02.02.11
16:43
“сега тамън чета някакви статии за фитнес и тренировки - хора, кълна се, все едно е написано на пинджу-китайски .. изометрично натоварване, пек-дек, хекен-клек и други такива страшни работи... има ли някъде речник? примерно придърпване на верикален скрипец е = на пръчка, вързана към тежест я дърпаш към гърдите от седнало положение ...?”
02.02.11
22:37
Това не е за тук! Въпросния потребител беше откраднал ник-а на Иван и изобщо не е за смях цялата ситуация.
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.02.11 17:36.
03.02.11
13:53
“Добавка при плуването, може би шнорхел плавници и т.н. “
03.02.11
17:29
Редактирано - виж поста, който беше цитирал.
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.02.11 17:37.
04.02.11
21:10
Съдейки по броя на мненията ти и времето през което си бил в този форум май по-добре се откажи да спориш с мен :)
Аз когато давам съвет се съобразявам с годините и психиката на човека за въпросната възраст.
Мнения на въпросния BlackraveN - 126 мнения
Мнения на отсрещния Михаел Иванов - 184 мнения
(y)
Аз не съм баш начинаещ ... имам добре оформен бицепс,трицепс,рамо гърдите са ми оформени имам преса , ако можеш да ми кажеш нещо по сериозно свепак не съм някакъв съвсем хилав ..
(rock)
14.02.11
09:29
И третия се отдава изключително на техника, спаринги, преиграване на ситуации и други такива педерастии.
:D:D:D:D:D
Ох :D Т’ва е несериозно просто ...
за здрав хват и големи предмишници си има упражнения ! стига с тея глупости фитилите са си задължителни ако искаш да имаш голям гръб... аз ползвам фитили и като правя рамене,бицепс а предмишниците ми са задоволително големи и оформени а ще се отнася до хвата... хвана ли женско дупе не пускам
Като го хване някой не ползвал фитили за врата ще разбере къде е разликата :D
20.02.11
21:24
хах... доста съм си прав ;) като искаш здрав хват си висиш на лоста с хванат с една ръка и няма нужда да си опрапастяваш възможноста да развиеш гърба ;) и туй че ти трибоецо правиш по 3 повторения на серия и не изпускаш... аз като правя по 10 повторения изпускам ;) и ти като правиш 1 упражнение за гръб аз не правя толкова... Андриан няма да го коментирам той си е мишка от край време
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.02.11 21:24.
20.02.11
21:34
1. е направи ги де : )
2. ако не ги зимаше там тея неща които ги взимаш и си чист като сълза какъвто съм аз едвали пак щеше да ги дърпаш без фитили тези килограми на тягата ( с билдърски надхват а не последователен )
Да не се обиди, бре?На мен точно на бисер си ми прилича и май не само на мен... :D
20.02.11
21:43
и кое му е бисерното ?! фитили използват доста доста хора по залите...
Да, това е така, и аз в някой упражнения ги използвам.Това, че си огранишаваш развитието на гърба без фитили ми се стори за бисерите.Защото ако си като някое профи и трудно държиш тежеста, може и дас и го ограничаваш, обаче едва ли аз или ти без фитили ще сме по-зле.
20.02.11
21:58
според мен ако дърпаш тежест с фитили и дърпаш същата тежест без фитили има нещо нелогично и странно в цялата история
Нещо последователен хват ли чух ? Този ша да е някакъв нов...
И ти почна като лайната по залите - еййй зарад тоя протеин си толкос як. заеби, оправяйте се.
20.02.11
22:08
ми едната ръка е надхват другата е подхват... трибойците го прилагат ;) последователен така го знам аз... и Да протеина не върши всичко но Да протеина ти помага ако не ти помага защо ще го купуваш
20.02.11
22:47
Протеина не води до заздравяване на хвата. Ако щеш вервай :D
21.02.11
18:38
е до какво води ?!
Най-вече до празен портфейл и разочарование при хората, които имат подобни надежди :D
24.02.11
13:29
Една идея и от мене, все неща, които имам в нас и създават много приятна отпускаща атмосфера:
1. Хималайска лампа - йонизира въздуха, светлината й е много нежна и меко приглушена.
2. Арома свещ - към нея си слагаш няколко капки от арома масло, по предпочитание, аз харесвам лимон и канела.
3. Приятна музика.
4. Хубава книга.
5. Каквото се сетиш, нещо което лично на тебе ти носи удоволствие и те прави щастлива.Така или иначе това са неща, кото само биха подпомогнали, но не са същността. Поста на Инис е убиец, там е истината :) .
..........жени
Една идея и от мене, все неща, които имам в нас и създават много приятна отпускаща атмосфера:
1. Хималайска лампа - йонизира въздуха, светлината й е много нежна и меко приглушена.
2. Арома свещ - към нея си слагаш няколко капки от арома масло, по предпочитание, аз харесвам лимон и канела.
3. Приятна музика.
4. Хубава книга.
