Radilicious

Прескочи до:

16.04.15
13:25

Днес трен. - не, няма време :@

Храна:

з.: 100 гр. тахан, 2 л. мед
о.: 300 гр. свинско, 100 гр. спагети от соя
в (план): остатъка от обяда, че не успях да го доям и го взех в кутия за работа

Трябва да започна пак да смятам състава на храните. Сега го карам на око и нещо не съм убедена, че се справям :/

21.04.15
07:28

Тука пропуснах няколко дни, в които бях нощна смяна. Храната - става, с леки изключения, тренировки нямаше 4 дни поред.

Вчера:

1 час спининг + 10 мин. упр. със собствена тежест (лицеви, клекове, подскоци, напади) - направо се съживих! Що пропускам да тренирам и аз не знам. Мнг съм зле понякога, честно.

Храна
з: ябълка
о: овесени ядки с кокос и там разни екстри - семенца, чия
в (след трен): омлет 4 яйца + 1 краставица

Днес (и утре):

от 8 до 23 на университет + работа. Евентуално утре сутринта планирам да избягам от първата лекция, за да ида на кросфит. Днеска се събудих с толкова мнг енергия, че не завиждам на колегите, които ще трябва да ме търпят цял ден (sun) Нищо, поне ще е мнг продуктивен ден и на двете места. Храната ще е не страхотна, а направо идеална. Нещо пак ме прихвана отвращението от кофти храните. Ще я напиша в последствие де, че то едно са моите намерения, друго е вече какво ще се случи на практика :D щото то нали едно е да искаш, друго е да можеш, а 3то и 4то... :D

21.04
з: овесени ядки
о:

23.04.15
09:57

Такаааа, да се върнем първо на миналите 2 дни. Тренировки нямаше. Храната беше еднаква и двата дни:

з.: овесени ядки
о: салата айсберг, домати, краставици, зехтин. Киноа с коприва
в: риба тон. Киноа с коприва
късно: 200 гр. извара

Днес:

з: овесени ядки (+какао, канела, какаови зърна, семки разни—-> нали трябва да имат някакъв вкус :Д)
о (план): салата айберг, домати, краставици. Свинско 200 гр.
след трен (план): протеин
в (план): извара, нещо там с нея, някой зеленчук

Тренировка довечера:

зависи в колко часа ще стигна в залата, на боди пъмп стига да успея :) Много излишна енергия имам и днес!!!

24.04.15
13:40

Вчера боди пъмп тренировка според плана, екстра беше. Обаче все уцелвам един треньор, който я прави основно за горна част, а мойте бицепси и без това са си стабилни :Д Та си я модифицирам малко в движение, но като цяло е супер :)

Днес без трен., храната:

з: ябълка, овесени ядки, извара
о: салата айсберг, домати, краставици, свинско 200 гр.
план:
в: домати, краставици, свинско 100 гр.
по-късно: извара

Утре ще потичам в Южния (sun) и след това в залата (F) Нооо да доживеем до утре първо :)

26.04.15
20:22

Да си напиша набързо два идеални дни, само дето в единия не тренирах. Храната - повече от добре: овесени ядки, свинско месо, ориз със коприва, извара, някой и др. домат. Повредила съм се нещо, спряло е да ми се яде.

27.04.15
16:53

Днеска мнг държа да отбележа колко съм зле. Тука сигурно почти всички го ползват одавна, обаче аз едва вчера си свалих Myfitnesspal на телефона и не мога да повярвам, че преди това съм ги смятала тея неща сама. Невероятно приложенийце, улеснява ми живота значително и също ми спестява време. Абе да е жив и здрав който го е измислил, а също и този, дето ми отвори очите ;)

В тази връзка тук вече няма да си описвам храната, щото ще ми дойде излишно, но ето какво се стремя да поддържам дневно:

Ккал: ок. 1700
Б: 130 гр.
В: 150 гр.
М: 65-70 гр.

Вчера примерно:

Ккал: 1710
Б: 105 гр.
В: 154 гр.
М: 78 гр.

