24.12.15
07:16
Добро утро :)
“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” - Mahatma Gandhi
Тренировката вчера в залата:
разтягане, загрявка
клек везна - 3 серии по 10 на крак с 20 кг пудовка
ренегатско гребане с крака върху лежанка - 3 серии по 5 на ръка с 2x16 kg пудовки
обръщане - 1 серия по 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
джърк - 2 серии по 1 мин на ръка с 16 кг пудовка + 1 серия по 1 мин на ръка с 20 кг пудовка + 1 серия по 2 мин на ръка с 20 кг пудовка
Снач - 1 серия по 1 мин на ръка с 20 кг пудовка - тук ми е готино, че успях... не го вярвах... ама много тежи тая 20ка, е трябва да се сприятеляваме на снача... + още 1 серия по 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
хиперекстензии - 3 серии по 10 с 5 кг диск
подмятане на корабно въже - 3-4 серии докато ми писне (като цяло не е лесно това движение)
и после за кеф си правих за неизвестно време сначове с ту с 12 кг, ту с 16 кг пудовка и така
разтягане
....................................
Ставаме това което мислим...
Привличаме това което чувстваме...
Създаваме това което си претставяме...
Буда
...........................
“Докато говориш не точно това, което мислиш;
докато слушаш не точно това, в което вярваш
и правиш не точно това, което ти се иска -
през цялото това време живееш не точно ти...”
~ Сун Дзъ
......................................
“Има закон в природата: докато не плачеш, не можеш да растеш. Или ти, или някой друг трябва да плаче за тебе. Ако ти плачеш за някого, помагаш му. Хората гледат на плача като на слабост, а той не е слабост. Няма същество, което да не е плакало.”Учителят Петър Дънов
“Ако някой ден имам дъщеря ще й казвам, че баща й я обича, ще й го припомням дори когато не е истина, не искам да търси неговата липсваща утеха в чужди и неподходящи ръце. Ще й кажа, че не си заслужава да е с някой, който сваля звезди от небето, за да чертае съзвездия по тялото й, небесата са за астронавтите и лековерните. Ще я науча колко точно стъпки трябва да направиш преди да си сигурен, че няма смисъл да чакаш затичване след теб, нека си тръгва без да поглежда назад. Ще я убедя, че колкото и залези да изгледаш с човека, когото обичаш, нищо не може да се сравни с изгрева на лицето му, когато той те обича. Ще я науча да изказва мисълта си по начин, по който да реже само въздуха, не да разполовява чужди сърца и вярвания, това не са думи, а отрови. Ще й кажа да не дава празни надежди, да не строи въздушни кули с усмивки, а после да ги събаря и да пуска покатерилите се от височината на разочарованието им. Ако някой ден имам дъщеря, обещавам да й кажа всичко. Дано за разлика от мен, слуша съветите на майка си малко по-внимателно.”
.................................................................................
И ето и Коледния ми подарък от Юри - медальонче пудовка... исках такова от мноооого време :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 24.12.15 07:23.
24.12.15
07:17
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 24.12.15 07:19.
30.12.15
18:10
Привет :)
Преди малко от залата:
5 кръга от:
5 тяга с 70 кг щанга
5 на ръка ренегатско гребане с 2x20 кг пудовки
5 на ръка джърк с 16 кг и от второто кръгче с 20 кг пудовка
10 подскока на скрин
1 мин. подмятане на едно дебело въже
10 набирания на TRX въже
руски туист с 5 кг мед топка по 10 на страна - 2 серии
играта камък-ножица-хартия в 2 мин преден планк
разтягане
.........................
И си въобразих, че съм зряла жена, която е в състояние да обуздае сърцето на момичето, опитвало се толкова дълго да открие своя вълшебен принц. Тогава той заговори за децата, които все още живеят в нас, и аз отново чух гласа на момичето, което бях, на принцесата, която се страхува да обича и да губи!!!
Паулу Коелю
......................
“колкото и залези да изгледаш с човека, когото обичаш, нищо не може да се сравни с изгрева на лицето му, когато той те обича.”
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 30.12.15 18:14.
01.01.16
14:52
Кралицата на Гиревоя прави Снач....
