Моята БОРБА с излишните килограми!

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.03.15
19:37

Здравето е най-важно! Обръщаш внимание и смело напред!

15.03.15
18:31

Днес гледах Стевия-много скъпа ми се видя.Взех си кафява захар,кокос и манго.Ще видя има един евтин магазин за по-деликатни храни:)
А на Кауфланд няма пълнозърнести макарони???

15.03.15
19:12

Sweetly Stevia е 6-7лв шишенцето течност, което ще ти стигне за повече от 6 месеца. Аз почти 9-10 месеца ползвах едни 120мл.
На хапченца същата марка е 5-6 лв за 200 бр. В Пикадили ги има, а сигурно и в други вериги.
Имам и стевия на прах с инулин на “Бизнес къща”, която е 2 лв.  за 50 гр. Има и други де, но тия са по-човешките цени.
Ако си гледала Стевия лукс - да, тя е 12-13 лв и е неоправдано скъпо. Колкото по-деликатен магазин, толкова по-скъп.
Имай предвид, че тя е много по-сладка от захарта и 1-2 капки/1 хапченце са достатъчни за 2 чаши кафе даже. За друго да подслаждаш, не се сещам, освен ако не искаш да правиш домашни сладкиши, но не ти препоръчвам сладкиши въобще. :)
В Кауфланд има макарони и от Марс, но иска ровене по щандовете. :)
Хм... кафява/кокосова/ извънземна- все захар 99%  въглехидрати. :)

20.03.15
06:16

Здравейте!Честита първа Пролет!Нека донесе на всички ни това,което си нямат и за което мечтаят!Живи и здрави!:)

20.03.15
10:07

казано от Queen Cobra на 15.03.15, 19:12:

Sweetly Stevia е 6-7лв шишенцето течност, което ще ти стигне за повече от 6 месеца. Аз почти 9-10 месеца ползвах едни 120мл.
На хапченца същата марка е 5-6 лв за 200 бр. В Пикадили ги има, а сигурно и в други вериги.
Имам и стевия на прах с инулин на “Бизнес къща”, която е 2 лв.  за 50 гр. Има и други де, но тия са по-човешките цени.
Ако си гледала Стевия лукс - да, тя е 12-13 лв и е неоправдано скъпо. Колкото по-деликатен магазин, толкова по-скъп.

В Кауфланд-а при мене има само “Стевия лукс” пакетирани 100бр. Хем е по-скъпо, хем не достатъчно сладко, в сревнение с други.

И аз купувам течна на Суийтли, но е 5.50лв за 250мл
Хапчетата от същата фирма нещо не са ми сладки, не знам защо, много странно
А тая с инулин е само 12% стевиозиди и 88% инулин, което са си някакви калории все пак.

Та С.П., разкарай захарта и заблажвай като парагвайски шаман, ще видиш голяма разлика в последствие ;)

20.03.15
18:01

Не познавам такъв шаман-ама сигурно ще си бая за уплаха после ;).Имаме тук едни разсадник-замислям се да си купя разсад стевия-няма майтап и да си засея.Ама ще разпитам.

21.03.15
08:24

Ден 311.
Днес Тае бо с Били и гиричките
Чувствам се добре.Навсякъде само не на работа и в задимени пространства.Свиквам с инхалаторите и пия хапчетата.Ей много ме мъчи това пиене на каквито и да е лекарства.Трябва ножа да опре до кокала и тогава започвам да пия.
Питах личната може ли да съм си докарала проблема от новото хранене.Тя ми обясни,че на практика само спирането на захар и брашно не пречи на нищо.

Мнението беше редактирано от S. P. на 21.03.15 08:55.

21.03.15
10:27

Така-усещам малко повече задъхване на някой упражнения.Свирят ми гърдите.Ама така ще е...

Мнението беше редактирано от S. P. на 21.03.15 10:30.

