02.12.16
22:09
No Bra December :D
03.12.16
10:39
Кобре, много хубав гръб!
03.12.16
15:26
Благодаря, Мила! (bow)
——————————————————
03.12
Сън: 23.45-8.00 + излежаване (почивен ден, все пак)
Храна:
- 3в1
- 2 фил. вита със сирене и кашкавал, 2 печени чушки
- сьомга (от комплект за супа) ок. 100-150 гр. чисто + 2 фил. вита + ок 150 гр. салата от цвекло и морков
- многозърнести хрупки със сусамово масло домашни 60-80 gr, кашкавал 50 гр.
- многозърнеста сусамка 35 гр.
- инка със сметана
- 2 банана
(без вечеря)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.12.16 15:36.
04.12.16
11:14
04.12
Без тренировка.
Движение - няма :)
Голямото пране (на ръка), готвене, домакинство.
Не излизах, нямах работа навън. Имах някакви планове да излезем с колега на кафе следобед, но ми вързаха тенекия :)
Като си свърших домакинството към 4-5 следобед, беше идеално да потренирам, ма, нали, почивен ден е и се гушнах с кафе под одеалото с книжката.
(тая мухобойка трябва да я махам от снимките :) )
04.12.16
11:48
Как много может сделать ночь:
Тебя украсть, тебя вернуть,
Не в силах страсть я превозмочь,
Свою природу обмануть.
Не в силах чувства я сдержать,
Любовь - искусная игра.
Тебя хочу я ощущать
Всю ночь до самого утра.
Изгибы тела твоего
Во мраке сладостно нежны.
И я хочу лишь одного -
Тебя. Другие неважны!
04.12.16
15:35
04.12
Сън: 22.30-8.00
(party)
Храна:
- 3в1
- домашна “пица” (пълнозърнеста содена питка със зехтин, лютеница и горгонзола 50 гр.) 1 печена пилешка пържола от бут (250 гр. сурово)
- 1 бутер баничка от Била охлювче 40-50гр. (?)
- салата зеле, цвекло и морков със зехтин и кисело мляко (ок. 250 гр.), 2 фил. вита с Горгонзола (туй смрадливо нещо трябва да изчезне от хладилника (puke) )
- парче торта 150 гр.
- многозърнести хрупки със сусамово олио ок. 50 гр., хумус 100 гр, 5-6 сушени домата в олио
==============================
Вчера се правих на шеф в кухнята, даже месих малко :)
Не знаех дали ще станат на хубави хлебчета, затова разточих блатове като за пица.
Сложих обаче лимецово и ленено брашно и стана много ... землист вкус ... Ще се изяде с желание, въпреки това.
Зехтинът ми върви като вода, ей :)
===================
Количествата на хранене са приблизителни, пропорционални на общото тегло на готовия продукт.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.12.16 20:57.
04.12.16
20:05
Разни хора, разни идеали :D Едни ги избива на поезия, други на разврат :D
04.12.16
20:55
казано от ME4O_TURIST на 04.12.16, 20:05:
Разни хора, разни идеали :D Едни ги избива на поезия, други на разврат :D
Неща, които могат да се съчетаят, Ме4о :)
=====================
04.12 дърпащи
1. набиране надхват 3х5
2. суинг с пудовка 3х20х25кг
3. набиране подхват 3х5
4. хеликоптер със щанга 3х8х25кг
5. румънска тяга 3х10х40кг
6. набиране смесен хват 3х5
7. гребане надхват със щанга 3х10х40кг
8. румънска тяга с пудовка 3х15х25кг
Втора тренировка (след 4 часа)
Кардио на велоергометър 30 мин.
Движение за деня 3-4 км.
Домакинство, чистене, разходка, пазар :)
Доста натоварваща домашна тренировка. Хубаво е да имаш повечко удобна тежест под ръка.
Полафихме с колега на парче тортичка. е, само аз, той не яде захар от 15 години :)
05.12.16
11:30
COOL STORY, BRO!
http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1527672867_Ultimativen_gayd_kam_zdravoslovnoto_za_moderni_gradski_hora
05.12.16
15:00
05.12
Сън: 22.30-7.00
Храна:
- 3в1
- протеинова бананова плескавица (банан, яйце, протеин, овесени трици, масло)
- 2 шоколадови бонбона - черпнь :P
- 3 малки райски ябълки- ок 300 гр. общо
- салата домат, краставица, репички и зехтин , 1/2 пилешка пържола от бут (120-150 гр. сурово)
- баница (купешка, мазна ) поне 400 гр, чаша кола 200 мл., малко уиски, мезета (луканка, шпек, бекон 50-100 гр.)
