Днес почивен, стотина набирания на асмата ... друго си е, като има на кой да делегираш задачите :)
Мнението беше редактирано от Splash на 01.05.21 14:45.
Тренировка В
в СС
-6х изхвърляне с @24/ 12х лицеви - два пъти без почивка
-5х изхвърляне с @24/ 10х лицеви - два пъти без почивка
-4х изхвърляне с @24/ 8х лицеви - два пъти през 30 секунди
-3х изхвърляне с @24/ 6х лицеви - два пъти без почивка
-2х изхвърляне с @24/ 4х лицеви - два пъти без почивка
Само с едното гюле, добре се получи.
Снощи се замотах на терасата привечер и си потренирах с 32-ката. Изхвърляне, раменна, тръстър, обръщане - свежи единички, за удоволствие, а и да се уверя, че все още мога. Днес пас, че съм с мускулна и на ушите.
Мнението беше редактирано от Splash на 03.05.21 15:58.
7:30 - тренировка Г (импровизирана)
- 5х (изхвърляне с @24, обръщане от земя и тръстър с 2@24) + 5х гребане с 2@24 + 5х тяга на един крак с 2@24
* 5/4/3/2/2/1 от горното с под минута почивки и без пускане на пудовките в самата серия
* ластици за ротаторите х2
* разтягане и мачкане
15:00 - пет яйца, моцарела, зеленчуци, ядки
21:00 - пъстърва на фурна, аспержи, бира
* магнезий, витамин Д, цинк и креатин
Трябваше малко да импровизирам днес с тренировката и се получи добре, по особено мазохистичен начин.
Не си влизам в панталоните и се налага да стягам храната, като за момента няма да пипам бирата. Да видим, дали ще сте стане. Май трябва да си прекръстя дневника на Сплаш си търси плочките...
казано от Splash на 04.05.21, 09:22:
Не си влизам в панталоните и се налага да стягам храната, като за момента няма да пипам бирата.
На това му викам полукомпромис - усеща се като компромис, а всъщност е само оправдание. :D
казано от Boby_ на 04.05.21, 14:23:
На това му викам полукомпромис - усеща се като компромис, а всъщност е само оправдание. :D
Хубаво съм го измислил викаш, хем агнето цяло, хем едни 6-7 кила надолу :D
казано от nervak на 04.05.21, 15:50:
Все па да ви е виновна бирата...
Количествата само пречат, иначе на бирата кво да и е:)
П.П. Не знам, дали си пил от последната партида на Крушовице, но на толкова ароматно охмелен лагер, извън крафтовете, не съм срещал скоро.
Мнението беше редактирано от Splash на 04.05.21 16:56.
6:45 - тренировка Д
- 2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег (4х3 през 30 секунди)
- 2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег (4х2 през 20 секунди)
- 2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи+ 2х@24 раменна преса + лег (4х1 през една минута)
15:00 - скариди, паста, зеленчуци, ядки
21:00 - пет яйца, голяма салата, бира
Нямах никакво време, и тръгнах с голямата кошница с почивките. На единиците, буквално не можех да дишам и тотален отказ след четвъртото. Две-три минути след това - свежарка :)
Пак цял ден физически срещи, сега сядам да поработя.
Мнението беше редактирано от Splash на 05.05.21 16:46.
Почивка днес, 20-тина минути раздвижване - горила суинг, след това стойки на ръце/глава, мачкане, разтягане.
15:00 - шест яйца, домати, моцарела, ядки
22:00 - хумус, гуакамоле, квасен хляб, люти чушки, бира
Днес планираме да се видим с едни приятели, за първи път от около година и нещо. Отне ни, доста време в уговорки, около спането/храненето на децата и прочие “логистични” тъпотии, за да се видим в морската градина, на десет минути от вкъщи. Със същите тези хора, сме яли ориз в едни индонезийски ниви, в четири сутринта в опит да снимаме изгрева над будистки храмове, след трийсетина часа в път. Ходили сме със скутерчета из банкокските пазари, да си купуваме ножове, няколко часа преди полета за България и т.н.т. Рязко почувствах, колко много се е променило всичко.