22.03.15
08:26

В неделя  е време за припек на слънце! :)

22.03.15
08:41

О, слънце, астмата не е проблем, който се докарва с хранене. Чети, образовай се, това е хронично и ще трябва да си наясно със всичко занапред.

22.03.15
08:57

Куинче,знам че космите пречат.Не мисля,че проблема е от котарака-имаме го от 8 год.Здрав е, ходи на всичко що е ваксина.Ще правим тестове с алерголога и ще разберем точно от какво е.Предполагат-мъхове от работата.А в нас ми е спокойно.

Мнението беше редактирано от S. P. на 22.03.15 09:32.

22.03.15
09:11

Шивачка/кроячка? Ох, мъка е това, смяна на работата е решението, но ... знаем ситуацията каква е.
Много пуФкава таз котка, да я хвана да я намачкам, намачкам !! ;) :) :D

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.03.15 09:12.

23.03.15
18:38

Краличке,шивачка съм.Всичко що е мъх ми влиза в носа,устата,зачервени очи,сърбящ нос...Ама няма избор.Взех си час за понеделник за тест за алергия.Да видим тогава.
Днес разходка и се мятам да готвя.Малка мускулна в бедрата и бицепсите.
Ей няма лешници-цената и на борсата се вдигна и не носят вече-32лв кг???
Иначе си включих тиквено семе,леблебия,орехи...

Мнението беше редактирано от S. P. на 23.03.15 19:09.

23.03.15
20:26

Ами- толкова са, даже тука са по 34лв на едро. Всичко скочи с 20-30% последните месеци. Кашуто и то е 22, а беше 18лв/кг. При положение, че пилешкото е 3, а свинското 6лв, някак ме отказват от ядките.
Тиквеното семе е божествена храна, добър избор. И сурови ядки най-добре. Леблебията си е жив боб и не прекалявай с нея :)
А дали ще е проблем за началниците ти да работиш с маска на устата и носа поне да не ги вдишваш?
http://www.biogea56.com/product.php?ProductID=7

23.03.15
20:59

Кашуто тук е 16,4 евро—килото. Българските цени са си направо европейски! (sweat)

24.03.15
06:20

Куинче,за тях всичко е проблем-говоренето(разсейваш се и пречиш на другите да работят.Ама иди им обяснявай,че калпазанката като не й се работи ще мълчи и пак ще се скатава).Честото ходене до тоалетна.Имаме и правила за това-след като почнем до 20 мин. не се ходи и 20 мин. след и преди почивка.Когато ни купиха(чужденците),една колежка в 16:50 с рулото излиза-ясно е къде отива.Те чакат до вратата и питат колко е часа.Тя казва,че има разтройство.Отговора-в 5 без 10 не се ходи.Има хапчета за разтройство-купи си.Пълненето на вода през работно време.Нямат елементарно уважение към работника си.Докато можеш си им удобен.Започнеш ли често да боледуваш-знаеш къде е вратата.Имахме самотна майка,която мина операция на гръбнака(6 мес. болничен).После детенцето си счупи ръчичката-болничен.После нещо друго стана и...Купиха шумофони и очила за едната машина по предписание на инспекцията,а де факто не е най-шумната машина,и с просто ухо се усеща :) .Ама дошли са да печелят-не ние да печелим.Ние сме нещо,което за тях няма стойност.Ако види конец на земята ще го вдигне,защото е дал пари за него,а тебе ще те ритне...
Кико-за съжаление всичко като цени в Бг се сравнява като в НОРМАЛНИТЕ страни...Само заплатите не са като техните.Всичко живо бяга на вън...

Мнението беше редактирано от S. P. на 24.03.15 06:21.

24.03.15
07:05

Ох, миличка... Такова е положението, после иди разправяй, че в БГ сме се европеизирали.
Но ти все пак пробвай с маска-няма да ти пречи да си вършиш работата според мен, няма да говориш, пък и по-малко ще се заразяваш , ако има вирус. По принцип трябва да се работи с очила, слушалки и маски , но просто си говоря.... Ти си използвай колкото почивки имаш- за WC,  за вода, за хапване . Няма да стоиш жадна и гладна 10 часа само заради такива идиотии. В крайна сметка животът ти е много по-важен ... ами от всичко друго.

