12.08.16
12:21
ХАХАХХХХХХХХХХАХАХАХА :* :* :* :* :* :* (hug)
Welcome to my world :D С всяка глътка - мини оргазъм :D :D :D
А ако отпиеш две глътки наведнъж 8-)
12.08.16
13:00
ХАХАХХХХХХХХХХАХАХАХА :* :* :* :* :* :* (hug)
Welcome to my world :D С всяка глътка - мини оргазъм :D :D :DА ако отпиеш две глътки наведнъж 8-)
Почва да пръска. :D :D
12/08/петък/сън:8 часа
Призори:
* бягане 11км за 63:10 мин
Един душ, кафе и монстър по-късно :D :
* въже 40 мин
* клек 3х1х100, 3х1х95, 3х1х90
Храната:
* не съм яла още, ще впиша по-късно
От бягането съм много доволна. Заради МТ,която все още ме държи, тичах с доста ситна стъпка, но въздухът и настроението бяха на макс и много приятно се получи. Обаче пък се изморих адски много, отдавна не съм бягала такава дистанция и натоварването си го усетих както си му е реда.
След МТ, бягането и въжето, за клека не остана много пауър :D , но и от него съм удовлетворена- стабилен, с хубава техника. Не бях в настроение да се напъвам много, затуй- свежи единички с кеф. :Д
Друго за отбелязване- от последното ми теглене на 8ми съм с 400гр по-лека.
Пускам едно клипче на въженцето. Отдавна скачам само на народна музика,първо защото обожавам фолклора, и второ защото ритмите ми пасват идеално и скачането се превръща в удоволствие. :) С програма насложих музиката, на която скачах, но нещо не успях да я синхронизирам. По принцип съм голям ламер. :Д
Друго интересно мисля,че няма. :)
Много ме кефи как като спираш, изчакваш да дойде новата фраза :D :D :D Много яко! Както ти казах днес, точно на тази музика загравам глезени, колене и въобще крака :D Ще обмисля да модернизираме екзерсиса като включим скачане на въже :D
12.08.16
18:08
11 км бягане, 40 (?!!) мин въже- и после единици клек- ти си от желязо!
11 км бягане, 40 (?!!) мин въже- и после единици клек- ти си от желязо!
Е, не съм от желязо, нали тва казах- скапах се.:D Пък и единичките не са максимални, та не съм се презорила кой-знае-колко. :)
Ако трябва да сме точни, въжето е 60мин, но аз махам 20мин-за спиране да сменя музиката, да пия вода, да пишкам и т.н.
Мнението беше редактирано от Juls на 12.08.16 18:15.
12.08.16
18:31
Има ли си някаква техника скачането на въже или просто аз съм калпава и се увивам в него?
Има ли си някаква техника скачането на въже или просто аз съм калпава и се увивам в него?
Аз като дете не съм скачала никога, чак на 25 години реших,че искам да се науча и ми отне един месец спъване, шибане през пръстите,гърба и къде ли още не,за да ЗАПОЧНА да го схващам.
Така че не се отказвай, бъди постоянна и ще стане.
Раменете трябва да са отпуснати, тялото също, да не е вдървено, китките въртят въжето,не лактите. Ръцете не трябва да стърчат много встрани от тялото. Дължината също трябва да се определи. Колкото по-добра ставаш, толкова по-късо въже ще ти трябва,защото кординацията и скоростта се подобряват. И т.н.
Мнението беше редактирано от Juls на 12.08.16 18:43.
12.08.16
19:26
Аз само бейсик мога...
Високи колена, петички и звездички :) ми се струват абсолютно невъзможни, а много имам желание, щото въжето е много яка работа :(
Юле, ако можеш да посъветваш нещо от собствен опит, с радост ще надам ухо. :)
Храната днес:
- овес с протеин
- салата от печени тиквички,печен патладжан,чушка,магданоз,лук и печено краве сирене + 3 ракийчици (inlove)
- руладини от пилешко филе с аспержи и козе сирене + печени картофи
-парче пица,опитах от на ЕГ
- телешко варено
Може и семки да чокна..:/
Едит: чокнах пакет семки. :D
Мнението беше редактирано от Juls на 13.08.16 01:26.
