01.12.09
19:12
това е мое мнение от другата ми регистрация ,а и има различни методики за тренириране не си мислите че е само 6-8 повторения .Аз си знам за мен няма кого да убеждавам просто изказвам мнение вие правете ,каквото си искате. Успех
казано от Pandiz на 09.12.09, 10:57:
Освен това, тренирам на вторият етаж, и инструктора ми каза, че, заради земното претегляне, съм по-слаб на по-високо, тоест, ако правя сериики на лег с 70кг в нормална зала, на втория етаж ще вдигам 60-65кг със същата интензивност. :P
:) Този инструктор дали е завършил средно образование? И ако да, нека си върне дипломата там, откъдето я е взел на секундата! :D
Смях се пет минути сам със себе си на това изказване. Добре, че нямаше хора около мен.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.12.09 12:58.
09.12.09
13:19
казано от Boby_ на 09.12.09, 12:57:
Освен това, тренирам на вторият етаж, и инструктора ми каза, че, заради земното претегляне, съм по-слаб на по-високо, тоест, ако правя сериики на лег с 70кг в нормална зала, на втория етаж ще вдигам 60-65кг със същата интензивност. :P
:) Този инструктор дали е завършил средно образование? И ако да, нека си върне дипломата там, откъдето я е взел на секундата! :D
Смях се пет минути сам със себе си на това изказване. Добре, че нямаше хора около мен.
Не е смешно,а е умопомръчително.. :coolmad:
Хаха, изпреварили сте ме, аз докато намеря темата за бисерите, вие вече сте го сложили, значи... :lol:
Хахахаха :lol: .Представям си които тренира вкъщи и ако живее примерно на 8 етаж!
Мнението беше редактирано от Judo на 10.12.09 12:55.
10.12.09
13:12
Това е първият бисер, който не просто ме разсмя, но и ядоса. Категорично най-бисерния бисер, най-простия начинаещ не може да измисли такова нещо. Задължително лоботомия на произвелия го!
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 10.12.09 13:13.
10.12.09
14:05
Ето един бисер и от мен......поне за мен си е як бисер.
Из записките на един модерен персонален треньор ..........!
” Клекове със щанга зад врат
Застанете със стабилен разкрач, изпънат назад гръб и кръст, поглед напред и нагоре. Спуснете пълно до долу, без да нарушавате правилната стойка на тялото. Използвайте правилото 2:1 – две секунди спускате, за 1 избутвате със задължително издишване. Винаги, абсолютно винаги в т.нар. ексцентрична фаза на движението издишвайте въздуха. Тази правилна дихателна техника ще ви позволи да изправите торса нагоре и ще предпази от травма най-жизненоважния ви мускул – сърцето!”
Мнението беше редактирано от burgasfreak на 10.12.09 14:06.
10.12.09
14:07
В случая бисерът е самото съществуване на въпросният персонален треньор от Варна.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 10.12.09 14:07.
10.12.09
19:23
казано от burgasfreak на 10.12.09, 14:05:
Застанете със стабилен разкрач, изпънат назад гръб и кръст, поглед напред и нагоре. Спуснете пълно до долу, без да нарушавате правилната стойка на тялото. Използвайте правилото 2:1 – две секунди спускате, за 1 избутвате със задължително издишване. Винаги, абсолютно винаги в т.нар. ексцентрична фаза на движението издишвайте въздуха. Тази правилна дихателна техника ще ви позволи да изправите торса нагоре и ще предпази от травма най-жизненоважния ви мускул – сърцето!”
Не виждам абсолютно нищо смешно в това. Съвсем правилно си е написано.
казано от Alexander Katzarski на 10.12.09, 19:23:
Не виждам абсолютно нищо смешно в това. Съвсем правилно си е написано.
Да бе. :) С мерак е написано, но има какво да се желае. ;)
10.12.09
22:32
Тоя треньор го питайте от значение ли е организмът на човека за човешкото тяло.
13.12.09
11:50
казано от Йордан :) на 13.12.09, 09:40:
Гледам, че някакъв потребител е разцъкал аватари с логото на форума, но на мен лично нито един не ми хареса... Понеже това ми е работата (на 15 съм, но все пак xD) си мислех, че мога да направя 10ина аватара и ако се харесат да ги сложите там. Та съгласни ли сте?
:) Нищо лошо не е казал пича, просто ме трогна с откровеността си :)
Той може да издаде 10 тома събрани съчинения, ..., в които да няма и една вярна мисъл.
Уникален е в това отношение.
13.12.09
12:56
казано от mitaka101 на 13.12.09, 12:44:
Той може да издаде 10 тома събрани съчинения, ..., в които да няма и една вярна мисъл.
Уникален е в това отношение.
Поздравявам те за написаното! Мислех, че само аз виждам каква нагла откачалка е този, явно не съм единствен. Тук ще ни обвини, че му завиждаме. :D
13.12.09
12:58
Е кажете му името или псевдонима де, така говорите говорите, но не го казвате
13.12.09
13:01
казано от introducer на 13.12.09, 11:50:
казано от Йордан :) на 13.12.09, 09:40:
Гледам, че някакъв потребител е разцъкал аватари с логото на форума, но на мен лично нито един не ми хареса... Понеже това ми е работата (на 15 съм, но все пак xD) си мислех, че мога да направя 10ина аватара и ако се харесат да ги сложите там. Та съгласни ли сте?
:) Нищо лошо не е казал пича, просто ме трогна с откровеността си :)
Т’ва що е в бисерите?