Мнението беше редактирано от Splash на 06.05.21 13:05.
казано от Splash на 15.04.21, 08:50:
Щях да тренирам, не спах и не тренирах...
Май това лято, така ще я карам, храната също не върха. Принципно, изобщо не ми понася да се храня навън, но в случая нямах избор. Утре, по-добре.
16:00 супа от тиква, джолан на фурна, зелева салата
19:00 пица маргарита, тирамису
22:00 бира (и)
Мнението беше редактирано от Splash на 07.05.21 18:06.
8:00 - торта
9:30 - тренировка А
в СС
-5х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-4х тръстър 2х@24/ 4х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-3х тръстър 2х@24/ 3х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-2х тръстър 2х@24/ 2х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-1х тръстър 2х@24/ 1х хоризонтално набиране - два пъти през минута
14:00 квасен хляб със скаморца, яйца и домати
19:00 пъстръва на фурна, салата, печени картофи
Мнението беше редактирано от Splash на 08.05.21 21:11.
8:30 -тренировка Б
в СС
-6х обръщане с 2х@24/ 6х лег с 2х@24- два пъти през минута
-5х обръщане с 2х@24/ 5х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
-4х обръщане с 2х@24/ 4х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
-3х обръщане с 2х@24/ 3х лег с 2х@24- два пъти през 10 секунди
-2х обръщане с 2х@24/ 2х лег с 2х@24- два пъти през 10 секунди
* разтягане
15:00 фритата
(слагам рецептата в няколко снимки, лесно/бързо/вкусно и сравнително пълноценно ядене)
22:00 голяма салата, моцарела, яйца, може би и бира
Мнението беше редактирано от Splash на 09.05.21 10:41.
14:00 -тренировка В
в СС
-6х изхвърляне с 2х@24/ 6х кофи - два пъти през минута
-5х изхвърляне с 2х@24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
-4х изхвърляне с 2х@24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
-3х изхвърляне с 2х@24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
-2х изхвърляне с 2х@24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
* разтягане
14:40 пет яйца, домати, бурата, лук, ядки, зехтин
22:00 прясна паста с гъби, чесън и домати, бира
Тренировката, в промеждутък от двойните “понеделнишки след-почивни дивотии”. Добре се получи, само хранене след това ми дойде ташкън. Май не ми понася ядене около тренировка, без значение преди/след.
Мнението беше редактирано от Splash на 10.05.21 15:53.
Днес почивен, но пристигнаха едни стойки и пробвах кофите на тях... няколко единици с @24, @32, единица с @48 и 3/4 с @56. Довечера, ако остане ред ще разтегна, размачкам и ще изпия някоя и друга бира. Храната днес, няма да е за разправяне.
Много лошо си премазах два пръста снощи и днес, беше абсурд да държа гюле в ръка. Та така, малко покляках гушнал @32-ката и до там. Има неща които можеше да правя, но наистина не ми се занимава със свободни съчинения в и без това ограниченото време напоследък.
Мнението беше редактирано от Splash на 12.05.21 10:22.
14:00 - тренировка Г
- 5х (изхвърляне с @24, обръщане от земя и тръстър с 2@24) + 5х гребане с 2@24 + 5х набиране
* 5/4/3/2/1 от горното с под минута почивки и без пускане на пудовките в самата серия
* ластици за ротаторите х2
* разтягане и мачкане
Днес от пет на компютъра, гонейки някакви срокове, които са на границата на неизпълнимото. Преди малко станах, тренирах и пак обратно на бюрото. Ще ям когато мога, няма да изчезна... Поръчал съм си и наливна ипичка от едни приятели, за възстановяване. Да видим до къде ще я докарам.
Мнението беше редактирано от Splash на 13.05.21 14:53.
