казано от Nev на 14.07.21, 14:02:
Друго си е човек, да си прави каквото му е кеф, да модифицира програми, ....................... и много други неща, които те карат да се чувстваш жив ?
Аз съм така-правя каквото ми е кеф вече 4-5 години, редовно “модифицирам”, “програмирам” и “препрограмирам” и резултата е едни и същи кила на движенията :-)))))))))) Та някъде и по-зле, сравнено с преди.
Тц, тц, тц-нова страница. Сори, ама от къде да знам. Ако искаш докладвай и трий, нЕма сърдене :-)
Мнението беше редактирано от D_M на 14.07.21 14:09.
казано от Dydo на 14.07.21, 13:55:
Пф, пък си и ги тренираш :-)
Б@хти и тренирането, серия лицеви със ст. Може би около 60-70 и нагоре ще се наложи, аз не тренирам с голям брой повторения и блокирам. Трябва да им посвикна. Май повече файда ще видим, ако клякаме до сто от тия лицеви :D
Мнението беше редактирано от Splash на 14.07.21 14:14.
казано от Splash на 14.07.21, 14:09:
Б@хти и тренирането, серия лицеви със ст. Може би около 60-70 и нагоре ще се наложи, аз не тренирам с голям брой повторения и блокирам. Трябва да им посвикна.
Е, ясно де. Просто упоменах, че вече си 5+ и трябва и аз да се ангажирам около уикенда. Ако нещо не ми хрумне преди това. Някой ще си кажат, колко му е, работа за 30-40 сек. макс. Сега е така, ама като започне да се вдига бройката, ще има значение поне при мен, тренирал ли съм предния ден или не. Защото на прима виста може и да направя 35-40, но като станат вече 45-50, 55, ще имат значение редица фактори, защото ще съм достигнал лимита.
Мнението беше редактирано от D_M на 14.07.21 14:12.
казано от Nev на 14.07.21, 14:02:
То твоето живот ли е? Баси скуката. Друго си е човек, да си прави каквото му е кеф, да модифицира програми, да се контузва, да псува, да се отказва, пак да рестартира и много други неща, които те карат да се чувстваш жив ?
Жив викаш, по шест месеца в бокса и след това с хронифицирани болежки, страшен кеф. Егото надолу е номера и според възможностите, иначе, файда. А да модифицираш на база никакви знания, е гениална идея... така де, за себе си говоря, щот съм тъпанар.
Значи, аз се само с отбелязването се шегувам ? Иначе контузването и спирането поради контузия съвсем не са нещата, които ме карат да се чувствам жива, ще ме извинявате. Отделно - защо намесвате “правенето на каквото ми е кеф” в тая работа със слушането? Аз казах, че слушам, а не, че не правя, каквото ми е кеф, правя каквото ми е кеф, слушайки как да го правя ???
Но, както казах, отбелязах слушането като закачка със Сплаш.
Така и така аз ти чистя дневника ?
П.п. Да, егото извън залата/тренировъчната територия му е майката ❤️
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.07.21 14:16.
казано от karfi4ka на 14.07.21, 14:14:
Значи, аз се само с отбелязването се шегувам ? Иначе контузването и спирането поради контузия съвсем не са нещата, които ме карат да се чувствам жива, ще ме извинявате. Отделно - защо намесвате “правенето на каквото ми е кеф” в тая работа със слушането? Аз казах, че слушам, а не, че не правя, каквото ми е кеф, правя каквото ми е кеф, слушайки как да го правя ???
Но, както казах, отбелязах слушането като закачка със Сплаш.Така и така аз ти чистя дневника ?
П.п. Да, егото извън залата/тренировъчната територия му е майката ❤️
Преди имаше чувство за хумор ? Иронизирах себе си. Айде трий ?
казано от Nev на 14.07.21, 14:17:
казано от karfi4ka на 14.07.21, 14:14:
Но, както казах, отбелязах слушането като закачка със Сплаш.Така и така аз ти чистя дневника ?
П.п. Да, егото извън залата/тренировъчната територия му е майката ❤️Преди имаше чувство за хумор ? Иронизирах себе си. Айде трий ?
Още си имам, ама е тънко и малко хора го хващат ?
А, не, чакам Сплаш да докладва, не трия без докладване, че после ме обвиняват в корупционни схеми ? и пристрастия към потребители.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.07.21 14:22.
казано от Nev на 14.07.21, 14:17:
Айде трий ?
