Bulgarian horror story: Freakshow

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.02.15
18:05

И фъстъци и печени бадеми... Мда. Изядох си половината кюфтета, останалото запълних с ядки.

Отврат ден. Отивам на работа, на пързалката, която се е образувала навън така паднах, като дъска назад. Добре, че ходя с качулка, та не ударих много главата, ударих я, де, но малко от малко омекоти удара. Лактите заминаха, единия вече 7 часа ме боли...
Цял ден, къде от болки, къде от уплаха, ама си рева. Най-малкото нещо ме разстройва. Имам нужда от купичка бадеми, шоколад, плюшено мече, 1/2 бутилка водка и скъпия да ме успокоява. Имам нужда и да си се нарева, а не да стискам зъби.

10.02.15
15:10

10/02/2015

- Кафе
Тренировка:
50 въже
Ходещи напади х30@2х5 кг
Екстензии х30
V преса х30
50 въже

42-30-18
Въже
21-15-9
Суинг@12 кг

- Крем от тиква*, ленено брашно, тахан, какао*, ванилия, яйца
Пилешко филе с краве масло, къри* и куркума*, салата зеле, моркови и цвекло с лимонов сок, чай от джинджифил, лимон и лют червен пипер*

В резултат на вчерашното пребиване и 10 мин лежане в снега, днес съм с температура, схванат врат и ям насила.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 10.02.15 15:13.

11.02.15
18:32

11/02/2015

- Кафе, печени бадеми
- Риба, броколи
- Телешки кюфтета, крилца на фурна, шайби лук на скара, цвекло, моркови
През деня: джинджифил + лимон + спирулина + мака

Движение и тренировка днес - не. Предпочетох да се възстановявам и сега се чувствам доста по-добре.

12.02.15
17:37

12/02/2015

- Кафе
Движение
Дни 15 и 16 - 240 клека, 170 лицеви, 120 коремни

- Тахан, орехи*, какао* и ленено семе
- Вчерашните крилца
- Риба, броколи

През деня: лимони, джинджифил, спирулина*

Ще падна от смях с моите колежки. Една подкарала 90-дневната диета. Гледам я, накупила си марети и шоколади. Питам я “К’во стана с диетата?!”, било й ден за въглехидрати. Опитах се да й обясня, че с такъв тип въглехидрати няма да стане, ама нъц - знаела ли съм как хора, които не са я виждали дълго време, й казвали, че е отслабнала и 5 пъти натърти, че била на варива вчера. И не се яде след 8, това е важното! Мхм, значи може да се надумкам в 19:59 и нищо няма да ми има :D
Мислех и пудовки да вкарам днес, но май взех по-разумното решение да изчакам до утре.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 12.02.15 17:39.

13.02.15
23:03

13/02/2015

- Кафе

Тренировка:
100 x jumping jacks
100х въже
30 клека
15 лицеви

5 кръга:
5 лицеви
15 суинга до вертикала@12 кг
25 въже

- Крилца; спирулина*, мака*, лимон (много свежо)
- Печени бадеми
- Бутчета, зеле, моркови, цвекло
- Омлет с яйца* и мноооого лук, зеле, моркови, магданоз, зехтин

Не бих казала, че храненето ми е точно палео, но отчитам предимство на сегашния си начин на хранене - днес се получи така, че имах едни 6-7 часа интервали между храненията. Едно, че глад започвах да изпитвам към 6-я час, второ, преспокойно мога да избутам, докато се добера до нещо прилично. А поради незнайно какви причини, докато си правех омлета, ми миришеше на бухтички... :D

14.02.15
21:17

14/02/2015

- кафе
Тренировка:
Клек 2х10@20 кг
Лег 2х10@20
Гребане 2х10@20

после клек до 40!!!кг (не кой знае какво, но за пръв път успявам)

- Малко дробчета в зехтин с лук, зеле, моркови, краставица, магданоз
Л- Хапка палачинка с шоколад

Движение: 1 час кънки на лед
По време: хапка дюнер

- Яйца* с лук, печени бадеми, шоколад със стевия, чаша вино*

Честит празник на кой каквото празнува :) Аз уважавам и двете, а и днес с мъжа имаме и личен повод, на тази дата заживяхме заедно :)

Качих се за пръв път от 5 години на кънки - все едно за пръв път се качих. 30 пъти тръгнах да падам, 2 успешни. И то от една и съща глупост - тялото ми упорито се опитваше да се изправи, а така не се пази равновесие на леда. За сметка на това, в момента си имам мускулна треска на дупето и апетит за трима, а след като слязох от кънките, усетих краката като чугунени, но това към 15-ата минута. Иначе уж нито се уморих, нито натоварих, викам си “Нищо работа”. Да, да...

