Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Juls на 16.08.16, 17:01:
...може вафли с бира? :Д
Да нямаш запек?
П. П. Само колкото да се включа и аз в тона на дълбокомисления ви разговор. :) Май някой ще чисти и този дневник накрая.
казано от Dydo на 16.08.16, 16:25:
По-близките ти тук сигурно са наясно, защото те познават или са следяли постоянно дневника ти, ама кой е ЕГ :) Предполагам половинката, съкратено от Евгени, Евлоги, Евгени Георгиев и т.н. Не ме интересува толкова де, просто предположих, че е нещо подобно!
ЕГ е този,дето ми “чука пържолите” .:D
Шегата настрана, той е моята половинка. :) Съкратено от Евлоги Георгиев. :)
16.08.16
17:09
Е, пичка не казах, ‘щото не искам да те обиждам. То като погледнеш всички женски дневници + 50% от мъжките, все такива. Пък аз те причислявам към пичовете, което е комплимент :D
ЕДИТ: Вафли с бира ??? Честно ли :D Нямаш проблеми де, прати данни на ЛС и кажи какво точно ;)
Мнението беше редактирано от satisfaction на 16.08.16 17:12.
16.08.16
17:22
Ясно, Джулс 8-)
Сатис, абе ти що само с каките ти се занимаваш и ги разконцентрираш. Във форума наИш к,ви 16-18 годишни има, ама баш като за теб-такова хубаво, с културистичен вид и интилигентно младо момче 8-)
16.08.16
17:24
Не се занимавам с никакви каки аз, бъркаш нещо :) Пък ако аз точно ги разконцентрирам... както и да е :D
А ти откъде знаеш какви 16-годишни има във форума ? :D :D :D Май ще е за ЛС, а ? :D
Малко реален отчет да впиша...
Храната за днес:
* таратор, пил.филе, лютеница, хляб
* вафла
* содена питка , краставица
* пиле на грил,печени тиквички,таратор, содена питка, овес с протеин
* евентуално и семки :D
Денят ми беше долу горе следния: тренировка, душ, ядене, пътуване, душ, ядене, разходка, ядене,готвене душ, ядене... :D
Докато се разхождахме на улицата намерих брачна халка. Слочаеност? :D
17/08/сряда/сън: 10 часа
Тренировката:
* 3 кръга: обръщане и тласкане х5/ корем изометрии х15-20/ чукове бицепс х8
* 5 кръга: клек х8/ лицеви х10/ бицепс х12
* 3 кръга: тпк с щанга х15/ раменни преси х10 / хиперекстензии х20
* 3 кръга: сумо-тяга х15/ шолдър шокър / бът-кикс х30 /15 на всяка страна/
* кростренажор 8 мин / това нещо не е за мен! :D /
* ходене около 2 км, от залата до стадиона
* бягане, 11 обиколки на стадиона, най-външен коридор
Храната:
- ще вписвам по-късно, вероятно ще правя фаст някакъв
Ужасна, отвратителна, брутално депресираща тренировка. Реших да тренирам в другата зала в Павликени,защото като ида в щангистката и Веско все иска да си говорим и аз не мога да тренирам като хората . Та отивам аз, голяяяяма грешка, фатална, кой да видя- Пачо Чука, бивш и настоящ трибоец, досадник, дай му само да дрънка с някой колко е як и колко е нацепен, ама като иде на състезание и нищо не прави. Слаби ангели има човекът. както и да е... И почвам аз да тренирам, той тръгва да ме бута , свалям слушалките, викам кво-, той- искаш ли нещо да ти помагам, да те пазя, нещо помощ трябва ли ти? Викам-не, остави ме, аз тренирам кръгово, почти не почивам. Направих 2 кръга, пак ме бута. Пак свалям тапите- е ся що го правиш тва упражнение, ама що правиш само по 10 лицеви, то се вижда,че можеш още. Аз- Пачо, остави ме да тренирам, казах ти- не почивам и не си махам слушалките, проваляш ми замисъла на тренировката! Минаха 10 мин спокойствие и пак ме бута- искаш ли нещо, протеин, кратин? Абе човек, остави ме, не се ли усещаш ,че ми прекъсваш кръга!?!? Лелееее...направо ме подлуди.
Накрая исках да правя някакво кардио- пътеката счупена, колелото се клати, другото вело и то под всяква критика и си рекох- ще пробвам кростренажор. Е тва нещо не е за мен, едва издържах 8 мин. Много неестествено ми идва.