Чакай сега, хубаво спам, ама “айде трий” в твоя дневник :P
Тренировка В
в СС
-5х изхвърляне с @32/ 5х кофи с @20 - два пъти през две-три минути
-4х изхвърляне с 2@20/ 4х кофи с @20 - два пъти през минута
-3х изхвърляне с 2@20/ 3х кофи с @20 - два пъти през минута
-2х изхвърляне с 2@20/ 2х кофи с @20 - два пъти през минута
* лицеви 2х30; стойки на ръце
Снощи като се прибрах към един и “вечерях” почти цял хляб на филийки запечени с овчи кашкавал, домати и мента от градината ... Днес направо с 32-ката, поне първите два кръга де :)
Мнението беше редактирано от Splash на 15.07.21 08:46.
15.07.21
11:32
казано от Splash на 15.07.21, 08:42:
Днес направо с 32-ката, поне първите два кръга де :)
Трябвало е направо с 40-ката, за да е еднаква тежестта в кръговете :D
казано от James Hinks на 15.07.21, 11:32:
Трябвало е направо с 40-ката, за да е еднаква тежестта в кръговете :D
Може би, на адреналин да успея да я изхвърля със силната ръка, за тренировка с нея не съм дорасъл. Как разбра че, имам и 40-ка? :D
15.07.21
12:34
Всички знаем за нея, има я на снимка тук. :D
казано от Т. Тодорова на 15.07.21, 12:34:
Всички знаем за нея, има я на снимка тук. :D
На снимката е 36-цата, 40-ката е новичка :D Той Бомбъра, хубаво ме тролна, че на адикшън отива работата. Тия дни, даже мисля да си поръчам метална стойка на три нива да ми направят по моите “компакти” размери, че е неудобно всичките по земята.
Мнението беше редактирано от Splash на 15.07.21 13:06.
15.07.21
12:43
А, мислих, че тая светличката е 40-ка.
Еми значи Сашо някакви вещерски истории твори. :D
Да ти е честита и да не боли много :P
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.07.21 12:43.
казано от Splash на 15.07.21, 12:37:
Той Бомбъра, хубаво ме тролна, че на адикшън отива работата. Тия дни, даже мисля да си поръчам метална стойка на три нива да ми направят по моите “компакти” размери, че е неудобно всичките по земята.
С тая стойка наистина на адикшън отива работата :)
Иначе е много удобно да си имаш стойка за гюлетата. Ще ти освободи доста място.
казано от Svetoslav на 15.07.21, 14:09:
Иначе е много удобно да си имаш стойка за гюлетата. Ще ти освободи доста място.
Основно заради мястото да, имам всичко на всичко три квадрата за тренировка и оборудване. Освен това, обичам да ми е подредено, разпилени пудовки по земята, откровено ме дразнят. Когато тренирах в зала, доста ме харесваха от персонала, винаги си пренареждах и подреждах около мен, дори тежестите с които не работя :D
Мнението беше редактирано от Splash на 15.07.21 14:28.
На три часа сън, реших днес да прескоча ... 10-тина минути hip hinge drills, стотина суинга и до там. Нещо се чувствам физически изтощен, мисля тия дни да я карам по-леко, да заредя батериите. Плана за следващите месец-два е бодибилдинг, диета, добавки едно-друго... за плажа :D
Мнението беше редактирано от Splash на 16.07.21 10:18.
- изхвърляне + тръстър 10х2 с 2х@20 през 10 секунди
- набиране на халки 10х2 с @20 през 10 секунди
Идеята беше леко за раздвижване, хич не беше. След интервалите - мобилити, работа за таза, мачкане, разтягане. Тези дни ще се ходи до Пловдив, така че, малко айляк с тренировките.
- обръщане от земя + обръщане от вис 10х2 с 2х@24 през 10 секунди
- кофи 10х2 с @20 през 10 секунди
Много свежо, под 15 минути, с вработване и мачкане/разтягане след интервалите.
Снощи успях да отделя малко време, да тествам новата придобивка за кухнята. Няма такъв нож, Илия верно е много добър. Та готвих посред нощ, добре се получи. Естествено, преядох :)
Мнението беше редактирано от Splash на 18.07.21 09:43.
казано от Splash на 18.07.21, 09:19:
-
Снощи успях да отделя малко време, да тествам новата придобивка за кухнята. Няма такъв нож, Илия верно е много добър. Та готвих посред нощ, добре се получи. Естествено, преядох :)
Това заради новия нож, нали? ?