И снимка на новите ми придобивки, които смятам по-честичко да влизат в употреба (h)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 14.02.15 21:18.

15.02.15
11:49

15/02/2015

- Кафе, палачинка (ленено брашно, яйца*) с тахан и какао*
- Сьомга, сос от сметана и броколи
- Ананас, безкофеиново кафе
- Пилешко, зеле

Въпреки обилната вечеря вчера, голям глад днес... Приготвих си по-големи количества храна :) Не успях и да раздвижа сутринта, а ще се прибера към 23:00, така че отчитам почивен ден. Тук-там и такива трябва да има.
Днес почти последно на работа - само другия уикенд остана, когато ще дойда, един вид, по заместване.

16.02.15
10:08

Снощи ядох и агнешко с домати, че ми причерня вечерта. А краката ми се вкочаниха, от ужас, докато се прибирах.
Отивам си към вкъщи, пуша си цигарата, и един господин, на не повече от 30, ме спира: “Може ли да ви питам нещо”. Реших, че я цигара ще ми иска, я огънче, я ще ме пита еди-кое-си къде се намира. Отговарям одобрително. И до ушите ми достигат следните думи: “Имам тук един презерватив, искаш ли да го ползваме?” Боже, защо затвориха “Свети Наум”?! Докарах пулс, всякаш съм спринтирала из Мусала, как се прибрах, не знам. Като му казах НЕ!!!, чак се извини, болният му мозък, с болните мозъци, ама такъв стрес ми докара...

17.02.15
21:32

16/02/2015
- Кафе
Тренировка:
4 кръга
5 man makers 2x5 kg
5 бърпита
25 коремни

+ 100 клека, докато чистех (мислех за предизвикателството, но не ми стигнаха силите)

Храна: палачинки с ленено брашно, яйца*, ванилия, тахан и какао*, една манджа с пилешко, лук, гъби, домати* и чушки* от буркан; 1/2 буркан маринован чесън*

17/02/2015

- Кафе, орехи*

Тренировка: 1:15 ч кънки

- Портокал, протеин
- Остатъкът от вчерашната манджа + 2 яйца*
- Дробчета с лук; 1/2 буркан маринован чесън*

Днес значително по-добре на леда. Нямах проблем със стойката, 10 мин покарах по-внимателно, останалия час натиснах със скоростта. Паднах веднъж, и то, защото минах през една ледена буца, която не беше почистена. Да карам бързо ми беше и опцията да не пукна от студ, като слязох от пързалката, едва си разкопчах кънките, ръцете ми бяха червени. Усетих и как аха-аха ще ми причернее, добре, че бях хапнала преди това. И портокала добре дойде, че скоростно каране, съчетано със студ, ме изпи много жестоко. Но ми дойде много успокояващо и закаляващо. Впрочем, преди карането, краката ми бяха много натегнати, явно понеже напоследък те отнасят по-голямо натоварване, но сега са като нови. Да видим утре, де :)

18.02.15
10:34

Еххх, така ми се докараха кънкиииии...
Още миналата седмица като те четох ми потекоха лигите ;)
Не съм се качвала от 6 години може би... Как ще взема да ги изтупам от прахта и да се метна на Ариана през уикенда...
Там, на пързалката дали има точилар, знаеш ли?

18.02.15
11:04

А, де... Тука ме хвана неподготвена :)
Този уикенд съм 10 и 12 часа в мола, но следващия съм волна птичка. Това го разбирай като официална покана ;)

18.02.15
11:26

ОК, така ще го разбирам :) Ще се “чуем” да се разберем нещо.
Все пак се надявам да успея да отида и тази събота и неделя, да си припомня как ставаха нещата ;) , а и да ми наточат кънките евентуално.