- 100 гр. кисело мляко
—————————————————————
За снощи- инка със ... Пиня Колада. Май усещам как ще стане любимата ми добавка за кафе.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.12.16 09:35.
06.12.16
09:47
05.12
Без тренировка.
Движение за деня 4 км
Пране (muscle)
Вчера следобед изпращахме колега за пенсиониране. Човекът беше подготвил ядене, пиене, мезета. Хубава работа, само че аз налетях като невидяла на баницата- а тя една мазна, тече ти олио в ръкава буквално и с имитиращ продукт. Мезетата и те малко второ качество, но си викам- веднъж в годината. Наплюсках се аз с моята лакомия поне с половин кило ядене и го залях с евтино уиски (Савой (puke) ) и кола, че и 2 глътки вкиснато вино. Като си налея, всички гледат с едно друго око, почват да повтарят “ААа, така ми харесваш” и пр. ...
Още докато се прибрах ми стана тежко, лошо , само се преоблякох и легнах да мра. :D Цяла вечер дремах под юргана със сериалите.
==============
Понякога благородно завиждам на колегата, който повече от 15 години не яде никаква храна, която не е приготвена от него, без захар, без мазнини, без бяло брашно, без кафе, без алкохол, и пие само минерална вода.
Но все още не съм готова за неговата висша степен на социална изолация ...
Приемам го малко като жертва в името на социума, все пак трябва да има някакъв баланс.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.12.16 09:50.
06.12.16
11:21
Малко безцветна и ошмулена вчера , хахаха
казано от Queen Cobra на 06.12.16, 09:47:
05.12
.
==============
Понякога благородно завиждам на колегата, който повече от 15 години не яде никаква храна, която не е приготвена от него, без захар, без мазнини, без бяло брашно, без кафе, без алкохол, и пие само минерална вода.
Но все още не съм готова за неговата висша степен на социална изолация ...
Приемам го малко като жертва в името на социума, все пак трябва да има някакъв баланс.
Не се притеснявай - и той ще умре ...но като щастлив глупак :)
Имаше един подобен , Иван Балсамаджиев, може и да го помниш кой е . Та същия се снимаше по вестници ” нагъзен” , някаква йога практикуваше , даваше акъли за вегетарианство , позитивно мислене , космическо съзнание и прочие глупости...човек би решил ,че се готви 200 г да живее и накрая да се качи в летяща чиния за Алдебаран :)
Но...всъщност , какво говоря ? давай смело ! Никакво сладко, никакво бращно , никакви Е-та , никакъв сеГс ! Не си заслужава да правиш жертви в името на социума :)
06.12.16
11:45
Сега, защо намесваш секса :) Той е полезно занимание, удължаващо скучното ни съществуване, докато чакаме второто пришествие :)
Иначе няма спор, колегата не е социален тип и е доста досаден нравоучител, но е здрав, психически устойчив и изглежда страхотно на 50 год.
============
Ох, откакто прочетох “Начинанието “Алдебаран” и аз чакам човечетата- да дойдат да си приберат автора :D :)
06.12.16
12:25
казано от Queen Cobra на 06.12.16, 11:45:
Сега, защо намесваш секса :) Той е полезно занимание, удължаващо скучното ни съществуване, докато чакаме второто пришествие :)
Не полезно, не удължаващо скучното ни съществуване, а 100 % отговарящ на принципа - conditio sine qua non :D
казано от Daffy Duck на 06.12.16, 12:25:
казано от Queen Cobra на 06.12.16, 11:45:
Не полезно, не удължаващо скучното ни съществуване, а 100 % отговарящ на принципа - conditio sine qua non :D
И... да не правя дръзки изказвания, но може би именно и смисълът на “скучното” ни съществуване (muscle)
06.12.16
13:12
Сутрин, вечер онанизъм - за здрав и бодър организъм !
06.12.16
13:24
казано от ME4O_TURIST на 06.12.16, 13:12:
Сутрин, вечер онанизъм - за здрав и бодър организъм !
Сега да видим кой ще подкрепи мнението ти .................... а, (rock) вече няколко дами са го подкрепили.
Значи споделят тезата :D
06.12.16
13:25
Ajde , стига разпльоквахте темата :)
Ме4о, ти следваш ли си съветите, или само акъл даваш :) :D
——————————-
06.12
Сън: 23.30-7.00
Будувах до късно, през нощта ме мъчиха кошмари - явно храносмилането на баницата беше приоритет за тялото.
