Как ви се струва сегашната ми програма?

21.03.15
21:28

Тренирам през ден на лостове (1 ден почивка между всяка тренировка)
1 - ви ден - гръб и бицепс :
-4 серии набирания с широк захват , минимум 8 повторения , максимум 11
-2 серии набирания с широк захват на нещо от сорта на “въжени дръжки” (доста натоварват предмишницата) , същите повторения
-4 серии набирания с тесен захват (подхват) , същите повторения , последната серия е до отказ

2-ри ден - гърди , трицепс , рамо:
-8 серии кофички по 15 повторения , захвата ми е малко неудобен ( леко тясна успоредка , некомфортна - под дърво и камък съм търсил успоредки в града в който живея - няма никъде , / Германия / )
-2 серии обикновенни лицеви по 20 повторения с широко разположение на ръцете (да натоварват гърдите)
-2 серии “триъгълни лицеви” по 12 повторения

Отделно имам кардио (35-40 минути) 1 път в седмицата (колкото за някаква издържливост , нищо повече)
Мисля да си купя дъмбели , понеже рамото , бицепса и трицепса не ги натоварвам достатъчно (особено рамото , доста изостава).

21.03.15
22:07

Мислил ли си да потренираш и краката? :)

Мнението беше редактирано от Ронката на 21.03.15 22:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1