11.02.16
14:15
За майките.... За Жените.... благословени сме в телата ни да могат да бият едновременно две сърца.... Поздравявам Ви сърдечно :*
https://www.facebook.com/silveto.vladi/videos/285253974958188/
11.02.16
15:32
Вече мислех, че си се изгубила някъде :)
Надявам се си добре и просто не ти се пише. :*
Най-”паолокуельовският” дневник в бб-тийм се завръща!
П. П. Без лоши чувства. :)
11.02.16
16:59
Никой не се завръща, Боби, спокойно :)
Просто си пуснах това клипче тука най-вече за себе си и за да ми се пази някъде на сигурно място. :)
Мария, добре съм, благодаря за интереса и за това, че си забелязала, че ме няма, така да се каже. Оценявам :*
Не пиша, защото не ми е толкова интересно всичкото това записване. Освен това към Гиревоя включих отново тежкото трениране с до 5 повторения на серия. И почти целия януари месец и до този момент щангите са на фокус, но от другата седмица ще включа отново пудовките. Комбинации ще си правя. :)
Правя
Клекове много серии по 5 повторения с 60 кг; Преден клек - 50 кг
Тяга - с до 75 кг на този етап
Военна преса - 30 кг, 27,5, 25 кг - така се движат сериите общо взето
Странична преса с 14 кг, като вчера пробвах с 12 кг лост също така
Напади - 52 кг, 50 кг, 47,5 кг
Ренегатско гребане - 22 кг, 20 кг 18 кг
Милко лежанка - 18 кг, 16 кг
Скрипец - много серии, за да почна истинските набирания вече - 45 кг, 43 кг 40 кг и
Лицеви опори - около 20 броя макс
Кофички - сериии по 8 5 5 4 4 , онзи ден направих 4 бр кофи с тежест на кръста 5 кг
Добро утро с 32 кг
Фул контакт туист
Суинг, Снач, Джърк....
Всичкото това са тежестите, с които в момента работя в различните серии. Предстои още развитие.
Целувки за Мария, Кобрето, Веси, Зори, Злати, Алекс....
Мис Рони за теб най-много целувки :* :* :*
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 11.02.16 17:21.
11.02.16
17:12
Аааа и забравих да кажа, че активното ми тегло е 48,8 кг и храната ми кореспондира пряко именно с активното тегло. От седмица отново започнах да прилагам върху себе си фастинг протокола - 16 часа фаст и 8 часа прозорец за хранене. Намалих кафето до 1 на ден, което пак си е чудо за мен. И така...
Друго интересно няма.
Бъдете здрави Мили хора и преследвайте мечтите си. Категорично, сбъдват се!
:) :) :) :) :) :)
22.02.16
20:58
Днес какво тренирах:
Напади - 4 серии по 5 с 52,5 кг
Военна преса - 2 серии по 4 с 32,5 кг и 3 серии по 5 с 30 кг
Ренегатско - 4 серии по 5 с 22 кг
Добро утро - 4 серии по 5 с 35 кг - това ми е леко много ама като за разнообразие бива,няма да се хабя на него точно :-)
Кофички - 8 5 5 бр - тук трябва да стигна до 15
Много цели имам.до.лятото... ама.много
Хайде, останете си със здраве :-)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 22.02.16 23:26.
22.02.16
21:49
Стахотни резултати Рени, пиши по-често (F)
22.02.16
23:32
Олеее, хора... много Ви благодаря... толкова ме зарадвахте...
Ще пиша повече, обещавам.
И всичко е заради системност и постоянност в тренирането въобще и в частност в пудовките :)
Целувки
24.02.16
20:43
Тренировка, Прекрасни хора :)
1. КПП - 2 серии по 5 с 37 кг + 3 серии по 5 с 30 кг
2. Тяга - 4 серии по 5 с 77 кг
3. Странична преса - 1 серия по 5 с 13 кг + 1 серия по 5 с 15 кг + 1 серия по 5 с 16 кг + още една серия по 5 с 15 кг
4. Напади - 3 серии по 5 с 52,5 кг и още една серия по 5 с 50 кг
Мисля, че пропускам нещо преди нападите,... и ако се сетя, ще го допиша :)
27.02.16
20:30
Вчера пропуснах тренировка, тъй като детето е с гнойна ангина и тази и другата седмица си го гледам аз, а вчера нямаше кой да го гледа, за да тренирам.
