Сън:8 часа
Вървене: 5км
9х2 на клек и тяга за 3:20. Отново не успях да ги стана 80 килограма на гърди, мисля на следваща тренировка да сложа 75 или 77,5 и от там да надграждам. На тягата за бройки съм доволен от 5-цата. Като за моите колена, бива.
Щанги
* стави, набиране на trx, кофички
- 9х2х70кг преден клек през 10 секунди
- 9х2х100кг тясна тяга през 10 секунди
- 1х0х80кг преден клек
- 1х5х115кг тясна тяга
Йога
- всички асани х2 задържани за по 10тина секунди
- стойка на ръце, висене на лост, стойка на глава, висене на една ръка
Храна
- кисело мляко
- три варени яйца, малко лимецов хляб и елби кашкавал
- киноа с кокос, белен слънчоглед, пушена сьомга, краставици
- три яйца на омлет с кашкавал и мащерка, печени патладжан и тиквичка, голяма зелена салата с репички и краставица, много лимон и пресен лук
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 07.05.17 12:15.
Сън: 8 часа
Вървене: 3 км
Бързах много, така че цялата тренировка за 20-тина минути. Набирането и кофите бяха за по 3:00 минути с откази на последните серии. Лега също много добре - 3:15.
Щанги
*стави, фоумролер
- 10х2х20кг набиране подхват през 10 секунди
- 9х2х95кг лег през 10 секунди
- 8х2х20кг набиране неутрален хват през 10 секунди
- 12х2х20кг кофички през 10 секунди
Храна
- пет варени яйца, стотина грама кашкавал елби, печена чушка, половин айсберг
- три купи червена пасирана леща с нахут, джинджифил, куркума, синап и люто чили; салата розови домати с червен лук, зехтин и лимон
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 08.05.17 10:30.
Сън: 6 часa + 2x10 мин power naps (с кофеин преди първата)
Тръстърите всички с обръщане, бързи и леки. Накъсвам движението на моменти и ми се получава преден клек + военна преса, но това е докато се уморя, после ставам доста по ефективен. Суинговете с 2х24 за петици, хванах му техниката с две пудовки. Цялата тренировка с разтягането за двадесет и няколко минути, баси кефа. Слънчеви бани, студен душ и довечера ще полежа на апликатора.
Щанги
*мачкане с ролер, набирания, кофички
-12х2х24кг обръщане/тръстър с пудовки през 10 секунди
-10х5х48 (2х24) кг суинг с пудовки през 10 секунди
-1х32; 1х24 въртене с бг торба, смяна на посоките на всеки две
Йога
- само рамената разтегнах, всичка асани х3 със задържане по 15 сек.
- стойка на ръце, висене на лост
Храна
- четири яйца на омлет в масло с елби кашкавал,
розов домат, червен лук с лимон и сумак, люта чушка
- броколи на пара с лимон, вчерашната леща
- печени пресни картофи на фурна, печен патладжан с мащерка и чили, ципура
Добавки
5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 09.05.17 10:43.
Вървене: 6 км
Сън: 7 часа
Хубава тренировка, увеличих тежестите на ренегадското и пуловър преса-та. Набиранията и кофичките от 21:00 минути на 14:00, от което съм доволен. По-малко повторения на максималните бройки, но нямах време да почивам и ги направих почти едно след друго. На разтягането обърнах достатъчно внимание, както и на стойките на ръце/глава. След тренировка баница в глинен гювеч с овче сирене, десетина яйца и масло в количества, които чупят калорийните калкулатори 🙂 За довечера мисля малко ролер и апликатор.
Щанги
* стави, мачкане с ролер
-4х5х22кг/на ръка ренегадско с лицева
-4х5х28кг пуловър с коремна преса
-20х3 набиране на trx
-20х3 кофички
-1х9х50 кг военна преса
-1х14х50 кг обръщане
-1х10х80 кг лег
Йога
* всички пози х3 с по десетина вдишвания
* стойка на ръце, висене на лост, стойка на глава
Храна
- баница/омлет
- прясна скумрия на скара, краставици със зехтин и лимон, люти чушки
- нахут, червен боб, маслен боб, грах и розови домати с лук и печена чушка
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 11.05.17 11:34.