Довечера - на спининг. И след това на работа. Което ми напомня, че напоследък три кафета са ми станали абсолютния минимум за деня. Не че нещо, ама да си отбележа, че пия повече кафе от преди. А толкова го обичам, че бих пила и още повече :D

30.04.15
22:04

По случай това, че имам два почивни дни един след друг, си попълвам дневника (party) :)

За последните 3 дни - храната е 6, за зала обаче време имаше едва днес. Та 3 км. бягане и 1 ч. кросфит.

Да си напиша пак, че нещо ми има и просто не ми се яде последните дни, което за мен е необичайно. Храната днес:

з: овесени ядки, стафиди, кокос
о: св. котлет, варен картоф
межд.: извара, варен картоф
в: св. котлет, домат, краставица, извара
1300 ккал, 120 Б, 140 В, 35 М

А пък да отварям кокосови орехи е най-големият ми ужас, честно :D Ама много ги обичам, добре че поне един като го преборя (whew) и после стига за много дни напред. Като съм седнала да говоря за храна, да си призная директно, че трябва да се радвам на макс сега че нямам апетит, защото усещам как много скоро пак ще ме избие на джънк. А така не ми се иска... :(

Сетих се нещо забавно, тъкмо да сменя темата. Възхвала на myfitnesspal pt.2:

Опцията за сканиране на баркод??? Как - КАК - съм живяла без това досега :D Днеска докато бях в кухнята, си викам дай да я пробвам с нещо българско, щото 100% няма да го има - е, има го! Сканирах сиг. 20 неща дето изобщо няма да ги ям днес, само за да видя дали ги има :D Почти вс бяха въведени, пък аз като мога ще си въвеждам и останалите за общото благо. Абе модерна работа, не стига че тая година ставам на 25 и вече се чувствам стара, ами това направо ме накара да осъзная, че съм живяла в миналия век.

Качила съм от 1 месец насам няколко кг., обаче няма да си призная точно колко, а ще напиша пак като съм 57-8 след някоя и др. седмица (giggle) Ама важното е, че дори и с малко излишно тегло, мускули имаааа (rock):

01.05.15
23:57

Днес един час спининг и преди него няколко серийки клек с 25 кг. Кога ли ще спра да се лигавя в залата и да подхвана по-сериозните тежести.

Храната - съвсем по план. Гладът за сладко все още спи :Д Общо:
1650 ккал, Б 111, В 128, М 85

03.05.15
00:29

За днес набързо, колкото да не заспи дневника: тренировка с групата Боди пъмп 1 час. Храната - 1650 ккал, Б 100, В 140, М 80. Работата в офиса - по-добре от всякога. Като тренирам редовно и после съм свръх енергична във всичко останало през деня (sun)

05.05.15
11:05

Такааа, да видим:

неделя 03.05

1500 ккал, Б 118 гр., В 89 гр., М 84 гр.
Без тренировка - само сутрешно вкъщи, не помня точно, ама не се брои за нищо сериозно.

вчера 04.05

1600 ккал, Б 131 гр., В 110 гр., М 77 гр.
Тренировка (следва мнг приблизително описание)
Клек 4х15@20 кг.
Ходещи напади с 2х6 кг.
Тяга с прави крака 4х15@20 кг.
Клек като за сумо тяга ама само клека @16 кг.
... може би имаше още нещо
3 кръга от по 20: 1) от планк редуване на едната и на др. ръка; 2) сгъване на вс. крак встрани от планк; 3) страничен планк; 4) повдигане и обратно на длани/лакти от планк
Трябва да е имало още, че днес даже имам лека мускулна, което почти никога не ми се случва :D

днес 05.05

1500 ккал, Б 118 гр., В 114 гр., М 65 гр.
Тренировка - групова Боди пъмп довечера

06.05.15
22:16

Днешния прекрасен ден:

спининг с любимата ми тренерка

1770 ккал., Б 166, В 132, М 68

Калориите бяха умишлено малко повече, не че бях по-гладна, ама един вид зареждащ ден, за да предотвратя някакво бъдещо желание за “binge”. И то с какво го направих - извара, мед, какао и кокос. Тц, тц, тц, какви дни доживях да видя. Нещо ми има :D

07.05.15
23:21

Много обичам дните ми да са планирани, а днеска всичко беше наопаки :/ но в крайна сметка беше готин ден, де, след малко ще си легна с кеф :) най-малкото заради жестоката тренировка, с която го завърших (whew)

Първо, ставам си аз в 8 без нещо с идеята да ида в залата, после да свърша 100 неща и после ехеее чак следобед на работа. Обаче графика променен, спешно да съм отивала на работа - хубаво. Оправих се на бързи обороти, минах само на 3-4 тъмно жълти светофара, ядох си закуската по пътя от порцеланова купичка и с метална лъжица (ами бях си я приготвила от снощи) и в крайна сметка стигнах, свърших си работата.