Затова днес успях да се измъкна и тренирах сама този път и съответно на тягата от неувереност в себе си, си намалих тежестта, но направих повече серии:
1. Милко лежанка - 5 серии по 5 с 16 кг
2. Тяга - 7 серии по 5 с 70 кг
3. Ренегатско гребане - 4 серии по 5 с 22 кг
4. Странична преса (идеята беше военна, но на единствената стойка едни пичове си отстояха) - 4 серии по 5 с 15 кг
5. Скрипец - 4 серии по 5 с 45 + още 3 серии по 5 с 40 кг (гърбът ми е мега зле)
И един поздрав :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 27.02.16 20:31.
01.03.16
10:21
Вчера вечерта тренировка: по-лека беше като тежести, чувствам се леко уморена и не напъвах много
1. Клек - 7x5x55 kg
2. Военна преса - 1x3x32 kg; 5x4x30 кг - нещо нямах сила на това движение
3. Ренегатско от пейка - 4x5x15 kg - техника
4. Напади - 4x5x50 kg
.................
И лятото, ако реша да ходя на почивка на морето и съм близо до Бургас, ще тренирам, въпреки почивката, защото не мога да пропусна ето тазии залаа.
02.03.16
11:00
Вчера реших, че така или иначе си стоя вкъщи с детето, да си раздвижа лицевите и нищожните набирания. В течение на деня, когато се присещах, си правих лицеви опори, а когато минех покрай лоста за набирания, закачен за касата на вратата, си правех по едно набиране с неутрален хват. Лактите при набиранията не бяха напълно изпънати в долно положение, но на фона на мойто нищо можене по отношение на това движение, все пак е нещичко. :) Идеята на лицевите беше да не падам под 15 бр, а и да минавам тази бройка, тъй като преди време макс направих 20.
Лицеви опори - 18, 18, 15, 15, 15
Набирания - 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1
Бърпи (ей така ми хрумна) - 10 броя с лицева опора
и любимата ми песен... отново....
02.03.16
17:41
Слънце, каква е тази сила, напади с 50 кг !!! Като знам как 20-30кг тежат , просто ...
02.03.16
18:21
Не знам, Мила Кобре... не знам... и аз се чудя. А аз си ги правя нападите с 52,5 три серии, когато съм свежа... скоро 55 ще пробвам. Просто са ми любимо движение и ги правя с кеф. :) Най-вероятно това е тайната. :)
Не тежат 20-30 кг, Слънце... въобрзяваш си ;)
Клекът... Клекът ми е важен сега... и от най-омразното движение в последните два месеца се сприятелихме доста и ми стана мега симпатичен, така че ще вървим заедно под ръка и с него. ;) :)
Тежиш 48 и нещо, клякаш с 55 кг и правиш напади с 50 кг.
Е те това трвбва да се види Рени :)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.03.16 20:36.
03.03.16
08:09
Вес, здравей.
Де да тежах 48 кг, хахахаха, чак си го представих като го прочетох и ми се стори някаква илюзия... и в същото време ме напуши смях. 48,8 кг е активното ми тегло... а иначе съм 58-59 кг, което си е доста на моите само 160 см и затова избягвам да се тегля..... Ох, Веси благодаря ти за прекрасното настроение, което ми създаде. :) :* :* (знаеш, възхищавам ти се за всичкото).Но аз в последния месец и половина качих до толкова иначе си бях 55-56 кг и сега трябва да свалям.
Както и преди съм казвала... храната ми е слабото място от години наред. През какво ли не съм минала от както още бях на 15 - всичките видове диети, режими, моди минаха през мен, ама наистина всичките... единствено по време на бременността ми и в периода на кърменето на детето си бях в някакви прилични граници на храненето. Всичко останало винаги е било продиктувано от хранителните проблеми, които бяха част от живота ми и все още не са изчезнали напълно. И затова въпреки че тренирам много и в залата се раздавам 1000% и излизам извън собствените си граници, никога не съм изглеждала адекватно спрямо тренировките си.
Скоро ще ми изпратят клипчетата на движенията и ще кача някое.
