ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:
Иван

25.11.16
09:02

казано от Queen Cobra на 25.11.16, 08:39:

Би било хубаво да е така всеки ден- да мога да си свърша работата за 3 часа по-усилено, а не през 15 минути някой да влиза и да хвърля бумаги по бюрото и нон стоп да подписвам всеки лист като селски кмет.

Опряно ти е дуло на слепоочието и те държат насила на тази работа или? Да мрънка и да се оплаква, но да не прави нищо, за да има промяна, е национална черта на държавния служител, или само ти си така? За себе си питам.

25.11.16
09:43

казано от Queen Cobra на 24.11.16, 18:20:

TEN YEARS IN PROGRESS ....

На лявата приличаш малко на младата Бритни Спиърс.

25.11.16
10:13

казано от Иван на 25.11.16, 09:02:

Опряно ти е дуло на слепоочието и те държат насила на тази работа или? Да мрънка и да се оплаква, но да не прави нищо, за да има промяна, е национална черта на държавния служител, или само ти си така? За себе си питам.

Благодаря, че попита, макар по никакъв начин да не съм се обърнала към теб за съвет. Нито пък към който и да е друг. Ако зачетеш внимателно в дневника, ще забележиш, че превес в оценката ми към длъжността четвърта поредна година е удовлетворение от работата и обстановката, макар да имам критики към системата на ръководство, вземане на решения и заплащане. Това и ме мотивира да не се преместя на по-заплатена такава, но с далеч повече недостатъци.
Не знаех, че държавните служители са отделна нация със свои черти. Не мога да отговоря, тъй като нямам достатъчно данни по темата. 
Организацията на работа на останалите хора в дирекцията не е в моите правомощия, текучеството на задачите го изисква.
Всички на тази позиция изпълняват същите функции, така че Е възможно да имат подобни заключения за организационната  структура, която е уредена в правилник и аз се съобразявам с него.
Бъди здрав. :)
—————————————
Димо, едва ли :)

25.11.16
10:28

Гледай, значи ... Де да бяхме плоски червеи ...
http://fresh-science.com/zhivotinski-kletki-zahranvani-sas-slancheva-svetlina-i-hlorofil/
Под статията има линкове с източниците.

25.11.16
16:59

25.11
Сън: 23.30-7.30
Бляк :)

Храна:
- 3в1
- 2-3 протеинови бисквити (оризово брашно, протеин, кокосови стърготини, сусамово олио)
- 1 ябълка
- доза протеин (20гр. белт.)
- 6 печени пилешки крилца (ок. 200 гр. месо) , кетчуп “Хайнц”, 1 фпх
- студен чай (15гр. въгл.)

Строших диетата преди малко. Отвори ми се апетит, ще се живее за сега :)
———————————————————
Днес цял предиобед разглеждах промоции от “черния петък” и се оказа, че нямам нужда от нищо и продават само скъпи боклуци.

Обаче се възползвах, от безплатната доставка на “ЯКОБГ” и си поръчах 2 диска по 10 кг. циментови, така че съвсем да намаля оправданията за домашни тренировки. Ползвала съм такива в полицейската зала с трибоеца - удобни са и здрави, стига да не ги хвърляш и тряскаш - което няма как да стане у нас на килима, макар по-обемни от железните.
2х10кг са само за 30 лв. Почти за без пари.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.11.16 08:54.

25.11.16
18:21

WINTER IS COMING ...

казано от Queen Cobra на 25.11.16, 10:28:

Гледай, значи ... Де да бяхме плоски червеи

По-добре да бяхме хемосинтезиращи автотрофни организми :D

25.11.16
21:56

25.11 рамо, ръце
дву-  и трисети
1. бицепсово сгъване едновременно 3х8х(2х10кг)
2. раменна преса 3х8х(2х10кг)
3. гребане с 2 дъмбела 3х15х(2х10кг)
4. лицеви опори раменен хват 3х8
5. хеликоптер с дъмбели 3х8х(2х10кг)
6. едностранно гребане с дъмбел 3х15х10кг всяка ръка
7. едностранна раменна преса 3х8х10кг всяка ръка
8. разгъване за трицепс зад врат 3х10х10кг
9. разтваряне страни с прави ръце 3х10х(2х2кг)
10. повдигане напред с прави ръце 3х10х(2х2кг)
11. разтваряне от наклон настрани 3х10х(2х2кг)

Кардио на велоергометър 45 мин. (пулс средно 125)

Движение за деня 2,5 км.

