Кардио = каране на колело

19.06.05
15:12

Искам да попитам карането на колело нема ли същия ефект като кардиото !!! и ако карам колело каде е по добре при планински условия или на прав участак без натоварване !! каде се сваля повече !!! защото искам да сваля само в долните части отгоре съм сравнително слаб !!!

5C

19.06.05
15:21

Ами и карането на колело е хубаво за да си правиш кардиото!Дори ако имаш възможност на велоаргометър по-добре ще е от колкото на колело...
Успех!

19.06.05
15:27

ако искам да свалям  в долните части на тялото кое е по добре да карам колело с повече натоварване (планинско)  или на прав път !!!

5C

19.06.05
15:31

И на прав и на планински път все ще свалиш,дори ако искаш можеш да редуваш един ден колело друг тичане!

19.06.05
16:30

на планински път доста трудно ще стане ситуацията,из тия баири само ще се избъхтиш,по-добре на прав

19.06.05
17:17

Аз попринцип издържам !!! но искам само мазнини да сваля !!! не да прая мускулна маса !!! но мисля че на планински ще лрая мускул

25.06.05
01:08

ми карай си на прав път а не мо наклонен

25.06.05
12:53

[quote author=“fakata”]Искам да попитам карането на колело нема ли същия ефект като кардиото !!! и ако карам колело каде е по добре при планински условия или на прав участак без натоварване !! каде се сваля повече !!! защото искам да сваля само в долните части отгоре съм сравнително слаб !!!

На прав път, равномерно умерено темпо. Най-добре си намери повече информация за кардиото за да го правиш с максимална ефективност. Иначе рискуваш минимален да е ефекта.

25.06.05
12:57

[quote author=“fakata”]Искам да попитам карането на колело нема ли същия ефект като кардиото !!! и ако карам колело каде е по добре при планински условия или на прав участак без натоварване !! каде се сваля повече !!! защото искам да сваля само в долните части отгоре съм сравнително слаб !!!

Започвай на велоергометъра, или на по-голяма скорост с колелото на прав терен :)

03.07.05
13:42

моето мнение е ,че на теб ти трябва каране на колело с умерено натоварване.не е необохимо да  катериш тия наклони.така само ще “надуваш” краката и много е възможно дори да им увеличиш обиколката.трябва ти темпо а не сила.а кардиото е точно това,да ти се ускри дишането и най-важното нещо е притока на кислород.това е ключа за успеха.нали затова се казва - Аеробна дейност.и последно,мазнините не могат да се топят произвлоно.избираш си едно място и готово  :P .тялото само си черпи от мазнините.

IA

03.07.05
21:00

Карането на колело, пич, трябва да имитира велоергометъра във залата.
Демек скоростта и натоварването трябва да са постоянни в продължение на дадено време. Тоест ако ти успееш да си намериш път, отсечка, по-която да не сменяш скорости и да не правиш резки маневри, нямаш проблеми.
Да поясна - за кардио програма е добре времето да е над 15мин след анаеробна тренировка, и над 30мин в ден без други фитнес занимания.

05.07.05
08:35

Прав участък , на по висока скорост с колелото  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1