Днес айляк, интервал двойки тяга с гриповете и стотина обръщане/изхвърляне с 20-ката, работих върху техниката, че има какво да изглаждам.
Днес пътуване, много ... Бургас - Плевен, все едно до Италия съм отишъл, а довечера трябва и да се връщам. Марги ни препоръча, едно ресторантче, поне храната е топ пък и със Слави се видяхме за малко, другия път дано има време да врътнем и някой кф комплекс :) Рядко ям, като пътувам, но много рязко свършиха батериите. Сега кафета, няколко задачи и обратно. Мислех и до Пловдив да прескоча, но ще оставя за уикенда. Утре ще видя дали ще стигна до тренировка.
Мнението беше редактирано от Splash на 20.07.21 16:35.
Снощи откарахме в прибиране до един, а днес ме метнаха още от сутринта с поредните “спешни” неща. Преди малко, теглих една и си отделих час да потренирам и да хапана. Качвам малко видеа на обръщане/изхвърляне/раменна, виждам някои грешни неща, но като цяло май биват. Отворен съм за съвети.
@20
@24
2@20
Мнението беше редактирано от Splash на 21.07.21 13:46.
Раздвижване
- тяга от дефицит с фг @32/@36 10х3 през 10 секунди
- силово гребане с фг @36 10х3 през 10 секунди
* изометрии, мачкане, разтягане
70-тина кила тяга, уж нищо, но дефицит, грипове и тройки в интервал... разцепих се. Последни дни свободни съчинения, после стриктно. Хапването бива, в Лидъл пускат Денвър стекове на по 4 лв от време на време и с малко усилия става добре. Повечко зеленчуци, нахут, ядки, Чимичури и минавам с едно хранене за деня.
Мнението беше редактирано от Splash на 22.07.21 11:31.
Раздвижване
- обръщане от земя, от вис 10х2@36 през 10 секунди
- лег 10х2@2х24 през 10 секунди
Вчера, какво съм си причинил на гз/задните бедра и гърба ... не мога да се сгъна и да вляза в колата. Тренирах все пак и днес, интервали, че нямам време. Да хвана и малко по-тежко гюле, че основно с 20/24 работя.
Мнението беше редактирано от Splash на 23.07.21 12:04.
Раздвижване
- изхвърляне с тръстър 2@24 10х1 през 10 секунди
- набиране @20 10х1 през 10 секунди
Днес при Сашо. Много работа по техниката, доста неща трябва да се изчистят и следващите седмици ще е там фокуса при гюлетата. Златното, бая тегне :)
Плана за идните месеци е “класическо билдърстване” и свежи единици с тежките пудовки. Междувременно, ще мина и на режим, току виж, почнало да ми личи, че изобщо тренирам.
Нямаше бири, но зареждането след тренировка ... подобаващо.
Мнението беше редактирано от Splash на 25.07.21 17:27.
25.07.21
18:27
Конско ли ще дъвчеш?
Днес ходих до залата да си направя карта, подърпах и малко тяга до единица с 2хСТ. При положение, че не съм пипал повече от 60-тина килограма последните месеци, съм доволен. Утре я почвам.
Бомбър, телешко е месото.
Мнението беше редактирано от Splash на 26.07.21 09:35.
ТСЛ А
* загряване, вработване
Гигантска серия от
- зерчер клек 4х70кг
- румънска тяха 6х80кг
- бг клек 10хСТ на крак
- раменна преса 4х50кг
- високо изтегляне без подем 6х40кг
- въртене на диск 10х10кг на страна
~ четири пъти през три минути
Готина тренировка. Имаше малко налучкване, но като цяло с аванс навсякъде.
Като се адаптирам, почна да работя с човешки килограми и да натискам, ще стане интересно. Утре - гюлета.
Храната, готова и по кутиите, да си я напиша.
7:30 - две дози протеин след тренировка
14:00 - шест яйца, голяма салата
22:00 - 600г телешко на кюфтета, малко чедър, голяма салата, ядки и семена
Мнението беше редактирано от Splash на 28.07.21 09:30.
Пудовки А
@36
- рак задържане, движение, навеждане, клякане
- обръщане прав, обръщане от земя 20х1 на страна
- мобилити, разтягане
12:00 - 500г телешко на кюфтета, голяма салата
20:00 - 100г пушена сьомга, салата моркови, водарасли
22:00 - осем яйца, чедър, зеленчуци, сирача с билки
*1г магнезий, ориндж триад
Мнението беше редактирано от Splash на 28.07.21 20:15.