Чак привечер ме хвана енергията. Раздвижването се вмести има няма 20 мин, много добре ме освежи. Раменете се напомпаха приятно.

26.11.16
11:01

Скъпи съфорумници,
Най-учтиво ще помоля тези от вас, които имат нетърпящ възражения мироглед и незнайно защо някакво саркастично отношение към личността ми , да си го запазват за себе си и да не нарушават добрия тон  с блудкавите си изказвания по ред дневници, които чета.
Имам достатъчно чувство за самоирония , за да оценя незлобливите закачки и да се шегувам със себе си , както и съм напълно доброжелателна към всеки, но когато някой повтори тъпата си шега 7-8 пъти на различно място, това минава границата на забавното и развлекателното.
Дневникът ми във форума е мое  лично пространство и ако не сте заинтересовани пряко от личността ми, то изобщо не сте длъжни да го четете.
Дори ще се радвам да не го правите.
Направо ви съветвам “Не го правете”.
Животът е твърде кратък, за да си причинявате неудобството. Не искам да нося отговорност за нечие душевно терзание :)

Трябва да призная, че влиянието  на обществото тук в голяма степен оформя светогледа ми през изминалите 8 години и ми помага да се самоусъвършенствам.
Ако някой вярва, че може с нещо да допринесе за моето физическо, интелектуално или емоционално развитие, моля да заповяда лично да дискутираме въпроса.

Бих искала да успокоя мнозина от вас с факта, че в последните години смъртността от инфаркт е спаднала с повече от 30% при мъжете, поради съвременното медицинско лечение и нови научни изследвания.

Бъдете здрави и се обичайте  :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.11.16 11:01.

26.11.16
11:25

Защо разчиташ на някой друг да благоволи да спре да прави нещо, вместо ти да спреш да се интересуваш ? Така казано изглежда, че вече си направила каквото ти е по силите и не ти остава нищо друго освен да се молиш, а това звучи слабо... Слагай си го на оная работа и да не ти пука, не разчитай на някой друг да ти пази чувствата :)

26.11.16
11:41

казано от ddd на 26.11.16, 11:25:

Защо разчиташ на някой друг да благоволи да спре да прави нещо, вместо ти да спреш да се интересуваш ? Така казано изглежда, че вече си направила каквото ти е по силите и не ти остава нищо друго освен да се молиш, а това звучи слабо... Слагай си го на оная работа и да не ти пука, не разчитай на някой друг да ти пази чувствата :)

Не, не се моля. Нито разчитам на някого. Тези неща не съм ги правила никога досега  и ми е рано да започна.
Чувствата ми не са засегнати, защото нямам чувства към хора, които не познавам или познавам слабо. Мога да има  чувства само към най-близките ми- родители, гаджета, 1-2 приятели (наааай-много).
Напротив- смятам, че тези шегаджии показват слабост- да коментират личния живот на  напълно непознат пред други непознати.
Ето, има ЛС, фейсбук поща, телефон - който иска, да ми каже лично нещата, които мисли за мен. Аз постъпвам така.
Това беше целта на написаното- моля, не си причинявайте неудобството и загубата на време да се занимавате с незначителната ми личност.
А ако желаете- ще се радвам да се запознаем и да си общуваме.

Мисля сега да осъществя дислокация на половия орган- да си го прехвърля в другия крачол . :D :D

казано от Queen Cobra на 26.11.16, 11:01:

Дневникът ми във форума е мое  лично пространство и ако не сте заинтересовани пряко от личността ми, то изобщо не сте длъжни да го четете.

Не съм в течение на причините да напишеш поста си по-горе. Бих искал да взема само отношение във връзка с това ти изречение, тъй като не е рядкост тази гледна точка и при други потребители, а с нея съществува проблем.

Всяка буква, която напишеш във форума, е публично достъпна и няма нищо лично в пространството около нея. Ако дневникът ти и / или всяка тема и мнение, са тук, те са публични и може да провокират действия, за каквито (вероятно) молиш да бъдат спрени.

Условията на форума и респективно дневниците, са такива на този етап. Въпрос на личен избор е воденето на дневник тук или под друга форма, достъпът до която е ограничен.