Сън: 6 часа
Днес се чувствам като пребит с болки в сухожилията и яка мускулна треска. Пада се почивен ден от залата и ако имам време довечера ще си направя йогата, мачкане и апликатор. Малко ще вдигна и дозата на Магнезия. Да видим утре как ще съм, че ще се кляка.
Храна
- четири яйца в масло с елби кашкавал и малко овче сирене, краставици
- нахут, червен боб, маслен боб, грах и розови домати с лук и печена чушка
- ориз арборио с гъби и пармезан, голяма зелена салата от градината
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1500мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 11.05.17 10:39.
Сън: 6 часа + 15 мин power nap
Срещи от сутринта ми попречиха да стигна до залата днес. Направих малко ставна гимнастика на Норбеков, фоумролер и апликатор след ставане. Работните дни започнаха да стават 10-12+ часа и съня започна да не достига. След някой и друг ден ще тествам мелатонина и ще добавя трибулус/левзея към радиолата. Все ще ги избутам следващите 60-70 дни.
Храна след 16 часа фаст
- африканска shakshuka с четири яйца, елби овче сирене, лимецов хляб
- грах с лимоново-горчичен дресинг, голяма зелена салата от градината, ципура на фурна
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1500мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 12.05.17 10:46.
Вървене: 5 км
Вдигнах килограмите на зарчера - 75/85, съответно осем двойки на интервала за 3:20 и тройка на 85. Последното повторение ми спря тока, корема буквално отказа. Тягата слаба и много ме дразни. Прелетях набързо през стойките на глава/ръце и нямаше повече време.
Щанги
* стави, фоумролер, по една серия набиране и кофички на trx
-8х2х75 кг зарчер клек през 10 секунди
-7х2х100 кг тяга през 10 секунди
-1х3х85 кг зарчер клек
-1х1х120 кг тяга
Йога
* стойка на ръце, висене на trx, стойка на глава, висене на една ръка
Храна
- четири варени яйца, малко парче кашкавал
- нахут, червен и маслен боб, розови домати, червен лук, магданоз, лимон, горчица
- червена леща с кокос, джинджифил, кимион, синап, куркума; лимецов квасен хляб; домати с червен лук и сумак
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 13.05.17 11:13.
Сън: 5 часа
На днешната тренировка не напъвах до края, спирах едно повторение преди отказа.
Десет двойки с 20кг за 3:12, малко още трябва да сваля времето. Военната преса доста слаба. На обръщането увеличих интервалната тежест на 55 и вместих десет двойки за 3:00. За да избегна 0 вместо 60 и бройките правих на 55. Кофичките много силно се получиха, десятка на новата тежест за 2:40. Следващия път 35 за бройки, на интервалите запазвам 25 за сега. Успях да се попека на слънце за малко, след това леден душ. Довечера ролер + апликатор преди лягане.
Щанги
- 10х2х20кг набиране неутрален хват; 1х2х30кг
- 8х2х45кг военна преса; 1х6х55кг пуш преса
- 10х2х56кг обръщане; 1х6х55кг
- 10х2х25кг кофички през 10 секунди; 1х5х30кг кофички
Йога
- само раменния пояс разтегнах
- стойка на ръце без стена, висене на лост
Храна
- круши и ягоди
- четири рохко сварени яйца, домашен катък
- две лъжици мед
- червена леща, сто грама топло пушена сьомга с пипер
- смилянски боб, розови домати, пресен лук, белен коноп
Добавки
Днешната тренировка беше зле. Още на загряващите серии на клека, щангата тежеше много. Тръгнах да си правя интервала със 70, но още първата двойка беше с як гринд. Мислех да натискам, но между-ушното устройство ме срита и ми напомни че вместо коляно имам болтове и гайки и се спрях. За първи път от както почнах схемата свалих килограми от щангите. Клека 60/70, като ми тежеше. Тягата си направих с разписаните тежести, сравнително по-леко. Съня е малко, работата и стреса много. Ще тренирам по този начин още седмица-две, и спрямо ситуацията ще я мислим със Сашо, ако се налагат промени.