След това в 6 - безумното задръстване, одавна не се бях прибирала с нормалната вечерна тълпа. Хубаво, викам си ще спра поне на Хелт стора, че се каня от 1 месец, а и един колега фитнес маниак италианец ме е помолил да му помогна, че и на него му свършват нещата, а не знае от къде в Бг да си купи/поръча. Е, хубаво, ама в 18:40 като спрях там се оказа, че са затворили преди 10 минути.

В крайна сметка след още няколко премеждия, към 8 се оказах в залата. Обаче в графика махнат кросфита четвъртък вечер. Викам си: “ОК, дишай, днес просто нищо няма да е както трябва” и реших че тъкмо идеален момент да направя една тренировка за гръб/гърди. Обаче случайно видях треньора по кросфит, оказа се че все пак ще има иииииии.... Имаше. Утре не е сигурно дали краката ми ще функционират. Днеска, вика той, искате ли малко по-различна тренировка за разнообразие. Е, поискахме... Скачахме, тичахме, лазихме, правихме лицеви, суингове, после едвам преминах единия км. разстояние от залата до вкъщи. Нали се оплаках, че вече рядко имам мускулна. Е, утре ще си припомня чувството, убедена съм.

Много беше готино!!!

Храна:
1400 ккал, Б 120, В 135, М 47

11.05.15
16:37

Понеже обичаме пороците си, ние ги защитаваме и предпочитаме да ги извиняваме, вместо да ги изкореняваме, Природата е дала на човека достатъчно твърдост, стига само да я вкараме в действие, да мобилизираме силите си и да ги накараме да работят за нас, а не срещу нас. Причината е, че не искаме, оправданието - че не можем.

Така пише Сенека в едно от писмата си до Луцилий. Представяте ли си колко е било яко да имаш такъв мъдър приятел. Впрочем в някои от писмата Сенека говори и за физическите упражнения и ползата от тях :D ама не ми се търси сега, някой др. ден ще споделя.

И за да смъкна спешно интелектуалното ниво на поста, та да не реши някой че съм много възвишена:

18.05.15
02:09

Защо те изоставих, дневникооо...

Тези дни съм зле с храната. Ядох много глупости, но то се очакваше след няколкото стриктни седмици. От днес бак он трак.

Страхотна тренировка преди малко, новата ми стратегия е да тренирам преди нощна смяна, после работата е песен.

Много съм доволна щото правих за първи път клек с повече кг - до 60. Мале, много ми хареса, защо мамка му не съм тренирала така преди? Та така, крачката ми притреперваха след това, а сега се чувствам страхотно. И на работа съм в компанията на двама фитнес джънкита, така че цяла вечер си говорим на такива теми.

Тренировката:

суперсерия: напади с 6кг вс ръка х 15 на крак + хиперекстензии с 5 кг
суперсерия: мъртва тяга х 15 + римска тяга х 15 с 25 кг
суперсерия: с 5 кг сгъване за бицепс + разгъване над глава за трицепс
клек: серийки по 15 само с лоста 20 кг, после х6 с 25, 30, 40, 50, 60 кг.

Много ми хареса. А и залата в 10 вечерта е съвсем предвидимо празна. Абе само така всяка вечер искам.

Днес храната ми е скандална: пуканки, омлет, протеинов хляб и след тренировка протеин, оризовки. Писна ми с тая скапана храна, искам да не ми се налагаше изобщо да ям.

19.05.15
22:03

Храната се оправи. Джънк няма, обаче лошото е, че като съм нощни смени и не ям достатъчно, а пия твърде много кафе. Но това да ми е проблемът.