Какво сте правили като малки, че не сте скачали на въже/ластик? :)
Това са супер базови неща, които всяко дете трябва да може да прави, развиват ловкост, координация...създават елементарната базова двигателна култура.
Това са супер базови неща, които всяко дете трябва да може да прави, развиват ловкост, координация...създават елементарната базова двигателна култура.
Аз копаех и поливах в градината с баба и дядо. :)
Мога да коля,скубя и пърля кокошка. Мога да доя овце/ крава не съм пробвала/.
Знам как се впряга и кара каруца с магаре/ кон не сме имали/.
Мога да цепя дърва...хахах
И още разни такива неща,които са друг тип двигателна култура. :D
Иначе на детска градина не съм ходила. В махалата бяха повече момчетата и играехме на мач и на стражари и апаши.
Даже никога не съм имала кукли. За един рожден ден ни подариха Барби, но пра-баба ми я изгори в кюмбето, щото била прекалено гола и слаба и нямало да стане човек от мен,ако играя с такива клечки. :D
Мнението беше редактирано от Juls на 13.08.16 01:16.
Ни мойм да спим. Гладна ли съм, жадна ли съм, друго ли ми сЪ прай...
Оно дигал с фанела и кърти като заклан на дивана, аз кукувам...
Емоционален отдушник е този лог.
Ох, утре/днеска демек/ ще се черпя едно монстърче...баси... :D
13.08.16
10:39
Това са супер базови неща, които всяко дете трябва да може да прави, развиват ловкост, координация...създават елементарната базова двигателна култура.В махалата бяха повече момчетата и играехме на мач и на стражари и апаши.
Даже никога не съм имала кукли. За един рожден ден ни подариха Барби, но пра-баба ми я изгори в кюмбето, щото била прекалено гола и слаба и нямало да стане човек от мен,ако играя с такива клечки. :D
Все едно съм го написала аз :D :D :D :* :* :*
13/08/ събота/ сън: 6 часа
Тренировката:
* клек с 10сек пауза долу 3х5х50 /пак съм на дърво и трябваше да се поразчупя/
* сед 4х5х110
Храната:
* телешко варено, печени тиквички, хляб
* пилешко от бут, печени тиквички, таратор
* извара, домат, хляб
* телешко варено, печени тиквички, хляб
* за вечеря още не знам, има вероятност да ходим на РД, та ще дописвам после
* ще си взема монстер по някое време
Скромна тренировка, но след като снощи кукувах до 2, тая сутрин едвам отлепих и няма нито време, нито желание за каквото и да е. :D
Като гледам как са ни нападнали от сутринта ми е тъмна индия кога ще имам време да ям. Ще ни спукат от бачкане днес. :x
Ще дописвам после...
Мнението беше редактирано от Juls на 13.08.16 12:26.
14/08/неделя/сън: 6 часа
Тренировката:
* клек 10х8 в СС с лицеви 10х8
* 15 мин интврвали 40/40
Храната:
През деня ще фаствам. Снощи прекалих с някои неща, едни не толкова лоши, но други...пфф... най-лошо от всичко бяха 7те вафли,с които се приспах. Та днес ще гладувам и се надявам да изкарам вечерята без изцепки. С две думи-храната ще се дописва.
Тежко ми е от снощи. Успах се. Мързи ме. От сега съм зверски гладна. Изпуснах си транспорта,за да мога да тренирам LOL, сега ще дам 10лв за такси до работа, вместо да ги дам за ядене. За вафли например. :D
Днеска нещо няма да ми е ден. Кот,такоа.
