22.07.14
17:12
Здравейте,
от много време посещавам и сайта и форума, но до сега като че ли нямах смелост да си направя дневник. Е, писна ми да бъда само статист и да гледам от страни и се престраших :)
Да ви запозная с мен на кракто:
Казвам се Георги и съм на 19г. Висок съм 185см. и тежа смешните 72кг. До преди година тренирах активно футбол, но контузия ме извади и към момента съм просто любител. Малко преди въпросната травма реших, да кача мускулна маса и да придобия по-красив вид на тялото- все пак трябва да приличам на атлет. Започнах в домашни условия с лицеви, коремни. Разполагах и с 10кг. дъмбел. Ок, тренирах така цяла зима и пролет на 2013г. и лятото спрях. Защо? Прогреса ми беше нищожен и реших, че ще продължа от есента във фитнес залата. Речено-сторено. От октомври започнах активно, та така и до днес. Ще попитате, кое му е интересното на моя дневник и защо съм решил да го споделям? Ами, това че започнах да тренирам с тегло от 72кг. (във фитнес залата), пролетта на 2014 стигнах до 77кг. (не спазвах стриктни режими и като човек на моята възраст доста се бях отпуснал- дискотеки, снаксове, газирани, алкохолни, а и все още родителите ми ме издържаха), от което леко се и срамувам, защото винаги съм се старал да бъда различен от мнозинството :) И като на бивш спортист не ми отиваше този начин на живот. Много се отклоних, но да си дойдем на съществената част. Та, след бала (май месец) свалих и стигнах до първоначалното ми тегло от 72кг. и до ден днешен не съм мръднал, а в този период се опитвам да спазвам режими и да водя начин на живот, подобаващ на един истински спортист. :)
Само да направя една вметка: през месец април пиех гейнър, от който за 2 седмици качих 2кг. Но нищо повече.
Цел: Логично от дотук написаното е, че целя ММ (мускулна маса) и бих се радвал ако достигна тегло от 80кг. в следващите месеци-година!
Как тренирах до момента:
В началото започнах с кръгова, след което преминах на този сплит. Впоследствие преминах и на нейната “част 2-а”, въпреки че излишно се споменаваше, че е за хора със стаж над година и половина. Та така до миналата седмица. И няма прогрес и няма, и няма, и няма... :(
Сега съм си харесал програма, като към нея ще добавя и семпла такава за корем. Остава само да изработя едно меню и да започна да споделям с вас.
В началото на месец август ще замина на море за седмица, като ще си дам малко почивка и съм твърдо решен след това да започна, ако трябва и от начало, но с правилна програма и диета, съчетаващи нуждите ми от дневния прием на хранителни стойности.
Отворен съм към всякакви съвети, критики (било то негативни и градивни)!
Темата беше редактирана от Georgi Pavlov на 22.07.14 17:17.