Качвам си и видео от обръщането, има още работа, но ще стане.
Другия път, с 40-ката.
ТСЛ Б
* трисет едно - четири пъти през минута
- силово гребане с дъмбел 4х40кг на ръка
- набиране подхват 6хСТ
- гребане на долен скрипец 12х40кг
* трисет две - четири пъти през по-малко от минута
- лег 4х70кг
- кофи 6хСТ
- тесен лег 12х50кг
Нямаше опция за една серия и разбих на трисети. Забравих колана и кофите/набирането със ст. Нямах време, от бързане претупах почивките и накрая откази. Позаболяха ме разни неща. Не съм доволен днес.
Храната
11:00 - 500 г телешки кюфтета, салата червено зеле, спанак и чушки, ядки и семена
22:00 - седем яйца, салата домати и краставици, 200г нахут и червен боб със сумак и лук
#голямглад
Мнението беше редактирано от Splash на 29.07.21 10:07.
Пудовки Б
*стави, плие, суинг
* задържане горе, движение, клек с @20
- изхвърляне от земя, изхвърляне от вис 10х1 на страна с @24
- изхвърляне от земя 10х1 на страна с @32
- изхвърляне от земя, изхвърляне от вис 3х1 на страна с @32
- изхвърляне от земя 2х0, 2х1 на страна с @36
* мачкане, разтягане
Има подобрение, ще се получат нещата. Щях да снимам и @36-цата, но не очаквах да я изхвърля. Прав е Сашо, че с тежко се учи техника. Готино се получи.
@32
@24
Храната
14:00 - пилешко със зеленчуци и люти чушки, салата червено зеле
22:00 - пилешко със зеленчуци и люти чушки, салата червено зеле
Вчера, една Точка ме подхлъзна и зареждах по нощите с чийз-крем (до кейк не го докарах). Днес стриктно с храната, че файда.
Мнението беше редактирано от Splash на 30.07.21 13:08.
ТСЛ А1
* загряване, вработване
Гигантска серия от
- тяга 4х90,100,110,110кг
- бедрено разгъване 6х55кг
- бедрено сгъване 10х39кг
- тласкане 4х70кг
- високо изтегляне 6х60кг
- задно рамо с дъмбели 10х10кг
~ четири пъти през три-четири минути
Пудовки Б
*стави, плие, суинг
* задържане горе, движение, клек с @32
- изхвърляне от земя 20х1 на страна с @32
* мачкане, разтягане
Храната
- две дози протеин след тренировка
- 800г пилешко, много зеленчуци
Двуразово днес, имаше време.
Мнението беше редактирано от Splash на 31.07.21 16:35.
ТСЛ Б1
* трисет едно - четири пъти през две минути
- набиране неутрален хват 4х10кг
- пенделей 6х60кг
- горен скрипец подхват 12х40кг
* трисет две - четири пъти през две минути
- кофи 4х15/20/25/25кг
- лег с дъмбели неутрален хват 6х2х25
- кросовър 12х2х10кг
* разтягане, стойка на ръце
Храната
- две дози протеин след тренировка
- скариди, зеленчуци, ядки
- печено пиле, голяма салата
Мнението беше редактирано от Splash на 01.08.21 11:26.
Пудовки А
@40
- рак задържане, движение, навеждане, клякане
- обръщане прав, обръщане от земя 25х1 на страна
- арчър 10х1
- разтягане
Нещо не сме свърта и поработих с гюлето и халките, после половин час се разтягах, мачках и свежнах. Утре обаче, пълна почивка и повечко въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Splash на 01.08.21 18:16.
Две неща ?:
1. При изхвърляне от земя, защо поставяш пудовката зад линията на тялото?
2. Имам чувството(без да твърдя), че така изпълнено ‘’изхвърляне от вис’’ ,не е подходящо и безопасно за кръста?!
Благодаря ти,
толкова съм се фокусирал върху позицията на прихващането горе, че съм отървал старта съвсем. Пудовката, предполагам несъзнателно изтеглям назад, до позицията в която да си помагам с добутване. “От вис” бързам и се навеждам, вместо да пусна долу, да стабилизирам и отключвайки коленете да придам импулс за изтегляне нагоре. Не знам дали се изразявам коректно, но си прав, старта и “вис-а” не е този който ми показа Сашо. Утре пак ще снимам, важно ме е да изчистя движението, преди да продължа “обемно” с гюлетата зимата.
Мнението беше редактирано от Splash на 02.08.21 07:29.