Хайде, останете си със здраве.
П.П. вчера отново нямаше на кого да оставя малкото, за да успея да ида да тренирам. Ще помисля някакви варианти за тези дни. И отново ще започна да включвам Гиревойските движения, защото въздухът ми никакъв го няма. Но келкът... клекът... какъв глутеус оформя. :) :) :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 03.03.16 09:02.
03.03.16
09:06
Няма за какво да се извиняваш, Веси... чак пък толкова...за такива елементарни неща. :)
Благодаря за Респекта... щом казваш :*
Респект на теб ти правя за това, че се справяш с отглеждането на две деца и успяваш и да тренираш и храната ти да е толкова прекрасна. Аз това нещо не бих могла да го направя. Въобще Респект за цялото ти постоянство и системност в годините....ти си най-готината мама :) :*
казано от Рени Николова на 01.03.16, 10:21:
И лятото, ако реша да ходя на почивка на морето и съм близо до Бургас, ще тренирам, въпреки почивката, защото не мога да пропусна ето тазии залаа.
Здравей,Рени!Респект към всичко,което си постигнала!Ако решиш да наминеш към Бургас съм насреща,с удоволствие бих се запознала с теб.
06.03.16
07:12
Валя, благодаря за оценката, но нищо кой знае какво не съм постигнала.., но щом казваш...
Разбира се, че ако по някакви причини съм в Бургас или близо до него, ще се запознаем... Обичам да се запознавам с нови и различни хора, защото всеки един човек дава по нещичко от себе си на другия :)
Успехи ти желая :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 06.03.16 07:13.
07.03.16
21:26
Привет! :)
Тренировка тази вечер:
Разтягане, загрявка продължително време най-разнообразни движения
Суинг - 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
Обръщане - 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
Снач - 3 серии по 1,30 мин на ръка с 16 кг пудовка
Ренегатско гребане - 3 серии по 5 с 24 кг пудовки
Глутеус мост - 3 серии по 10-15 повт с 60 кг което ми беше леко
Разтягане
Като за първо докосване на пудовки след двумесечно прекъсване мисля, че беше добре. Издръжливостта е паднала сериозно, но силата е в мен. :-)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 07.03.16 21:38.
07.03.16
23:14
Ренегатско гребане - 3 серии по 5 с 24 кг пудовки
Браво Рени ! (bow) (muscle) (inlove)
А аз, бях планувала за утре с 2 х 15, сега чак съм си смешна ха ха. :*
07.03.16
23:20
Красива Рени! :)
Бързо ще си влезеш в ритъма с пудовките.
В хладилника ти май само яйца има. :D :D
08.03.16
06:36
Ооо, Мария, няма нищо смешно в твоите 2x15… вчера се премерих и се оказва, че съм 60 кг на 160 см височина... качила съм активно, но и пасивно тегло, някъде около 3 кг общо, за месец и половина, което е безумие... аз си знам защо е.
Прекрасна си Мария с това, което правиш... едва ли някакви си 5 кг на дъмбела отгоре, биха те направили по-прекрасна като личност... нека се забавляваме с това, което правим, в крайна сметка удоволствието е най-важното нещо :) :) :)
Ти имаш прекрасно коремче... Шапка ти свалям.. честно
Успехи :) :*
08.03.16
06:45
Прекрасна, Мис Мастър Рони... толкова мила както винаги. Обичам те за всичкото, което си и правиш за толкова много заблудени люде, пишейки и давайки съвети тука. :*
И дааа, само яйца от село (това ми е любимата храна, не ми е проблем само това да си ям) ... отдолу в кутията има какаово масло, кокосово масло, лешников тахан, слънчогледов тахан, домашен пастет от свински дроб и кайма и лешници и кашу, а във фризера има свинско само (три огромни шкафа свинско и риба).. хахахах само мазнотии... нали това ми е любимата храна, ама....
:* :* :*
25.11.16
13:54
Здравейте! :)
Не съм писала от 8-9 месеца в темата си, но общо взето следя всичко, което се случва тук всеки ден. :)
Накратко за мен през 2016 г....