Храна:
- 3в1 с лъжичка ликьор (за аромат)
- бананово протеинова плескавица
- салата зеле, морков и червено цвекло със зехтин и сметана 200-300 гр., 1/2 пилешка пържола от бут (ок. 150 гр. сурово)
- 1 банан
- мазната баница на колегата ок 150 гр, , 3-4 големи маслини, няколко парченца луканка
- 2 малки ракии, пушена скумрия и херинга ок. 100гр.
- пържен шаран 2 котлетчета (ок 100 гр. чисто), 1,5 чаши червено вино ок. 250 мл.
Довечера ще хапвам и пийвам на гости, така че няма да прекалявам днес.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.12.16 08:54.
07.12.16
11:27
06.12
Без тренировка.
Движение за деня 3 км.
Чистене.
Малко социална дейност, а физическата днес трябва да се навакса.
07.12.16
16:35
07.12
Храна:
- 3в1 с малко ликьор
- бананова протеинова плескавица
- домашна “пица” ( содена пълнозърнеста питка със зехтин, кашкавал, пастърма, 1/2 авокадо и печена чушка)
- 2 ябълки, шепа сурови ядки и стафиди 50-60гр.
- доза протеин (ок 20 гр. белтък)
- сьомга (1/2 от комплект за супа- 400 гр. замразено), 2 фил. вита, салата краствици, репички, маслини, зехтин
- инка с ликьор
+ десетина сушени сливи през деня
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.12.16 13:38.
07.12.16
21:19
07.12 комплексна
повечето в супер серии
1. лег (20,40,50кг) 3х10х55кг
2. гоблет клек с дъмбел (16кг) 3х10х24кг
3. кросоувър 3х12х(2х15кг)
4. едностранно придърпване за гръб от колене на кросоувър 3х12х30кг всяка ръка
5. клек (20,40кг) 3х10х50кг
6. едностранно гребане на хоризонтален скрипец 3х10х20кг всяка ръка
7. флайс от полулег 3х10х(2х10кг)
8. разгъване за предни бедра 3х10х25кг
9. сгъване за задни бедра 3х10х30кг
10. коремни преси от обратен наклон 2х15
11. хиперекстензии с тежест 2х12х15кг диска пред гърди
Движение за деня 3 км.
Пак беше заета стойката доста време, но си устоях на ината и покляках с лост все пак., макар и леко.
Добре се получи всичко днес, леко , стриктно.
Тренировката свърши малко преждевременно, но пък си поприказвах с познат. с още 2-3 серии няма да стана Мис Олимпия :)
08.12.16
10:01
Знаете, че съм много консервативна към добавките и последната половин година даже и витамините ги пия през седмица 2 :)
Покрай промоциите по сайтовете се заглеждам в рекламите и ме заинтересува- съществува ли фетбърнър на пазара без кофеин? Изключвам л-карнитина или йохимбин и пр. самостоятелна добавка.
Отделила съм не малко време да чета съдържания на етикети и мисля, че не съм открила комбинирана добавка без никакъв кофеин.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.12.16 10:14.
08.12.16
10:14
казано от Queen Cobra на 08.12.16, 10:01:
Знаете, че съм много консервативна към добавките и последната половин година даже и витамините ги пия през седмица 2 :)
Покрай промоциите по сайтовете се заглеждам в рекламите и ме заинтересува- съществува ли фетбърнър на пазара без кофеин? Изключвам л-карнитина или йохимбин и пр. самостоятелна добавка.
Аз си бях взел един уж такъв /не от тук/ и го даваха че е продукт на MUSCLETECH - казваше се Hydroxycut Clinical Caffeine Free / 90 Caps - така пише на кутията. Взех го, че отговаряше на изискването да не съдържа ел-карнитин, а то се оказа, че и кофеин нямало. Викам си-моята добавка. Но след покупката чак...........защото аз съм си малко импулсивен, тъй като го поръчах от водещ сайт тук в БГ, в информацията на сайтовете /не на кутията на продукта/, които го предлагаха наименованието на продукта го описваха MUSCLETECH Hydroxycut Clinical Caffeine Free / 90 Caps, т.е. все едно е произведет от фирмата. Изпих само една капсула, но липсата на надпис на продукта-кутията и шишенцето на наименованието MUSCLETECH ме учуди. Не помня да видях какъвто и да е техен продукт на официалния им сайт на кутията и на продукта да не е изписано името на фирмата. Може и аз да бъркам, да не съм наясно, ама може и да ни подвеждат, но в официалния сайт на фирмата ТАКЪВ ПРОДУКТ НЕ ВИДЯХ, което бе странно. Пише нещо на него , че нещо бил някакъв американски бранд - #1 selling и т.н. Не знам какво значи това, може някой да произвежда от тях, ли за тях ли, не съм запознат с принципите на добавките, но го изхвърлих веднага, въобще не ми дремеше за парите които дадох. То точно в този момент започнах и с някакви повишения на кръвното налягане и всички добавки в коша. Не, че е било от тях, но почти и ги бях изпил. Само тази я метнах цяла целеничка, с едно изпито хапче.
