
П.С. Това ,че вдигаме щанги не значи задължително да сме неграмотни -старайте се повече...

IceMan

10.10.06
00:45

[quote author=“morphey”][quote author=“The_Champ”]случи се с един приятел преди 3 седмици почина една седмица правеше промивки със спирт и се мажеше с гелове няма да правя реклама...и му мина после пак почна и нямаше и следа от контузията !

:!: Уникално :!:  приятелят му починал преди 3 седмици, но 1 седмица си правел промивки със спирт и пак почнал да тренира и никаква следа от “контузията’‘
П.С. Това ,че вдигаме щанги не значи задължително да сме неграмотни -старайте се повече...

почина си 1 седмица действието се развива преди 3 !

10.10.06
03:32

Мнението е изтрито поради спам + обидни квалификации.
Ако някой е публикувал неосмислен бисер, той сам се наказва.
D3BEP

IceMan

16.10.06
21:13

[quote author=“MaRtiNezZ”]Всеки избира как да я пие,но на кутията пише 3х2(от аптеката ти казват 3х1),а от предписание на лекар 3х5,но не мисля че можеш да прекалиш
Аз пия 3х1 и не ми е достатъчно   повече.

значи не му е достатъчно повече ? е как става това или му е достатачно или не ... но да му е достатачно повече...

IceMan

19.10.06
22:42

[quote author=“LuDD”]Здравейте !
Имам проблем - тренирам от скоро , някаде 1 месец.При бицепса ми се получи стрида(не съм сигурен дали е точно така) - сцепи ми се кожата и се получи нещо като белег...Сега незнам да тренирам ли , да не тренирам ли .....Много ми е гадно...Кажете скриват ли се тия неща и какво да правя че да не ми се получават пак..  :(

П.С.
Не съм напълно сигурен дали е за тук темата - моля не я трийте..

а дали няма и някоя скарида ? хахахахах

19.10.06
22:45

това е невъзможно :) ...казах ти сега съм в процес  за качване на маса...и корема ми утиде колкото и да го тренирам този корем ! :) просто едно от двете аз ти предлагам качи си килограми обърни ги в мусколи и после ходи на сауна + кардио и така ще стане перфектен корем аз така го правя! сауната извлича сички мазнини най вече от корема :) а на мусколите нищо няма да им стане .

и този ми бил инструктор  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

27.10.06
23:20

[quote author=“techo”]Я кажете при вас как е? Аз мисля че имам .... “проблем”? .. не мога да се ядосам както трябва.. имате ли го този проблем и има ли лек против това?

да ти имам и проблемите...

[quote author=“shemeta”][quote author=“Mortos”].....

30 Ноември 2006 (демек вчера  :lol: )
...

Днес е 1 Ноември 2006 ти машина на времето ли имаш  :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1