и отново The_Champ :lol: :lol:
[quote author=“The_Champ”]човекат вече каза че 3 упражнения са трисет :D :!:
[quote author=“The_Champ”]пич да ти кажа чесно мойте крака са 60 прасец 40 и на пресата за крака бласкам с 150 а краката са ми по малки,да но има едно условие - лека атлетика !!! тичай са ще кажеш че ще отслабнеш не няма пий разбит банан с прясно мляко преди да бягаш !!! хем релеф хем чудо !!!
Тва второто е направо брутално .. :lol: :lol: :lol: Напрао паднах под плота ... Лелел тоя е изруд
[quote author=“hardboy”]след като тренира за МУСКУЛНА МАСА как искаш да е мазен. той не кача килограми,той прави МУСКУЛИ.мускулите не тежат!
:lol:
09.10.06
22:55
:!: Уникално :!: приятелят му починал преди 3 седмици, но 1 седмица си правел промивки със спирт и пак почнал да тренира и никаква следа от “контузията’‘
П.С. Това ,че вдигаме щанги не значи задължително да сме неграмотни -старайте се повече...
10.10.06
00:45
:!: Уникално :!: приятелят му починал преди 3 седмици, но 1 седмица си правел промивки със спирт и пак почнал да тренира и никаква следа от “контузията’‘
П.С. Това ,че вдигаме щанги не значи задължително да сме неграмотни -старайте се повече...
почина си 1 седмица действието се развива преди 3 !
10.10.06
03:32
Мнението е изтрито поради спам + обидни квалификации.
Ако някой е публикувал неосмислен бисер, той сам се наказва.
D3BEP
16.10.06
21:13
[quote author=“MaRtiNezZ”]Всеки избира как да я пие,но на кутията пише 3х2(от аптеката ти казват 3х1),а от предписание на лекар 3х5,но не мисля че можеш да прекалиш
Аз пия 3х1 и не ми е достатъчно повече.
значи не му е достатъчно повече ? е как става това или му е достатачно или не ... но да му е достатачно повече...
19.10.06
22:42
[quote author=“LuDD”]Здравейте !
Имам проблем - тренирам от скоро , някаде 1 месец.При бицепса ми се получи стрида(не съм сигурен дали е точно така) - сцепи ми се кожата и се получи нещо като белег...Сега незнам да тренирам ли , да не тренирам ли .....Много ми е гадно...Кажете скриват ли се тия неща и какво да правя че да не ми се получават пак.. :(
П.С.
Не съм напълно сигурен дали е за тук темата - моля не я трийте..
а дали няма и някоя скарида ? хахахахах
19.10.06
22:45
това е невъзможно :) ...казах ти сега съм в процес за качване на маса...и корема ми утиде колкото и да го тренирам този корем ! :) просто едно от двете аз ти предлагам качи си килограми обърни ги в мусколи и после ходи на сауна + кардио и така ще стане перфектен корем аз така го правя! сауната извлича сички мазнини най вече от корема :) а на мусколите нищо няма да им стане .
и този ми бил инструктор :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“techo”]Я кажете при вас как е? Аз мисля че имам .... “проблем”? .. не мога да се ядосам както трябва.. имате ли го този проблем и има ли лек против това?
да ти имам и проблемите...
01.11.06
11:08
[quote author=“shemeta”][quote author=“Mortos”].....
30 Ноември 2006 (демек вчера :lol: )
...
Днес е 1 Ноември 2006 ти машина на времето ли имаш :lol:
[quote author=“RAMBO”]Фактите говорят-
Рамбо само с лък и голи ръце убива 8 Спецназ Воиника
Рамбо с една къртечница убима над 100 човека
Рамбо си промива раните с барут
Рамбо НИКОГА не умира /Терминатора умира/
Рамбо в трета часо се изправя сам срещу цаля армия !
Рамбо издържа на всякакви кличатични условия
Рамбо е най-релефен от всички
8)
не е масивен, но пък е най-издръжлив, жилав и непобедим
Супер ме изкефи тоя лаф!! :lol: :lol:
стига тоя зоб, време е за боб..! :lol: :lol: :lol:
koisymazzz написа:
Един въпрос, на коя фирма се вика Оптимум? Бях взел един креатин с червена кутийка, имаше едно лого ON. Хмм, защо ли си мисля, че това е optimum
-Е това ме разби :lol: :lol: :lol:
[quote author=“The_KiLLeR1”]
Има д руго за разтеж и това е Хормон на разтежа 60 инжекции секи ден по 1….С това разстеж и на висо4ина и на 6ирина ;) и просто по добро и безвредно нещо нз.....Но цената си му е доста висока за балгарските стандарти :)
Е*ати съвета :?