24.03.15
18:57

Днес почнах малко негативно сутринта с горния пост,ама оплаках се-мина ми. :).Разходка днес.Времето е хубаво макар,че малко духа.Пак минах през хлебарницата(защо я направиха и то точно до хран.магазин???).Влезнах за портокали и мирише на хляб -не се трае.И аз само това чакам.Днес си взех Ръжено пшеничен-75 на 25% ми каза майстора.Покрит отгоре със семена и вътре има-хареса ми.Изядох половин филийка.Иначе има доста Забранени неща.Лъскави,хубави,но калорични.
Тази вечер сме на РД на пицария.Ще гледам да се сдържам.
Храната днес-Извара с маслини,сурови орехи,пилешки дробчета и броколи,ябълка,хляба,нес със захар(ама ще я сменя със стевия по-натам),в обедната-горещ шоколад от кафе машината(сладък,но така си е аз не съм слагала захар)...Мисля,че горе-долу добре се движа.Не гладувам,не ми стърже корема...

Мнението беше редактирано от S. P. на 25.03.15 06:22.

25.03.15
06:12

Днес 315 ден.Малко Омазах положението снощи с РД...Ама от днес пак по старо му.
Салата,панирани кашкавалчета и пърж.картофи със сирене(не бяха мазни),3 чаши бяло вино(не пия,ама ми хареса компанията),бискв.торта(много сладка).Не съм пила безалкохолно.Само вода и сок от грозде ;) ,ама ферментирало.
ХУБАВ ДЕН!

27.03.15
17:25

ОТ ДНЕС ОТПУСКА-3 седмици (party)
Не трябва да имам оправдание.Чудя се,кой ден да си давам почивка-събота или неделя.Иначе всеки ден тае бо,зумба или Руми Илиева
ОБЕЩАВАМ! :)

28.03.15
13:34

318 ден(28.03)-малко развалих храната вчера.Домашна баница 2 парчета,3 палачинки(сладко и сирене),жито.Днес 5 малки кроасана и 1 малка вафла.
Раздвижване-събрани любими упражнения с гирите(2кг) от Руми Илиева.
Пробвах със 7кг ама са ми тежки.Бицепсово сгъване с тях само 3бр...
Снощи гледах Героите на Радо по БТВ.Ей показаха един нацепен батко и неговите добавки...:)

Мнението беше редактирано от S. P. на 28.03.15 13:35.

28.03.15
13:59

Не се обиждай, ама никаква борба не е твойто, с тия вафли и кроасани. За тия пари можеше да си купиш една стевия, казахме ти го и преди. Ето още веднъж:

казано от Queen Cobra на 28.03.15, 11:30:

A някога пробвала ли си стевията? 1 шишенце течна стига за безкрайно много време - 5-6 месеца.
Преди 2 години ми се струваше невероятна глупост да си купя нещо такова, но когато започнах да я ползвам-оказа се истинско откритие. Подслажда страхоно, не е токсична, няма калории, дори е полезна за здравето. Просто само вкус. 1-2 капки на кремчето с мляко и банан и ще паднеш от кеф :) Изведнъж ще се окажеш свободна да хапваш и пиеш сладки неща - кафе, чай, мляко, домашни сладкиши, които са полезни и без калории.