26.11.16
21:01

Mитко, напълно разбирам написаното от теб и формата, която предлага форумът в момента. Със сигурност бих се радвала да има форма , в която авторът избира кой може да чете или коментира дневника му, но това е само философско разсъждение.
Казус няма.
Изразих позиция. Ако някой желае да я коментира, нека е лично с мен, а не с други хора в други дневници .
Толкова по въпроса. Който разбрал, разбрал.
Нямам нужда от защита, лайкване и пр.

———————————
26.11
Сън: 00.00-7.30

Голяма грешка от моя страна

Храна:
- 3в1
- 1 мини козуначе от Била ок 80-100гр., 2 парчета топено сирене, 100 гр, печено заешко (останало)
- капучино с 2 гр, захаср
- пастърма диво прасе ок. 80-100 гр, ок. 120 -150 мл. уиски
- 2 шишчета диво прасе ок. 200 гр., 2 чаши червено вино 300 мл. (без сулфити :) )
- 2 ябълки

26.11
Без тренировка.
Без движение.

Пропилях деня, вината си е моя. Бях на гости и  просто си загубих времето.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.11.16 11:47.

26.11.16
21:28

Днешната медицина е много напреднала. За всяко лекарство могат да ви открият болест.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.11.16 21:29.

26.11.16
21:33

казано от Queen Cobra на 26.11.16, 21:01:

Храна:
- 3в1
- 1 мини козуначе от Била ок 80-100гр., 2 парчета топено сирене, 100 гр, печено заешко (останало)
- капучино с 2 гр, захаср
- пастърма диво прасе ок. 80-100 гр, ок. 120 -150 мл. уиски
- 2 шишчета диво прасе ок. 200 гр., 2 чаши червено вино 300 мл. (без сулфити :) )

Да не си хидила на лов? ;)

26.11.16
21:45

казано от Margi на 26.11.16, 21:33:

Да не си хидила на лов? ;)

Имам приятел ловец, хапваме и пийваме понякога. Иначе всеки уикенд дружинките трепят прасета в района- натурални и екологични. :D :D Вкусът е - един път. Особено малките прасенца. МММ :)

26.11.16
21:50

Аз не бих ял сурово месо от дивеч.

Знам, че работиш в тази област и си наясно, затова само отбелязвам.

26.11.16
22:01

То е изследвано, Боби, имаме лаборатория за това.
п.п. Случва се да се намери трихинела - месото се унищожава, никой нормален човек не би рискувал живота си.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.11.16 22:15.

26.11.16
23:26

А сулфитите-какво като ги няма?..а титруемата е 9-12гр на литър...щот 90%(поне) от домашните вина са така..

Мнението беше редактирано от nervak на 26.11.16 23:29.

27.11.16
09:35

казано от nervak на 26.11.16, 23:26:

А сулфитите-какво като ги няма?..а титруемата е 9-12гр на литър...щот 90%(поне) от домашните вина са така..

Доколкото знам сулфитите са  консервант. В домашните вина, които пия, не са слагани добавки, нито захар, всичко е оставено на естествената ферментация на гроздето. Био вината се произвеждат така.
Не му е измервана киселинност, нито знам какви са нормите. На вкус е чудесно, няма да го оставим да отлежава :)

27.11.16
13:34

В био вината също се съдържат сулфити. Едно време го бяхме говорили някъде из моя дневник това, но беше преди години и нямам спомен точно какво беше коментирано, но мисля че са част от ферментационния процес и ги има и в домашните вина.

Мнението беше редактирано от Margi на 27.11.16 13:39.

27.11.16
14:57

казано от Queen Cobra на 27.11.16, 09:35:

Био вината се произвеждат така.

Глупости,нищо общо..
Ама няма да пояснявам...щот и там ще си много гугълска.
А сулфитите -в частност кмбс,ако прочетеш свойствата им няма да се излагаш така.

Мнението беше редактирано от nervak на 27.11.16 14:58.

27.11.16
15:11

Не споря бе, хора, така знаех досега, така са писали за био производството, така съм чела. Аз съм просто консуматор. Единственото, което знам със сигурност е, че човекът не е слагал добавки.
Моля те, обясни ми, за да знам повече. Ок?  :)

п.п.Виното пък на друг приятел е с билки- червеното - с арония, свирчовина, касис, дюля. ябълка и др. имаше, бялото - с липа и свирчовина :)  Изобщо забърква каквото има в градината и ферментира. Имат вкус на горчив сироп за кашлица, а бялото на чай :) Аз хич не мога да ги пия, но той си ги харесва.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.11.16 15:18.

27.11.16
18:32

27.11
Сън: 23.30-9.00

За малко да стана по-рано, но се освестих и се наспах като човек.