Януари месец веднага след всички новогодишни празници започнах да тренирам при спайдърите и това продължи до края на февруари. Беше хубаво, запознах се с нови хора и подобрих движения като клек, тяга, военна и пуш преса, преден клек, кофички и т.н. Обаче за това време, прекарано там, нещо се бъгнах. Или по-скоро психиката ми не беше готова за това непрестанно да слуша за мазнини, въглехидрати, протеин и калории, и дефицити и сваляне на кила предвид факта, че в личностното ми развитие съм си имала вземане даване с хранително разстройство. Иначе хората си разбират от работата. Определено усетих, че не ми е красиво в тази зала и преустанових тренировките си там. Но както споменах по-горе бъгването си остана и не продължих и тренировките си в Гиревой Спорт България. Просто ходех на работа, гледах детето и ядях много... много ядях и то боклук. И така до края на месец май, когато вече бях качила 8 кг. На рождения си ден поднових тренировките си с Юри след едно сритване в задника от един приятел, който един ден се включи във фейса и ми каза нещо от сорта на това “до кога ще те чакам да се глезиш бе девойко.. стига с тия лиготии... веднага се връщай в залата”.
И така от 25 май след 5 месечно отсъствие отново се завърнах там, където ми е мястото, там, където се чувствам свободна, спокойна и винаги се шегувам и смея. Естествено силата беше паднала, както и издръжливостта, но Юри отбеляза, че формата е момента и променлива, и е супер ценно, че техниката и усещането за движенията съм ги запазила в себе си. Постепенно нещата започнаха да си идват на мястото. Съответно свалих 4-5 кг. без абсолютно никакво следене на храната.
Края на септември месец мъжът ми смени работата си и започна да работи само втори смени, което означаваше, че няма кой да взима детето от градината и да го гледа, за да мога аз да си ходя на тренировки. Затова продължих да си тренирам вкъщи.
От сряда (23.11.), обаче, поради промяна в обстоятелствата в моя полза, отново се върнах в Гиревой Спорт България. Чувствам се супер от този факт, тъй като това е единственото ми разнообразие на фона на всички задължения. Вярвам, че в бъдеще няма да се налага да прекъсвам занимания, които ми доставят удоволствие и мир.
Като цяло съм далеч от онова, което бях постигнала в тренировките през 2015 г. И всичките тези прекъсваници и липси на тренировки през първата половина на тази година ми взеха много, но няма значение, всичко е постижимо. Важното е, че поне се наспах. Забравих да отбележа, че престанах да развеждам кучето ни всяка вечер и да си лягам в сто часа. Започнах да заспивам с малкия още в 21:00 и да спя така, че само и единствено Тино да може да ме събуди. Отдавам всичко на това, че не си давах почивка нито за миг. Състезавах се с часовника, докато накрая просто бъгването си дойде на място, за да се спра и да се осъзная.
Така, ако някой все пак е стигнал до тук, нека обърнем внимание и на тренировката ми в сряда вечерта: :) :) <3
Загрявка, разтягания, ротации
Суинг с две ръце - 20 повт с 20 кг пудовка
Суинг с една ръка - 20 повт на всяка ръка с 16 кг пудовка
Обръщане по 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
Double Clean - 1 мин с две 12 кг пудовки
Джърк по 1 мин на ръка с 16 кг пудовка
Double Jerk - 1 мин с две 12 кг пудовки
Цар Снач - 3 серии по 1 мин на ръка с 12 кг пудовка - тук щетите са най-забележими
Ренегатско гребане - 3 серии по 5 на ръка с 2x16 кг пудовки
+ В продължение на 10 мин. правиш 1, 2, 3, 4, 5…. повторения от 1 лицева опора, 1 сгъване на краката в тази позиция, 1 бърпи... 2 лицеви опори, 2 сгъвания на краката, 2 бърпита.. и т.н.
Разтягане
Мускулната треска в горната част е впечатляваща :)
Днес отново съм в залата <3 и ще видим какво предизвикателство ме очаква.
До скоро и бъдете усмихнати <3
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 25.11.16 13:55.
Рении радвам се , че си тук!
За мен е удоволствие да те чета (F)
Давай смело!