29.03.15
09:48

Търпя критиката и не се обиждам...
Днес кафе с мед.Държа да отбележа.Снощи ходихме на гости(малко нещо което не трябваше ядох).Абе 2 дена си ги пиша провал на 1 хранене...
Повярвайте трудно ми е да се оттърва от вредните навици...!Лошото е,че не изпитвам даже малко чувство на вина или срам,че го правя,пиша тук и се излагам!Борбата е между желанието или по скоро навика да ям боклуци.Аз вафли и кроасани не купувам.Просто ни ги дадоха за Бог да прости,а тези неща не е хубаво да се изхвърлят...!Така знам!Не е оправдание.Решила съм като свърши кафявата и бялата захар да не купувам!Ще се помотам по здравословните магазини за стевия.
Днес щях да се меря и шеря,ама се напих с вода и тогава се сетих.А по принцип го правя на гладно и жадно.
Днес ще направя една аеробика,която ми беше постнала Кико Сан.Клипа е някъде по нагоре.
Хайде бягам да обувам клина :)
(sweat)хайде са се изложа и още малко.Само 30 мин. издържах.Чувствам се тромава,в сравнение е тея дето се кълчнонят на екрана...
Имах чувството,че съм прасенце в балетна поличка,но сигурно не бихте ме разбрали...

Мнението беше редактирано от S. P. на 29.03.15 10:34.

29.03.15
13:35

Не се излагаш изобщо, те нали затова са тези форуми. И аз съм минал по твоя път и затова го написах. С бързите въглехидрати само ще боксуваш на едно място. Иначе специфичния глад за сладко си е нещо нормално, още от маймунски времена. Някои хора сме по-предразположени към прекаляване, други по-малко. Когато обаче за дълъг период не ядеш нищо сладко създаваш предпоставки да се “подхлъзнеш” и да преядеш, освен ако не залъжеш мозъка със стевия (и малко плодове примерно). С нея си в другата крайност - хем ти е вкусно, хем макронутриентите си остават същите

30.03.15
06:38

Дойде и момента,в който записаните мерки са ми на +...
Реших да се меря на 2 седмици,защото на 1 месец ми се вижда вече много спокойно.Така “Червената лампа” ще ми светва по-бързо.
Меря се сама.На обикновен кантар може би е на повече от 15 год.Когато се усъмня,че е развален се качвам с торба картофи или с торба косми(котарака ни) :)
Странното е,че днес имам мерки на + и на - .Или не съм си взела правилно мерките или нещо се променя.По принцип винаги е пред огледалото,че да си хващам най-изпъкналите части.Отражението ми видимо се смъква.Мисля,че е от Залитанията,които имам в някой дни.
Еми ще видим по натам...
Днес ще е Tae Bo Bootcamp Cardio Sculpt(тренировката с гиричките)това след обяд
Бях на разходка от 9 до 12ч в парка и на уредите.

Правя я още с 1кг,ама ще видим кога ще се опитам с 2кг.Дали “горенето” на мускулите ще ми покаже,че е време да вдигна кг?
Ако не броя събота и неделя днес ми е първият ден от отпуската.И по навик станах в 5:30-Кукувица...

Мнението беше редактирано от S. P. на 30.03.15 12:30.

30.03.15
09:53

Имаш 3 седмици на разположение да вземеш нещата в ръце. Спокойно след тях може да си -3 до -5 кг назад и то по здравословен начин. Както и да започнеш да тренираш по-интензивно. Имаш ли високо кръвно, високо очно налягане, сърцебиене, дискова херния или ингвинална (или друг вид коремна) херния? Ако не- то включи по-сериозни упражнения. Използвай тежестите по 7.5 кг. Погледай например някой епизод на “Big loser” как ги гърчат с пудовки и комплекси.

В главата ми нещата изглеждат примерно така- “голям кръг” с 7те кг.  от :
1. клек с дъмбели на раменете, или гоблет клек
2. римска тяга с дъмбели,
3. сумо клек с 1 дъмбел
4. гребане с дъмбел,
5. лицеви опори (каквито можеш),  ииии
6 разтваряне встрани или раменна преса с двойките че 7 много ще ти тежат.
Бавно, полека, започни с по 5 повторения за всяко, само 2 кръга за начало.
За този  ръст едно здравословно тегло е около 55-60кг, така че действай :) Само с тае бо няма да стане според мен.
И с мааалко повече воля относно кроасаните. Примерно сутрин 1 филийка с шунка, месце. Вече има зелена салата- една салата с зелен лук, малко зехтин , лимон и 100 гр, сирене - ето ти едно добро хапване. Или 200 гр, извара със зехтин и черен пипер да речем. 30 гр, орехи. ....
Не изисква време и готвене. Повечко билков и зелен чай без захар.
И така. :)