Иначе продукта се предлага от много БГ сайтове за добавки, но когато го поръчвах, тук го нямаше, като и сега не го виждам. Явно има причина, след като уж е толкова добър...........според информацията и препоръките.
Мнението беше редактирано от Деян на 08.12.16 10:34.
08.12.16
10:18
Знаете, че съм много консервативна
И в секса ли си така, ако имаш спомен, де? Понеже се гласиш за генг-бенг партито, питам за съфорумците. Аз няма да те пипам, споко.
Мнението беше редактирано от Иван на 08.12.16 10:20.
08.12.16
10:26
Само веднъж преди 3 или 4 години си бях взела бърнар- малко от любопитство. Именно Хидроксикът нещо си елит. Но имаше 300 мг кофеин, което за мен бе непоносимо висока доза- почти всички странични ефекти + едно много неприятно треперене на клепачите.
08.12.16
10:28
казано от Иван на 08.12.16, 10:18:
И в секса ли си така, ако имаш спомен, де? Понеже се гласиш за генг-бенг партито, питам за съфорумците. Аз няма да те пипам, споко.
абе да не се излагам
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.12.16 13:37.
08.12.16
11:29
казано от Daffy Duck на 08.12.16, 10:14:
Покрай промоциите по сайтовете се заглеждам в рекламите и ме заинтересува- съществува ли фетбърнър на пазара без кофеин? Изключвам л-карнитина или йохимбин и пр. самостоятелна добавка.Аз си бях взел един уж такъв /не от тук/ и го даваха че е продукт на MUSCLETECH - казваше се Hydroxycut Clinical Caffeine Free / 90 Caps - така пише на кутията. Взех го, че отговаряше на изискването да не съдържа ел-карнитин, а то се оказа, че и кофеин нямало. Викам си-моята добавка. Но след покупката чак...........защото аз съм си малко импулсивен, тъй като го поръчах от водещ сайт тук в БГ, в информацията на сайтовете /не на кутията на продукта/, които го предлагаха наименованието на продукта го описваха MUSCLETECH Hydroxycut Clinical Caffeine Free / 90 Caps, т.е. все едно е произведет от фирмата. Изпих само една капсула, но липсата на надпис на продукта-кутията и шишенцето на наименованието MUSCLETECH ме учуди. Не помня да видях какъвто и да е техен продукт на официалния им сайт на кутията и на продукта да не е изписано името на фирмата. Може и аз да бъркам, да не съм наясно, ама може и да ни подвеждат, но в официалния сайт на фирмата ТАКЪВ ПРОДУКТ НЕ ВИДЯХ, което бе странно. Пише нещо на него , че нещо бил някакъв американски бранд - #1 selling и т.н. Не знам какво значи това, може някой да произвежда от тях, ли за тях ли, не съм запознат с принципите на добавките, но го изхвърлих веднага, въобще не ми дремеше за парите които дадох. То точно в този момент започнах и с някакви повишения на кръвното налягане и всички добавки в коша. Не, че е било от тях, но почти и ги бях изпил. Само тази я метнах цяла целеничка, с едно изпито хапче.
Иначе продукта се предлага от много БГ сайтове за добавки, но когато го поръчвах, тук го нямаше, като и сега не го виждам. Явно има причина, след като уж е толкова добър...........според информацията и препоръките.
Hydroxycut e бранд на Muscletech, които са водещ бранд на пазара за хранителни добавки, спонсори на сериозни атлети, амбасадорите също са им не безизвестни имена.
Hydroxycut-а съм пила лятото и в началото го пиех дори без др стимуланти докато свикна с него.
Кобре, термо бърнер без кофеин едва ли ще намериш. Освен да потърсиш липотропен, но в него пак слагат зелен чай, йерба мате, които също съдържат кофеин (матеин).
