Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Danny||| на 26.02.17, 10:01:
Кой ще да е художника? :)
Павел Митков. :) Сестра ми ми обясняваше, че дори големи фирми само наемат картините му за известно време и разбрах защо. :D
казано от Роси на 26.02.17, 10:18:
А на мен ми е интересно кое е заведението :)
Ресторант “Щастливеца”, Роси. Малко реклама, ама поне не е платена, та не трябва да е проблем. :D
Направихме прощъпулника. Малката обиколи 3-4 пъти покрай предметите и не искаше да си избира. Накрая вдигна ръчички и каза няма. :D Не разбрах дали не иска да избира или просто нейния предмет го нямаше там. :D Няколко пъти посочи калкулатора и накрая си го взе. Бяхме го нарекли за инженер. Баща й се шегува, че тя е като него - като я няма нейната професия, става инженер. :D
Та така приключи веселата част, след малко е време за малко спорт, че не става само с ядене. :D
Питката беше камък, бонбоните не особено сладки, ама поне кексът ги отсрами. :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 27.02.17 09:19.
Тренировката:
Гръб, бицепс и задно рамо (19)
1. Супермен - 3х15;
2. Мъртва тяга с дъмбел – 3х20@10 кг;
3. Едностранно гребане с дъмбел - 4х15@10 кг;
4. Пулоувър с дъмбел - 1х15@9 кг; 3х12@9 кг - и с 10 можех, но нямаше как да хвана по удобен начин дъмбела;
5. Сгъване за бицепс - 1х20@2 кг; 2х10@6,2 кг; 1х8@6,2 кг;
6. Скотово сгъване за бицепс – 3х10@5,4 кг;
7. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 1х20,15,15,15@2кг.
15 минути йога
David Swenson Ashtanga Yoga Short Forms
След зареждането вчера и днес с храната имах чувството, че мога да вдигна земята. :D Изчаках достатъчно време след обяда и въпреки това ми беше леко тежко, но се получи енергична тренировка. Йогата - и тя. :)
А Disturbed така са ми влязли под кожата. И преди концерта беше така, но след като ги чух на живо вече е нетърпимо. :D Само те ми се слушат. Мечтая за хедлайнерски концееерт!
Вчера ходих до фитнес залата да взема няколко кутии протеин за мъжа ми от един негов познат и бях така (и наистина валеше :D)...:
Мнението беше редактирано от Диляна на 26.02.17 14:55.
27.02.2017 г.
4 минути 20:10
Single-arm kick-trough
16 минути йога
David Svensson Ashtanga yoga
Днес - лежерно след домакинската работа.
Мнението беше редактирано от Диляна на 27.02.17 20:56.
28.02.2017 г.
Последният февруарски ден отбелязах така:
Тренировка за гърди, трицепс и странично рамо (20)
1. Лицеви опори - лицеви опори от колене - 1х15 - първите 4 нормални по погрешка :D; нормални лицеви – 3х12;
2. Лицеви опори от наклон – 1х10 (краката до коленете върху легло); 3х10 (само ходилата върху леглото);
3. Полукофички – 3х20;
4. Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (от седеж)– 3х12@5,6 кг;
5. Повдигане на ръце встрани – 1х20@2 кг (с двете ръце едновременно); 3х8@5,6 кг (с една ръка).
30 минути йога
Плюс две разходки. :)
Забърках и една овесена баница.
П.П. 1 Регистрирах се в новооткрития официален фенклуб на Avenged Sevenfold и досега мъдрих име на клуба. Има игра за измисляне на име с краен срок до утре. :) Върви ми на игри тези дни, пък ще видим дали и на печалби. :D
П. П. 2 Не знам дали има начин снимките да се слагат между текста, а не в края.
Мнението беше редактирано от Диляна на 28.02.17 14:04.
казано от Диляна на 28.02.17, 13:59:
28.02.2017 г.
П. П. 2 Не знам дали има начин снимките да се слагат между текста, а не в края.
Не, за съжаление :D
Баницата изглежда изключително апетитно! И ти пожелавам успех с печалбата ;)
(sun)
казано от Sanya на 28.02.17, 14:16:
казано от Диляна на 28.02.17, 13:59:
28.02.2017 г.