Снощи 25 мин. кардио на крострен., 30 сек. интензивно - 30 сек. лежерно
Днес 1 час боди пъмп с акцент гръб, после много готин стречинг 20 мин., направо ми се наместиха всички възможни кости и ми се разтегнаха вс. мускули :)

Храна последните дни не съм смятала, ама е малко :( Основно спанак, айсберг, домати и сьомга. И яйца - класическо спасение като нямам време да сготвя месо, ама вече почвам да се чувствам супер мързелива като ям омлет 2 пъти на ден :D

21.05.15
00:42

Днес час и 20 мин спининг. Много готина тренировка, сигурно ми е най-любимото кардио.

Храната днес - доволно. Сьомга, промишлени кол-ва салата от айсберг, домати и краставици, 1 домашно кисело мляко, извара.

Започнах да пия нов фетбърнър - Syntrax Fire. Вероятно си го внуших, но имах определено повече енергия на тренировката и изобщо цял ден бях свръх енергична.

Предишния, който пиех, не ми хареса особено - беше Amix. Почти никакъв осезаем ефект нямаше, освен че понякога не можех да спя, ако го взимам преди вечерна тренировка. Да видим с новия как ще е.

21.05.15
12:50

Забравила съм да споделя за най-новото ми допълнение към тренировките (виж снимката). Кеф, кеф, кеф. Засега само с помощ от краката, но скоро - нормални набирания. ^_^ Имам един приятел, дето е обещал да ме прави здрава, аз помагам както мога.

Довечера ще ходя на кросфит и после на работа. Пак имам много енергия. Ядене:

з: овесени ядки, стафиди, канела и извара
о: салата спанак, айсберг, домати. Омлет със спанак
в (план): зелена салата, лук, репички. Сьомга
и протеинче след тренировка. Взех си нов на Pure Nutrition - егати вкусния, честно. Мнг по-добър от този на Scitec, на вкус поне

02.06.15
11:42

Имам доброто желание да го водя тоя дневник, ама явно когато всичко върви по план, не изпитвам особена необходимост от това да си пиша ежедневно отчет.

А пък нещата са прекалено добре в момента. Имам си нов приятел, с който тренираме всеки ден. Добър човек, помага ми страхотно много в структурирането на тренировките и в опитването на нови стратегии. Засега много готино ми се вижда разделението в супер серии на мускули-антагонисти. Освен това се старая (под критичния поглед на тоя зъл човек) да обръщам повече внимание на техниката, че явно лицевите ми не били баш каквито трябва... (dull) ;)

Храната е идеална. Даже малко прекалено, само месо, яйца, овес и зеленчуци последните 10-15 дни. И ориз, и протеин на прах, айде. Имам спешна нужда от чийт ден, че не съм свикнала тооолкова стриктно. Откъм тегло - съвсем очаквано нещата са добре (трен+храна е добре = кг са добре). 60 кг. в момента с желание за разкарване на още малко излишни мазнини.

За качена мускулна маса нз дали мога да говоря, но поне за себе си забелязвам по-добре оформени и леко по-изразени мускули като цяло, особено ръце и гръб. Доволна съм! Ама има още какво да се желае!

И още нещо: добре че е хубавото време, та да го изкарам най-после това колело. 30-тина км на ден каране ми влиза много добре в стратегията за изразходване на енергия.

02.06.15
12:40

П.П. Набиранията ми задобряват :) все още само асистирани/с помощ от краката, обаче се усеща че има разлика, още малко и ще дигна парти като направя едно чисто. 8-)

10.06.15
23:14

Вчера - ден за кардио, 1 час спининг.

Днес - тренировка:

Суперсерии (по 5):

А1 Лежанка с лост 20 кг. х 10
А2 Гребане с лост 20 кг. х 10

Б1 Лицеви 10
Б2 Едностранно гребане с 8 кг. х 10

В1 Флайс с 4 кг. х 12
В2 Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред с 4 кг. х 12

+ бонус кардио 1 час.