[quote author=“Lumina”]qk_bik, престани да ме тормозиш на лична!!! Не желая да общувам с теб!:evil:
ХАХАХА, егати еуфорията! :P :lol: :lol:
Хаххх това ме размя доста и мен яко е :shock: :shock: браво tpd
ASTOR
баче методи много - завързваш си краката за две каруци, молиш някой добър приятел да подплаши конете и на ти шпагат
Най-добрия начин да се научиш да правиш шпагат. :mrgreen:
14.11.06
12:00
Тази цялата тема е просто бисер след бисер. Умрях да се смея!!!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20660
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=”Миро”]Инсулинов шок е изпадане в кома(загуба на съзнание),като ти бият инжекция с инсулин.Състоянието е опасно. Трябва да се влее глюкоза
:lol: :lol: :lol:
[quote author=“go6eto_bs”]рамото иска изнасилване подщи без почивка сас много повторения и малко кг.
тва е клуча за оспеха на мен от тва пемената боквално се раздуват след сяка тренировка
Ето това се нарича правопис!
П.П. този пич просто ме разцепва:
[quote author=“go6eto_bs”]аз сам разтягал мусколно сухожилие на гардите .от супер малко кг. просто си праих супер серия и на лейанката с 60 кг ОПА белата е готова :lol:
[quote author=“Maksim”]Искам да ви питам.Дали ще ефикасно по 30 мин друсане на гюбек(в дните за почивка).Говора ви за яко въртене. 8)
Ей,това е супер кардио :lol: не го пренебрегвайте
[quote author=“chevan”]Здравейте . Имам следната молба . . . Изградил съм маса на ръката и съм я изчистил . В момента е точно 40 см. Искам вече да я поуформя малко . Някой може ли да ми каже какви упражнения и под какъв ред да си прасна в програмата ?
Още един много напреднал “кОлтОрист” :lol: :lol:
[quote author=“hardboy”]аз съм правил и по три пъти на седмица ръце-но се възстановявах напълно щото програмата ми беше следната:СПА-ЯМ-ФИТНЕС-СЕРА.ако имаш възможността да я спазиш тази програма-еми ще имаш голям ефект.
Страхотна програма. 8)
[quote author=“butthead”]
Как я бяха запечатали кутията не знам, обаче видях голям зор докато я отворя. Вътре в прахчето протеин намерих подарък-изненада, 5-6 см парче връв с неясно предназначение. Както и да е трябваше да го ям, пари бях дал и то не малко. Разбърках си една доза в кофичка кисело мляко. Светлото прахче оцвети млякото в наситено зелено все едно потапях лакмус в натриева основа. Ебати оцветителите. Трябва да спомена нещо положително –много е вкусно. Но идеята е ясна, да ти е вкусно, за да отидеш и пак да си купиш, нищо че може да си взимаш изсушени кравешки лайна.
Става въпрос за Нощен протеин на JC . Мен страшно ме разсмя това с кравешките лайна , много точно казано :lol: . Да не се убижда butthead нямам нищо против сравнението даже е мн яко ;) .
13.12.06
23:03
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
[quote author=“bugatibugati”][quote author=“djpetko”][quote author=“fitday”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]МИ де да знам, аз ся само да си напиша ще злизам навън да бягам на стадьона малко. Иначе машините да. Особено за крака ги правя, най-вече бедра. Иначе това, че тежестите спират растежа си е напълно вярно :wink: . Познавам един 15 гоидишен 1 60 висок и тренира постоянно.
Боже колко мъка има по тоя свят боже...
Брат ми тренира от 11 годишен и е 180 см. И на него ли му е спрян растежа?
Това са пълни глупости, растежа ти е генетично заложен. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аз тренирам от горе долу 10-11 годишен и съм 1.88 :lol: :lol:
Не разбрахте,ли че растежа не може да се спре натурално ?
Прав си аз обаче съм намерил вариант как да се спре растежа.Казваш на някои да вземе един чук и да те бие пи главата (тва в кръга на шегата разбира се)
Хахахаха :lol:
____________________________________________________________________________________________________
Bani4ko каза:
Първо да оточна че съм слаб на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг рака - 19см
Когато стана сутрин на гладно правя по , 1 -2 лицеви опори ама таи е отна4ало от малко се почва се пак от 2 месеца едвам съм ги почнал .
Когато изляза от нас и видя някои лостче скачам и с съчки сили правя 1 , и това много ме радва , кефя се .
Ходя и на фитнес 2 пати в седмицата , дигам 7 кг от лежанка , пробвал съм и 8 кг ама някои тряа ме пази , се пак неискам да се нараня , а фитнес ходя от 2 седмици .
Гледам да ям по 3 пати на ден наи малко , ако има останало не6то за ядене се радвам и на 4 ти .
Също се радвам че когато си сложа краката на леглото ми и правя половин лицева .
яко е да си фитнес маниак .. ако някои може да ми каже техника с която да правя повече много ще му бада задажен ПЛС.
_____________________________________________________________________________________________________
Този заслужава почетно място в бисерите !!
Йода: Ама това истина ли е??? :shock: :shock: :shock:
20.12.06
22:27
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“The_Champ”]ей ей :) аз съм на фитнес цял ден :) което значи че си правя малки почивки утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
важно е при такава тренировка да се пият и много течности - натурални сокове,мляко,кафе,ако пък кафето не ти понася пии чай даже по добре чай ! 8)
:? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :?