Храна:
- 3в1
- 1 мини козуначе от Била - май 70 гр.  със сметана и 1-2 лъжици мед
- доза протеин (20гр. белт.)
- 2 фил. Вита със сирене и кашкавал
- сьомга (от комплект за супа- изрезки 1/2 ои 800гр, замразено), 1 фпх
- 1/2 нестле лайън 30 гр.
===========================================

”ЗУЛЕНДЕР 2” е с много нисък рейтинг, а ме напика от смях. Е, бая са одъртяли любимците ми, но са все така смешни.  Доволна :)
”МЕХАНИКЪТ ВЪЗКРЕСЕНИЕ” е няма такъв буламач, гнусен за гледане, все едно някаква пародия на Рамбо, Стейтъм  трепеше хората кат мухи. Накрая с последната сцена във Варна - (puke)
”КОД ЛОНДОН” почти същата боза, леко трагично е да гледаш как се гонят по бг улици и блъскат бг контейнери за смет и млатят бг каскадьори. Джерард Бътлър ми беше мокра фантазия на младини, сега е заприличал на дъвка в лицето. То не че аз се подмладявам де, ама поне не се показвам :)
РОБИНЗОН КРУЗО прекрасно, забавно, смислено и поучително филмче за една позната история. Много хубаво изживяване да го гледаш.
Иначе си намерих най-прекрасния криминален сериал въобще, за нещастие има само 1 сезон, но пък е за 11 от 10. Казва се FOREVER, kласическа история за мацка следовател и партньора й патолог, обаче играта на Ioan Gruffudd -великолепна, фабулата е много впечатляваща, настроението - философско и един лек английски хумор... Сериал  за пример

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.11.16 19:52.

27.11.16
18:55

27.11 комплексна
повечето в супер серии
1. лег (20,40кг) 3х12х50кг
2. гребане с дъ,бел с опора на лежанка (16кг) 3х10х23 кг всяка ръка
3. клек (20,40кг) 3х12х50кг
4. придърпване на скрипец зад врат 3х10х50кг
5. затваряне на пек-дек 3х8х50кг
6. лег преса (70кг) 3х8х110кг
7. гребане с 2 диска 3х10х(2х15кг)
8. коремни преси от обратен наклон 3х15
9. румънска тяга 3х10х50кг
10. хиперекстензии с тежест 3х10х15кг диск пред гърди
11. повдигане на крака по полулег 3х12
12. разтваряне с прави ръце встрани 3х12х(2х5кг)

Кардио 20 мин. (10 мин. велоергометър + 10 мин. кростренажор - пулс ок. 65 % от макс.)
Движение за деня
няма.
Чистене, домакинство

Не се напънах на нищо, а се оказа, че ми е по-леко от обикновено.
Станала съм много по-издръжлива - преди 4 месеца изкарвах по 15 мин на велото и правех постоянно почивки. Май и на по-високи бройки в упражненията съм станала по-издръжлива.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.11.16 18:57.

28.11.16
15:46

28.11
Сън: 22.00-7.00

Храна:
- 3в1
- 2 фил. Вита със сирене и кашкавал запечени
- пилешко филе със зеленчуци и ориз (250 гр. общо), запеканка карфиол, сирене и яйце ок 200 гр.
- 2 протеинови курабии (пълнозърнести брашна, протеин. яйца, сусамово масло)
- инка със сметана
- 1 райска ябълка
- варени кестени (почиствах ги уж .. :) )
- 1 фил. Вита със сирене и кашкавал, 2 многозърнести курабии (пълнозърн. брашно, овес, овесени трици, ленено брашно, протеин, сусамово масло)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.11.16 22:39.

Мила

28.11.16
17:09

казано от Queen Cobra на 27.11.16, 18:55:

27.11  комплексна
Май и на по-високи бройки в упражненията съм станала по-издръжлива.

Аз вярвам в обемните тренировки за сила и издръжливост. Едни пич, Simeon Panda, твърди същото.

Очевидно е свързано и с това, какъв тип тренировки са ни приятни като индивиди.

Даже за пример когато дръпнах 120 тяга ( и изпуснах 130 заради хвата), никога преди не бях вдигала повече от 60 кг на тяга. Но за сметка на това правех много обем.

Мнението беше редактирано от Мила на 28.11.16 17:10.