Не за друго, а щото който яде много, заслужава да се поти много :/ Миналия петък уж трябваше да е чийт ден по план. Тоест той си беше (невероятно извратено готин чийт ден в компания на приятел, с когото бяхме измислили 3 дни преди това точно какво ще си вземем), обаче както трябваше да се очаква, чийт денят премина в чийт уикенд, след който ми беше доста зле от където и да го гледаме. Но както и да е. Продължаваме нататък. Общо взето в момента виждам две опции: или ям много и съм дебела, но щастлива, както казва Гипса ако го познавате, или се местя да живея в залата, та белким съм успяла да изхабя всички калории от шоколад, които напоследък ми се иска да приемам ежедневно :)

В интерес на истината малко преувеличих, мина ми желанието за шоколад както след всяка злоупотреба, днес ядох банан, череши, месо, тиквички, протеин и извара със сметана, не съм въвела в myfitnesspal щото ми писна от тоя телефон, днес го бойкотирам и изобщо не ща да цъкам на него.

12.06.15
00:16

Ден за клек - любимият ми ден :)

само с лоста х 10
8 х 40 кг.
6 х 50 кг.
4 х 55
2 х 60
5 х 5 х 55
дроп серии до х 12 само с лоста

суперсерия х 5
А1 напади с 8 кг. дъмбели х 10 на крак
А2 сумо тяга с пудовка 16 кг. х 10

лег преса 5 х 6 х 80 кг.

Ядене: омлет с извара, домати и краставици, 3 оризовки
протеин
пържола, домати и тиквички, 3 оризовки
няколко офис бисквити
чаааак сега 200 гр. извара, 1 лъжица сметана

В офиса от скоро имаме vending machines, които страхотно много ме дразнят, защото са ми по цял ден пред очите и не само че мен ме карат да си мисля за шоколадчета и фъстъчки, ами колегите ми са като зомбита, нон-стоп ги използват!! Приемът на празни калории се вдигна няколкократно на фирмено ниво, много се дразня.

В противовес на това пък след като си занесох топка за седене вместо офис стол, всички колеги толкова я харесаха и непрестанно я обсъждаха, че от ЧР поръчаха 20 и ще ни ги доставят утре. :D

12.06.15
13:51

Ден за кардио, вкъщи поради липса на време за друго - дневната се превърна в поле за тази женствена тренировчица. Но пък и без това краката ми са леко уморени от вчера, така че си беше идеално.

Ядене:
омлет с извара, краставица, лате в Старбъкс
чушки с извара и яйце, домат, хляб от спелта, банан
следобед череши
довечера извара

13.06.15
13:53

Суперсерии х 5:

А1 хоризонтално набиране на ТРХ х 8
А2 военна преса с лост 12 кг. х 8

Б1 хор. скрипец с широк хват 13 кг. х 10
Б2 раменна преса с дъмбели 5 кг. от седеж х 10

В1 привеждане на скрипец от наклон напред 6 кг. х 12
В2 повдигане на диск напред с прави ръце 10 кг. х 12

Ядене:
овес 50 гр. с канела и стафиди
омлет 3 яйца, домати, краставици и пълноз. хляб
200 гр. к. мляко с какао, стевия и кокос
следобед някога протеин 
довечера извара с какао, стевия и кокос

16.06.15
11:54

Неделя - ден за клек с малко редакция. Oказа се, че краката ми са още уморени и правих работните серии с 50, вместо с 55 (dull)

само с лоста х 12
10 х 30
8 х 35
6 х 45
4 х 50
2 х 55
1 х 65
5 х 5 х 50 (всъщност първата беше с 55, обаче изключително жалка и измъчена)
дроп серии до х 12 само с лоста

5 х напади с 8 кг. дъмбели х 10 на крак

лег преса 3 х 10 х 80 кг.

лег екстензия 7 х 10 х 25 кг през 30 сек.

Иначе почивките са ми към минута и 20-30

Пон: без тренировка (dull)

Днес:

Суперсерии (по 5):

А1 Лежанка с лост 25 кг. х 10
А2 Гребане с лост 25 кг. х 10

Б1 Лицеви 10
Б2 Едностранно гребане с 8 кг. х 10

В1 Флайс с 4 кг. х 10
В2 Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред с 4 кг. х 12

Кардио 20 мин степерче

20.08.15
21:28

Кратък обзор на последните няколко месеца.

