Защо не се получава!

ST

21.06.05
16:19

Тренирам не от вчера и през много неща съм минал,ама като това не бях срещал.От края на ноември до към март качих 20 кг само с тренировки и ядене.И сичко си беше супер.От март обаче работя като барман в ресторант.По 8ч на ден,нищо необичаино.Оба4е за тея вече 3 месеца съм качил само към 3кг!!!И се чудя каде е грешката...ям като прасе,през 2ч..имам към 5000 калории на ден...тренирам си...и месце ям и сичко требе да е на 6 обаче не е.Чудя се дали е от липсата на сън понякога,но и това го наваксвам...уж.Та вапроса ми е ако е от липса на сън как да го преодолея...като е ясно че пак ще имам дни с по малко сън.Примерно един ден спа по 4ч а друг по 10…Даите съвет.Тренирожките вече ги смених...ще пробвам малко разнообразие на лостовете...Та благодаря за мненията  :lol:

21.06.05
16:25

Ако няма вариант да спиш повече, то разреди тренировките. Или редувай по-тежка с по-лека (за тонус). Иначе не виждам нещо ненормално като цяло, спрял си да качваш толкова бързо, нормалмо, това не може да е един безкраен процес. Вкарай цикли в тренировката. 1-2 месеца можеш да потренираш за сила. Можеш да опиташ с по-малки тежести и повече повторения. Или само за тонус да тренираш. По модерному му казват стратегичеко излизане от форма (strategic deconditioning). След това ще започнеш да качваш отново.

Успех!

ST

21.06.05
16:31

Ами аз засега ще опитам именно малко да поразнообразя с лостовете...обаче така като сам попаднал в тая дупка така да се каже и имам чувството че само си хабя парите за ядене,особено месото.Благодаря за отговара,чакам още мнения.

21.06.05
16:55

Ами тогава правилно си се насочил. Храната обаче ще ти трябва, защото мускулната маса ще “отшуми” иначе. Разбира се, при не толкова тежки тренировки може и по-малко да ядеш. И не само месо, има доста неща за ядене по принцип. :)

ST

21.06.05
17:09

Хехе:)Знам аз че и други неща има и гледам да ги гъча.Проблема не е в храната явно.Ся ще зема да напиша аз какво ям приблизително на ден(примерно) като няма да ги подреждам по хранения.Такааа: 1/2 хляб,1кг картофи,1/2кг месо,ориз,фъстъци-100гр,100гр овесени ядки,6 яица...1 кисело мляко.Отделно от това,което ми е едно примерно ядене за 1 ден приемах и протеин на прах полседния месец.Така че аз поне мисля че от страна на храненето няма проблеми...и така:)

21.06.05
17:16

И така... какво :) Къде е проблемът?

21.06.05
18:47

Добре де, аз пък не разбрах какво те притеснява? Да не искаш на всеки 4 месеца да качваш по 20 кила? 3 кг за 3 месеца си е добре. Ти по колко искаш да качваш - всеки месец по 5 кила? И без това не всичко, което се качва с такива темпове е мускулна маса.
Аз лично от както тренирам, вече толкова години, съм качил не повече от 20 кила, а ти се оплакваш, че си качил само 20 ;)

21.06.05
19:05

На година се качват не повече от 6-7 кила чиста мускулна маса!!
Правете си сметка вие какво качвате ;)

21.06.05
19:33

^^ Не е така 100% !!!

21.06.05
20:56

[quote author=“Voltmachine”]^^ Не е така 100% !!!

Кое не е така бе пич? Че се качва по 6-7 кг чисто на година?! Я виж примерно  на Мр. Олимпия 2004 какво казва водещия за Рони... колко паунта е наддал от миналата година... найстина не може да се прави сравнение м/у професионален културист и начинаещ(Sky начинаещ в смисъл, че не си професионалис :)) До колкото виждам в началото се качва доста лесно... но протата “хапват” доста “неща”  :wink:  такаче от това, което съм чел съм напълно съгласен с Мартин!

ST

21.06.05
23:08

Абе маи сте прави и аз тука както се казва апетита идва с яденето и като имаше така голям напредак е ясно че ми се услади...ама явно няма да е постоянно така,а и сега е лято се пак.Верно че не сам качил само мускулна маса то е ясно.Абе мятам ся лостовете па мое и да тръгне...ако не пак ше си говорим:)Благодаря за отговорите на всички:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1