26.11.16
10:36
И аз се радвам много, че си отново тук! Добре дошла! :)
26.11.16
12:06
Ооо, благодаря на всички за топлото посрещане. :)
(bow) Херцоже :)
(F) (hug) Зори
Тренировката вчера вечерта:
Загрявка, разтягане, ротации
Фермерска разходка - 2 серии по 2 мин с две 16 кг пудовки - подцених се, реално можех и с две 20ки да си се разхождам :)
Турско изправяне до стоеж - 3 серии по 5 на ръка с 10 кг пудовка
3 мин на всяка ръка - първата минута - два суинга + един Снач; втората минута - един суинг +един Снач; третата минута - Снач с 12 кг пудовка - тежестта ми беше комфортна и не се озорих много за тези 6 мин., заложих на сигурното като избрах 12ката.
Въртене на диск около глава - 2 серии по 30 сек. на всяка страна с 5 кг диск
Руско усукване - 2 серии по 20 на страна с 12 кг пудовка
Напади (любимо движение :)) - 3 серии по 10 на крак, но не обърнах внимание на тежестта на щангата
Корем на шведската стена - 3 серии по 20
разтягане
Имам мускулна треска на гръб, глутеус и задно бедро. :) (nlove5)
Храната за вчера:
Закуска вкъщи преди да изляза- парче палачинкова торта с тиква (снимка) и едно кафе
Кафе
Обяд- 130 гр скумрия, зелева салата
След обяд - бях предвидила 2-3 яйца с краставица, но не така си и останаха, тъй като ми беше леко тежко, може би от зелет, а и не бях гладна. Прецених, че ако все пак изям следобедната закуска ще ми е твърде тежко на тренировката.
Тренировка
Вечеря към 21 - свинско с кисело зеле + 1 банан и три от сладките на снимката по-долу, които са домашни и ръчно изработени от мама. Смятам, че прекалих. Ще трябва да се науча да ям по-добре през деня, за да може вечерното ми хранене да е нормално.
+ снимки от залата вчера :) Впрочем 61 кг съм... надявам се да сваля още поне 4 кг :)
Бъдете щастливи :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 26.11.16 12:08.
28.11.16
20:31
И нека бъде зима :)
:)
Тренировката тази вечер:
Разтягане, ротации
Клек до там, до където дупето докосне пейка и според протокола, описан в прикачената снимка. ( първите две колонки отговарят за брой повторения и тежестта при клек с щанга, а другите две колонки - клек с пудовка от дефицит). Аз правих клека с щанга. Стигнах до 65 кг и 12 повторения и се отказах сама, защото не исках да претоварвам кръста.
20 повт - 20 кг лост
19 повт - 25 кг щанга
18 повт - 30 кг щанга
17 повт - 40 кг шанга
16 повт - 45 кг щанга
15 повт - 50 кг щанга
14 повт - 55 кг щанга
13 повт - 60 кг щанга
12 повт - 65 кг щанга
Регенатско гребане - 4 серии по 5 на ръка с 2x20 кг пудовки
Преса с разминаване на ръцете - 4 серии по 5 на ръка с две 12ки
Руски туист - Табата протокол - с 10 кг пудовка
Разтягане
Храна:
15:00 2 яйца, 2 оризовки с ч.л. тахан, чери домати и ряпа
21:00 200 гр пилешко бут, 50 гр сирене, чери домати, краставица, 2 оризовки
Изводът за деня: Бащите на дъщерите са голяма работа. (nlove5) (nlove9) (nlove4)
И се оказва, че съм много готина. :)
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 28.11.16 20:32.
28.11.16
20:41
За къде ще сваляш- виж колко си хубава сега!!!
Този протокол, не мисля, че има жив човек да го изпълни :) Направила си нечовешка тренировка, не мога да си представя каква сила имаш всъщност в краката! (bow) (bow)
29.11.16
20:18
Привет :-)
Мира, много благодаря. Усмихна ме :-) :* Искам да сваля, защото смятам, че няма да ми е излишно. Относно тренировката, нека не забравяме, че това не беше клек в пълния му обхват, смятам, че и ти би се справила. Днес краката ми са гипс. :-) :* Ааа, Мира, имаш жестоко вълнуващи очи.
:-)
Днес е ден без тренировка и затова само храна, но като съм почнала да я описвам би следвало всеки ден да го правя.