П. П. 2 Не знам дали има начин снимките да се слагат между текста, а не в края.Не, за съжаление :D
Баницата изглежда изключително апетитно! И ти пожелавам успех с печалбата ;)
(sun)
Благодаря, Санче! Да ти кажа, изненада ме и на вкус - с кисело мляко ще върви чудесно. :)
Дили, за пореден път ще искам рецепта в твоя дневник (wasntme) Ще може ли за баницата? :)
казано от Роси на 28.02.17, 17:09:
Дили, за пореден път ще искам рецепта в твоя дневник (wasntme) Ще може ли за баницата? :)
Разбира се, Роси! Заповядай :): https://fitpersona.com/2016/08/02/здравословна-баница/
Аз сложих едри овесени ядки, защото нямах други и то без да ги накисвам предварително, и пак стана много вкусна. Пекох я върху кухненска хартия, съвсем леко намазана със зехтин, не слагах масло. Дано ти хареса! :)
Мнението беше редактирано от Диляна на 28.02.17 18:34.
01.03.2017 г.
30 минути йога
И разходки, ама, на това хубаво време, те са ясни.
Подновили са един от любимите ми комедийни сериали - The Goldbergs. ^_^ Ще изгледам някоя серия след малко, ако остане време.
Мнението беше редактирано от Диляна на 01.03.17 14:15.
02.03.2017 г.
30 минути йога
Тренировка за крака и корем (21)
1. Загрявка; обикновен клек - 10; 20;
2. Плие с дъмбел 10 кг - 3х20;
3. Бг клек - 4х12 на крак;
4. Глутеус мост (с крака върху леглото) - 3х20;
5. Коремни преси за горна част на корема (с крака върху леглото) - 1х10; 1х 20; 2 серии до отказ;
6. Коремни преси за долна част на корема - 3х20;
7. Повдигане на крака за прасец - 1х20; 1х30; 1х50.
Йогата беше сутринта, тренировката - след обяд. Бях се настроила за разходка преди обяд, защото напичаше много приятно през прозореца, но се оказа, че е измамно и всъщност е студено и духа много силно. Дано следобяд е по-подходящо и малката да пощъка навън.
Йогата я пиша 30 минути, но всъщност е по-кратка напоследък. Запомних последователността на позите и ги правя с моето темпо, една идея по-бързо, отколкото е на видеото. Надявам се скоро да правя тази практика и без видео. :)
Тренировката - приятна, както е всеки път за крака.
Качвам една нетематична с днешната тренировка снимка, която щракнах миналата седмица на екскурзията. Мисля че горе-долу се вижда това, което исках да се види. :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 02.03.17 14:50.
03.03.2017 г.
Честит национален празник!
30 минути йога
Без да пускам видеото. ;)
Single-arm kick-trough
Време е да мина на Сабатон вълна, че концертът си наближава... :)
Спомен от 2015 г.:
Мнението беше редактирано от Диляна на 03.03.17 15:17.
04.03.2017 г.
30 минути йога
За пръв път правих суфле от карфиол. Страхотна гарнитура за пържоли е. :)
казано от Диляна на 04.03.17, 14:38:
04.03.2017 г.
За пръв път правих суфле от карфиол. Страхотна гарнитура за пържоли е. :)
Изглежда много вкусно! :) Би ли споделила рецептата?
Обожавам карфиол, а и щом е страхотна гарнитура за пържоли, ме грабна :P
казано от LeSourire на 04.03.17, 15:03:
казано от Диляна на 04.03.17, 14:38:
04.03.2017 г.
За пръв път правих суфле от карфиол. Страхотна гарнитура за пържоли е. :)Изглежда много вкусно! :) Би ли споделила рецептата?
Обожавам карфиол, а и щом е страхотна гарнитура за пържоли, ме грабна :P
С удоволствие: http://foodieboulevard.com/cauliflower-souffle/
Добавих и 100 гр. извара. За декорация сложих 1 чушка, 1 морков и 7 маслинки, като чушката и моркова ги задуших преди това в тенджерата с карфиола и тиквичките. От подправките ползвах черен пипер, чубрица и копър. Нямах риган, мисля, че той ще подхожда повече. ;)
05.03.2017 г.
Гръб, бицепс и задно рамо (22)
1. Супермен - 3х15;
4. Пулоувър с дъмбел - 4х15@9 кг;
5. Сгъване за бицепс - 1х20@2 кг; 3х10@6,2 кг - ако правилно си спомням кои дискове да сложа за тези кг, защото батерията на кантара падна и не можах да премеря дъмбела;
6. Скотово сгъване за бицепс – 3х10@5,4 кг - същото като това горе за тежестта;
7. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 1х20,15,15,15@2кг.