Мнението беше редактирано от Мила на 08.12.16 11:37.
08.12.16
13:14
Ок, Мила, може и бранд да е, но под името Hydroxycut имаше други продукти с разните разновидности на Muscletech, които си ги имаше на официалната им страница, както и на кутиите на самите продукти си пишеше Muscletech. При този който обаче аз упоменавам, нямаше такова нещо. Не казвам, че не е техен, но не ми се рискуваше и го хвърлих. Другото което е, хайде, да не е с главни букви начело на опаковката, ама все някъде да пишеше, че има нещо общо с Muscletech. Някой ако е изкарал подобен продукт, който така го лансират, няма ли да си го предлага от сайта или пък да има някакво обозначение, че е техен. Нали това е една от идеите уж на бранда..........име, знак или символ използван за идентифициране на продукти или услуги на продавача, чрез които да се разграничат от стокитe на конкурентите.
Може и техен да е, но ако така се скатават, не знам защо го правят. Едни видове на Hydroxycut, производство на фирмата да се предлагат на сайта им и да имат ясно обозначение с името на производителя, а други да не се предлагат и да липсва това име. Аз не разбирам-подчертавам, та затова без никакви угризения изхвърлих продукта в коша.
...............
Да допълня. Направих си труда да се разровя и какво установих. Както вече отбелязах, Muscletech си предлагат техни си продукти, нямащи нищо общо с този който коментирам - например http://international.muscletech.com/products/performance-series/hydroxycut-hardcore-elite/ , http://international.muscletech.com/products/sx-7/hydroxycut-sx-7-black-onyx/ Този моят никъде го няма там. Отделно от това, си има официален сайт на hydroxycut продукти - http://www.hydroxycut.com/ където се появява въпросният мой продукт. Бранда на тази страница е озаглавен AMERICA’S #1 SELLING WEIGHT LOSS SUPPLEMENT BRAND. При търсене в този сайт, при въвеждане на думата “muscletech” не излиза нищо, както и обратно-при въвеждане на думите AMERICA’S #1 SELLING в сайта на muscletech, не излиза нищо. Никъде и по никакъв начин от ровенето ми в нета не видях каквато и да е връзка-статия или нещо друго от издържан източник /а и от неиздържан/, която да свързва визирания от мен продукт и производителя muscletech. Нещо повече. Този продукт където се предлага от западни сайтове-не говоря за кутията - опаковката, никъде при заглавието на самата обява /от разгледаните от мен/, не видях да съдържа пред себе си думата Muscletech. Казва си се hydroxycut. Само в БГ сайтовете има на обявите отпред едно Muscletech. Това ме кара да си мисля, че се използва сходството на думата hydroxycut , с идеята да си помислим, че е това е поредният продукт на Muscletech. Ама то да е един продукт. Видно от сайта на hydroxycut има всякакви продукти. Толкова пък тези Muscletech да си траят, че имат такъв сайт с техни продукти или някаква връзка поне между двете.
За лаик като мен, това е достатъчно да породи съмнение. Но щом казваш, че бил тенех бранд, ок 8-) Ти си по-наясно :)
Мнението беше редактирано от Деян на 08.12.16 14:44.
08.12.16
13:47
08.12
Излишно късно заспиване.
Храна:
- 3в1
- домашна пица - содена пълнозърнеста питка,зехтин, кашкавал, горгонзола, говежда пастърма, печена чушка
- салата краставица, домат, 1.2 авокадо, репички, зехтин + 3 пилешки бутчета долна част (3х100гр. сурово)
- 3в1
- 2 малки райски ябълки, 1 киви
- 1 бонбон почерпка
- сьомга (1/2 от комплект за супа =400 гр. замразено). 1 фил. вита
- многзоърнести хрупки със сусамово масло домашни 40-50 гр., кисело мляко
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.12.16 21:12.
08.12.16
14:46
казано от Daffy Duck на 08.12.16, 13:14:
Ок, Мила, може и бранд да е, но под името Hydroxycut имаше други продукти с разните разновидности на Muscletech(...)
Конспирации. Имат просто доста продукти.
Мнението беше редактирано от Мила на 08.12.16 14:50.
08.12.16
14:51
казано от Мила на 08.12.16, 14:46:
Разбрах, очевидно съм се пре...л, хвърляйки го в коша :D Не, че ми пука толкова, ама пък що се крият без да бият тупана. Все пак това ще им носи полза според мен.
Както и да е, Кобрата може да помоли да заметат :)
Мнението беше редактирано от Деян на 08.12.16 14:52.
08.12.16
14:54
казано от Daffy Duck на 08.12.16, 14:51:
казано от Мила на 08.12.16, 14:46:
Разбрах, очевидно съм се пре...л, хвърляйки го в коша :D Не, че ми пука толкова, ама пък що се крият.
Както и да е, Кобрата може да помоли да заметат :)
Не се крият, очевидно е просто някакво маркетингово решение за опокавката. Who the fck knows. В чуждите магазини за суплементи Хидроксито е под бранда на Мъсълтек дори.
Да, Кобре, извинявай, разбрахме се.
Мнението беше редактирано от Мила на 08.12.16 14:55.
08.12.16
21:34
08.12
Без тренировка.
Движение за деня 2 км.
По обед не излизах, помагах на един колега с ремонт на шкаф (придържах само де), после като почистих мръсотията от ремонта, реших да измия стаята на колежката и прозорците, докато я няма, че другата седмица ще й идва одит, а тя няма време за тия работи.
След работа пък поседяхме до 18.30 да й редя документи - те са общи де, аз ги пиша, тя ги съгласува и събира. Общо 4 големи класьора са, но успях само половината. То четене, комплкетоване, па подреждане по дати, по теми ....
Как може да има такива хора, да си забатачват документацията и чак на края на годината да им опре яйцето?! :) ами колко по-лесно е на момента да си перфорираш листчето, мушкаш в папката и готово, а не да ти се събарят върху главата 7-8 кг насипни листи, като отвориш шкафа...
=============
То в нашата служба няма пари за майстори, ако някой се чуди- 2 колеги къртиха, мазаха, боядисаха и ламинираха новозамислената приемна- ей тъй, за едното браво ....
Иначе по сградов фонд сме за затваряне- всички радиатори текат и са наслагани канчета, легени и изрязани шишета отдолу, ламинатът е набъбнал и разместен, чешмите текат, ... А никой ама никой нищо не пази- нали е обществено...
09.12.16
20:09
09.12
Сън: 23.00-7.00
Малко , малко ... Или час по-рано заспиване или поне час по-късно ставане е решението за мен.
Пък сънувах едни разходки, едни екскурзии и как се опитвам да сваля тетевенския съдия и таман да ми каже, че ме помни и алармата звънна, да го ева (nbadno)
Храна:
- 3в1
- домашна пица- пълнозърнеста содена питка, пастърма, кашкавал, 1/2 авокадо, печена чушка
- 1/2 купешка баница с тиква (ок. 100 гр.) почерпка
- готвено зеле със зехтин, 3 пилешки бутчета долна част (3х100гр. сурови)
- 3в1
- 1 малка райска ябълка, 2 кивита
- домашна пица- пълнозърнеста содена питка, пастърма, кашкавал, моцарела
+ няколко сушени сини сливи
============================
Пак не излязох и обядваш чак в 4 ... (headbang)
Днес завидна заетост на работа и то 3/4 беше пак работа за колежката началник отдел. Тя е страшно хаотична, губи преписки, документи, никакъв усет за ред и планиране, раздава малоумни задачи. Разбира се, почти никой не я търпи и не й се подчинява, постоянно е под тормоза на началството, но аз пък си я уважавам. Поне я свърших добре и съм доволна от себе си.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.12.16 20:15.
09.12.16
20:15
09.12 рамо, ръце
1. раменна преса 3х10х25кг
2. набиране подхват 3х6
3. лицеви опори раменен хват за трицепс 3х10
4. бицепсово сгъване с щанга (стриктно) 3х6х25кг
5. френско разгъване от лег с щанга 3х5х25кг ( с чийт)
6. хеликоптер широк хват 3х8х25кг
7. раменна преса успореден хват 3х10х(2х10кг)
Кардио на велоергометър 30 мин.
Движение за деня 2 км.
Никаква сила в ръцете, преди 4-5 години с тези тежести за ръце си играех буквално. Явно трябва да натисна малко.
Доста почивах тази седмица, сега ще наваксвам в почивните дни да си направя стандартните 4 трена за седмицата.
09.12.16
20:51
Just me
09.12.16
21:02
Селфи вечер си устройваме май :)
Хубав си, КобЪре!
09.12.16
21:15
В сряда е служебнияt банкет за професионалния празник на службата (деня на ветеринарния специалист :) )
Гледам си снимките от миналогодишноя банкет.
Да ти се виждат пекторалисите (вместо ц*ц*) в деколтето- безценно :D :D :D