14.08.16
11:08
сега ще дам 10лв за такси до работа, вместо да ги дам за ядене. За вафли например. :D
Welcome to the dark side :D :D :D
сега ще дам 10лв за такси до работа, вместо да ги дам за ядене. За вафли например. :D
Welcome to the dark side :D :D :D
Намерих компромисно решение. Половината път ще го ходя пеш и ще спестя 5 лв за вафли. :)
14.08.16
12:11
Хубаво де. Фастване поради здравословни причини. За какъв чеп после са тия вафли и монстъри?
Хубаво де. Фастване поради здравословни причини. За какъв чеп после са тия вафли и монстъри?
1.Аз съм нормален човек .
2.Колко често си видял да ям боклуци?
3.Монстър опитах за пръв път в живота си тая седмица.
4.На теб какво изобщо ти пречи или просто трябва да си на всяка манджа мерудия ?
Мнението беше редактирано от Juls на 14.08.16 12:17.
14.08.16
12:30
Мамка му, умирам за вафли. :D :D :D
Това са 4-5 пакета по 375гр. от любимите ми Фемили с ванилия :D
Всичките ми надебелявания са от вафли, шоколад и фъстъчено :D
14.08.16
12:57
4.На теб какво изобщо ти пречи или просто трябва да си на всяка манджа мерудия ?
Храната не ти следя хапка по хапка , но сексът е дефицит май :D Не се газирай. Нищо не ми пречи изпадането в крайности. Не знаех, че включването с въпрос се класифицира като ” на всяка манджа мерудия”.
4.На теб какво изобщо ти пречи или просто трябва да си на всяка манджа мерудия ?Храната не ти следя хапка по хапка , но сексът е дефицит май :D Не се газирай. Нищо не ми пречи изпадането в крайности. Не знаех, че включването с въпрос се класифицира като ” на всяка манджа мерудия”.
Мисля,че не е останала тема във форума, която да не си оспамил /изсрал едно голямо рядко лайно ми идва най-точния израз/.
Включванията ти са с повод и без повод. Включваш се дори,когато нямаш какво смислено да кажеш. Да, понякога е забавно, но при теб границата отдавна е премината.
Донякъде приемам това, че не винаги знаеш кога е редно да говориш. Но не приемам това, че не знаеш кога да замълчиш.
Много често мненията ти са дразнещи и провокативни. Липсват ти такт и дипломатичност.
Постовете ти са инициирали не една безмислени дискусии, в които накрая се е стигало до лични обиди. Което е много грозно.
И понеже това е моят личен дневник, личната ми молба към теб е поне в моя дневник да ограничиш безмислените постове.
Благодаря ти предварително.
Мнението беше редактирано от Juls на 14.08.16 13:44.
Храната за вчера,14/08.
* 21 часа фаст
* телешко варено, печени тиквички,таратор
* варен картоф, шепа орехи
* семки
Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, обичани и успешни! (F)
Моя колежка също днес празнува и ще ядем бамбонкии (sun) !
15/08/понеделник/ сън: 5 часа (dull)(nlove3)
Тренировката:
* 5 кръга: клек х5 / раменни преси с дъмбели х8 / бицепс крив лост х12
* 3 кръга: тпк с щанга х12 / френско х12 / бицепс дъмбели х15
* 3 кръга: тпк с дъмбели х15 / трицепс на скрипец х15 / шолдър шокър
* 3 кръга: лицеви х8 / корем, изометрии х30 / бът-кикс х30 на всяка страна
* хиперекстензии 3х30 , 30 сек почивка между сериите
Храната:
* извара, домат, краставица, хляб, шоколадов бонбон
* телешко варено, печени тиквички, таратор
* извара, домат, краставица, хляб
* телешко варено, печени тиквички, таратор
* ще се дописва, щото не съм измислила кво ще вечерям, а и сигурно ще мушна още някой бонбон. И вафла си нося, ако ми се допапа. (nlove10)
125-то е в ремонт и днес тренирах в 10-то. Хич не обичам да сменям зали. Тая в 10-то е ОК като стойки,лостове,уреди и т.н. и даже ми е три пъти по-близо от 125-то , ама е толкова умряла, никъв дух няма, влизаш и те връхлита едно такова усещане на приближаващ апокалипсис... (dull) Утре не съм на работа, съответно няма да бързам и сигурно ще ида при Димо, в 128-мо. Абе знам ли и аз какво ще ми хрумне. :D
Иначе конкретно по тренировката няма нищо за отбелязване. Помпане на гъз,ръце и рамо :D Без кардио.Because of reasons. (wasntme)
Хепи Мъндей, Хепи Ми, щото от утре пак съм малко отпуска. (nlove10)
Мнението беше редактирано от Juls на 15.08.16 12:08.