18.02.15
19:11

18/02/2015

- Кафе
Тренировка:
60x Sit-ups
50x Jumping jacks
40x Suitcase deadlifts @2х5
30x Push-ups
20x KB sumo high pull @12
10x Goblet squat @12
5x Burpees

- Палачинка (ленено брашно, яйца, ванилия*, какао*) с много лешников тахан
- Дробчета с лук; домат, краставица
- Бъркани яйца с пресен лук; бяла ряпа, цвекло, морков, зехтин

19.02.15
21:42

19/02/2015

- Лешников тахан с какао* и лешници
- Царевица
- Бутче, картофи; туршия*; малка пълнена чушка*; 2/4 тава тиквеник*
- Пълнена чушка* (по-голяма), филия бял хляб; 1/4 тава тиквеник*; нуга халва
- Ябълка, чай

През деня: 2 кафета

Да, на село съм. Умишлено написах количествата на тиквеника, като, факт, бях си гладна. Отделно, съчетаваме глад с лакомия, добавяме ПМС и ето ти картинката. След вечерята вече почувствах една тежест... И страх да си сметна калориите.

21.02.15
13:20

20/02/2015

Храна: тиквеник*, препечени филийки, пълнени чушки*, яйца* с лютеница*, лют червен пипер*, краставица, зехтин

21/02/2015

- Кафе
Тренировка:
3 кръга; 12 кг
25 гоблет клека
20 суинга
15 лицеви опори

- Лешников тахан с какао*, ванилия* и орехи*
- Сьомга със сос от броколи и сметана
- Яйца* с печени чушки* и зехтин
За през деня: вода с джинджифил, лимони, мака* и спирулина*

Цялата работа много хубава, ама от тия бели брашна се надух безобразно :D Като съм по селата, определено ми се отваря много апетит. И мързел ми се отваря. От днес влизам в релси.

22.02.15
10:44

22/02/2015

- Лешников тахан с ленено семе* и печени лешници (Нутела и Милка, обичам ви, но яжте пасти!), малко печени фъстъци
- Сьомга, сметана, броколи, зехтин
- Печени лешници
- Варен петел*

Оле, снощи не приличах на нищо, водна, отекла, направо с шкембе! Нямах време да тренирам сутринта, днес последен ден на работа... Та ме тропнаха 12 часа, нищо, утре ще направя комплекс и предизвикателството, че всякаш го забравих.
Вторник започвам курс по немски, сега ще имам достатъчно време да си го припомня, кеф! Развълнувано ми е едно такова!

23.02.15
14:49

23/02/2015

- Кафе
Тренировка:
30-20-10
Лицеви
Суинг @12 кг
Клек @СТ

50-40-30-20-10
Въже
Коремни
Въже
Крънчове
Въже
Ножици
Въже
Коляно към срещуположен лакът(?!?!)
Въже
Колелце от колене

- Лешников тахан с печени орехи*, какао* и мака*
- Краставица, варени яйца*, лют червен пипер*, петел*, лютеница*
- Манго
- Омлет* с лук* и лют червен пипер*, краставица

Днес се очертава хубав ден. Платих си немския, дадоха ми учебниците, взет е първи урок и като се прибрах писах домашно. Явно не съм го забравила чак толкова :) Като се прибирах срещнах бивша съученичка, сега е Мис национален отбор Баскетбол, мацката си държи фитнес център (без оглед на това, че е “дамски”), абе, евала. Амбициозно и уверено момиче, много й се зарадвах. После ще се видя с леко бременната ми приятелка, вкъщи, на по чай. Ще се окопитя в ситуацията, в която не ходя на работа.
Хубав и успешен ден на всички!

24.02.15
17:05

24/02/2015
- Кафе; лешников тахан с печени бадеми, какао* и мака*
Движение:
50 въже
40 клека
30 крънча
20 лицеви
10 (на крак) напади

- Спирулина*, тинктура родиола*
- Бъркани яйца* с лук* и луканка; краставица, печени чушки*, доста зехтин

Днес на немски, малко движение вкъщи, и всъщност, прималяла от глад, направо си вечерях ранно :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 24.02.15 17:06.