На пулоувъра и повече повторения мога да правя, но ми е много неудобен дъмбела и като ги подредя почти всички дискчета, хвата ми е с 3 пръста. Поне те заякват. :D
Заради гумата на дъмбела, след трен всеки път съм все едно съм се правила на монтьор. :D
След тренировката - ежедневния ритуал:
30 минути йога
Мнението беше редактирано от Диляна на 05.03.17 19:24.
казано от RogueOne на 05.03.17, 18:24:
Ейййй, Дилиииииии, уникаааална! Малеее.. (inlove)
Друго си е, като не е селфи. :D
Горната част по-лесно ми върви, и визуално, и като тежести (е, в залата, не на домашните тренировки; при тях са почти еднакви тежестите. ;D). Затова и я снимам май прекалено често. :D
:*
Снимай, снимай - не вярвам някой да се разсърди, когато гледката е добра. :)
06.03.2017 г.
Single-arm kick-trough
30 минути йога
Странно, но след вчерашната тренировка имам мускулна треска на гърдите. А тренирах гръб. :D Освен от пулоувъра, не се сещам от какво друго може да е.
Имах продукти за оползотворяване, така че за обяд направих огретен от тиквички. Промених рецептата според количествата, с които разполагах и добавих домашно доматено пюре, но тази, по която по принцип я правя, е:
3-4 средно големи тиквички
500 гр. извара
6 яйца
Сол, риган
Тиквичките се обелват и настъргват. Слага им се сол и се оставят за 15-ина минути в гергив да се изцедят. През това време се разбиват 6 яйца и се смесват с изварата и ригана, може да се добави и сирене или кисело мляко, или и двете. ;D Разбърква се, докато сместа стане хомогенна. След това се добавят отцедените тиквички и всичко отново се разбърква добре. Изсипва се в леко намазнена със зехтин тава и се слага да се пече за около 30 минути, може и по-малко (на снимката се вижда, че моят позагоря, така че определено можеше по-малко :D) в предварително загрята на 180-200 градуса фурна с вентилатор. Поднесен с кисело мляко, е много вкусен.
И ако продължавам така, скоро ще трябва да си прекръстя дневника на “Тренировки и манджи”. :D
Качвам и няколко мотивационни картинки за предстоящата седмица. (За да няма само снимки на манджи :D) Последната все едно за bb-team са я писали. ;D
Мнението беше редактирано от Диляна на 06.03.17 14:08.
07.03.2017 г.
Тренировка за гърди, трицепс и странично рамо (23)
1. Лицеви опори - лицеви опори от колене - 1х15 ; нормални лицеви – 1х15; 2х13;
2. Лицеви опори от наклон – 1х15 (краката до коленете върху легло); 1х15; 2х13; (само ходилата върху леглото);
3. Полукофички – 3х20;
4. Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (от седеж)– 3х12@5,6 кг;
5. Повдигане на ръце встрани – 1х20@2 кг (с двете ръце едновременно); 3х8@5,6 кг (с една ръка).
30 минути йога
Използвахме сутрешния слънчев промеждутък за кратка разходка. :) Дано следобяд пак има такъв.
За пръв път лицевите ги усетих сравнително леки и почти приятни. :D Е, изчервих се като домат, но направих 15 повторения и то без да усещам болка в рамото като предишни пъти. :)
Мнението беше редактирано от Диляна на 08.03.17 11:21.
08.03.2017 г.
Честит празник, скъпи дами! Подарете си усмивки, удовлетворение и благодарност, както и на хората около вас и нека празникът не спира!
Single-arm kick-trough
23 минути йога
Yoga and Meditation for a Peaceful Heart
Тази нощ спах около 4 часа и половина, много мислех да пропусна раздвижването, но след серия на The Goldbergs и половинчасова дрямка, ми дойде желанието за кратка практика.
Мнението беше редактирано от Диляна на 08.03.17 19:26.
09.03.2017 г.
Тренировка за крака и корем (24)
3. Бг клек - 4х12 на крак;
4. Румънска тяга на един крак с 2 кг гиричка - 3х15;
5. Глутеус ритници - 3х20;
6. Коремни преси за горна част на корема (с крака върху леглото) - 1х12; 1х 20; 2 серии до отказ;
7. Коремни преси за долна част на корема - 3х20;
8. Повдигане на крака за прасец - 1х20; 1х30; 1х50.