29.11.16
11:08

28.11
Без тренировка.
Движение за деня 3 км

Бях тотален гипс след неделните изпълнения, така че нищо друго освен да се гушкам на топло не ми се правеше.
Днес трябва да пътуваме до Тетевен, голяма гадост. До последно бях се заблудила, че делото е тук в Ловеч :)

29.11.16
18:05

29.11
Сън: 23.30-7.00
Джак Ричър и поредната ми съсипана мокра фантазия от младите години ...........

Храна:
- 3в1
- пилешки гърди със зеленчуци и ориз (50:50) ок. 350 гр., 1 бонбон лукче :)
- мокачино от автомат
- чашка червено вино 100 мл.
- пълнозърнести крекери със сусамово масло домашни (ок. 100 гр.) с 1/2 авокадо
- 2фил вита, 100 гр. хумус, маслини и 2-3 сушени домата в зехтин
- 1/2 нестле лайън 30 гр.

Ходихме до Тетевен с Land rover-а (Defender) - наричаме го КУЧКАРНИКА :) То бръмчи и дрънчи като трактор, а за 3 часа насам и натам краката ми замръзнаха  на кокал. И в съдебната зала едно 15тина градуса.
Днес неприятен ден откъм метеорология. Гнусно, мокро. Мани :)
——————————————-
По стила на жалбата мислех, че ще е “битка” с някой мастит адвокат”, а  то човекът се яви сам, няма пари явно за представителство. То един очукан 70 годишен дядка, много простоват човек, беден, не знае какво да говори, къде да застане, какво да иска, то направо ми стана жал. Съдията го скастря 10 пъти. Довел жена си за свидетел , тя каза че не иска да свидетелства. ...
Абе мизерия физическа и душевна.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.11.16 11:54.

29.11.16
18:42

Не съм страшна, само така гледам :)

29.11.16
21:02

29.11
Без силова треноровка.
Кардио на велоергометър 60 мин. (пулс 120-125)
Движение за деня минимално 1 км.

Ах как леко ми тръгна колелото, чак реших да си навъртя километраж и да не правя силови упражнения. Мда, екранът на велото дава 8 мин закъснение на час (по 4 на 30 мин), та си меря по часовник.
Днес нямаше възможност за ходене, само се возих насам натам и студувах.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 29.11.16 21:04.

30.11.16
14:44

30.11
Сън: 00.00-6.30

Гледах хубав филм до късно, а сутринта някакви кошмари ме събудиха много тревожна.

Храна:
- 3в1
- 2 фил. вита с сирене и кашкавал
- пилешки гърди със зеленчуци и ориз ок .300-350гр.
- боза (с подсладител) 300 мл.
- 2 протеинови бисквити, 3в1
- 3 малки ракии (100 мл.), пастърма от диво прасе ок. 100 гр.
- 2 чаши червено вино (гарантирано без кмбс, без дрожди или каквото и да е др.), филийка с масло, 2 кюфтета диво/домашно прасе , 2 парчета черен шоколад 20 гр.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.12.16 10:39.

01.12.16
10:27

30.11
Без тренировка.
Движение за деня 4 км.

Всъщност имаше активност- кондиционна- час и половина мелене и пълнене на суджуци. Ръцете ми окапаха накрая да натискам каймата и да въртя :) Но резултатът си струваше.
Откакто почна сезона на дивото, не ми се поглежда свинско от магазина. То вкусът е на светлинни години просто.

ДЕ

01.12.16
11:29

Добре де, ти понеже си и в сферата, та си запозната щом като очевидно и го консумираш дивото, ама няма ли някаква опасност от зарази с тези диви животни. То не, че и с отглежданите няма риск, ама да си питам. Имам един познат ловец, на когото като съм му бил на гости съм опитвал това онова-вкусно е наистина. И той казва, че нямало страшно, но подробности не съм питал.