Събрах си парцалите и отидох на стадиона. Слънце, въздух, няма го Пачо :D Навъртях набързо 11 обиколчици, успокоих се психически и си тръгнах доволна.
Сега ме чакат някакви други задачи.
17.08.16
11:57
Пачо Чука.... :D
казано от Херцог Трън на 17.08.16, 11:57:
Преди му викаха Пламен Кучето :D
Храната за днес:
* 19 часа фаст
* мляко с нес
* пил.филе, печени тиквички, таратор, лютеница, содена питка, овес с протеин
* семки / снощи не ги ядох/
* извара, домат, содена питка
* пил.филе, тиквички, лютеница, плодово мляко и вафла :D
Следобед ходих до баба,където си складирам всякакви вещи-дрехи,посуда, спално бельо, бебешки дрешки и принадлежности и т.н.
Прегледах всичко и в крайна сметка се оказа,че събрах 7 чувала /по 120л вместимост всеки / с ненужни неща, които на няколко курса занесох до контейнерите . Оставих ги отстрани, ако на някой нещо му хареса,да си прибира.
В тая жега плувнах в пот ,изпих сто литра вода, станах цялата в прах и паяжини. Поне свърших нещо полезно...Направо си го броя за още една тренировка.:D
Хубав ден беше- 10 часа сън, тренировка,разходка с дребното , видях се с Милен, после хамалстването с чувалите и най-сладкото- банята и вечерята. :D
Сега с малчо ще гледаме някакво детско и се надявам пак да заспиваме рано.
П.С. Ако влезна още един път да дописвам храна, ще се гръмна. :D
Мнението беше редактирано от Juls на 18.08.16 00:05.
казано от Juls на 17.08.16, 12:23:
казано от Херцог Трън на 17.08.16, 11:57:
Преди му викаха Пламен Кучето :D
Градацията е очевидна! :)
Споко, като станеш Джулс СтоманоМелачката, което сигурно ще е скоро, като те бутне ще го сгънеш и толкоз. :)
Аз щото не съм се обаждал оффтопик... :) :) :)
6th ,
Хич не искам да ставам стоманомелачка! :D
Напоследък съм нацелила някаква златна среда, в която се чувствам идеално. Нито съм прекалено фина, нито прекалено “анаболна” , със съвсем здравословен процент бодифат и се харесвам във всякакви дрехи. С радост бих поддържала тази форма цял живот.
#секасутрин
Flashback 18.08.2014 :D
Мнението беше редактирано от Juls на 18.08.16 07:36.
18.08.16
09:22
Супер :)
А сега след 2 г. по-късно, нивото какво е спрямо тогавашното 8-) Спад, задържане или още по-нагоре.
казано от Dydo на 18.08.16, 09:22:
А сега след 2 г. по-късно, нивото какво е спрямо тогавашното 8-) Спад, задържане или още по-нагоре.
Много ясно,че спад :D
Сега най-много да направя 10 със зор , и то ако си дам няколко дни пълна почивка. :D
18.08.16
11:26
казано от Juls на 18.08.16, 11:17:
А сега след 2 г. по-късно, нивото какво е спрямо тогавашното 8-) Спад, задържане или още по-нагоре.Много ясно,че спад :D
Сега най-много да направя 10 със зор , и то ако си дам няколко дни пълна почивка. :D
Абе 10х100 си е пак.............:)
18.08.16
11:30
А сега след 2 г. по-късно, нивото какво е спрямо тогавашното 8-) Спад, задържане или още по-нагоре.Много ясно,че спад :D
С точния спотър правиш 12ка :P *намиг* :D
казано от Херцог Трън на 18.08.16, 11:30:
Сега най-много да направя 10 със зор , и то ако си дам няколко дни пълна почивка. :DС точния спотър правиш 12ка :P *намиг* :D
А представяш ли си,ако отида в Пловдив? 20х100 ? :D
18/08/четвъртък/ сън: 6 часа
Тренировката:
* набиране 10х3 , съз задържане горе и бавна негативна, почивка между сериите -45сек
* горен скрипец 4х8
* долен скрипец 4х15
* хиперекстензии 4х20
* корем, изометрии, 4-5 серии
* 30 мин вело, умерено
Храната: после
Мразя да се набирам. (dull) Не се набирам достатъчно често и набиранията ми не са това,което трябва да са. Не знам защо толкова го ненавиждам това упражнение. Как да е...
Тренирах в другата зала- смрад,жега,задух,влага... кОпон голям...
Ходеше ми се на стадиона, но цял ден е дъждовно (inlove),а маратонките ми са прясно изпрани и ми досвидя да ги оклепам.