Щанги
* стави, мачкане, набиране на trx
- 9х2х60кг преден клек през 10 секунди
- 10х2х100кг тясна тяга през 10 секунди
- 1х3х70кг преден клек
- 1х3х110кг тясна тяга
Йога
- разтегнах бедрата набързо
Храна
- ягоди и круши
- четири варени яйца, петдесетина грама лимецов хляб с домашен катък
- смилянски боб, домати, пресен лук, семена
- заквасена немска сметана със сладко от зелени смокини
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 15.05.17 10:39.
Пак набързо, но мисля силно се получи, под 3:20 всички интервали. На лега тръгнах за десети подход и се затиснах на второто повторение. При втория интервал набиране на халки, успях да вместя седем двойки. Понеже трябваше да стабилизирам и то с широк хват се получи набиране с темпо 3030 и гърба ми гръмна. На кофичките сложих 25 и почти не ги усетих. Разтегнах набързо раменния пояс, малко стойки на ръце и към офиса.
Щанги
*стави, фоумролер
- 10х2х20кг набиране подхват през 10 секунди
- 9х2х95кг лег през 10 секунди
- 7х2х20кг набиране широк хват на халки през 10 секунди
- 12х2х25кг кофички през 10 секунди
Храна
- круши
- четири варени яйца, малко лимецов квасен хляб с домашен катък
- печени пресни картофи с морска сол и розмарин, зелена салата от градината, ципура на скара
- киноа със сушени домати, зелена салата от градината
Добавки
- след тренировка 500мг Магнерот
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1000мг Магнерот, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 16.05.17 10:59.
Сън: 6 часa + 10 мин power naps (с кофеин)
Шано Тай Чи за загрявка, бърза и стегната тренировка, достатъчно разтягане и мачкане. Студен душ, крио терапия на коленете и довечера ще полежа на апликатора.
Щанги
* Шано Тай Чи
-12х2х24кг обръщане/тръстър с пудовки през 10 секунди
-10х5х48 (2х24) кг суинг с пудовки през 10 секунди
-1х40; 1х24 въртене с бг торба, смяна на посоките на всеки две
Йога
- всичка асани х2 със задържане по 15 сек.
- стойка на ръце, висене на лост, стойка на глава
Храна
- домашна баница/омлет
- гуакамоле, голяма зелена салата, много леща с кокос, джиджифил, синап, куркума и люто чили
- омлет от три яйца с елби кашкавал и белпепърс
Добавки
- 500мг Магнерот
- 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 5000 единици вит. Д, 1000мг Магнерот, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
Мнението беше редактирано от Splash на 17.05.17 19:05.
Бърза и стегната тренировка, мисля под 40 минути бях в залата. Нямаше време за разтягане, така че оставям за довечера.
Щанги
* стави, мачкане с ролер
-4х5х22кг/на ръка ренегадско с лицева
-4х5х28кг пуловър с коремна преса
-20х3 набиране на халки
-20х3 кофички
-1х9х50 кг военна преса
-1х14х50 кг обръщане
-1х10х80 кг лег
Йога
Храна
- малко лимецов квасен хляб, розов домат, сирене и кашкавал,
три варени яйца, печена чушка
- леща с кокос, джиджифил, синап, куркума и люто чили,
сто грама пушена сьомга, доста краставици
- ягоди
- омлет в масло с кашкавал, белпепърс и прясна мащерка, голяма зелена салата
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 18.05.17 10:56.
Днес почивен от залата, ще се опитам да хапна повечко и да поспя поне 7-8 часа. Утре ще засека моментните максове и ще я мислим от там. Довечера мачкане и апликатор.
Храна
- палачинки с манов мед (в сместа имаше доста яйца)
- киноа и червен боб с лимонено-горчичен дресинг, домати
- печени сладки и пресни картофи на фурна, пъстърва, голяма зелена салата, една чешка бира
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 20.05.17 17:00.
Днес тренировка за “максове”, които по-скоро се получиха работни единици. Ще опиша надолу подробно, а истинското контролно след някой и друг месец в Пловдив. Лично тегло - 75 килограма.
