Всичко отначало..

05.09.14
23:15

Здравейте , казвам се Ивайло на 19 години преди 1 година прекъснах с фитнеса , защото ми направиха операция на опашката (дерматоидна киста не е фатално ) както и да е .. искам да върна форма.Бихте ли ми препоръчали нещо за пиене по-време на тренировка за потене?

Малко информация за физиката ми :д
Височина:175
Килограми:80 :(
Обиколка на дясна ръка:35-36 см
Обиколка на лява ръка:35 см

Преди операцията:
Килограми:73
Обиколка на дясна ръка:42-43
Обиколка на лява ръка:41-42

Само без хапчета :Д :Д

Поздрави на всички

Само да кажа , че тренирам в нас ;)

05.09.14
23:30

Къде на шега, къде сериозно - препоръчвам ти вода, 1,5 - 2 литра, и между сериите вместо да седиш или стоиш да почиваш, клякай или скачай на въже, прави някакво макар и леко динамично натоварване и ще се потиш като за световно
;)

05.09.14
23:42

А от какъв зор искаш да се потиш?

06.09.14
16:43

В моя фитнес един каза, че преди тренировка изпивал една ракия, изядал една диня и отслабвал, защото се поти. Иначе, през останалото време на деня не ядял, ама едва ли има общо.

06.09.14
17:03

^ освен мускулите, човека разгрява и душата преди тренировка :D

имаше тема за потенето и отслабването на сайта някъде. хората грешно мислят че като са свалили общо тегло от кантара, значи са свалили мазнини
един приятел се бъхта на тренажор за гребане във някакъв дебел вълнен зимен екип (тип гащеризон) по един час нон-стоп :x

ПИ

06.09.14
17:41

Вдигаш тежко от земята - потиш се. Изправяш се с тежко - потиш се.

казано от Петко К на 05.09.14, 23:42:

А от какъв зор искаш да се потиш?

Ами да изчистя мазнини ;)

06.09.14
21:08

Тогава мини на диета. Потенето няма нищо общо.

06.09.14
21:23

http://www.bb-team.org/articles/3403_potene

казано от Петко К на 06.09.14, 21:08:

Тогава мини на диета. Потенето няма нищо общо.

Ами преди пиех един l-carnitin и се потех като животно и имаше ефект , но беше некъв български и съм чувам , че не са хубави.Беше течен

Ако може да препоръчате някъв хубав :)

06.09.14
22:32

Това, че си отслабнал не се е дължало на това, че си се потил като животно. Можеш спокойно да отслабнеш без да се потиш грам, дори без да тренираш, стига само да си в дефицит. ;)

Мнението беше редактирано от Ронката на 06.09.14 22:34.

07.09.14
08:18

Това се опитвам и аз да му обясня, ама явно няма ефект. По неговата логика, със тренировките през зимата се отслабва по-малко, защото се потим по-малко...

07.09.14
14:00

казано от Newbie Newbie на 06.09.14, 16:43:

В моя фитнес един каза, че преди тренировка изпивал една ракия, изядал една диня и отслабвал, защото се поти. Иначе, през останалото време на деня не ядял, ама едва ли има общо.

И ти му вярваш?

казано от Pavel D на 07.09.14, 08:18:

Това се опитвам и аз да му обясня, ама явно няма ефект. По неговата логика, със тренировките през зимата се отслабва по-малко, защото се потим по-малко...

Не съм казал това , но щом так мислиш :) Някой да каже нещо по-темата , което ще ми е от полза :)

07.09.14
22:18

Всички ти казваме едно и също, няма смисъл да взимаш нещо за потене :).

08.09.14
09:25

Пичага, без информираност на практика всеки си мисли, че повече потене = повече горене на мазнини, но не е така. Давам ти прост пример с мен преди около 2 години: правим си 5-8-10 км. кросчета с приятели, но един ден реших освен л-карнитина да си сложа найлонови чантички по мен. Не можах да издържа до края.. бях се дехидратирал и претоплил като.. Така, че слушай съфорумниците и се чети, чети, чети !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1