Днес няма да фастя. Планирам цял следобед с дребното да си лежим и да плющим. :D Та манджарето ще си го впиша после.
Утре може би няма да тренирам, ке видим.
Дъждът се лее из ведро, а някой кара кооолееелооо! :D
18.08.16
15:08
казано от Juls на 18.08.16, 14:51:
Как да е...
Тренирах в другата зала- смрад,жега,задух,влага... кОпон голям...
Виждам обаче, че Пачо Чука не се упоменава, т.е. го е нямало :D…......следователно тренировката е станала по-добра от предишната.....в тази другата зала 8-)
казано от Dydo на 18.08.16, 15:08:
казано от Juls на 18.08.16, 14:51:
Как да е...
Тренирах в другата зала- смрад,жега,задух,влага... кОпон голям...Виждам обаче, че Пачо Чука не се упоменава, т.е. го е нямало :D…......следователно тренировката е станала по-добра от предишната.....в тази другата зала 8-)
Даааа, днес без Пачо: Д, в залата имаше само някакъв педал,който си бъркаше в носа повече,отколкото тренираше. Ма тва е друга тема. :D
Храната:
* пил.филе,тиквички, таратор, содена питка, малко п.к.
* семки
* пил.филе,таратор, овес с протеин и мляко, още малко п.к.
* още семки евентуално
Днес пих много кафета...(dull)
Друго за отбелязване...ммм..нйе.
#дуюивънлифт
18.08.16
18:04
Бицаги ли показва?
19/08/петък/ сън: 10 часа (sun)
Без тренировка.
Дъждовно и облачно, лежане и гушкане до обяд. Сега пак яхвам влака обратно към криворазбраната цивилизация. :)
Храната:
* омлет с извара и салчичон,домат, содена питка /най-накрая свърши!!!/
* вафла/ този път “арбанаси” :D/
* другото предстои, нямам идея какво ще е,но днес ми е тръгнало на мазно,солено и въглехидратно,та предполагам и другите хранения ще са такива
Много се кефя,че ще пътувам в дъжда. Баси как обичам да вали! Може и да дремна по пътя. :)
казано от Juls на 19.08.16, 15:03:
Чистиш, а? :D
Така като разказваш как ще пътуваш с влака и ще вали, предизвикваш у мен една много благородна завист. (sun) (rain) (yawn)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.08.16 15:30.
казано от karfi4ka на 19.08.16, 15:29:
казано от Juls на 19.08.16, 15:03:
Чистиш, а? :D
Направо си е чистене. Те по 20гр парчето...некви си мижави стотина калории хаха , аз я лапам на два пъти, еле па ако се постарая,мога и наведнъж. :D
Трябва да ги продават в кутии по 20-30! :Д
Дописвам за вчера:
* час и нещо дрямка във влака (sun)
* разходка до пазара, откъдето си купих кило смокини и ги изядох докато стигнем до Била :D
* по пътя от Била до вкъщи опуках две фафли :D
* за вечеря салата,суджук,пил.филе,содени питки, ракийка :D и още две фафли за десерт :D и малко пъпеш :D
С две думи тотално омазване, свинска история, nutritional chaos. .. :D
ЕГ прави мляко с ориз,от което е важно да отбележа,че НЕ ядох. Хахаха: Д
20/08/събота/ сън: 11 часа (nlove2)
Без тренировка.
Храната:
* телешко варено, малко пил.филе, печени тиквички,малко хляб,две вафли, таратор, салата, овес с протеин, семки - това ще ям днес, разпределено в 4-5 хранения
Имах 7 поредни тренировъчни, затова реших днес да пусна втори почивен ден. Снощи заспах навреме, изключих всички аларми и днес се събудих отпочинала и доволна. Готвих,домакинствах до преди малко. Втората половина от деня ще прекарам в излежаване и евентуално дрямка.
Усещам как мускулите ми се отпускат и кокалите се наместват, тъкмо навреме за утрешният клек. (nok)
21/08/неделя/ сън: 9 часа
На обяд:
* въже, 15 мин
* пътека :
- 30 мин бягане , 10-12км/ч
- 15 мин интервали 40/50
- 35 мин наклон
- 15 мин бързо ходене
- 10 мин бягане 12-13км/ч
- 15 мин наклон
* клек 3х4х100
* ОХС 4х15 в СС с лицеви 4х10
Вечерта:
* клек 5х5х80
* тяга 5х5х120
* раменна преса 3х5х30 и 2-3 серии само с лоста
Храната:
* през деня : един монстър и 3 кафета с малко мляко
* вечерта: телешко варено, яйца с масло, хляб, суджук, шопска салата, семки
Между двете тренировки има една баня, едно простиране, едно домашно кардио :D и ходене до солариума.