По едно време през юни реших, че съм много заета и нямам време да тренирам. Ест и храната развалих, щото изгубих всякаква мотивация. Качих килограмите до 68 (зимата бях 58). Това си беше някакъв период на тъпотия и наскоро се съживих. Бях за седмица при приятеля ми, който живее в Англия, та живнах малко. Е... там не е като да нямаше чийт, обаче за мое (и негово) оправдание ще кажа, че там има много по-богат избор на сладки неща :D

Та прибрах се с желание да си върна старата форма. Първите тренировки бяха мнг тежки и жалки, но вече почти влезнах в ритъм. И килограмите ги свалям, че са ми супер излишни и само ми тежат.

Не знам дали ще попълвам дневника супер редовно, но отправям послание към всички несериозници като мен: всеки кривва от правия път от време на време. Нищо фатално :) То ако нямахме кофти периоди, после нямаше да се радваме толкова на постиженията си. Пожелавам си да задържа сегашната мотивация възможно най-дълго. И най-после да почна да се набирам сама :D

Така е - на всеки се случва да падне от коня. :)
Важното е да се метнем пак отгоре.
Също така е добре да не чакаме плюс 10 килограма, за да решим отново да бъдем в играта.

Това не го казвам с укор към теб. То важи и за мен. :)

Успех от сърце иии дано скоро да видим как се набираш!

20.08.15
23:26

Съгласна! За съжаление теглото ми се движи така сравнително често, и миналото лято бях толкова. Затова и не се съмнявам, че скоро ще си върна както старата форма, така и постиженията. Благодяря за подкрепата :)

21.08.15
12:46

Да запиша все пак и как планирам да го направя.

Тренировки: за момента 4 пъти седмично на групови (спининг, боди пъмп или кросфит, като те последните две в мойта зала вече са станали почти едно и също. Но пак си ми допадат де)

Храна: РБД с 30% от калориите В, 35% Б и 35% М. В дефицит съм на 1,700к. на ден, но понеже като за начало съм се вживяла, за изминалите две седмици имам по 3,000к. под тая цел, та в момента съм 64,8 кг.

Няма да описвам храната подробно, защото my fitness pal в това отношение ми е незаменим и тук става излишно да я пиша наново. Между другото вече не си спомням как се свалят килограми без него :D

23.08.15
14:21

Днешната тренировка: групово боди пъмп в залата

Храна (общо взето вс ден е това, с дребни промени):

з: протеин - по принцип ям, обаче имах само 1 час между ставането и тренировката днес
след трен: протеин 
о: пилешко на тиган 180 гр. + киноа 40 гр (сурово) + зелени чушки
в: извара 200 гр. + овесени ядки, ленено семе и чиа

Пиле и киноа съм сготвила като за 7 дни напред (rock) Така е сигурно, че имам готина храна дори като бързам за работа и не се налагат компромиси (sun)

24.10.15
20:18

Днес вкъщи 7 кръга от:

клек СТ х10
бърпи с лицева х10

Едвам ги направих накрая гадните бърпита, кога станах толкова кекава :/ (кога - лятото)

з: овес + протеин + 1/2 кисело мляко
о: 3 яйца + извара 200 гр., пълноз. хляб 150 гр.
в: нар, по-късно извара 200 гр.

24.10.15
20:30

казано от RIKi на 24.04.15, 13:40:

Вчера боди пъмп тренировка според плана, екстра беше. Обаче все уцелвам един треньор, който я прави основно за горна част, а мойте бицепси и без това са си стабилни :Д Та си я модифицирам малко в движение, но като цяло е супер :)

Къде тренираш? :)

24.10.15
20:49

В Пулс на Околовръстното. За съжаление въпросният треньор вече не работи там, но повечето групови занимания са все още готини.

П.П. а аз все още не съм се преместила да живея там ;( :D

Мнението беше редактирано от RIKi на 24.10.15 20:54.

25.10.15
17:20

И днес вкъщи 5 кръга:

5 лицеви (последните две серии от колене :/)
1 мин планк
5 лицеви (-//-)
30 сек планк

з: овес 60 гр + 1/2 протеин + 150 гр. извара
о: 2 яйца, 150 гр. пълноз. хляб
в: карфиол на пара, евентуално по-късно извара

26.10.15
21:12

Днес изкачване на много стълби + тяга и клекове с най-различни тежести, а.к.а. местене в нов дом и пазаруване в Икеа :) / (dull) (смесени чувства демек) Скапана съм, ще си лягам направо.