-преден клек - 10х40; 2х60; 2х70; 1х80; 0х85
* клекнах си ги осемдесет бързо и стегнато, осемдесет и пет ме наведоха напред и предпочетох да ги пусна
-военна преса - 10х25; 2х40; 2х50; 1х55; 1х57.5; 0х60
*слабо като цяло и с лек импулс от краката
-пуш преса - 1х60; 1х65; 1х67.5; 0х70
-тяга - 10х60; 2х90; 2х110; 1х120; 1х125; 0х130
*на сто и тридесет тръгнах на кръст и предпочетох да не ги довърша крив, напълно са във възможностите ми
-обръщане - 10х40; 2х50; 2х60; 1х65; 1х67,5; 2х0х70
* седемдесет съм ги обръщал преди, в случая ги докарах до гърдите и не успях да завъртя лактите
-лег - 10х50; 2х70; 2х80; 1х90; 1х95; 1х102.5
* добре се получи с килограмите, като забележка отбелязвам бавно пускане и гз високо във въздуха
-набиране успореден хват - 5хCТ; 2х15; 2х30; 1х35; 1х37,5; 1х40
* хубави контролирани повторения, пълен обхват на движението, мисля че мога още малко
-кофички - 5хCТ; 2х15; 2х30; 1х35; 1х40
* можех още като килограми, не съм сигурен че на последната серия пуснах до деветдесет градуса и за това спрях
Храна
- ягоди
- четири варени яйца, квасен лимецов хляб, розов домат, домашен катък
- зелен грах, омлет с елби кашкавал, краставици
- круши
- нахут, маслен и червен боб, пресен лук, чесън, печена чушка, розови домати, магданоз, семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 20.05.17 13:09.
Мързелива неделна сутрин с палачинки.
Апликатор и фоумролинг с малко ставна гимнастика и към офиса. Утре ще се кляка.
Храна
- палачинки с домашно сладко от ягоди
- нахут, маслен боб, пресен лук, чесън, печена чушка, розови домати, бейби спанак, семена, 100 гр топло пушена сьомга
- омлет с елби кашкавал и масло, голяма зелена салата
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 21.05.17 10:56.
Вървене: 5 км
Добавям 15 минути ставна гимнастика, активации и мачкане преди тренировка, по принцип този елемент го неглижирам, но сега прекарвам седнал 12 часа на ден и “вработване” си трябва. Доволен съм от тренировката 9х2 на зарчер, 8х2 на тягата за 3:00. Успях да разтегна и да се попека на слънце за половин час след тренировка.
Щанги
* стави, активации, фоумролер, по една серия набиране
-9х2х75 кг зарчер клек през 10 секунди
-8х2х100 кг тяга през 10 секунди
-1х7х80 кг зарчер клек
-1х1х120 кг тяга
Йога
-всички пози х2, стойка на ръце, висене на лост, стойка на глава
Храна
- две яйца в масло със сирене, краставици, домати и малко кайсиеви ядки
- пюре от сладък картоф с малко масло, морска сол, мащерка, чили; ципура на скара
- ягоди от градината
- хумус и гуакамоле; лимецов квасен хляб; домати с червен лук и сумак
Забелязвам зверски глад за сладко напоследък, което при мен означава че ми е малко храната спрямо активността. Абсурд е да добавя още едно хранене, дори в момента логистиката около яденето ми идва в повече. Мисля да добавя следобед 50-60гр тахан (лешников/сусамов) с малко мед.
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 22.05.17 16:39.
Тренировка днес беше колкото-толкова.
Щанги
през 10 секунди
- 8х2х20кг набиране на халки; 1х2х30кг набиране неутрален хват
- 8х2х45кг военна преса; 1х6х55кг пуш преса
- 10х2х50кг обръщане; 1х6х55кг
- 12х2х25кг кофички; 1х7х30кг кофички
Йога
- стойка на ръце без стена, висене на лост
Храна
- круши и червени боровинки
- три варени яйца, малко елби кашкавал
- хумус, розов домат, топло пушена сьомга с пипер
- голяма салата с домати, краставици, пресен лук, басмати с дафинов лист, кайен, кимион, кокосово масло* (рецепта от на Марги дневника🙂)
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 23.05.17 11:20.
Снощи успях да отделя врене за масаж и днес пропускам тренировка и го пиша ден за възстановяване. Плаж около час, студен душ и към офиса.
От утре почвам нова програма и идеята е да отделям 10 мин за стави и активации, 20 мин тренировка и 20 мин йога, с ходенето и връщането от залата - точно един час всеки ден. Вечер - ролер и апликатор.