8:00 - ставна гимнастика Норбеков, малко мачкане и разтягане
11:00 - телешко кюфте, домати, маслини
17:00 - телешко кюфте, краставици, кашу, шоколад
22:00 - яйца с чедър, зелена салата, печени картофи
казано от Splash на 13.05.21, 14:52:
...гонейки някакви срокове, които са на границата на неизпълнимото.
Справих се де, до към два и нещо снощи бях готов, б@си от програмистките си години не съм опъвал такива “смени”. Малката ни вдигна в пет обаче и съответно, съня не беше много. Храната гледам да е повече днес, че имам нужда от енергия и ако не съм с кутиите, ще ям боклуци. При мен фаста работи, само ако съм спал достатъчно. Ако успея да поспя поне осем часа довечера, мисля утре да пообръщам червените гюлета.
Мнението беше редактирано от Splash на 14.05.21 09:12.
7:55 - тренировка Д
* загряване, вработване
- 2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег (4х3 през минута)
- @32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег (4х2 през минута)
- @32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи+ 2х@24 раменна преса + лег (5-6х1 през една минута)
14:00 - голяма салата, телешко, печени картофи
21:00 - пет яйца, голяма салата
Тренирах, далеч от оптимално, но пак е нещо. Днес без бира #БобиИнспиратора :D
Вю-то във “фитнеса” се е раззеленило и е много приятно сутрин.
Мнението беше редактирано от Splash на 15.05.21 10:39.
Днес почивен, но излязох за леко раздвижване и се заиграх с техниката на reverse snatch и като цяло, нещата показани на клипа в дневника на charlie brown. Накрая се понатрупаха по 100-тина изхвърляния и обръщания на страна. Много ми харесва, колко плавно прелива движението, но си хванах и доста грешки, върху които мога да работя. Негатива е, че някак си ми идва контра на текущите мазоли и си остъргах ръцете.
В момента, нито храната, нито съня са ми като хората, така че мисля да завъртя програмата, следващите един-два пъти само с малкото гюле и фокус върху техниката. Тъй де, оправдания :)
Храната
15:00 яйца в масло, домати, червен боб, нахут, червен лук и горчичено-лимонен дресинг
22:00 пуешко с моркови, джинджифил, чесън, кокос и домати; зелена салата със семена и ядки
П.П. Втори ден без бира и съм крив на куче ...
9:00 - тренировка А
в СС
-5х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти
-4х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти
-3х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти
-2х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти
-1х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти
14:00 ориз със спанак, маслини и пуешко
22:00 голяма салата, яйца в масло
Всичко, както ми е разписано, без да си правя експерименти - прогрес :)
С почивките, не успях да се разбера, защото се успах и ми се налагаше да водя телефонни разговори и тренировката се получи между тях. По-добре от нищо.
Мнението беше редактирано от Splash на 17.05.21 10:41.
казано от Splash на 15.05.21, 10:37:
Тренирах, далеч от оптимално, но пак е нещо. Днес без бира #БобиИнспиратора :D
И аз направих вчера един... Щото System Bolaget не работи в неделя. :)
казано от Boby_ на 17.05.21, 11:16:
И аз направих вчера един... Щото System Bolaget не работи в неделя. :)
Тук всичко работи и дори са почнали да зарежда хубава бира в локалните магазинчета. Да не говорим, че съседа си е направил едната стая “пивоварна” и току-цъфне да дегустираме. Те тъй де, тренирам си волята и отбелязвам ден три :) Не е приятно though…
Мнението беше редактирано от Splash на 17.05.21 11:57.
Да си напиша за прегледност, вчера не стигнах до гюлетата изобщо, някаква лудница е.
Днес имах половин час сутринта, но са спрели водата и пак греда. Храната и тя леш, малко и некачествена. Те така де, после да не се чудя, що това или онова.
Малката днес, за първи ден на градина и ми дойде емоционално, нищо че по природа съм б@си дебелокожия.
Утре се надявам да впиша обръщания, вместо оправдания.