15 минути йога
Исках да пробвам някое ново упражнение и правих румънска тяга на един крак по съвет на Рони преди време. Коментарът на мъжа ми, като го питах за съвет за поредността на упражнението в тренировката: “я не се пребивай точно преди концерта,
че няма седящи места”. :D Успя да ме надъха :D, внимавах да не се пребия, взех гиричката от 2 кг, а не както се бях засилилиа за 10-ката и много ми допадна като движение.
Иначе отбелязвам, че гърбът отдясно продъкжава да ми е като изтръпнал и схванат на моменти. Беще поотминало и сега пак. Почвам да си мисля, че не е заради супермените и пулоувъра, а от някоя йога поза, която правя грешно. |-)
Една снимка и на долна част за протокола:
П. П. https://twentyfourwith.me/2017/02/28/6-places-to-eat-in-sofia/ Ммм, набелязах си Зоя, Багри и последното. (pizza) А и Дъгата също. :D
казано от Sanya на 09.03.17, 18:01:
Дъгата! (nlove9) My one and only (sun)
Да разбирам, че ми я препоръчваш? :D С рисунките в кафето ме спечелиха и ще трябва да се пробва. :)
Мнението беше редактирано от Диляна на 09.03.17 18:29.
10.03.2017 г.
Още ме държи еуфорията от вчера! Групите направиха уникално шоу, на Сабатон беше второто в живота ми пирошоу, та съм съвсем впечатлена! Удържахме първия ред до края. :D Ще постна само едно клипче от отварянето на вратите, да добиете представа за какво удържане е ставало въпрос след това. ;D Ако го бях видяла преди да се наредя, сериозно щях да се замисля дали искам да се боря да съм отпред: коридата. Кого заблуждавам... пак щях да съм там. :D Определено си струваше и чакането, и дъжда, и нервите от пълното безредие, докато ни пуснат. И едно клипче от началото: Сабатон
Та вчера не съм спортувала, но мисля, че и концертното преживяване може да се брои за някакъв вид спорт. :D
Днес ще го карам по-лежерно, само с една 30-минутна йога - David Svensson Ashtanga yoga.
\m/
Мнението беше редактирано от Диляна на 11.03.17 12:32.
Не са лоши Сабатон. Голямата щерка много ги харесва.
Явно си се забавлявала добре. :)
казано от Boby_ на 12.03.17, 13:28:
Не са лоши Сабатон. Голямата щерка много ги харесва.
Явно си се забавлявала добре. :)
За трети път ги гледам и досега не са ме разочаровали. Даже надминаха очакванията ми с пирошоуто. А и все пак, и Accept бяха с тях. ;)
12.03.2017 г.
Гръб, бицепс и задно рамо (25)
1. Супермен - 1х15; 2х20;
4. Пулоувър с дъмбел - 1х15@9 кг; 3х20@9 кг - усетих натоварването повече в корема, отколкото в гърба :D;
5. Сгъване за бицепс - 1х20@2 кг; 1х12@5,8 кг; 1х10@5,8 кг; след по-дълга от необходимото почивка - още 1х12@5,8 кг;
6. Скотово сгъване за бицепс – 3х12@5,4 кг;
7. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 4х20@2кг.
15 минути йога
Сутринта - тренировка и йога. Следобяд - “Щастливец” - изненада за рд на майка ми. :) Изненадохме я и с торта, там я поднасят с музика и накрая цялото заведение ръкопляска. Много й хареса. :)
Малко прекалих с десертите, но обожавам печена тиква и ако не си бях поръчала, щях да я сънувам като Душко Добродушков. :D
Преди това си купих “Дългата разходка” на Стивън Кинг, за която бях прочела в дневника на Софи и отдавна бях набелязала. (inlove) Взех си и къси разкази на Рей Бредбъри - “Париж завинаги”. За пръв път бях в книжарница “Гринуич” и си е постижение, че си тръгнах само с 2 книги. :D
Чудя се дали да си взема билет за наближаващия концерт на Pain. Не им знам много песни, но тези, които знам много ме кефят. :D
П. П. Едната снимка с книги е от ресторанта - от декора зад гърба ми. :)
Мнението беше редактирано от Диляна на 14.03.17 13:28.
13.03.2017 г.