Храна
- круши, ягоди, боровинки
- омлет от три яйца в масло с елби кашкавал
- омлет от три яйца в масло с елби кашкавал, малко нахут и паста от киноа и червен боб, краставици със зехтин
- черна леща Dal Makhani, голяма салата, една чешка бира
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 25.05.17 13:02.
Днес първи ден по новата програма, мина по план. Стегната тренировка, всички серии бяха с 10 секунди интервал. Хубаво размачках предмишниците със зарчера. Разтягането също добре се получи, една идея имам и там напредък.
Тренировка
* ставна гимнастика, активации, няколко набирания
- зарчер клек 4х4х50; 4х3х60; 4х2х70; 4х1х80 през десет секунди
* всички асани х2 задържани по 15 секунди
* стойки на ръце/глава, висене на лост
Храна
- круши, ягоди, боровинки, череши
- три бъркани яйца в масло с овче сирене
- Dal Makhani, краставици със зехтин
- голяма салата домати, краставици, лук; печени пресни картофи; пъстърва във фолио с лимон, червен лук и магданоз
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 25.05.17 11:44.
Полежах си днес на тренировка 🙂 Бързо и доста леко.
Тренировка
* ставна гимнастика, активации, малко набирания и кофички
- лег 4х3х70; 4х2х80; 4х1х90 през десет секунди
* разтегнах само рамената и гърдите
* стойки на ръце, висене на лост на една ръка
Храна
- круши, ягоди, боровинки
- три бъркани яйца в масло с овче сирене
- червена леща с кокос, джинджифил, куркума и чили, две филийки лимецов хляб с квас, краставици
- черен ориз със скариди, салата розов домат с червен лук, зехтин, лимон и сумак
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
При добавките от утре почвам трибулус два грама и екдистерон петстотин милиграма.
Мнението беше редактирано от Splash на 26.05.17 14:07.
Бърза и лека тренировка, но бях доста разсеян и половината обръщания станаха zottman сгъвания с чийт.
Тренировка
- обръщане 4х2х50; 4х2х55; 4х1х60 през десет секунди
* всички асани по 15 секунди
* стойки на ръце, стойки на глава, висене на лост на една ръка
Храна
- круши, ягоди
- омлет от три яйца с пушен елби кашкавал, розов домат и печена чушка
- омлет от три яйца с пушен елби кашкавал; черен ориз със зехтин и морска сол, краставици
- нахут, маслен и червен боб, много магданоз, червен лук, розови домати, морска сол, лимон
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1 капсула Радиола, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 6 хапчета OrangeTriad
- трибулус два грама (2х1), екдистерон петстотин милиграма
Качвам снимка на ориза със скариди от снощи, отнема 25 минути за приготвяне, шест съставки и три подправки, става много вкусно. Макротата не ги знам какви са 🙂
Мнението беше редактирано от Splash на 27.05.17 11:36.
казано от nervak на 27.05.17, 22:27:
Как черен ориз за 25 мин ще се приготви?
За първи път готвя черен ориз и като цяло нямам много опит с варивата, но отне точно 24 минути да се свари след завирането на водата. Пое едно към две и половина вода и стана добре, с хубава текстура, мек но без да е разварен или слепен. Междувременно сварих скаридите, обелих ги и си подготвих зеленчуците. На висока температура в кокосово масло, овкусено с чесън, розмарин, бананов шалот - добавих чушките, доматите и скаридите за минута-две.
Мнението беше редактирано от Splash на 28.05.17 14:32.
Смешно се получи, на второто повторение от тяга на 80 килограма, директно я обърнах. При положение че макса ми на обръщане е 70 килограма, доста се изненадах. Всичко друго леко и с аванс. При стойката на ръце за първи път успях да стоя десетина вдишвания без стена, сравнително стабилно.
Тренировка
- тяга 4х4х80кг, 4х3х90кг, 4х2х100 кг, 4х1х110кг през десет секунди
* всички асани по 20 секунди
Храна
- нектарини
- омлет от четири яйца с пушен елби кашкавал, розов домат
- малко от нахут, маслен и червен боб, много магданоз, червен лук, розови домати, морска сол, лимон; сто грама топло пушена сьомга; индийско кашу
- пълнозърнеста паста с гъби, домати и пармезан
Добавки
28.05.17
14:57
Като ти чета храната и всеки път ми потичат лигите 🙂
Като спрях трибулуса и левзеята, веднага почнах пак с яките мускулни трески, така че определено се усеща ефект във възстановяването, при все че аз така и не стигнах до 500мг екдистерон.
