Нова тренировъчна програма

08.03.15
11:21

Здравейте, билдъри! От около два месеца тренирам по програмата “дърпащи/крака/бутащи”, от която имах доста добри резултати. С хубава храна, яки тренировки и добра почивка качих около 3 килограма, но ми се иска да сменя малко начина на трениране. Понеже искам да наблегна на краката и гърдите. Измислих следната програма и ми се иска да да дадете компетентно мнение. И така:

Неделя: Крака, прасци, корем долна част.(Тежка тренировка за крака като за начало на седмицата. 4 упражнения за бедра, 2 за задни бедра, 2 за прасец и 1 до отказ за корем)
Понеделник: Гърди, трицепс, корем горна част.( трицепса го изпомпвам с 2 упражнения от по 3 серии)
Вторник: Гръб, трапец, бицепс, корем странични мускули.(бицепса също го изпомпвам с 2 упражнения от по 3 серии)
Сряда: Почивка
Четвъртък: Крака, гърди ( Тук ще намаля обема на тренировката, като ще правя 3 упражнения за бедра, 1 за задно бедро, и три базови за гърди, като например наклонен лег, кофи и някакъв флайс. Мисля, че гърдите и краката ще са се възстановили и ще ги натоваря за втори път в седмицата, като се надявам така да дръпнат.)
Петък: Рамо, бицепс, предмишници, корем. (Трицепса ще е изтощен от предната тренировка за гърди и затова ще изпомпам само бицепса, който ще си е починал от вторник.)
Събота: Почивка

Мислите ли, че по този сплит ще ми дръпнат краката и гърдите? Отворен съм за всякакви критики и корекции по програмата, тъй като сам си я съставих и нямам претенции, че е перфектна. Благодаря Ви предварително! По-здрави!

Щом ще имаш две тренировки за крака и гърди е добре едната да е чисто силовата а другата да е обемна... примерно нещо такова

ден 1: Клек и Лег - 5,6серии по 1-3повторения. Може да добавиш и някое допълнително упражнение за корем например и прасци.
ден 2: Гръб и трицепс - 3-4упражнения по 8-10повторения, а за трицепса 2упражнения
ден 3: почивка
ден 4: Бедра обемно. 4-5упражнения по 10-12повторения може да направиш и прасци
ден 5: Гръди и рамене - 3-4упражнения за гърди по 8-10повторения, а за раменете 2упражнения
ден 6 и 7 почивка

12.03.15
08:09

Мерси. Други предложения?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1