Да си допиша за вчера манджатЪ:
* пил.филе, печени тиквички, таратор, лютеница, две вафли
Flashback, 16.08.2014 :D
16/08/вторник/сън: 7 часа
Тренировката:
* 10 мин въже
* 10 кръга:
-1 обиколка бягане
-10 лицеви
-100 скока въже
* 5 мин въже
Тренирах в двора на 10то, на слънчице и лек ветрец. (sun) Много лекичка и приятна,разтоварваща тренировка. Чистият въздух ми се отрази много добре.
Храната ще вписвам по-късно, тъй като ми предстои натоварен ден и си нямам никаква идея какво ще ям.
16.08.16
15:55
Сега разбирам защо толкова “твърди” има тук :) Благодаря ти (hug)
Сега разбирам защо толкова “твърди” има тук :) Благодаря ти (hug)
Остава да почерпиш. :D
16.08.16
16:06
Ехе, мислех че ще започнеш да ми се караш, знам ли те и аз... Пък ти сигурно си “мека” ? :D :D :D
И гледам аз напоследък ‘сички са почнали да си качват “долни” снимки, кой след колело, кой след плуване ,кой след кофички...:D и да не остана по-назад :D ...цък, след солариум или както ЕГ му вика-фурната :D:
Да не съм ти майка да ти се карам, Сатисфекшън? :D
Мнението беше редактирано от Juls на 16.08.16 16:16.
16.08.16
16:17
Забелязвам, че имаш тоя навик на моменти ;) Какво беше написала първоначално ? :))))
Забелязвам, че имаш тоя навик на моменти ;) Какво беше написала първоначално ? :))))
На Мечо не съм му се карала. Споделих мнение и отправих молба. Това е един от минусите на виртуалното общуване. Не можеш да уловиш тон,интонация,изражение и т.н
Беше дублиран пост и реших да пиша направо в него,за да не отварям работа на тези,които така или иначе са заети с теб. :D
16.08.16
16:22
Никой не е зает с мен, аз сам си върша работите, защото не са по силите на другите :D
Дублиран пост с разлика 2 минути ? :D Няма значение де, спирам да спамя тука, щот си от малкото пичове :Д
ПП: Какво да черпа точно :Д ?
Мнението беше редактирано от satisfaction на 16.08.16 16:23.
16.08.16
16:25
По-близките ти тук сигурно са наясно, защото те познават или са следяли постоянно дневника ти, ама кой е ЕГ :) Предполагам половинката, съкратено от Евгени, Евлоги, Евгени Георгиев и т.н. Не ме интересува толкова де, просто предположих, че е нещо подобно!
Никой не е зает с мен, аз сам си върша работите, защото не са по силите на другите :D
Дублиран пост с разлика 2 минути ? :D Няма значение де, спирам да спамя тука, щот си от малкото пичове :ДПП: Какво да черпа точно :Д ?
Разликата е две минути,защото в момента съм във влак насред нищото и ми се губи обхвата,съответно нета, съответно като натиснах обнови и ми излезна бял екран,върнах назах,цукнах пак обнови и спря нета,пак върнах,пак цъкнах и тогава ми се зареди и се оказаха два идентични.
Благодаря,че каза пич, а не пичка. :D
За черпенето ддз... може вафли с бира? :Д