казано от Alexander Krastev на 28.05.17, 14:57:
Като ти чета храната и всеки път ми потичат лигите
Като спрях трибулуса и левзеята, веднага почнах пак с яките мускулни трески, така че определено се усеща ефект във възстановяването, при все че аз така и не стигнах до 500мг екдистерон.
Викаш личи ми че съм лакомник 🙂
При твоите работни тежести и ниво на тренировки, предполагам наистина се усещат и малките неща в суплементацията. Аз лично в момента ги пия заради адаптогенните им свойства, с идеята да намаля малко стреса в ежедневието. Доста е относително, но ще споделя как ми се отразяват като минат седмица/две.
Мнението беше редактирано от Splash на 28.05.17 17:43.
Сън: 5часа
Бърза тренировка, без разтягане. Исках да хвана малко плаж и успях да вместя 40 минути печене на слънце.
Тренировка
- набиране неутрален хват 4х4хСТкг, 4х3х10кг, 4х2х20 кг, 4х1х30кг през десет секунди
Храна
- череши от градината
- омлет от три яйца с пушен елби кашкавал, шарени чери домати, чушка и краставици
- ципура на скара, краставици със зехтин, индийско кашу
- лимецов квасен хляб, червена леща с домат, кокос, куркума, кимион, синап, масала, лимон и пресен магданоз
Добавки
Тренировки няма в момента кой знае какви, но поне да споделя рецептата за паста от снощи, която се получи вкусно. Вчера се сдобих с гъби челядинка около триста-четиристотин грама, както и прясна паста с яйца от един италиански ресторант до нас (с пълнозърнеста може би ще се получи по “фитнес” вариант). За соса използвах малко краве масло, чесън и шалот, белпепърс, гъбите, два белени и няколко чери домата. Подправки - сол и черен пипер, пресен босилек.
Мнението беше редактирано от Splash на 29.05.17 12:31.
Бърза тренировка, малко разтягане на раменния пояс. Рамената ми блокираха в този протокол, избутах си повторенията но тегаво. Малко слънце, леден душ и има час за масаж днес.
Тренировка
* малко набирания и кофички
- военна преса 4х3х10кг, 4х2х45кг, 4х1х50 кг
* разтягане на раменен пояс, стойки на ръце, стойки на глава, висене на лост на една ръка
Храна
- ягоди, малини, боровинки, круша
- домашна баница/омлет с овче сирене и айрян
- лимецов квасен хляб, червена леща с домат, кокос, куркума, кимион, синап, масала, лимон и пресен магданоз
- салата ранно зеле и моркови, пъстърва на фурна с пресен лук, магданоз, лимон
Добавки
Не се чувствам добре с въглехидрати в първото хранене за деня, независимо че ми е след-тренировъчно, приспива ми се. Запазвам си “закуска” от протеин+мазнини, плодовете ги измествам следобед, като ще им добавям лимон за да останат свежи в офиса.
Мнението беше редактирано от Splash на 30.05.17 12:40.
Сън: 7часа
Днес достигнах new low, кляках с тежест, която мога да сгъна за бицепс стриктно 🙂 Здраве да е, още месец-два да мине сезона и ще има ходене до Пловдив. От там ако коляното позволи, ще се оправят нещата. Цялата тренировка за 16 минути.
Тренировка
* стави, малко набирания и кофички
- преден клек 4х3х45кг, 4х2х55кг, 4х1х65 кг през десет секунди
* стойки на ръце, стойки на глава
Храна
- четири яйца в масло на омлет, малко чери домати
- три яйца в масло на омлет, сто грама киноа, чери домати
- малко круша, боровинки, банан
- ризото с гъби и мащерка, салата от пресен спанак, зелен лук, зехтин, лимон, семена
Добавки
В lidl се опитват да ми нарушат вътрешния баланс 🙂
Мнението беше редактирано от Splash на 31.05.17 10:37.