Тренировка за гърди, трицепс и странично рамо (26)
1. Лицеви опори - лицеви опори от колене - 1х15 ; нормални лицеви – 2х15; 1х13;
2. Лицеви опори от наклон – 1х12 (краката до коленете върху легло); 3х12 (само ходилата върху леглото);
3. Полукофички – 1х20; 1х15; 1х20;
4. Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава (от седеж)– 3х15@5,6 кг;
5. Повдигане на ръце встрани – 1х20@2 кг (с двете ръце едновременно); 2х8@5,6 кг; 1х10@5,6 кг (с една ръка).
Наистина вчера съм натоварила корема на пулоувъра и днес имам мускулна треска. :D Поне имам лека и на гърба. :D
Тренирах при малката и на лицевите опори ми слагаше едно легенче на главата на почти всяко повдигане. Забавно беше. :D За 30-ина минути приключих.
По-късно - йогата:
34 минути йога
Gentle Yoga and Meditation, Beginner Home Practice with Kino
Правеше ми се различна практика и се спрях на тази, защото след лицевите не ми се и помисляше за много чатуранги и планкове.
14.03.2017 г.
30-минутна йога
34 минути кардио
Jillian Michaels BODYSHRED Workout 1 LAUNCH
Сутринта закусвах бананова палачинка и след нея за десерт - половин шоколад Мерси. (blush) По план днес не трябваше да има тренировка, само йога, но съвестта ми проговори и направих едно тридесетминутно кардио. Е, разказа ми се играта. И разбрах, че издържливостта ми клони към нула... Хубаво е човек от време на време да се предизвиква и да си сверява часовника къде се намира. Осъзнах и че трябва да съм по-експедитивна с тренировките. Правя дълги почивки между упражненията и сериите, а на това кардио почивките бяха други, по-леки упражнения. :D Взе ми се въздуха и наистина усещах тренировката като да е, цитирам: “designed to destroy you”. :D
Хареса ми.
Мнението беше редактирано от Диляна на 14.03.17 14:39.
15.03.2017 г.
30-минутна йога
27 минути кардио
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
Странно, появи ми се мускулна треска на гърба... от вчерашното кардио?!
Вчера толкова ми хареса сладката умора след тренировката и усещането да видя къде са границите на възможностите ми, че днес пак правих. :)
Искам да развивам сила, издрържливост, гъвкавост и добре оформено тяло и същевременно да не претренирам. Чудя се дали има някаква тренировка, която да се доближава до тези цели. Гъвкавостта я развивам с йогата и не мисля да я спирам. Не е същото усещане да се правят само упражнения за мобилност, йогата ми дава повече. Но не знам дали за да постигам другите цели, трябва освен силовите тренировки, да правя и кардио, като това от клипчетата. Или пък да променя нещо в самите тренировки, така че да ми подобряват и издържливостта. Вчера, а и днес, на няколко пъти спирах на упражненията, за да почивам, а останалите си продължаваха без проблем. Искам да работя върху това. :)
Мнението беше редактирано от Диляна на 15.03.17 15:46.
16.03.2017 г.
Тренировка за крака и корем (27)
3. Бг клек - 1х12; 1х15; 2х13 на крак;
4. Глутеус ритници - 3х20;
5. Коремни преси за горна част на корема (с крака върху леглото) - 1х12; 1х 20; 2 серии до отказ;
6. Коремни преси за долна част на корема - 1х20; 1х25; 1х30;
8. Повдигане на крака за прасец - 1х20; 1х30; 1х50.
Тази нощ малката реши, че не й се спи и от 03:00 до почти 06:00 ч. бяхме будни. Събудих се кисела и избухлива, но една разходка с гонене на гълъбчета и кученца, както и тренировката, ми оправиха настроението. (sun) На бг клека имам малък прогрес. А на повдигането за прасец беше мъка, защото имах МТ незнайно от кое упражнение от предните дни.
Нещо като описание на вчерашната тренировка (която не е съвсем кардио, ако трябва да съм точна - упражненията са със СТ и с 2-килограмови гирички, а “почивките” между тях са кардио) :D:
Мнението беше редактирано от Диляна на 16.03.17 20:48.
16.03.2017 г.
30 минути йога
Днес - само йога и разходка. След малко лягам с “Дългата разходка”, чаша чай и чаша кафе. :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 17.03.17 18:51.
казано от Диляна на 17.03.17, 13:58:
След малко лягам с “Дългата разхока”, чаша чай и чаша кафе. :D
На Кинг? Една от най-добрите му книги за мен.