30.03.15
12:47

Храната днес-
нес кафе с МЕД
извара с печен пипер домашен
печена леблебия
кис.мляко с мед и канела
ябълка
мляко с нес
скумрия на скара с кис.краставички и домашна лютеница(аз съм я правила :) )

Кобре,искаш да ме умориш ма моме...!
Повечето неща хич не са ми ясни,ама ще се разтършувам.Нашата работа стана- убий ме обичам те! (inlove)
Аз за какво влязох,ама за какво писах...
Така търсих стевия.Има хапчета не помня колко броя-9 и нещо струваха,има и суха стевия 80лв кг
Даже ми дадоха мостра от сухата за 1 кафенце...!

Мнението беше редактирано от S. P. на 30.03.15 15:13.

30.03.15
12:54

Всичките упражнения които ти е описала са супер за твойта цел ;)
А за допълнителна мотивация за довършване на тренировката може да ползваш... следтренировъчното хранене :D Aз така правя. Потърси какво е подходящо за след тренировка и избери нещо което ти харесва и на вкус. С яйца примерно може да се направят най-разнообразни неща:

(няма нужда от превод, важните неща се виждат)
Може да включиш и овесени ядки, щом е следтренировъчно. Млякото и бекона не са задължителни. Зеленчуците може да са всякакви; аз слагам много гъби, маслини, чушки, царевица, авокадо, домати, какво ли не. Кашкавал може също, сирене, извара...
Като имам нещо такова предварително подготвено, знам че накрая на тренировката ме чака вкусно ядене. Нещо като сиренцето в края на лабиринта :D

Мнението беше редактирано от Pavel D на 30.03.15 16:22.

30.03.15
12:54

Ми то с умора става, моме :) С лежане не става. 3 седмици не са малко , 4-5 кила спокойно може да свалиш за 3-4 седмици и то без големи лишения.
Значи с левия бутон на мишката маркираш упражнението, с десния цъкаш и избираш на Търси с Гугъл и си ГОТОВА.

30.03.15
13:10

Тъкмо гледам!Да свикна с мисълта! :)

30.03.15
16:10

http://www.livetolift.com/2015/03/30/еми-една-история-за-мотивация-последо/
:)

30.03.15
16:22

казано от S. P. на 30.03.15, 12:47:

Така търсих стевия.Има хапчета не помня колко броя-9 и нещо струваха,има и суха стевия 80лв кг
Даже ми дадоха мостра от сухата за 1 кафенце...!

Аз не съм пробвал много видове, но ето ти два вида които със сигурност си заслужават парите:
- Течен на “Суийтли” - http://ezdrave.com/product/213/techen-podsladitel-suitli-stevia-270ml.html (5-6лв)
- Прахообразен на “Бизнес Къща” - http://bhouse.eu/index.php?route=product/product&product_id=56 (2-3лв, но е с инулин и има някакви калории май)
Не знам дали са най-добрите, но на мене ми вършат работа. Течния е най-удобен