Сън: 7часа
Лекичко набирането на халки. Ще трябва да измисля друг вариант за добавяне на тежести в този протокол, губя доста време да откачам и закачам колана.
Тренировка
- набиране на халки 4х3х10кг, 4х2х15кг, 4х1х20 кг през десет секунди
* всички асани по 20 секунди, стойки на ръце, стойки на глава
Храна
- четири яйца в масло на омлет с малко сирене и кашкавал, розов домат, печена чушка
- басмати с гъби и мащерка, сто грама топло-пушена сьомга с черен пипер
- малко круша, банан, нектарина
- квасен лимецов хляб, хумус, гуакамоле, салца, салата бейби спанак с пресен лук и лимон
Добавки
Към вчера все пак добавям два ирландски червени ейла. Днес ще е белгийска тъмна в умерени количества.
Мнението беше редактирано от Splash на 01.06.17 11:04.
Хубава тренировка се получи днес, доволен съм от 12те повторения с 20 килограма тежест.
Дори аванс имаше. Без разтягане и активации за да вместя четиридесет минути плаж. Леден душ и фоумролер/апликатор довечера. Вчера гледах на Марги клипче за стойка на ръце и си смених постановката и ширината на дланите - моментално се подобри баланса и ми олекна на раменете. Мисля да започна да я правя за време скоро.
Тренировка
- кофички 4х3х10кг, 4х2х20кг, 4х1х30кг през десет секунди + 1х12х20кг
* стойки на ръце, стойки на глава, висене на лост
Храна
- четири яйца в масло на омлет със сирене и кашкавал
- кладница на уок в кокосово масло с половин корен джинджифил, чесън, тайландски чили чушлета и прясна мащерка; малко от снощния хумус и гуакамоле с квасен лимецов хляб
- берита
- таратор с копър и орехи, омлет с кашкавал
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 02.06.17 16:16.
Днес ми се получи най-хубавия клек от операцията насам, много съм доволен. И в стойка на ръце успях да задържа 10тина вдишвания без стена - три серии.
Тренировка
* стави, салса, малко набирания и кофички
- зарчер клек 3х4х50кг, 3х3х60кг, 3х2х70кг, 3х1х80кг през десет секунди + 1х7х70кг
*масаж
Храна
- четири варени яйца, розов домат, малко сирени и кашкавал елби
- лимецов хляб, ципура на скара, краставици
- круша, ягоди и череши
- червена леща с кокос и нахут, масала, куркума, джинджифил, синап и чили; салата розов домат с червен лук и зехтин
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 03.06.17 15:58.
Хубава лежанка, не я усетих, все едно само лоста.
Тренировка
* стави и активации, малко набирания и кофички
- лег с щанга 3х3х70кг, 3х2х80кг, 3х1х90кг през десет секунди + 1х10х80кг
* всички асани по 10секунди, стойки на ръце, стойки на глава, висене на лост
Храна
- четири яйца в масло с кашкавал елби
- чери домати, киноа с кокос, сьомга
- круша, ягоди и череши
- чернокоп на скара, домати, краставици, зехтин
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 05.06.17 11:30.
Сън: 5 и 1/2 часа
Хубава тренировка, лека и бърза, експлозивно се получи тягата. Нямах почти никакво време и вместих всичко в 19 минути.
Тренировка
* стави и активации, фоумролер, малко коремни и ст клек.
- тяга 3х4х80кг, 3х3х90кг, 3х2х100кг, 3х1х110кг през десет секунди + 1х5х100кг
Храна
- три яйца бъркани в масло, домашен катък и розови домати
- киноа с кокос, индийско кашу, домати и краставици
- череши
- черен ориз, скариди, салата бейби спанак, рукола и семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 06.06.17 10:50.
Сън: -
Недоспал, отидох да тренирам изцяло на инат. Набиранията бавни и извън интервал. Планирам довечера да се наспя, да видим ...
Тренировка
- набиране 3х4хСТ, 3х3х10кг, 3х2х20кг, 3х1х30кг през десет секунди + 1х5х20кг
* стойки на ръце, стойки на глава, висене на една ръка, висене широк хват
Храна
- четири варени яйца, пушен елби кашкавал, домашен катък, розов домат
- червена леща с кокос и нахут, квасен хляб с лимец, краставици със зехтин
- череши
- печени картофи на фурна с розмарин, пъстърва във фолио с червен лук и лимон, салата
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 07.06.17 11:09.