25.02.15
19:56

25/02/2015
- Кафе
Тренировка:
5 кръга:
10 бърпита
10 up & down planks
10 пистолета
10 коремни преси @2,5 кг
150 въже

Гепнах си от на Nike дневника :)

- Шейк от спирулина*, мака*, тинктура родиола*, джинджифил, лимонов сок
- Лешников тахан с какао* и печени бадеми
- Пилешка пържола от бут, домати, зехтин, люти чушки*
- Яйца* на очи, тиквички, зехтин, още чушки*

Цялата ми храна днес е “малко от това, малко от онова”, нещо нямам апетит и се насилвам да ям. Криво ми е, че не работя и се чувствам като търтей...

25.02.15
19:57

25/02/2015
- Кафе
Тренировка:
5 кръга:
10 бърпита
10 up & down planks
10 пистолета
10 коремни преси @2,5 кг
150 въже

Гепнах си от на Nike дневника :)

- Шейк от спирулина*, мака*, тинктура родиола*, джинджифил, лимонов сок
- Лешников тахан с какао* и печени бадеми
- Пилешка пържола от бут, домати, зехтин, люти чушки*
- Яйца* на очи, тиквички, зехтин, още чушки*

Цялата ми храна днес е “малко от това, малко от онова”, нещо нямам апетит и се насилвам да ям. Криво ми е, че не работя и се чувствам като търтей...

26.02.15
17:55

26/02/2015

- Кафе, луканка; лешников тахан с какао* и орехи*
- Топла вода с тинктура родиола*
Движение:
5 кръга:
50 въже
10 колелце от колене

- Св. котлет; домат; червено цвекло, зехтин, морска сол и яб. оцет; 1/2 печена наденица
- Кафе, фъстъци, ябълка
- 1 бр суши (малко), вегртарианско

Спах към 11 часа!!!
Завидно количество фъстъци опуках в приятна компания на по следобедно кафе :) Пък и си бях доста гладна. Нещо (както е видно тези дни) ми се ядат луканки, наденички, шунки и такива разни истории. Реших, че като ми се яде, ще го ям (разбира се, гледам да са качествени, от сигурен източник), вярвам, че и негова милост високия кортизол, ще е благодарен :) Апропо, май родиолата се оказа добро решение за кортизола, втори ден едва, а малко по малко, излишната вода напуска тялото ми. Няма как да стане чудо в рамките на 2-3 дни, но с бавни стъпки, вярвам, ще се получат нещата. Специални благодарности на Марги за информацията, която не спира да споделя, и на Алегра, че от нейния дневник научих въобще.
Трябва и да нагодя нещата, явно вторник и четвъртък ще се тренира по обяд, че от рано сутрин съм на немски, за да раздвижа/тренирам, да тегля един душ, да закуся и да тръгна, ще трябва да се разтропам с пудовката и въжето около 5-6 сутринта, а направя ли го, подозирам как ще стана бездомна :D
Хубав, слънчев и усмихнат ден е днес (sun)
Хайде и този пост стана “Мило дневниче...”. Ми, моя си дневник е, какъвто-такъв :)

27.02.15
21:25

27/02/2015

- Кафе
Тренировка:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1; @12
Суинг
Хай пул сумо тяга
Гоблет клек
Лицева

- палео бананов сплит (банан + какао* + лешников тахан + мака* + есенция ванилия)
- Шунка, ядки микс със стафиди
- Топла вода с тинктура родиола*
- Кисело зеле на фурна, пилешко бутче, (зелето го готвих с много мазно пуешко, има попито със сигурност)

Ах, закуската ми днес... <3 Бих се разцепвала от тренировки, само и само да мога да ям това нещо всеки ден! Кръстих си го така, защото ама точно все едно бананов сплит ядях. Даже мъжа го хареса, а той тахан, дори лешников, не близва.

