Относно мазнинките в средната и долната част на корема..

18.06.05
21:38

Здравейте.
Значи при мен се явява следния проблем..
По принцип съм ектоморфен и не съм много едър но в долната част на корема имам мазнини които не искат и не искат да се изчистят..(правя си кардио по 20 минути сутринт на гладно 3 пъти в седмицата и корема го тренирам, относно диетата стремя се да приемам по малко мазнини но все пак финансово трудно се издържа така че не е перфектна)
Препоръчайте ми нещо щото вече много се изнервям..

BI

18.06.05
22:28

И аз имам същия проблем с корема

19.06.05
00:05

пробвай да увекичиш кардиото на 30-40 минути или може да си вземеш фетбърнър или пий кафе преди кардио
не яж 40 мин след кардио нищо

19.06.05
10:31

колко ти е стажа във фитнеса при мен наи добър ефект имат суперсериите със много повторения за корема (пример за изоставаща долна част—- горна част-долна-странична-долна в суперсерии със по около 40 повторения а за страничната съответно 2х40) ама може да се претренира така трябва да намалиш изцяло тренировките за да се възстановяват мускулите понеже някои хора имат много грешното мнение че възстановяването на различните мускулите не е свързано.

22.06.05
08:56

Ами на фитнес за пръв път отидох преди 4-5 години не помня вече но най дългия период в койото съм бил редовен е 3-4 месеца.. сега също не ходя правя си коремни и лицеви в нас и ходя 3-4 пъти седмично на лосотовете да се набирам и за кофички.Както казах и бягам сутрин по 20-25 минути това с кафето и аз го знам че е добре да се пие 20тина минутки преди кардио но нещо като че ли бъркам с упражненията за самата долна част - четох някъде че повдиганията на крака от лег не вършели работа и трябвало да се правят свивания на колената от вис към гърдите посъветвайте ме нещо..
Иначе това което правя е 3 супер серии Крънчове + равновесни свивания + повдигания на краката по 20-30 повторения на всяко от упражненията.
А и още нещо ако увелича кардиото няма ли опасност да отслабна наистина много повярвайте ми не съм едър но на корема си имам мазнини.. СУПЕР много ме дразнят..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1