Сън: 8 часа
Тренировка - rehab
- 20 минути ставна гимнастика на Норбеков
- 20 минути фоумролер и апликатор
- 20 минути плаж
- леден душ
Като нов съм 🙂
Храна
- три яйца на очи, пушен елби кашкавал, розов домат
- червен боб, нахут, печена чушка, гъби
- череши
- басмати с гъби и мащерка, салата от пресен спанак, зелен лук, зехтин, лимон, семена
Добавки
Мнението беше редактирано от Splash на 08.06.17 10:51.
Не успях да си изпълня протокола с тези тежести. На 50 беше с подем от краката, както и на повторения за бройка. Веднъж да свърши този сезон и да понатисна малко, че ме е срам да ги пиша тези работни тежести.
Тренировка
* стави, активации, ролер, малко кофички и набирания
- военна преса 4х3х40, 4х2х45кг, 4х1х50кг през 10 секунди + 1х11х45кг
* стойки на ръце, стойки на глава, висене на една ръка, висене широк хват
Храна
- три яйца на омлет с масло и малко прясно мляко, 50тина грама пушен кашкавал, розов домат със зехтин и сол
- пюре от намачкан сладък картоф с краве масло и малко мляко, чили и прясна мащерка; 100 гр сурово пушена сьомга с пипер
- 50 гр индийско кашу
- салата бейби спанак, рукола, пресен лук с лимон, зехтин и семена; печени тиквички; киноа с кокос и сушени домати
Добавки
- преди лягане: 5гр креатин, 1000мг Магнезий, 1 капсула ОптиЦинк, 5000 UI витамин Д
Мнението беше редактирано от Splash на 09.06.17 17:36.
Орязвам малко добавките, не съм доволен от Orange Triad, явно активните съставки варират доста от опаковка на опаковка ...
Може би за ставите ще пробвам - https://www.glucosamine.com/wo/arthro-5-22 по натам.
Трибулуса при мен не работи, даже плацебо не усещам. И в комбинация с екдистерон нямаше подобрение.Спирам и Радиолата.
Оставям си базовите неща от които съм забелязал полза. Магнезий, Витамин Д, Цинк, може би ще взема и Омега 3. Креатин като спортна добавка. Толкова.
Мнението беше редактирано от Splash на 09.06.17 13:03.
Днес кляках прав като краставичка, много съм доволен от техниката. Като ще е лека щангата, поне да се възползвам и да поработя върху дълбочината.
Тренировка
* стави, активации, ролер, малко кофички и ст клекове
- преден клек 4х3х45, 4х2х55кг, 4х1х65кг през 10 секунди + 1х12х55кг
* стойки на ръце
Храна
- четири яйца на омлет с масло и елби кашкавал
- салата бейби спанак, рукола, пресен лук с лимон, зехтин и семена; печени тиквички; киноа и червен боб
- череши
- лимецов квасен хляб, хумус и гуакамоле, салата домати, краставици, магданоз и лук
Добавки
- след тренировка: един грам Магнерот
- преди лягане: един грам Магнерот, витамин Д 5к, Цинк
Мнението беше редактирано от Splash на 10.06.17 19:19.
Силни кофички, имах аванс за още доста. Успях да вместя малко плаж след тренировка, крио терапия на рамене и предмишници, леден душ. Довечера ролер и апликатор.
Тренировка
* стави, малко лицеви опори и кофички
- кофички 4х3х10, 4х2х20кг, 4х1х30кг през 10 секунди + 1х11х20кг
* стойки на ръце
Храна
- четири бъркани яйца в масло с елби краве сирене
- червена пасирана леща с нахут, кокос, куркума, джинджифил, кимион, синап и люто чили
- череши
- печени пресни картофки с розмарин и морска сол, дъгова пъстърва с лук, лимон и мащерка
Добавки
- след тренировка: един грам Магнерот
- преди лягане: един грам Магнерот, витамин Д 5к, Цинк
Мнението беше редактирано от Splash на 11.06.17 11:32.