казано от Ivan G на 15.03.15, 13:41:
Не знам, предполагам ме е срам да я правя. В началото така бях и на клека, но вече си го правя.
.
И аз преди години когато бях начинаещ се срамувах да правя клек и тяга, можеби защото бях единствения в залата, който ги изпълняваше.
Постепенно нещата се промениха. Другите започнаха да се срамуват от факта, че не правят клек и тяга.
Пример: Влизам аз в залата, почвам с клека, после с тягата и тн. Постепенно гледам как момчетата, които са дошли за бицепсово сгъване, почват да се заглеждат в краката си, з*ебават бицагите и започват с клековете.
Искам да сваля около 3 килограма. Целта ми е да махна колкото се може повече мазнини. За никъде не бързам. Сега не мога да кажа, че съм дебел или пухкав, но все пак искам да бъда по-релефен и по-подвижен. Имам някаква преса, която се вижда не на всяка светлина. хахахахха Ще направя няколко снимки да ви покажа.
Знам, че тягата е може би най-базовото упражнение и също така знам, че трябва да започна да я правя. Преди месец може би или повече направих във фитнесчето в училището 5-6 повторения и на следващия ден всичко ме болеше. Понеже ходя с едно момче на фитнес, ще го навия да я започнем.