казано от Boby_ на 17.03.17, 14:38:
казано от Диляна на 17.03.17, 13:58:
След малко лягам с “Дългата разхока”, чаша чай и чаша кафе. :D
На Кинг? Една от най-добрите му книги за мен.
Да, още съм в началото, но много ми допада. Ако не ми се спеше толкова, сигурно щях да съм я преполовила. :D И последната, която му четох, много ми хареса - “Дума Ки”. :)
Хора, като видях, че я препоръчвате тази книга (”Дългата разходка”) и веднага си я изтеглих. Вчера прочетох около 1/4 от нея докато пътувахме, но много тежка ми се видя... Тоя го застреляли, оня го застреляли... Много добре е написана, но Кинг не е за всеки. Поне не е за мен. :))
Другата, която изтеглих, е “Крадецът на книги”. Ще видим тя как ще ми се стори. :)
Мнението беше редактирано от Елена на 18.03.17 09:55.
казано от Елена на 18.03.17, 09:51:
Хора, като видях, че я препоръчвате тази книга (”Дългата разходка”) и веднага си я изтеглих. Вчера прочетох около 1/4 от нея докато пътувахме, но много тежка ми се видя... Тоя го застреляли, оня го застреляли... Много добре е написана, но Кинг не е за всеки. Поне не е за мен. :))
Другата, която изтеглих, е “Крадецът на книги”. Ще видим тя как ще ми се стори. :)
Така е, Ели. Дай отзиви за “Крадецът...”, като я прочетеш. ;)
18.03.2017 г.
Сутрешната тренировка:
Гръб, бицепс и задно рамо (28)
1. Супермен - 3х20;
4. Пулоувър с дъмбел - 4х20@9 кг;
5. Сгъване за бицепс - 1х20@2 кг; 3х12@5,8 кг;
6. Скотово сгъване за бицепс – 1х10@5,4 кг; 2х12@5,4 кг;
7. Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 4х20@2кг.
На скотовото сгъване чак се показаха вените. :D Упражненията и сериите бяха с минимални почивки и въпреки това - тази тренировка продължава да е най-бавната от трите с цялото слобяване и разглобяване на дъмбела.
Ранният следобяд със сестра ми ходихме в тайна стая. Много готина идея и изпълнение, макара че чисто организационно някои неща куцаха. Определено с повече участници ще е по-лесно, мисля, че трима е оптималният вариант. Стигнахме до последната загадка и не успяхме да се измъкнем. :/
След това бяхме на италиански ресторант с една колежка, с която от миналата година не се бяхме виждали. Каза ми някоя и друга новост от работата. Много приятен и зареждащ ден. За първи път пробвах просекото, на което отдавна се каня. Не знаех, че е пенливо вино. Мноого ми хареса (Мария (d) ;)). Ще се търси бутилка в Кауфланд. ;D
Хапнах едни уникално вкусни патешки филенца с боровинки, вино и лимец, горещо препоръчвам (а дори не съм голям фен на патешкото) и тъкмо си поръчах десерта (сладкиш с дюли с орехи), когато ми се падна това късметче с кафето (на снимката). :D Добре, че бях тренирала сутринта, да не ми е гузно. :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 18.03.17 21:16.
19.03.2017 г.
Сутрешна 24-минутна йога
Find the Inner Body, Easy Yoga with Kino
https://www.youtube.com/watch?v=PU1x1McGe18&t=14s&list=LLH-81uaxCwAAaSgxRtxMkxg&index=6
Вечерно 45-минутно кардио
Jillian Michaels Banish Fat Boost Metabolism
https://www.youtube.com/watch?v=BZEwjYPgkWw&list=PLpl4GwW6LPvk5Jzou7e4_B2owAPHkRKw9
С това кардио денят беше много динамичен. Не мислех да правя, но прекалих с кафетата и на кратката разходка не успях да изразходя цялата енергия, която бях събрала, така че - кардио на гладно. (Дали не съжалих, че изпих толкова кафета :D) Ама наистина на гладно - обядвах в 11:30 ч. и към 15:00 изядох само един протеинов бар, а тренировката я завърших преди малко.
На обяд имах много приятна среща със Софи. Потвърди ми се впечатлението, с което бях останала от дневника й - за слънчев и позитивен човек. (sun) Надявам се скоро пак да се видим, пък и в по-пълен състав. :)
казано от Елена на 19.03.17, 20:44:
Идвам си в началото на април - гответе се! :))))
О, готови сме! Април почти е тук. ;)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече