05.11.14
00:45
Здравейте! Аз съм момче na 17, с 7 месечен стаж в залата. Преди години съм тренирал, но нищо сериозно. През този период съм качил от 67 на 81 килограма чисто, без добавки. От началото на учебната година тренирам кикбокс 3 пъти седмично - в понеделник, сряда и петък. Свободен съм да отделя четири тренировъчни дни от седмицата - вторник, четвъртък, събота и неделя. Идва зимният сезон и както знаете трябва да се качват килограми. Храненето няма да е проблем. При наличие на добра програма започвам да взимам и аминокиселини. Та въпроса ми е - според вас какво е най-удачно да правя във фитнес залата? Имам фитнес познания, разгледах и форума. До сега чаках да навляза добре в занаята и да усвоя техниките на упражненията. Като идея ми се върти системата за 20-те клякания в комбинация с нещо като 5х5. Проблема е че не знам как да комбинирам мускулните групи, защото мисля да разделя програмата на 2 дни. Избрал съм базови упражнения. Нещо такова според мен: вторник - системата 20 клякания, пулоувър, долна лежанка, още някое изолирано упражнение за гърди като кабели например, трицепс, рамене в суперсерия (раменна преса, повдигане на дъмбели напред/встрани, това го видях в интернет и съм го правил, много е добре като идея според мен и при тази тренировка имах най-добра треска след това). Четвъртък - гръб, задно бедро, бицепс, трапец. Повтаряме първата тренировка в събота, втората в неделя и пак. Ще се радвам ако някой раздели по-удачно мускулните групи. Корем правя в дните за почивка. Текущия трибой е следния - лег - 80х10, клек - 80х10, мъртва тяга - 110х10. Поздрави!
Темата беше редактирана от Petar на 05.11.14 13:12.