28.02.15
17:57

28/02/2015

- Хумус, краставица; лешников тахан + мака*+ какао*+есенция ванилия
- Малко фъстъци
- Кисело зеле на фурна, банан, филийка просеник с хумус и шунка
- Пилешко с гъби и масло в йенска тенджерка

Движение: 15-тина км ходене - чукарите на Панчарево и градско

Без тренировка и сравнително леко движение днес. Усетих си краката твърде натегнати, ръцете - в мускулни трески, мислех някоя друга лицева опора, но... Не. Въпреки завидното ми ходене, краката са ми по-добре.
Дояде ми се хляб, затова си купих просеник. Разнообразие, така, да има :)

01.03.15
18:28

01/03/2015

Тренировка:
5 кръга:
5 man makers @2x5
15 лицеви
15 крънча

3 кръга:
20 Alternating floor press
10 колело от колене

Храна: кафе, препечен просеник, намазан с хумус, маслинова паста и домати; оризовки (кафяв ориз); пиле с масло, кафяви печурки и картофи

И родиолата си пия, нищо, че не я пиша. Днес приоритетно горна част, че не ме кефи как изостава. Утре ще товаря краци с кънки.

02.03.15
19:27

02/03/2015

- Кафе
Движение: 1 час кънки

- Скумрия на фурна, краставица, черни маслини
- Фъстъци
- Бутче с куркума*, тиквичка на скара с чесън, краставица, зехтин

Днес за последно на пързалката със сестрата. Учи се детето, още се опитва да ходи, вместо да кара, но отказва като й подам ръка, сама се оправя. Аз не посмях да натисна със скоростта кой знае колко, че беше пълно с неориентиран народ - едни карат обратно на посоката на движение, други се държат в хорце от 4 човека (а заобиколи ги), един реши да се прави на фигурист баш на крачка от мен, изведнъж изникна и за да избегна удар - претрепах себе си. Не ги разбирам такива хора, да си сам на пързалката, ОК, ама като виждаш, че е пълно, къде си тръгнал? И аз можех да се правя на състезател по шорттрек, ама се съобразявам, че не сме двама-трима там.
Иначе нищо друго интересно, малко пазар, много учене... Най-лесно запомням, когато пиша, та ръката ми окапа от писане на думи. Та така :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 02.03.15 19:29.

03.03.15
08:39

казано от Дона Флор на 02.03.15, 19:27:

02/03/2015

- Кафе
Движение: 1 час кънки

- Скумрия на фурна, краставица, черни маслини
- Фъстъци
- Бутче с куркума*, тиквичка на скара с чесън, краставица, зехтин

Днес за последно на пързалката със сестрата. Учи се детето, още се опитва да ходи, вместо да кара, но отказва като й подам ръка, сама се оправя. Аз не посмях да натисна със скоростта кой знае колко, че беше пълно с неориентиран народ - едни карат обратно на посоката на движение, други се държат в хорце от 4 човека (а заобиколи ги), един реши да се прави на фигурист баш на крачка от мен, изведнъж изникна и за да избегна удар - претрепах себе си. Не ги разбирам такива хора, да си сам на пързалката, ОК, ама като виждаш, че е пълно, къде си тръгнал? И аз можех да се правя на състезател по шорттрек, ама се съобразявам, че не сме двама-трима там.
Иначе нищо друго интересно, малко пазар, много учене... Най-лесно запомням, когато пиша, та ръката ми окапа от писане на думи. Та така :)

Аничка, виждам, че хапваш често фъстъчки. По-колко грама на ден горе долу? Аз вчера опитах печените и ми се усладиха доста, досега само сурови ядки ядях, защото уж са по-полезни...

03.03.15
08:48

Вчера конкретно с мъжа си разделихме към 100 грама, не знам колко съм изяла, към 30-40, не повече.
Нещо напоследък ме влекат печените ядки, не знам и аз защо. Сигурно заради комбинацията мазнини + сол, преди така ми се прияждаше сирене и кашкавал, когато тези двете ми липсваха. Трябва да поекспериментирам в тази насока, колкото да видя това ли е причината.

03.03.15
18:04

03/03/2015

- Кафе
Тренировка:
Warm-up:
30x reps each
Jumping jacks
Walking lunges
Knees to elbows
Squats

4 rounds
50x Double-unders
50-40-30-20x Walking lunges
50-40-30-20x Push-ups
50-40-30-20x Sit-ups

- Просеник с хумус и доста луканка
- Палачинки с течен шоколад*, кафе -  в компанията на един много глезен четириног приятел
- Пилешко бутче с куркума* (без кожа); краставица
- Яйца* с лук*, домат, морска сол, зехтин

Честит празник на всички :)
Ходихме на гости на братовчедката на мъжа и не се стърпях пред домашния шоколад. Страшна, ама страшна вкусотия! Нищо общо с купешките :) И спах много. Лошото е, че след такива бързовъглехидратни истории огладнявам доста.
Нещо съм разсеяна и забравям напоследък, що така - не знам. Пролетна умора сигурно.

04.03.15
22:52

04/03/2015
- Кафе
Движение:
100x Jumping jacks
75x Prisoner squats
50x Sit-ups
25x Push-ups
10x Burpees
100x Jumping rope singles

Леко, лежерно, без да си давам зор :)

- Ягоди с лешников тахан, какао* и мака*
- Яйца, тиквички, зехтин
- Яйца, лук*, тиквички, зехтин
Преди лягане: вода с тинктура родиола*

Купувам си аз ягоди днес, пита ме жената дали е ОК да ми сложи още в тарелката, да й е по-лесно да ми върне. Ок, аз ягоди от малка не връщам, на принципа съм “колкото повече, толкова повече” и “единственото по-хубаво от кило ягоди, са 2 кила ягоди”. И тая жена като ми изнесе лекция, че ми правела услуга, аз да си купя хубави ягоди. То, че й бяха хубави, бяха, ама чак пък услуга да ми прави? Аз ако не й харесвам стоката, няма да й я купя, чисто и просто.
Друго, което забелязах, на метростанция Сердика, понеже сега покрай немския често се налага там да слизам - пред ескалатора за нагоре буквално е опашка. Всякаш нещо ще им стане, ако вземат стълбите. Сакън, ако направят една крачка повече, ще им се скършат краката. Айде, по-възрастни хора разбирам, ама те повечето около 30-те...

05.03.15
08:49

казано от Дона Флор на 04.03.15, 22:52:

Друго, което забелязах, на метростанция Сердика, понеже сега покрай немския често се налага там да слизам - пред ескалатора за нагоре буквално е опашка. Всякаш нещо ще им стане, ако вземат стълбите. Сакън, ако направят една крачка повече, ще им се скършат краката. Айде, по-възрастни хора разбирам, ама те повечето около 30-те...

Това не е само в България. Като пътувам по Европа, по всички летища е такова положението - чакат с минути на опашка за ескалатор, вместо да се качат или слязат по празните стълби. Хайде ако си с тежък багаж разбирам, ама много от хората са с по една раничка.

05.03.15
09:22

Какви ягоди купуваш? Всички ягоди сега са внос и повярвай ми - химически. :)

05.03.15
10:42

Боби, далеч не смятам, че само тук е така. Мързелът си е мързел, и тук, и в чужбина.
Кобре, честно, за ягодите конкретно нищо не проучих. Минавах покрай пазара, видях ги, доядоха ми се и си купих. Инцидентно, общо взето, ще им изчакам сезона, че ми докараха кофти стомашни усещания.

05.03.15
19:13

05/03/2015

- Кафе; лешников тахан с орехи*, какао*, ленено семе* и мака*
- Шунка
- Второ кафе !!!

Тренировка:
3 rounds
50x Prisoner squats
40x Sit-ups
30x Push-ups
20x Burpees

- Варени яйца, варен морков, малко кисели краставички*
- Руло Стефани, тиквички с морска сол, зехтин

06.03.15
15:24

06/03/2015

- Кафе, останалото руло Стефани
Движение: 150 въже,150 коремни

- Пилешко филе с куркума* и лют червен пипер*, зехтин, микс броколи + морков+ карфиол; почти цял буркан кисели краставички*
- Спирулина* + тинктура родиола* + мака*
- Същото филе, същия микс, само без киселите краставички

Нищо интересно днес :) Само дето си скъсих ноктите и си кифлея :)

07.03.15
16:14

07/03/2015

- Кафе* с тръстикова захар*, шоколад* 70%
- Дробчета, оризовки, царевица
- Евентуално яйца

Започнах да тренирам. Бам - хипогликемия, ха честито. Още на първия суинг усетих, че пудовката необичайно натежава и вдигам твърде много пулса. Не обърнах внимание и на третия кръг имах чувството, че ще се гътна. Пих едно кафе, ядох шоколад и цял ден лежа, вие ми се брутално свят.
Най- добрата ми приятелка вече няма да живее до вкъщи :( По-добре е за нея, но на мен ми е мъчно.

07.03.15
16:29

Честити кънки! Много са сладурски! Да си ги караш с кеф!
Чак сега влизам в дневника ти, да си призная—исках да разгледам идея за готини храни, че ми дойде музата да ям нормално, след като успях да се наспя тоя уикенд  (nok)

08.03.15
16:59

08/03/2015

Честит празник на всички дами! Много щастие, любов, късмет и нека не се чувстваме специални само 2-3 дни годишно, ами през цялата година (F)

- Кафе, палачинки* с лешников тахан
- Бъркани яйца*, домат, зехтин, морска сол, хумус
- Спирулина*+ мака*+ тинктура родиола*; 2-3 ч.л. лешников тахан
- Пуешко със зеленчуци на скара и малко сос винегрет; зелена салата с балсамико
- Сьомга и задушени грах, моркови и фасул в компанията на мъжа ми, баба и майка ми :)

Активна почивка днес - разходки, лежане и филмчета :) Домакинската работа и ученето ще почакат. Преди време някой ми беше казал “Винаги ще има работа - пране, готвене, прах... Отношенията между хората са важни, моментите с близките са това, което не търпи отлагане”. Колко вярно, а колко малко се замисляме за това.

09.03.15
12:40

09/03/2015

- Кафе
Тренировка:
3 кръга:
20 ходещи напади
20 лицеви от колене
20 клека

10 кръга:
10 коремни преси
10 лицеви
10 клека

Храна (план): сьомга със задушени морков, фасул, грах и царевица; Roo bar с безкофеиново кафе; патладжан с доматен сос*; пилешко

Вчера ми се изясни вълчият апетит (изяденото се въртеше около 3000 калории); вълчият апетит за сладичко, който потушавах с доста тахан (хора, видях сметката на голям буркан за 4-5 дни), прекомерната си раздразнителност към всичко заобикалящо ме и необяснимата ми ревливост. МЦ се появи, отново без лекарства. Само дето симптомите са ужасни - не помня такива болки. В 12 през нощта се събудих, само дето не взех да крещя. Колебаех се между:
1. Да стана до денонощната аптека
2. Да събудя мъжа той да иде
3. Да пиша във Вайбър на майка ми, да питам има ли но-шпа или нурофен (тя заспива късно и ми е на една ръка разстояние)
4. Просто да се гръмна и да се приключва

Още ме боли и затова прецених сутринта мнооого лека тренировка, без пудовката, да не си създавам излишни дискомфорти. Така. МЦ го върнахме явно, втори път идва с намесата на добавки (родиола, мака, витамини, спокойствие, много сън и малко кафе) и липсата на лекарства. Това е чудесно. Но някакви идеи за справяне с тези безумни болки? Възможно ли е ,просто, тъй като доста време липсваше, организмът ми да се адаптира отново и да са от това?

09.03.15
21:19

казано от Дона Флор на 09.03.15, 12:40:

09/03/2015

Но някакви идеи за справяне с тези безумни болки? Възможно ли е ,просто, тъй като доста време липсваше, организмът ми да се адаптира отново и да са от това?

Моят цикъл принципно е супер редовен и търпимо болезнен , но единственият път, когато съм стигала до твойта точка 4 излезе после, че съм имала възпален яйчник. Дано не е това, че е много неприятно, но ако си имала настинка скоро, може да го имаш предвид.

10.03.15
14:32

Поне последният път яйчниците си бяха добре :)
Днес положението е по-розово, не искам да изям света и нямам намерението да пукна от болка.

10/03/2015

- Лешников тахан, ленено семе, мед*, какао*, мака*
- Пилешко шишче

Движение: 5 кръгчета:
20 сек въже
20 сек планк на длани
20 сек планк на лакти
20 сек почивка

3 челни стойки, всяка по около минута

- Пилешко шишче, тиквички, зехтин
- Яйца*, тиквички, зехтин, лук

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 10.03.15 14:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1