ХАХАХХАХАА. Тоз на кафе ли отива или на фитнес-не можеш го разбереш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“qk_bik”]момци сега ще ви кажа най-сигурния начин,че химикалите,които взимате имат ефект.Значи,ако когато пикаете режете ламарината върху,която пикаете ефект има,ако не я режете вдигайте видимо дозите.А зверско действие на химикалите е когато лайната ви лепят със същата сила както Poxipol-a само че с бързината на моментното лепило,също така и когато докато пикате,можете и да точковате на пресекулки,а може да си правите и една цяла заварка като в заводите на мерцедес,тогава и работа за повече пари ще си намерите по лесно
[quote author=“SlowDead”][quote author=“djpetko”]Още една форумна мишка(неграмотна)
Добре ДЖ ПУТКО!
Относно храненето преди сън:
[quote author=“qk_bik”].......А за фитнес маниаците препоръчвам да си боднат една система(от докторските имам впредвид) със протейн и да си легнат спокойни,че няма да спаднат докато спят. :D
:lol: :lol: :lol:
П.С. Сега някой да не вземе да го послуша :twisted:
[quote author=“valentinik46”][quote author=“mainatamy”]Абе можете ли да ми кажете как да го земам тоя метан та да кача малко килограми бе пичове
Из4акаи оЩе малко,след малко Ще доиде Модераторът и тои Ще ти обясни как е схемата с тази добавка :twisted:
[quote author=“Antz”]мисля си за най-добрата рецепта испълнявана от много известни личности...за закуска една цигара с бира...след което гърдички на скара за обяс две-три бирички и за вечеря в някоя кръчма и започваш 100гр водка,150 ракия,5 бири и на сутринта не ти пука как изглеждаш нали си жив
Колеги, отпускате се, темата не е за коментари. Изтрих два коментара на това мнение, моля да няма повече. Това, че съм изтърпял един коментар за известно време не значи да се уливате.
D3BEP
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“Kamberooo”] Пирамида как точно се прави
с роби и камъни :!:
05.01.07
21:27
[quote author=”“]и сас щанга става само слагаш малко повече кила от по слабата страна :wink:
Владимир Недков:
CO2 + Soy Protein = Hiroshima
Не исках да оспамвам онази тема, ама ...т’ва беше много яко! 8) :lol:
[quote author=“Ayo”]
Един друг пък влиза в залата изпърдява се (залата е малка) и излиза отгоре на това затваря и вратата. интресното тук е дойде изпърдя се и излезе :x
06.01.07
13:15
[quote author=”“]Ами при такива обстоятелства, неможе ли да вземе със силната 15кг а със слабата 17.5кг?
[quote author=“LoadRunner”]Значи казвали са ми да правя упражнения само за едната гърда
[quote author=“power_hammer”] [quote author=“TREVATA”]Споко свиква се .... Аз преди си без направил кола маска на корема и ми излязоха некфи гадни пъпки .... Изтисквай ги
Е то ако сега почна може би началото на Май ще съм свършил :roll:
[quote author=“NRG52”]ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
[quote author=”Ветеран”]7:00 Яко спане ! Снощи пак съм се направил на жувотно !
10:30 Спя !!!
13:30 Кафе с 5-6 цигари , яко сране и ...ааа денят започнал :)
14:30 Еба, ако е останало нещо от вчера :) + душ и бегом навън.
17:00 Истинският мъж вече е глътнал 3-4 малки питиета.
20:00 Една магистралка за задната част на мозъка и за релеф на ухото :) + мнооо наркотици, плющене и алкохол
Спазвайте този режим няколко месеца и няма да повярвате какъв ефект ще има върху вас. Успех и дерзайте :) No pain- No gain !
[quote author=”Ветеран”]Не са вредни , а напротив полезни са ! Може да се комбинират с пача , създарма и пилешка кожа. Това последното заедно с шишчета от пилешки трътки оказва неописуем ефект върху релефа.
За 2 месеца ставаш Кевин Леврон - гаранция 100 %.
PS Casper , само като ти гледам аватара и ми идва отвътре да та любя цял един живот. Мамин сладък. Ха питай сега вредно ли е да си биеш чекии и такъв щи отвъртя, че ще забрайш за тоз форум. Аре със здраве.
[quote author=“manson”]Това журалист да ти говори за добавки е все едно Батето да ти говори за ядрена физика (нищо лично, аз много си го харесвам Батето) :D
09.01.07
15:10
[quote author=“RAMBO”][quote author=“manson”]Това журалист да ти говори за добавки е все едно Батето да ти говори за ядрена физика (нищо лично, аз много си го харесвам Батето) :D
Дамз, или пък
[quote author=“morphey”]В крайна сметка репортерите от НТ трябва да продължат конктретно със обвиненията към Попова/и ,а не да правят анкети от типа “Взимат ли допинг спортистите ?” ,с такива въпроси може скоро да се появи и анкета “Пее ли Азис когато е в мензис ?” с извинение към аудиторията .