01.12.16
13:43

Има опасност най-вече от трихинелоза, затова всяко прасе се изследва, както писах по-горе.  Не се умира, но всеки сам си поема риска ако го домързи да си изследва улова или е немарлив. Аз консумирам спокойно, защото си познавам източника.
по животните има десетки значими паразитни и бактериални  болести- то са антракси, нодуларен дерматит, син език по овцете, чума по свинете, туберкулоза по говедата, шарки, мастити, хепатити и др. и др. . Повечето са безопасни за хората, разбира се.
Както каза, едно домашно прасе е също рисково, защото чрез гризачите и насекомите -кърлежи и комари може се зарази с различни паразитни заболявания. Друго- кланиците са един напълно тъмен сектор, защото има реално места без никакъв контрол какво влиза в тях, независимо от цялата бумащина , която изписват официалните лекари в тях.
Ето, антраксът, който избухна тази година, всичко тръгва от немарливи животновъди, после немарливи колачи, немарливи работници в месопреработвателното предприятие и накрая немарливи ветеринарни инспектори. Не съм ветеринар, но по принцип болните животни и заразните меса лесно се разпознават- то са гноища. кръвоизливи и пр. Трябва една изключителна безхаберност и неграмотност, но явно е напълно възможно и става всяка година в топлия сезон.
Всичко опира до самоконтрол (това е термина) на производителя.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.12.16 14:11.

01.12.16
14:11

01.12
Сън: 00.30-6.30

Ужас. Не пих много, но спах малко (вече трети ден не си доспивам до нужните ми поне 8 часа) и така ме сцепи главата преди обяд. (headbang)

Храна:
- 3в1
- 2 малки райски ябълки, 1 киви
- запеканка карфиол с яйца и сирене (към 200гр.)  100 гр. пушени коремчета сьомга
- инка с кондензирано мляко
- 2 фпх с печена наденичка от диво прасе (ок. 100-120 гр.) 1/2 авокадо
- пълнозърнсти хрупки със сусамово масло домашни (50-100гр.)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.12.16 09:11.

02.12.16
09:09

01.12 рамо, ръце
1. набиране подхват 3х5
2. лицеви опори раменен хват за трицепс 3х10
3. раменна преса 3х8х25кг
4. бицепсово сгъване едновременно 3х8х(2х10кг)
5. лег с успореден хват 3х15х(2х10кг)
6. хеликоптер 3х8х25кг
7. повдигане с 2 ръце напред 3х8х10кг
8. едностранно трицепсово разгъване (частично) 3х5х10кг всяка ръка

Движение за деня 2 км (заприказвах се с колега по обед и  не излязох)
Чистенье :)

Едва се навих да тренирам, че ми беше уморено, но раздвижих леко кокали.
Циментовите тежести на Спартан са много хубави.
Трябва да си преместя лоста за набиране, че в другата стая е 5 градуса :)

02.12.16
15:37

02.12
Сън: 21.00-7.00
Ех, живот ...

Храна:
- 3в1
- 1 банан, шепа сурови бадеми 30-40 гр.
- запеканка карфиол, сирене и яйце + пушени коремчета от сьомга 100гр.
- 3в1
- 4 печени пилешки крила (500 гр. сурово), 1 фил. вита, няколко хапки салата от цвекло
- пълнозърнести хрупки със сусамово масло домашни 40-50гр.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.12.16 09:11.

02.12.16
21:28

02.12 бутащи
1. лег (20,40,50кг) 3х10х55кг
2. лег преса (50кг) 3х12х80кг
3. избутване на машина за гърди 3х8х52кг
4. лег преса тесен разкрач (50кг) 3х12х80кг
5. затваряне на пек дек (30кг) 3х10х40кг
6. преден клек с 2 пудовки в рак позиция (16кг) 3х8х(2х16кг) - (puke) (puke) (nbadno)
7. едностранна дълбока раменна преса с пудовка 3х8х10кг всяка ръка
8. разгъване за предни бедра 3х10х20кг
9. коремни преси от обратен наклон 3х15

Кардио на велоергометър 25 мин. (пулс 120-125/65% от макс)
Движение за деня 3 км.

Само лежанката върви, дейба. :D :D С малко зор можех и на 55 кг да правя 12ки, ама ще ми Омрат раменете, щото и без това на рамо ги бутам. Затова и намалих на другите упражнения.
Стойката за клек беше заета цяла вечер, но не съжалявам, не ми се занимаваше. Не ми е сила, че да натискам там.
——————————-
Кардиото с тази интензивност ми пасва , ма идеално, ако не беше  вечер, щях да си повъртя още. С по-висок пулс ми става зле, пък и не виждам смисъл да се товаря.
—————————-
Накрая най-големия ташак- преди да вляза в банята- спря тока в залата. Ей, умрях! То стави, че мириша на смърт, ми нали в залата  се чипкам на воля, че у нас е по-скъпо и студено :) Даже не се преоблякох, метнах якето на гол гръб и се прибрах.

02.12.16
21:36

Сложих някакъв филтър, за експеримента.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.12.16 21:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1