Как да изгоря коремните мазнини.

16.06.05
19:12

Здравеите аз съм нов тук :)
Форума ми харесва много е обширен и изчерпателен.
Искам да попитам как да изгоря коремната мазнина имам плочки оформени но несе виждат от корема ми :)
С коремните преси пробвах те само допринасят за оформянето на плочките но не и за изгарянето на мазнината.
Всяка вечер 4 серии по 50 преси.

NE

16.06.05
19:19

С коремни преси няма да стопиш мазнините по корема , а само ще направиш коремна маса!Това което ти трябва е кардио и правилно хранене.Прочети тук и тук и след това ако имаш още въпроси , питай  :D .

16.06.05
19:28

Добре това го разбрах :)
Сега да попитам за бицепсите и триципсеите ми имам релеф но нямам маса.
Какво трябва на направя че да си кача масата ?

NE

16.06.05
19:34

Братле , последно кво искаш , да гориш мазнини или да качваш маса? :?

16.06.05
19:36

Еми масата мие на корема  :oops:
А на рацете нищо нямам като веики са ми :(

16.06.05
19:36

и двете иска човека,ама няма да му се отвори лесно парашута,ще му трябва най-малко идеален хранителен режим

NE

16.06.05
19:40

Еми  щом искаш тренировки за качване на маса , виж тук , ама доста трудно ще стане едновременно да качваш маса и да сваляш мазнини от корема...

NE

16.06.05
19:42

Има доста теми по въпроса виж - тук

16.06.05
20:08

10x на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1