з: овес 50 гр + извара 200 гр
о: карфиол с песто, 2 яйца + извара 100 гр
следобед: ябълка, грейпфрут
в: пил. бутче + картофи 200 гр.

27.10.15
20:52

Днес без тренировка

з: овес 50 гр + 1/2 протеин + 150 гр. извара
о: 2 моркова, 10-15 зелени маслини, ябълка
в: 2 яйца, карфиол на пара, песто; евентуално по-късно извара

29.10.15
16:13

Днес най-после в залата:

клек 5х5@40 кг. (+загрявка и дроп)
СС разгъване/сгъване съответно за предно/задно б. 5х8@25 кг.
ходещи напади СТ общо 150 (5х30)

Нещо хем ми се струва супер малко написано, хем краката ми усещат друго :/

з: палачинка 2 яйца + 50 гр. овес
о: спагети 100 гр. с песто + пилешко 150 гр.
в: салата айсберг и тн + пилешко 150 гр.

30.10.15
20:20

Днес Боди пъмп групово, което няма начин да възстановя напълно, но беше нещо от сорта на:

загрявка
СС тяга + гребане с щанга (моята - с 2х2.5 на нея) х 30, 20, 12
-лицеви на степ със смяна на ръката х 10
СС обръщане + клек с широк разкрач с щангата х 30, 20, 12
-коремни с докосване на с/уположни ръка и крак х 20 на крак
СС раменна преса + ? с щанга
-скок с един крак на степ + лицева на същия крак х 10 на крак
СС сгъване за бицепс + повд. на изпънати ръце напред с щанга
-коремни към едното/др. коляно
и още, не помня
разтягане

з: палачинка 50 гр. овес + 2 яйца, намазана с 1/3 доза шоколадов протеин, разбъркан с какао
о: пиле 200 гр + ориз 50 гр
в: салата зеле и моркови, извара евентуално
и кафенца: безброй

02.11.15
12:17

31.10 не тренирах, имах мускулна от предишните два дни.

з: палачинка 50 гр. овес + 2 яйца + 2 с.л. извара в сместа
о: пиле 150 гр, морков
в: пиле 150 гр, ориз 50 гр + броколи
по-късно извара/к. мляко

01.11 също без трен.

з: 50 гр. овес, 1/2 протеин
о: пиле 200 гр, ориз 50 гр + броколи
в: извара + 1/3 кисело мляко + 1/2 протеин

Днес набързичко 5 пъти:

30 суинга с 12 кг.
30 коремни (на вс. кръг различни)

з: палачинка 50 гр. овес + 2 яйца + 2 с.л. извара в сместа
о: пиле 200 гр, ориз 50 гр, салата зеле и моркови
в: извара + 1/3 кисело мляко + 1/2 протеин

03.11.15
13:49

Познато?

04.11.15
20:41

Вчера без тренировка

з: палачинка, същата
о: пиле 150 гр., ориз 50 гр., броколи
в: 2 моркова, броколи, извара + зехтин

Днес:

з: палачинка, същата
о: пиле 150 гр., ориз 50 гр., броколи
в: броколи, извара + зехтин

И малко в заличката:

загрявка
горен скрипец 5х10@15 кг.
едностранно гребане с дъмбел 5х10@8 кг.
асист. набиране 5х6@35 кг. противотежест (и пак е трудно де*@ (swear))
долен скрипец 5х8@15 кг.
8х20 разл. коремни с 5 кг.
кардио 20 мин. по баир (whew)

Дайте ми съвет, моля. Искам да си купя тежести за вкъщи, защото не винаги имам 2 часа за зала (с шофирането, къпането и тн.) обаче се чудя коя ще е най-разумната инвестиция.
Опция 1: пудовка 12/16 кг. Става за суинг, клек, гребане евентуално. Не става за напади, раменна преса и коремни (тежка ми е).
Опция 2: дъмбели ??? кг. Едни леки и едни тежки. Ама мразя да правя клек с дъмбели. Не, не ме кефят.
Опция 3: лост ама примерно 10 кг. и два диска пооо 2.5 - леко ще е за клек и гребане, ама пак става. ОК за напади, дисковете за коремни, също с лостчето раменна преса и тръстъри. Ще заема малко повече място, но не е драма.
Добре, май си отговорих :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1