5. Каквото се сетиш, нещо което лично на тебе ти носи удоволствие и те прави щастлива.Така или иначе това са неща, кото само биха подпомогнали, но не са същността. Поста на Инис е убиец, там е истината :) .
..........жени
Толкова малък и толкова умен :D .....мъж :D
24.02.11
17:27
е как ще плюеш в залата бе момче много селска проява....
плио си парда си абе кото ми е кеф
междо другото аз сам от село сигорно за това ги правя тия работи
в града не не се ли праве така
E, те това е!
НаШТо село е начело!
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51119#p-588594
24.02.11
18:55
аз нямам село и затова сигурно съм храчил и секвал 3 пъти в живота си :D
25.02.11
13:44
Пиймного вода.Поне 2 л на ден, а по време на тренировка също пий вода.Аз също съм кльощав и като се замисля преди 2 години почти не пиех вода.То както има един термин- “сух” тип човек, тоест точно липсата на вода те прави сух и кльощав. Аз за себе си се чудя как съм живял преди така. Така че пий много!!!
(dull)
25.02.11
14:54
Както се казва “празна глава”.Затова купувайте книги,късайте листовете,правете фунийки и си ги пъхайте в ушите!
ЕГАТИ ПРОСТИТЕ ХОРА
26.02.11
19:53
не виждам смисъл да правиш бицепс после предмишница тва са почти 1 мускул и .. обясни си го сам
СМЯТАЙ....
27.02.11
21:41
Здравейте, наскоро с наще ходихме на китайски ресторант и взехме 2 кутий с ориз + зеленчуци и сега в нас ям докато не свършат, да питам добре ли е тате да ми вземе още 2-3 кутий и да ям по - повечко ориз, или не е добре, защото един приятел каза че китайския ориз го прават такаче да не ти е тежко на корема, и не е за покачване на тегло ами за сваляне, да ям ли такъв ориз за качване ?
Този Кутий да не е някой древноримски пълководец?
05.03.11
00:49
Отговор на темата:
КАК СЕ ПОКАЧВА СИЛАТА
Взимаш лост
Слагаш лост на трапец
Клякаш с лост много пъти
Ядеш
Ядеш
Спиш
Сереш
Взимаш лост
—-Слагаш допълнително килограми на лост—-
Клякаш с лост много пъти
Ядеш
Ядеш
Спиш
Сереш
—-Повтаряш докато умреш—-
С тиренца съм ти отбелязал много важни елементи,които слабаците пропускат.
05.03.11
09:27
това, че Дед го казва по-неговия начин незначи, че не е прав :D или, че говори празни приказки
значи днеска тренирвка разтягане на ластици на баба ми от килототе 200 серии
велоарометар без седалка 30 минути 3000 километра
куремни преси не моа да бройъ до толко
лежанка 90 кила 30 пъти първа серия втора серия 90 пъти 30 кила
като малук съм мятал дини на баба ми в градината и пяркора ми е останал
яко гавра :D :D :D :D :D :D
Може въпроса ми ви се стори глупав,но искам да ви питам.Казаха ми,че сега както си тренирам понеже съм начинаеш ако вдигна ръката с 2 см до лятото,лятото пак ще ми падне заради жегите и т.н.А като си тренирам и лятото дали ще си останат резултатите който сам ги направил до сега ?И дори ще качвам още ?Извинете за глупавия въпрос
09.03.11
19:03
лятото има специално полети до северните страни с по-широки седалки за Културисти специално, че е по-студено да не им паднат ръцете на метраж :D
МОМЧЕТО И ЗОБА
Здравейте пичове , исках да ви питам нещо подобно като EmPttY.
Току що си премерих рацете и те бяха 38 см.МЕЧТАЯ да станат поне 45 см.Само да ви предопредя , че другият месец правя 16 и съм 76 кила и 178 викок , и много голям зоб , но ефекта не ме задоволява.Тренирам от 4 месеца некъде и искам в следващите 4-5 месеца да дигна +7 см.Ям много сирене и мляко , месо често.Моля Ви се дайте ми савети или нещо .. . за мен нема да е проблем (както казах съм голям зоб,блъскам цялата седмица и само събота и неделя почивам) Или ми кажете къде греше :( !Не взимам добавки,но съм толкова отчаян ,че запона ;(
Пич, какво е “много голям зоб”?
Да не спираш,аз лично немога да се измуря.Спирам чак когато ръцете ми все едно се късат , и след 1 час пак и накрая почваш да пиеш.
15.03.11
20:17
Ами аз ще си ходя в понеделник,сряда,четвъртък и неделя все пак имам 1 месец стаж..не съм напълно начинаещ :)
Ето едно истинско профи! Летните не престават да ме изумяват, а от година на година има все по-абсурдни мнения.
От един друг форум, но много се смях:
а съм виждала жени, при които коремните мускули са толкова развити, че стоят като щит на костенурка - дебело ... а не някак фино ....
Няма 6 пак, няма плочки, вече е щит на костенурка :D :D :D