7:30 липов чай, 2 яйца, морков, червена чушка
13:00 110 гр свинско не особено мазно, 100 гр. варени картофи, ряпа, краставица,чври домати
- 2-3 ореха
16:30 2 яйца, 2 оризовки
20:30 100 гр свинско, задушено в 10 гр масло и зеленчуци лук, чушка, тиквичка, морков, 50-60 гр сирене (сиренето е излишно, но комбинация между сирене и месо ми е любима). ЕДИТ: доста печена тиква (inlove)
Айде лека вечер и нека се усмихнем на снега.
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 30.11.16 07:25.
29.11.16
20:25
Изключително много се радвам, че си отново тук, Рени!
Силно те прегръщам! :) :* <3
29.11.16
20:31
И аз се радвам, Мис Рони! :*
Мега силните прегръдкииии и за тееееб! (nlove5) (nlove4) (nlove9)
30.11.16
22:20
Привет :-)
Днес беше интересен ден, а интересните дни не бива да се схващат просто. :-)
Тренировка:
Разтягане, ротации
Едно повторение Тяга и веднага 2 пъти повдигане на рамене за трапец + едно повторение тяга с прави крака и отново 2 пъти повдигане на раменете за трапец - 5 серии с 30 кг (мисля). Повече серии заради заучаване на техника
Изхвърляне с 20 кг лост - 5-6 серии като не броих повторения - заучаване на техника
Обръщане през клек - 3 серии + 1 серия бонус за мен с 2x12 кг пудовки
Джърк - 3 серии по 1 мин с 2x12 кг пудовки -като при първото приклякане задържахме 5 секунди с колене хубаво отворени настрани и сочещи пръстите на краката, тласкахме и при второто приклякане отново задържахме 5 секунди с отворени навън колене. Трудна задача беше.
Цар Снач - 10 мин. с 12 кг пудовка - целта беше да направим просто по-дълга серия, например, 7-8 мин., обаче понеже аз имам голяма уста, и казах, че където са 8 мин., там са 10 :-). И съответно понеже си изпълнявам каквото кажа, си направих тия 10 мин. Предизвиках се. Не бях правила 10 минутна серия от миналата година, а понеже исках да си проверя какво мога и ме мога, и така се случи. Темпето беше бавно, но исках да се съхраня, за да завърша серията. Последната една минута и половина беше критична. Тази тежест ми е оптимална към настоящия момент за дълга серия и имам намерение, ако Юри е съгласен, другата седмица да направя отново 10 минутна серия, но с по- бързо темпо.
Клек- подскоци с ластици, захванати за две пудовки и преметнати през раменете (снимка по-долу, от която може да се види колко съм готина, също яка, но мазна (цитат на спайдърския ми треньор миналата зима :-)) ) - 3 серии по 10
Разтягане и висене на лоста
Много се уморих наистина. Тренировката в понеделник нищо не представлява пред тази днес.
Храна:
Закуска: пропуснах я, станах в последния момент и така
Обяд 13:00: телешка плескавица около 150-170гр, зелена салата с риба тон и царевица
Междинно: цедено кисело мляко 200 гр с 5-6 кръгчета банан, киви и боровинки, два ореха
Вечеря 21:30: 3 яйца, бъркани с чушка, чери доматки, лук и тиквичка, 3 оризовки с 2 ч.л. сладко шипки на Хармоника.
Днес много напрегнат ден... чак не искам да си спомням. По пътя към залата видях едно момиченце до 2 години, според мен, което сладко и внимателно си слагаше качулкате на якенцето. Беше усмихнато и спокойно, с красиви и топли, истински очи. Прииска ми се да го гушна, за да ми предаде малко от неговото спокойствие. Продължих, усмихвайки му се, и изплаках 3-4 сълзи. После исках да се върна по-бързо вкъщи да си прегърна моето детенце. Залата ме освежи и ми изчисти неприятните мисли от главата. После като се прибрах, веднага взех кучето, за да излезем на разходка, тъй като тази вечер другият му стопанин имал мач. И тъй... с Damien Escobar в ушите, Джой, студа и снега си правехме компания и беше страхотно.
Това е от мен за днес. :-)
Бъдете топли и чувствени!
Мнението беше редактирано от Рени Николова на 01.12.16 12:02.