тренировка Б
в СС
* стави, суинг, обръщане, изхвърляне, раменна, лицеви
-5х обръщане с 2х@24/ 5х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
-4х обръщане с 2х@24/ 4х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
-3х обръщане с 2х@24/ 3х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
-2х обръщане с 2х@24/ 2х лег с 2х@24- два пъти през 30 секунди
* разтягане
Леко смених позицията на ръката и на стъпалата и пудовките хвърчаха. Килограмите които качих тези дни, също помагат, доста по стабилен се чувствам.
казано от Splash на 19.05.21, 10:07:
Утре се надявам да впиша обръщания, вместо оправдания.
Не се получи баш утре, но и четири дни по-късно, все е нещо. Някак си трябва да си преработя графика. Днес малката е при баба си и имаше време, но покрай градината, ранното ставане и водене и малкото лично време вече е кът. Ще трябва да измисля нещо, защото тренировките, колкото и слаби, са приоритет. Изтърва ли навика, после ми е много трудно.
Мнението беше редактирано от Splash на 23.05.21 11:39.
Тренировка В
в СС
-6х изхвърляне с @24/ 12х кофи - два пъти през минута
-5х изхвърляне с @24/ 12х кофи - два пъти през 30 секунди
-4х изхвърляне с @24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
-3х изхвърляне с @24/ 6х кофи - два пъти през 30 секунди
-2х изхвърляне с@24/ 6х кофи - два пъти през минута
* разтягане
Изхвърлянето, по новата схема на връщане, като се натрупа умората, не го отнася рамото. Кофите повечко като повторения, но вчера се наложи да потичам и като се разтресоха циците и шкембето... oт бая време не съм бил в толкова лоша форма. Да избутам следващите няколко седмици сезона, после ще я мисля.
Днес “почивен”, като ще се опитам да вмъкна малко набирания на обяд, за раздвижване. Мернах някъде, един от любимите ми цитати на Дъглас Адамс - “свиквайте да отвиквате”.
Утре, гюлета.
Мнението беше редактирано от Splash на 25.05.21 17:15.
Тренировка Г
- 5х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две-три минути
- 4х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две минути
- 3х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две минути
- 2х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след една минута
- 1х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна
* десет минути лежане и събиране
На инат и на умиране.
Не съм писал тези дни, малко сън, много работа ... какво да се оплаквам. Снощи ни се наложи да ходим на сватба, доста добре, винаги е хубаво на брега на морето. Не ми още много ясно как, но днес сутринта се озовахме на тепетата. Сложно се оказа да се намери “файн дайнинг” в неделя, в девет сутринта, но с малко помощ от местен съфорумец оправихме храненето. Жарен бут от Попов, квасен хляб, зеленчуци и сирена с изглед към много красиви къщички, на едни скали. Пловдив си го слагам в списъка, да му отделя ден-два за разглеждане, че обикновено минавам или транзит или през Сашо. Няколко часа по раздрънката магистрала, която отново е в ремонт и back home. Душ, час сън, стотина изхвърляния с 24-ката за тонус и сядам да поработя.
Мнението беше редактирано от Splash на 30.05.21 18:00.
тренировка А
в СС
-5х тръстър 2х@24/ 5х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-4х тръстър 2х@24/ 4х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-3х тръстър 2х@24/ 3х хоризонтално набиране - два пъти през минута
-1х тръстър 2х@24/ 1х хоризонтално набиране - два пъти през минута
Много тегаво, при двойката, направо си останах долу... две единици и толкова за днес.
тренировка Б
в СС
* стави, суинг, обръщане, изхвърляне, раменна, лицеви
-5х обръщане с 2х@24/ 5х лег с 2х@24- два пъти през минута
-4х обръщане с 2х@24/ 4х лег с 2х@24- два пъти през минута
-3х обръщане с 2х@24/ 3х лег с 2х@24- два пъти през минута
-2х обръщане с 2х@24/ 2х лег с 2х@24- два пъти през минута
* мачкане
Много тегаво, свърши въздуха и целия крампирах (нормално де, много кафета, не приемам магнезий). На четири часа сън, трябваше с шамари да се накарам изобщо да хвана гюле.