14.12.09
09:46
казано от DeadManWalking на 14.12.09, 09:42:
Кросфит прави мъжете слаби и жените секси,бе! :)
казано от NoXtr3m3 на 14.12.09, 09:44:
Мноу ясно е .. Виж Лимка ква яка e станала .. Бих и го подал без да се замислям :) ;d
:lol: Този форум бавно ,но сигурно деградира морално. :)
14.12.09
10:23
Това е комплимент към Лимка ве, що да е деградирал :lol:
14.12.09
10:39
казано от introducer на 14.12.09, 10:23:
Това е комплимент към Лимка ве, що да е деградирал :lol:
Откровената простащина, липсата на елементарно възпитание и уважение са комплимент?... От кога?
Не виждам нищо “бисерно” в мнението на NoXtr3m3…
15.12.09
09:47
apocalypse
Здравейте Протеин или Азотен бустер помага за качване на чиста мускулна маса искам да почвам на Азота да оставя протеина що то нямам достатъчно кинти да купя всичко за сега пия Протеин и Л- карнитин и ще оставя Л- карнитина що то го пия на цикъл 1 месец пия 2 седмици почивам ще сабера пари за Креатин или Азот от Протеина съм доволен още от първата седмица имаше разлика сега искам да ми изпъкват вените от азота.
Това изречение кърти отвсякъде :)
16.12.09
17:23
ех тези пусти клекове!
“Здравей, Влади, ако може така да те наричам, клек-а колкото и правилно да се изпълнява, ТИ ЕБ**A МАИНАТА на коленете. Така че ако нямаш някаква, цел която изисква Клек, не го прави. Ето например аз съм борец и клек-а е не малко важен за мен. Радвам се ако съм бил полезен”.
Не е от форума, ама черен щангист виждали ли сте?
http://www.youtube.com/watch?v=cw0HRDIQ10I&NR=1&feature=fvwp
20.12.09
10:11
казано от mit на 20.12.09, 10:01:
Защо са ми крака и гръб ? Искам мускули и маса на ръцете и гърдите за момента.
;d
Не е от форума,но е супер смешно.аз тренирам в една зала където инструктора често го няма.Та значи сам съм,набичил съм си чалгата на радиото в фитнеса и се преоблиличам в съблекалнията,по едно време влиза един химик с една ампула и започва да пее “Ти си моят ангел ти си моят зоооб ти си моят демон силен и жесток ти владееш зная моята душа” и в този момент аз излезнах от съблекалнията и тоя се изплаш и си скри ампулата под мишницата.След тва си стиснахме рацете и умряхме от смях. :lol:
20.12.09
18:23
Ха, наистина добро :lol:
“Скоро чух затова Мушашич е било златно смисал такъв че доста помагало докъде е вярно и от къде мога да си закупя” :lol: :lol: :lol: Щях да падна от стола :lol:
казано от DeadManWalking на 14.12.09, 09:46:
казано от DeadManWalking на 14.12.09, 09:42:
Кросфит прави мъжете слаби и жените секси,бе! :)
казано от NoXtr3m3 на 14.12.09, 09:44:
Мноу ясно е .. Виж Лимка ква яка e станала .. Бих и го подал без да се замислям :) ;d
:lol: Този форум бавно ,но сигурно деградира морално. :)
е това наистина те разсмива...някой люде действително са с доста ограничени умствени способности. Ако тоя пич познава една девойка, която да стъпи на малкия пръст на Милена, аз съм съгласен и на мен да ми го подаде:))))
Стига бе, Славко. По-добре да ти подаде девойката, глей с’я как се изказа прибързано. :-P
казано от the_animal на 26.12.09, 18:21:
Отдавна те подозирам, чи си мека китка!
хахахахахаха....е тука вече съм втрещен:)))))))))))))))))...подозрения също разсейвам мигновено, обект само подай:))))
казано от TheJack на 27.12.09, 08:27:
славко отдавна е хвърлил оче на вик..
Нъц! :P
Много съм дърт за него :lol: :lol: :lol:
04.01.10
22:43
По повод онлайн гласуването за приятелката на един от потребителите
казано от smacker на 03.01.10, 22:20:
хмм ще си ударим нещо на приятелката ти, ама няма да е глас ..
10.01.10
09:01
http://www.vbox7.com/play:1aa0bc60
ох не е от форума но се скъсах да се хиля :D
казано от death на 10.01.10, 09:01:
http://www.vbox7.com/play:1aa0bc60
ох не е от форума но се скъсах да се хиля :D
Хм... опасно лоша техника на мъртва тяга, после колабира и си разбива главата в дъмбелите - определено не ми стана смешно. :long:
10.01.10
10:06
казано от Vic на 10.01.10, 09:50:
определено не ми стана смешно. :long:
х 2, но Vic де днешните младежи са си извратени, кефят се и дори се смеят когато някой си разбие спука пръсне или скърши нещо.
10.01.10
10:25
Някои да , някои не. Аз също се водя за младеж ,но не се кефя на това. А човека от клипа който снима също се смее..
абе смешно си е :lol: такъв дига голямата щанга,показва бицепси,кресва и пада като тояга :lol: :lol: .А да ти причернее е най-гадното нещо,веднъж не бях спал и ял цял ден и цяла нощт и кфо реших да хода да тренирам и тренировката ми представляваше точно 10 минути колело :lol: и 10 минути лежане на лежанката :lol: