21.06.05
16:19
Тренирам не от вчера и през много неща съм минал,ама като това не бях срещал.От края на ноември до към март качих 20 кг само с тренировки и ядене.И сичко си беше супер.От март обаче работя като барман в ресторант.По 8ч на ден,нищо необичаино.Оба4е за тея вече 3 месеца съм качил само към 3кг!!!И се чудя каде е грешката...ям като прасе,през 2ч..имам към 5000 калории на ден...тренирам си...и месце ям и сичко требе да е на 6 обаче не е.Чудя се дали е от липсата на сън понякога,но и това го наваксвам...уж.Та вапроса ми е ако е от липса на сън как да го преодолея...като е ясно че пак ще имам дни с по малко сън.Примерно един ден спа по 4ч а друг по 10…Даите съвет.Тренирожките вече ги смених...ще пробвам малко разнообразие на лостовете...Та благодаря за мненията :lol:
Ако няма вариант да спиш повече, то разреди тренировките. Или редувай по-тежка с по-лека (за тонус). Иначе не виждам нещо ненормално като цяло, спрял си да качваш толкова бързо, нормалмо, това не може да е един безкраен процес. Вкарай цикли в тренировката. 1-2 месеца можеш да потренираш за сила. Можеш да опиташ с по-малки тежести и повече повторения. Или само за тонус да тренираш. По модерному му казват стратегичеко излизане от форма (strategic deconditioning). След това ще започнеш да качваш отново.
Успех!
21.06.05
16:31
Ами аз засега ще опитам именно малко да поразнообразя с лостовете...обаче така като сам попаднал в тая дупка така да се каже и имам чувството че само си хабя парите за ядене,особено месото.Благодаря за отговара,чакам още мнения.
Ами тогава правилно си се насочил. Храната обаче ще ти трябва, защото мускулната маса ще “отшуми” иначе. Разбира се, при не толкова тежки тренировки може и по-малко да ядеш. И не само месо, има доста неща за ядене по принцип. :)
21.06.05
17:09
Хехе:)Знам аз че и други неща има и гледам да ги гъча.Проблема не е в храната явно.Ся ще зема да напиша аз какво ям приблизително на ден(примерно) като няма да ги подреждам по хранения.Такааа: 1/2 хляб,1кг картофи,1/2кг месо,ориз,фъстъци-100гр,100гр овесени ядки,6 яица...1 кисело мляко.Отделно от това,което ми е едно примерно ядене за 1 ден приемах и протеин на прах полседния месец.Така че аз поне мисля че от страна на храненето няма проблеми...и така:)
Добре де, аз пък не разбрах какво те притеснява? Да не искаш на всеки 4 месеца да качваш по 20 кила? 3 кг за 3 месеца си е добре. Ти по колко искаш да качваш - всеки месец по 5 кила? И без това не всичко, което се качва с такива темпове е мускулна маса.
Аз лично от както тренирам, вече толкова години, съм качил не повече от 20 кила, а ти се оплакваш, че си качил само 20 ;)
На година се качват не повече от 6-7 кила чиста мускулна маса!!
Правете си сметка вие какво качвате ;)
21.06.05
19:33
^^ Не е така 100% !!!
Кое не е така бе пич? Че се качва по 6-7 кг чисто на година?! Я виж примерно на Мр. Олимпия 2004 какво казва водещия за Рони... колко паунта е наддал от миналата година... найстина не може да се прави сравнение м/у професионален културист и начинаещ(Sky начинаещ в смисъл, че не си професионалис :)) До колкото виждам в началото се качва доста лесно... но протата “хапват” доста “неща” :wink: такаче от това, което съм чел съм напълно съгласен с Мартин!
21.06.05
23:08
Абе маи сте прави и аз тука както се казва апетита идва с яденето и като имаше така голям напредак е ясно че ми се услади...ама явно няма да е постоянно така,а и сега е лято се пак.Верно че не сам качил само мускулна маса то е ясно.Абе мятам ся лостовете па мое и да тръгне...ако не пак ше си говорим:)Благодаря за отговорите на всички:)