Петиците на клека трябваше да ги направя след 4ките в първата тренировка, обаче някакви нахални индивиди ме питаха колко имам да клякам още докато загрявах и после още няколко пъти, което беше супер изнервящо. Реших да не си развалям настроението като се карам с тях и вечерта си довърших сериите. Общо взето напълно безсмислено.
На раменната преса съм запланувала да работя върху самото изпълнение известно време и няма да слагам повече от 30-35, след 35 се усещам как съм по-податлива на кривене,чийтване и контузия съответно.
Тягата...Мисля,че последните ми по-тежки серии бяха през месеците май/юни. Толкова отдавна,че нямам ярък спомен :D , мързи ме да връщам назад в дневника. Чудих се как да подходя и в крайна сметка се спрях на сравнително безопасна щанга.Още на първите серии усетих,че съм стабилна и има аванс да кача,но разумът надделя над сърцето. :D Имам видео на предпоследната петичка.
Денят се изтърколи много бързо, почти не съм се спирала на едно място, усетих се,че не съм яла чак в 2200,когато ЕГ ме пита какво ще вечеряме... :Д
22.08.16
09:18
Тамън 2 часа на пътеката? Не ти ли доскучава най-малкото?
Никаквъ коментар повече, не че си човек. Не си и това е :D :D :D
Интересно ми е как вработваш до работните серии.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.08.16 09:19.
казано от Queen Cobra на 22.08.16, 09:18:
Интересно ми е как вработваш до работните серии.
Не ми доскучава,щото избирам песни,на които да си пея. Общо взето изнасям концерт...:D Освен това има ТВ точно пред мен, пускам си някой кулинарен канал или нешънъл джиографик или Рио ииии не ме търси. Забавлявам се,не ми е скучно. :)
Ако питаш за вработването на тягата, през лоста по принцип не минавам, вчера качването беше следното 5х50,70 ; 3х90 ; 1х105 и сложих 120.
казано от Juls на 22.08.16, 09:34:
Интересно ми е как вработваш до работните серии.Не ми доскучава,щото избирам песни,на които да си пея. Общо взето изнасям концерт...:D Освен това има ТВ точно пред мен, пускам си някой кулинарен канал или нешънъл джиографик или Рио ииии не ме търси. Забавлявам се,не ми е скучно. :)
Ако питаш за вработването на тягата, през лоста по принцип не минавам, вчера качването беше следното 5х50,70 ; 3х90 ; 1х105 и сложих 120.
Вчера не гледа ли мач? :Д
казано от Бойко на 22.08.16, 11:23:
казано от Juls на 22.08.16, 09:34:
Интересно ми е как вработваш до работните серии.Не ми доскучава,щото избирам песни,на които да си пея. Общо взето изнасям концерт...:D Освен това има ТВ точно пред мен, пускам си някой кулинарен канал или нешънъл джиографик или Рио ииии не ме търси. Забавлявам се,не ми е скучно. :)
Вчера не гледа ли мач? :Д
Хванах само второто полувреме. :D
22/08/понеделник/сън: 6 часа
Сутринта:
* 40 мин пътека /20 мин наклон + 20мин бързо ходене/
* 10тина мин въже, скачах докато Ники почиваше между сериите
* рамена и бицепси, в СС, нищо интересно
Вечерта:
* клек 5х1
* сед 3х1, 3х3
* малко пудовки- обръщане + тласкане и суингове до вертикала
Храната:
* 2 кафета с малко мляко, монстър
* пил.от бут, печени тиквички
* содена питка, кисело мляко
* семки
* яйца с масло, шунка, хляб, шопска салата, овес с протеин
* извара,хляб,леща, луканка
* шоколад
Сутринта лека и забавна тренировка с Ники, после се прибрах- баня, ядене и почивка.
Вечерта малко по-големи тежести, но пак нищо особено интересно.
Утре, за голямо съжаление, съм на работа. :D
Залата ще бъде затворена до сряда, та / ако изобщо тренирам/ ще е в 10то или някъде на въздух.
За днес- толкова. :)
Две зелки :Д :
Мнението беше редактирано от Juls на 22.08.16 23:55.
казано от Бойко на 22.08.16, 21:30:
До сряда включително или?
Сряда ще работи. Само утре ще.бъде затворено.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече