Garbage in, garbage out

Прескочи до:

09.09.17
10:54

Много хубава тренировка, преден клек и тяга в интервал. Довечера 4х500м гребане за темпо. Храната силна - бъркани яйца с овче сирене; черен ориз с кокос, джинджифил, чили и пушена сьомга; домашен шоколад; гуакамоле, хумус и соба със зеленчуци.

Мнението беше редактирано от Splash на 09.09.17 11:09.

10.09.17
11:16

Днес въобще не ми се тренираше, след поне час размотаване, все пак отидох до залата. Набиране, кофи с тежест, военна преса и обръщане в интервал. Доста рязтягане и мачкане, стойки на ръце и глава, висене.
Храната бива, малко в повече и ежедневно ми идва бирата ... Ще трябва да взема мерки, но май ще е от понеделник 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 10.09.17 11:32.

10.09.17
18:28

Храната ти винаги звучи и изглежда адски вкусна. В една друга тема коментирахме качването на килограми и ще си позволя да ти пиша, че често въглехидратите в менюто ти ми се струват малко.

11.09.17
09:59

казано от Brown Bomber на 10.09.17, 18:28:

Храната ти винаги звучи и изглежда адски вкусна. В една друга тема коментирахме качването на килограми и ще си позволя да ти пиша, че често въглехидратите в менюто ти ми се струват малко.

В момента подхода ми към храната е малко по “value” ориентиран, а не толкова макрота и сметки. Въглехидрати не ям само в първото хранене за деня, защото ми се приспива. Като количество не мога да преценя много ли са или малко, освен отново да описвам грамажи. Аз продължавам да си мисля, че за качване на мускули са необходими няколко неща - подходящ хормонален “фон”, достатъчно протеин и достатъчно калории. За съжаление във всяка една от тези категории има толкова вариации и променливи, че със сигурност отнема време да се напипа оптималното съотношение. За момента ще продължа да се храня така, като дори обмислям вариант на фастинг, който да тествам (само чистата лакомия ме спира🙂). Чувствам се добре, с тонус и енергия в ежедневието. Бих качил малко активно тегло, но не и на всяка цена.

Мнението беше редактирано от Splash на 11.09.17 10:05.

12.09.17
11:17

Малко почна да ми писва колко ми тежат смешните работни тежести. Тегава тренировка, корема изпускаше и не успях да си спазя интервала на тягата. Още няколко тренировки по тази програма и вече като се върна ми става приоритетно ходенето до Пловдив. Довечера ще се опитам да разтегна и да се рамачкам хубаво с ролера.

Тренировка - щанги
* стави, ролер, суинг
- зарчер клек 10х2х60кг през 10 секунди
- тясна тяга 8х2х100кг през 20 секунди
- зарчер клек 1х5х70кг
- тясна тяга 1х2х110кг
* колелце за корем от колене 3х10, страничен планк с тежест в ръка 2х45 секунди
* висене

Храна
- четири варени яйца, домат и чушка
- жасминов ориз с чили, джинджифил и печурки, чери домати, топло-пушена сьомга с пипер
- домашен шоколад
- печен сладък/нормален картоф с розмарин и морска сол, ципура с лимон, лук и билки във фолио на фурна
*2-ри ден без бира

Добавки
- преди лягане: МСМ, 1гр магнезий, 5к вит.Д

Мнението беше редактирано от Splash на 12.09.17 11:31.

13.09.17
11:16

Прилично днес, само на лега малко изтървах почивките след 7-мата двойка. Размачках и разтегнах, повисях, даже направих две серии флайс с леко, бавно и контролирано.

Тренировка - щанги
* стави, ролер, загрявката на Вик
- набиране надхват 12х2х10кг през 10 секунди
- лег с щанга 10х2х80кг през 10 секунди
- набиране успореден хват 12х2х10кг през 10 секунди
- кофички 10х2х25кг през 10 секунди
* флайс 2х15, разтягане раменен пояс, висене, ролер, апликатор

Храна
- четири яйца на омлет в масло с кашкавал и мащерка, домат и краставица
- зелен боб с лимоново-горчичен дресинг и доядох пушената сьомга (около 100тина грама)
- домашен шоколад
- пълнозърнеста паста с гъби, бел пепърс, домати и “пармезан” от лешници, лимонена кора, чесън и ийст
*3-ти ден без бира

Добавки
- преди лягане: МСМ, 1гр магнезий, 5к вит.Д (взимам го през ден)

13.09.17
20:15

казано от Splash на 13.09.17, 11:16:

*3-ти ден без бира

And then that happened ...

Мнението беше редактирано от Splash на 13.09.17 20:16.

14.09.17
11:03

Почивен днес, много задачи ... Повечко вървене, може и една сауна да направя ако случайно остане време. Кръста нещо ми опъва, щото съм тъпанар, надявам се да не е сериозно. Почивката идва, така че тялото ще има време да възстанови.

Храна
- четири яйца на в масло с овче сирене, няколко маслини, домат и печена чушка
- нахут, червен боб, лук, домат и пресен босилек с лимон и зехтин
- гуакамоле, хумус, домашна лютеница, лимецов квасен хляб

Добавки

15.09.17
10:29

Отново лудница ще е днес, до залата няма да стигна по всяка вероятност.

Храна
- три варени яйца, овче сирене, печена чушка
- жасминов ориз с кимион и морска сол
- домашен шоколад
- катфиш филе саутърн стайл, царевица и зелена салата

Добавки
- преди лягане: МСМ, 500мг магнерот, 5к вит.Д (взимам го през ден)

Мнението беше редактирано от Splash на 15.09.17 18:16.

16.09.17
14:26

Раздвижих днес леко с тройки набиране и кофички, планк, много мачкане и разтягане. Още три дни имам достъп до залата, ще видя какво точно ще правя. Храната поне е окей.

Храна
- бъркани яйца с овче сирене, салата с маслини, брюкслеско зеле, чили и лимон
- печени картофи с розмарин и морска сол, патладжани и тиквички с градински подправки, гъби, салата домати и краставици с червен лук, една бира
- жасминов ориз с кимион, джинджифил, чили, куркума, галангал, лимонена трева и варени яйца

Добавки

Сома вчера стана доста добре, като за първи опит. Оригиналната рецепта е с дийпфрай, но аз го изпекох. Следващия път повече време във фурната и една идея повече “панировка”, да видим дали ще се получи хрупкав.

Мнението беше редактирано от Splash на 16.09.17 21:49.

17.09.17
18:21

Цял ден задачи, багажи и какво ли още не. Без тренировка днес.

- три яйца на омлет с кашкавал, домати, краставици
- жасминов ориз с чили, шалот, чесън и сусамово олио, гъби на фурна с пипер, салата
- бира
- печени картофки и филе от пъстърва, зеленчуци

18.09.17
10:17

Без тренировка и днес, стомашни ядове, работни ядове и прочие ...
Утре се надявам да тренирам.

Храната
- четири яйца в масло с елби кашкавал и салата краставици
- домашен шоколад
- печени картофи на фурна с розмарин, риба, задушени зеленчуци

Добавки

Мнението беше редактирано от Splash на 18.09.17 11:56.

19.09.17
11:13

Успях да потренирам днес, имах много сила и и енергия но я карах една идея по леко. При бройките с аванс и малко по-леки тежести, но всички повторения в интервал под 10 секунди. Накрая на тренировката и аз като Боби се наградих с бицепсово сгъване/френско разгъване 2х8. За утре планирам клек, тяга и корем и с това тренировъчния сезон приключва 🙂. Другия месец ще я мисля.

Тренировка - щанги
- набиране надхват 12х2х10кг през 10 секунди + 1х4х20кг
- военна преса 12х2х40кг през 10 секунди + 1х4х50кг (с подем)
- обръщане от вис само от раменния пояс 12х2х40кг през 10 секунди + 1х7х50кг
- кофички 12х2х10кг през 10 секунди + 1х8х20 кг
* бицепсово сгъване/френско разгъване 2х8х30кг (стриктно) + въртенен на торба 2х20
* разтягане, мачкане, висене

Храна
- the madness - не малко палачинки с домашно сладко от смокини
- сьомга и варено цвекло
- ризото от ориз Арборио, гъби и зеленчуци; зелена салата с чери

Добавки

Мнението беше редактирано от Splash на 19.09.17 11:22.

20.09.17
12:25

Последна тренировка днес. Лекичко на клека, а на тягата няколко единици извън интервал. Корем малко, висене и стойки. Довечера преди да тръгна ще разтегна и размачкам хубаво.

Тренировка - щанги
- преден клек 12х2х70кг през 10 секунди
- тясна тяга 10х1х100кг
* колелце/гархамър райз 2х10 + планк 2мин, страничен планк по 1 мин
* висене, стойка на ръце, стойка на глава

Храна
- четири яйца на омлет в масло със сирене, кашкавал и червен лук; броколи
- паламуд на въглища, салата
- две варвни яйца, малко кашкавал, зеленчуци

Добавки
- без

Мнението беше редактирано от Splash на 20.09.17 20:38.

20.09.17
21:02

Храната за следващите 30-тина часа. Уж по стриктно, че нали плочките пазим :P Следващия отчет след два дни.

Мнението беше редактирано от Splash на 20.09.17 21:03.

23.09.17
16:14

Хубав ден, малко лицеви и доста ходене ми беше движението. Успяхме да слезем до центъра, видяхме част от МОЛ-а и един от музеите за индианска история. Архетиктурата на самия музей беше страхотна и имаше цял етаж за Инките, където заминаха няколко часа. Времето е чудесно и почти няма хора, което доста ме изненада. С храната обаче не е толкова лесно, порциите са огромни и се ползват доста тежки сосове ... Може би ще готвя повече, поне продукти има всякакви.
Другия проблем, който имам в тази посока е че има крафт бира и пивоварни буквално на всяка крачка.

- омлет с козе сирене и домати
- хибаначи със скариди, ориз и зеленчуци (имаше цяла улица с фууд тръкс, всякаква кухня дори балканска) и хапнахме в парка
- тайландска супа и нудели с морски дарове
- бира
- сладолед

Мнението беше редактирано от Splash на 23.09.17 16:15.

23.09.17
16:46

Ходил съм в неделя и пак беше пусто, но няма много живеещи в столицата, повече идват само на работа. Ако още не си посетил авиационния и космически музей в Смитсониан задължително го направи.

24.09.17
12:40

казано от Brown Bomber на 23.09.17, 16:46:

Ходил съм в неделя и пак беше пусто, но няма много живеещи в столицата, повече идват само на работа. Ако още не си посетил авиационния и космически музей в Смитсониан задължително го направи.

Благодаря, задължително ще ги видим, за тях съм предвидил малко повече време.

24.09.17
12:54

Движение днес 15х3 ст набиране през 10 секунди на клон и толкова лицеви. Естествено доста вървене, обиколихме останалата част от МОЛ-а, Линкълн и Джеферсън мемориъл, както и белия дом. Грандоманско но хубаво. След това прекарахме остатъка от деня в природонаучния музей, беше доста интересно. С храната беше по лесно, успях да я приготвя сутринт и обядвахме в парка. Бирата няма да я коментирам, освен един two-hearted double hops ale който намерихме в една квартална “бирена” градинка придружен с няколко песни от местна рок банда. За утре сме планирали пещери, да видим.

Храната
- омлет с козе сирене и бейби моркови
- зеленчуково смути
- айсберг, ядки, хумус, чери доматки, бейби моркови, берита
- раци, пържени картофи и бира

Мнението беше редактирано от Splash на 24.09.17 12:54.

25.09.17
14:37

Мислех да направя изометрии и стойки на глава и ръце но не останаха сили. Доста динамичен ден, сутринта посетихме luray caverns, скалните образувания там изглеждат малко извънземно. След това отидохме да намберем ябълки. В района има ферми които предлагат тази услуга. Разхождаш се из градините, опитваш различните сортове и береш това което ти хареса. След това слязохме до Кенеди център и попаднахме на концерт на шведско акустично трио - Vasen. Най-впечатляващ беше изпълнителя на nyckelharpa. После веджи бургери, маслини и доста бира. Като цяло храната излиза извън контрол като количества, което не ми допада особено и трябва да взема мерки.

Мнението беше редактирано от Splash на 25.09.17 15:43.

26.09.17
17:24

Днес отново без тренировка, но храната беше окей. Доста зеленчуци, плодове, яйца и риба. Бирата естествено - в повече. През деня бяхме в Александрия, малко градче близо до ДС. Като усещане много ми напомня на Дюселдорф и донякъде на Несебър. В стария град имат безплатен реставриран тролей с който се слиза на марината, където си направихме пикник. Посетихме и точна реплика на александрийския фар -доста красиво. Вечерта напазарувахме и легнахме по с време, че сутринта рано предстои пътуване с грей хаунд.

27.09.17
13:58

След бързо и доста удобно пътуване се озовахме в НюЙорк. Града ме заплени, уникален е. Успяхме да разгледаме малка част от Манхатън, но утре продължаваме. Апартамента който букнах се намира в Бруклин и метрото до там в час пик е преживяване само по себе си. Движението в следващите няколко дни ще е основно доста ходене, храната може би няма да е върха, съня също.

Мнението беше редактирано от Splash на 27.09.17 14:02.

28.09.17
14:24

Вчера движението беше 24км ходене, 200 лицеви и 200 клека със ст в няколко серии. Деня беше разкошен, успяхме да видим голяма част от планираните туристически неща. Бил съм и в други космополитни градове, но атмосферата в НюЙорк е неповторима (както и миризмата)
Преди време бях успял да купя билети за Аполо, гледахме аматьорска вечер на сцената на която е бил Майкъл Джаксън и Джими Хендрикс е започнал кариерата си. Положението с храната е зле но се надявам че имам капацитет да обработвам боклуци още ден-два.

Мнението беше редактирано от Splash на 28.09.17 14:37.

29.09.17
14:22

Днес програмата беше свободна и с идея да усетим града. Започнахме с френско кафе в не много туристическата част на Бруклин. След това някак се озовахме в китайския квартал в Манхатън. Там освен че взехме малко сувенири намерих и най-вкусното суши което съм опитвал. Намираше се в мазето на някакъв японски супермаркет. Заговорихме се за азиатски плодове и се оказа че пресечка по надолу има стрийт маркет с почти всичко. До края на деня доста походихме без конкретна цел, минахме през скайлайн парк, който се намира високо между небостъргачите. Поснимахме, хапнахме традиционен чийзкейк, който си правят на място с хубави продукти. Деня завърши в един бар в Уилямсбърг с жива джаз музика. Утре стягаме багажите и отиваме за малко сред природата.

Мнението беше редактирано от Splash на 29.09.17 14:44.

30.09.17
17:58

Почти съм сигурен че шофирането в НюЙорк отнема 10 години от живота. След цял ден пътуване, все пак успяхме да стигнем до едно малко градче в Ню Ингланд. Гората е страхотна, около къщата в която сме има зайчета и сърни. Няколко дни ще сме в района и ще правим походи. Храната е домашна и хубава, от което имах нужда. Без бира 🙂

03.10.17
15:48

Няколкото дни в планината минаха доста бързо. Без wifi и 3g. Доста храна и движение, както и може би 12 часа сън на ден. Летим днес за Вегас, надявам се да няма проблеми след събитията там. Така или иначе, основната цел са националните паркове в района, а не казина и концерти. Интересно как ли ще се адаптираме от почти зимните температури на пустинно време.

04.10.17
20:45

Полета до Вегас беше ужасен, а аз си мислех че европейските лоу кост са зле. Хубавото е че кацнахме сравнително навреме. Успяхме да се настаним ранния следобед, поспахме час и отидохме да разгледаме “стрипа”. Фонтаните пред Беладжио бяха впечатляващи, но като цяло може би няма да слезем отново. Храната е добра - зеленчуци, маслини, яйца, моцарела и мексиканска бира. В хотела има фитнес и мисля утре да поклякам ако имам сили и време.

Мнението беше редактирано от Splash на 05.10.17 01:57.

05.10.17
12:17

Поотърсили ли са се от стреса след стрелбата?

05.10.17
18:07

казано от Boby_ на 05.10.17, 12:17:

Поотърсили ли са се от стреса след стрелбата?

Все едно нищо не се е случило. Района около Менделей Бей е отцепен, но всичко до Тропикана включително ми се струва че работи на пълни обороти.

05.10.17
19:53

Страхотен ден, плановете за зала отпаднаха но имаше доста движение. Стартирахме с РедРокс Каньон, беше изключително красиво. След обяд отидохме до Вегас Лейк погледахме състезание по гребане и пихме биричка. Храната сравнително окей, но като цяло имам нужда да погладувам малко. Утре, живот и здраве Гранд Каньон.

Мнението беше редактирано от Splash на 05.10.17 20:31.

06.10.17
20:52

Днешния ден мина под наслов shit happens. Всичко което може да се обърка се струпа наведнъж. Нищо фатално но доста неприятно и разочароващо. Повечето планирани неща за утре също отпадат и след това предстоят 15тина часа в пътуване. Здраве да е. Храната не е върха и бирата определено в повече. Rant over 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 06.10.17 20:53.

06.10.17
23:01

Ух...от каньона,какви кактуси има!!!
Завиждам!

06.10.17
23:57

казано от nervak на 06.10.17, 23:01:

Ух...от каньона,какви кактуси има!!!
Завиждам!

Пустинята е невероятна, бих останал със седмици да правя хайкове в националните пракове. За съжаление времето е ограничено и всичко е адски далече едно от друго.

07.10.17
12:56

Снимката на ника ми е точно кактусче от там... Echinocactus polycephalus .

07.10.17
17:23

казано от nervak на 07.10.17, 12:56:

Снимката на ника ми е точно кактусче от там... Echinocactus polycephalus .

Супер, аз не разбирам от кактуси но има доста.

Мнението беше редактирано от Splash на 07.10.17 17:27.

08.10.17
18:37

След доста пътуване отново сме във Вирджиния, няколко дни ще пообиколи градчетата в щата, малко време в столицата и се прибираме. Успях да направя 40тина часа фаст и малко ми се пооправи храносмилането. През останалото време тук планирам да си готвя, храната навън просто не е окей. Спорт чак в бг, не остава време а и няма наблизо варианти. Малко лицеви, ст клек и набиране и това е.

Мнението беше редактирано от Splash на 08.10.17 18:40.

17.10.17
12:26

Успяхме да пропътуваме малко на 30 хиляди километра. Америка е доста различна, има и положителни и отрицателни страни. Радвам се че я посетих, но не вярвам да се върна скоро. Първа тренировка днес, все още не мога да оправя часовата разлика и за това съня не е много. Загрях добре, леко покляках и разтегнах след това. Като цяло мъка, крампираха ми краката и на интервала тегаво,  дано бързо вляза в час. Почвам магнезий и вит Д.

Тренировка - щанги
* стави, ролер, загрявката на Вик, ст клек
- зарчер 3х4х30кг, 3х3х40кг, 3х2х50кг, 3х1х60кг  през 10 секунди;
* разтягане всички асани, стойки, висене, ролер

Храна
- четири домашни яйца на омлет с пушен кашкавал, чери доматки, маслини
- пълнозърнеста паста с домати и гъби, пушена сьомга
- червена леща с джинджифил, чили и масала; зеле със зехтин и черен пипер

Добавки
- преди лягане: 1гр Магнерот, 5к UI витамин Д

Мнението беше редактирано от Splash на 17.10.17 12:31.

18.10.17
11:53

Все още не мога да се оправя със съня, уикенда ще наваксвам. Тренировката, леко раздвижване без да се напъвам. В момента съм доста далече от макса си на лега, но поне гз е стабилно на пейката. Иска ми се да добавя няколко рунда чувал и малко гребане на концепт но ще видя как ще ги напасна седмично.

Сън: 3 часа
Тренировка - щанги
- лег с щанга 4х3х50кг, 4х2х60кг, 4х1х70кг през 10 секунди;
* разтягане раменния пояс, стойки, висене, ролер

Храна
- три домашни яйца на омлет в масло с пушен кашкавал, чери доматки, маслини
- червена леща с джинджифил, чили и масала; салата краставици със зехтин и лимон
- хумус, гуакамоле, зелена салата с броколи и семена, пълнозърнест квасен хляб

Добавки
- преди лягане: 1гр Магнерот, 5к UI витамин Д

19.10.17
10:50

Не успях да стигна до залата днес, срещи от сутринта и мускулни трески навсякъде. Довечера ще се опитам да отделя време за ролер и апликатор. Съня още е дефицитен, добавям мелатонин към добавките. Поне храната е добра, че съвсем замазах плочките.

Сън: 3 часа

Храна
- три домашни яйца с овче сирене и печена чушка, домат
- варена елда с бейби спанак, yuzu сос и зелени маслини
- нори с червен боб, авокадо, морков, краставица и белен коноп

Добавки
- преди лягане: 1гр Магнерот, 5к UI витамин Д, Мелатонин

Мнението беше редактирано от Splash на 19.10.17 10:50.

20.10.17
11:04

И днес без тренировка, от сутринта се занимавам с проблеми и “спешни” ситуации. Чакам с нетърпение уикенда да си отспя и да потренирам като хората.

Сън: 3+2 часа

Храна
- три варени яйца с овче сирене и пушен кашкавал, домат
- риба тон с чери домати, маслини, yozo сос и елда
- “ризото” с жасминов ориз, печурки, прясна мащерка и пармезан

Добавки
- преди лягане: 1гр Магнерот, 5к UI витамин Д, Мелатонин

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1