30.03.15
18:44

Така-Павка,това горе си е жива пица само,че с яйчен блат-ще се опита някой ден!А съм си заплюла да направя бисквитите на Дили,палачинки с яйца и банан,има едни мъфини пак с яйца,ама ще е по-нататък.Аз имам 5 хранения на ден.Закуска(от 6:30 до 8ч),
междинно(10ч),обяд(12-13ч),междинно(15-16ч),вечеря(19-20ч.Гледам да са в определен час или ако съм по улиците да местя часа според закъснението.Няма с какво да се награждавам аз след тренировка-знам се какъв изрод съм :)
За стевията ходих в най-евтиния магазин в града за спец.храна.Ама ще ги обиколя всички.
Кобре-четох,четох,четох.От тази страница още колко отворих...
“Да, да спазваш стриктни препоръки понякога е доста важно. Понякога малките неща като магнезий, витамин Д и мултивитамин се оказват големи.”
Толкова ли е важно да се пият хранителни добавки?
За добавките-знам,че не можем да си добавяме ценни неща за организма само от храната.Казвала съм,че не обичам да пия хапчета,освен ако “ножа не опре до кокала”
Сега си ползвам само задължителния инхалатор и хапчета.Но повярвайте и това ми тежи.Утре съм на пробите за алергия-вълнувам се.Ще видим какво ще се окаже!Ще споделя!
Иначе си я запаметих и в отметки.Дано нещо ми влезе в мързеливата кратуна ;).Ей искам и аз такива снимки след време...!За сега имам такава в началото и такава в междинния период-следва такава с крайния резултат. :).Но има доста време до тогава!
За тренировките си мисля да почивам в събота.И да редувам Тае бо и това което ти си ми дала като предизвикателство.Ще включа за корема(сгъвания).Ще споделя какво съм направила.Може и клип да снимам каква съм убавица ;) !
Днес разказвах за тебе на една колежка,с която обикаляхме парка.И как се набираш на лост,понеже сме като мекотели и 2те.Тя е по-слаба и със съвсем друга структура на тялото ,ама се нави с мене да се мота.Обсъждаме ходенето на фитнес с нея от около 3 месеца.В нашия град пълно със зали.Къде по-хубави,къде по-мизерни.Опитвам се да й обясня,че в началото поне трябва да стой треньор до нас и да ни помага..Ама се мъчи да ме обори,че той ще иска да ни направи освен тренировъчен режим и хранителен и цялата работа ще мине 100 лв.Тази сума на мен си ми е аванс и не мога да я отделя.За това сега ще наблягам на домашните тренировки.Нямам мераци да мога да се набирам или пък да вдигам повече кг.Мисля,че не ми е нужно такова умение.Аз съм на мнение,че жената трябва да е крехка,нежна-не планина от мускул!
Днес се прибирам.Две баби от нашия вход стоят на пейките и гледат към мене.Личи си,че нещо си говорят.Не са ме виждали от както е застудяло и развалиха дернека пред блока.Доближих и едната вика на другата-”Кое е това момиче?” :) От начало ми стана смешно,че ме познават от както се помня :)И ме питаха “Да не си болна от нещо,че така си заслабнала?,Мале лицето ти се изпило...!”
Странно как по-възрастните се радват на дебеличките,а щом си слаб значи си болен.Защо има мнение,че щом е дебел човек,значи се храни добре и е здрав???
А и последно.Имам едно любимо пролетно яке.Не съм го обличала от 2 години-беше ми тясно :) Ципа хич не можеше да се събере,а да не говорим да го закопчая.Ми днес си го облякох с ГОЛЯМА РАДОСТ!Даже има място между тумбака ми и якето :) Почувствах се горда от себе си!
Желая ви успех!Благодаря за всичко!И дано да направите от мен Човек за Пример!

Мнението беше редактирано от S. P. на 30.03.15 18:58.

30.03.15
19:03

Нямам мераци да мога да се набирам или пък да вдигам повече кг.Мисля,че не ми е нужно такова умение.Аз съм на мнение,че жената трябва да е крехка,нежна-не планина от мускул!
.....

Толкова си далече от тази планина, че даже и не можеш да си представиш.
А от набирането- още няколко километра по-назад.
Така че не ми излизай с оправдания :)

Само че ти трябва умение да можеш да станеш от земята без да се подпираш,
да можеш да се наведеш да си завържеш обувките или да си лакираш ноктите на краката, без корема да ти пречи,
да не ти се претриват бедрата и да не те обливат горещи вълни,
да можеш да се качиш на стол да си завиеш крушка без да пъшкаш,
да можеш да предигаш градина или да пренесеш кубик дърва без да те боли кръст,
да можеш да си в перфектно здраве за да износиш здраво дете и да имаш достатъчно енергия да тичаш след него,
да можеш да си носиш 5 годишното си хлапе на ръце без да се оплакваш,
да можеш да качиш 4 етажа без да се задъхваш
да ходиш поне 3 км (=30 минути) без умора
да можеш да работиш поне първите 65 години, без да си трудоустроена и  развалина ...

....
И други такива.
И това не става с тае бо и Руми. а здравословен и разумен живот.
За да си крехка и нежна, трябва да си във форма, да си силна и здрава, защото животът тепърва те чака.

31.03.15
07:19

Кобре,усещаш че е нужна и промяна не само в начина ми на живеене ,но и в начина на мислене...!

31.03.15
15:03

Прибирам се “росня прясна ” от лекар.Излязох в 8.Имах планове да вървя пеш,ама валеше.Слезнах с буса.Имах час за 8:45 при алерголога.Бях там 8:30,а той дойде към 9.Влязох първа след 9:15(кафенце пиха).Направиха ми малък формат тестове.Хубавата новина е -ВСИЧКО Е ОК.Ще се видим пак след около месец.Продължавам с лекарствата(докато свършат).Каза-Алергичен ринит(неуточнен).Прибрах се след 14:30
Днес храната(всичко се обърка)
яйце с изкиснато сирене
бананов шейк(ходих на кафе)
обяда е сега(15ч)-кис.мляко с мед,канела и орехи
Тренировката ще е на Кобричка
клек с дъмбели на раменете-абсурд е да задържа 2та кютюка на раменете си...
Но:
гоблет клек-2пъти х 5бр.
римска тяга с дъмбели-2х5
сумо клек с 1 дъмбел-2х5
гребане с дъмбел-това  направих на 4 крака на земята,че нямам пейка-2х5
лицеви от колене-2х5
разтваряне встрани-2х5
трудно ми е на клека да се изправям с прав гръб!
коремни сгъвания с ръце по краката-3 х10
и 2 снимки-защо тежат тея 2та кютюка
Кобре,измори ме-чак се задъхах-хуууууууууууууууу ;)
Треперят ми “мартинките”
Имам мускулна от вчера.Поносима е,само на мишниците до сега не бях усещала,но днес и там имам :)

Мнението беше редактирано от S. P. на 31.03.15 16:21.

31.03.15
15:16

Ah, само внимавай, бавничко изпълнявай упражненията, не се изсилвай от първия път, да не ме виниш после.
А гаранция, че утре всичко ще те боли много брутално. :)
Иначе 2-3 пъти на седмица да правиш силова програма, а другите 3-4 кардио-  Руми, тае бо според мен е добре.
Защо да се е объркала храната? На кафе си поръчваш вода или чай (без да слагаш захар).  Имам жив такъв пример покрай мен- не е близвал захар и кафе 20 години.
Сега ... може и без мед в млякото ...
Голям доктор си намерила “Алергичен ринит”, боже, боже ...
Това и Гугъл може да ти диагностицира.
Какво става с астмата?

31.03.15
16:08

При алерголога отидох със съмнение за Алергична астма.
Днес на листа който ми даде пише това:
Основна диагноза-алергичен ринит неуточнен
придружаващи заболявания-астма с преобладаващ алергичен компонент
нямам хрипове,чисто дишане.(не е за рентген съответно).А кашлицата се появява...Но определено ми е по-спокойно сега.

31.03.15
16:49

Ma нищо не разбрах от снимките - колко кила са поотделно?
Мъчи се там, за добро е :)

31.03.15
16:56

7.5,а заедно 15…,а моя лъже,че били 7.Няма да си вдигам докато не махне 500 ;)
Червените числа на кантара са кг

Мнението беше редактирано от S. P. на 31.03.15 16:57.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1