По план, трябваше да тренирам, но снощи малката е дошла при нас да спи и някак ми е легнала в краката. За разлика от котката обаче, петнадесетина килограма са ми дошли в повече и днес прасците ги няма изобщо... куцукам насам-натам по-голямата част от деня. Покрай разговора за картофките вчера, отделих време за готвене на обяд, хапнах и напълних кутиите за следващите дни.
Мнението беше редактирано от Splash на 03.06.21 17:10.
Тренировка В
в СС
-6х изхвърляне с @24/ 12х кофи - два пъти през минута
-5х изхвърляне с @24/ 12х кофи - два пъти през минута
-4х изхвърляне с @24/ 6х кофи - два пъти през минута
-3х изхвърляне с @24/ 6х кофи - два пъти през минута
-2х изхвърляне с@24/ 6х кофи - два пъти през минута
Тръгнах с двете гюлета, но нямаше ряз, криво и грозно. Прецених че, не си струва и минах с едната пудовка. Повечко кофи и толкова, за 20-тина минути в обедната.
Мнението беше редактирано от Splash на 04.06.21 13:13.
04.06.21
14:01
Аз прочетох “повечко тофу”... :Ц
Днес почивен, но преди работа минах през един приятел да си поиграя с неговото оборудване. Изненадох се, но бялото гюле, вървеше съвсем глатко за обръщане, даже направих един импровизиран интервал 10х1 през десетина секунди. Не съм чак толкова мек, колкото си мисля и май трябва да спра да скатавам :)
Довечера, сме планирали излизане с половинката, б@си ... съвсем съм забравил, как се прави :) Покрай детето и пандемията от доста време не се е налагало.
Мнението беше редактирано от Splash на 05.06.21 18:33.
Тренировка Г
- 5х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две минути
- 4х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две минути
- 3х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след две минути
- 2х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна - след една минута
- 1х обръщане от земя, изхвърляне, тръстър х2@24 / набиране + силово гребане x@32/на страна
Мнението беше редактирано от Splash на 06.06.21 09:41.
Tренировка Д
- х3
(2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег)
четири пъти през една минута
- х2
(2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи + 2х@24 раменна преса + лег)
- х1
(2х@32 обръщане прав + 2х@24 обръщане от земя; кофи+ 2х@24 раменна преса + лег)
Мнението беше редактирано от Splash на 07.06.21 11:01.
Да си напиша тук, за справка, като почна пак да се оливам с бирите. Направих, малко повече от десет дни без бира и алкохол като цяло с изключение на два малки сингъла. Понеже ми беше любопитно, пък и малко като експеримент, при равни и не оптимални други условия. Малко сън, нередовни тренировки, фаст и хранене когато мога. Мерих талията, сутрин на гладно и резултата е почти 5см по-малко, килограмите са два надолу.
Причините според мен са няколко:
- очевидно, калориите от 4-5 бири дневно, са си дефицит
- при мен, след някоя и друга бира, ми е по-трудно да контролирам апетита и прекалявам с яденето на моменти
- съня, колкото и малко да е като общи часове, е по-добър и без будене
- подуването след два-три литра газирано
Те така де, ако реша да се нацепвам, като падне работата, задължително трябва да държа контрол над алкохола.
Мнението беше редактирано от Splash на 07.06.21 12:08.
казано от Boby_ на 07.06.21, 13:52:
Същите наблюдения имам и аз за бирата, но ефектът отслабва след време. :)
Дам, щото почвам пак да пия :D
Иначе съм наясно, че тялото се адаптира, но това винаги е първа стъпка. След това оправям храната, съня, стягам тренировките. Накрая, извесно време на билдърски диети, някоя добавка за цвят :) Като при тренировките, постоянен стрес, иначе регресирам.
Мнението беше редактирано от Splash на 07.06.21 14:44.