Strength - Hypertrophy bulk routine

26.03.15
17:27

Здравейте колеги решил съм да покачвам мускулна маса за около още 2 месеца но със малки промени във  тренировачния  сплит от 3 на 4 дни . Ще се радвам ако хвърлите по едно око , не че няма да я пробвам но все пак искам да чуя и вашето мнение.

ПОнеделник : Силово - Бутащи
Бутане от равен  лег - 3х5 + 2,3 адпатиращи
Военна преса - 3х5 и адаптиращи
Лег с тесен хват - 3х8

Вторник : Силово - Дърпащи и крака
Клек - 3х5 и адаптация
Тяга - 3х5 + адаптация
Набирания подхват с тежест - 3х8
Прасец ....

Четрвъртак : Хипертрофия Бутащи
Горен лег с щанга - 3х-8
равен Лег с дъмбели - 3х8
Раменни преси с дъмбел - 3х8
Флаис от равен лег 3х10-12
Френско - 3х10

Петък - Хипертрофия Дърпащи и крака
Гребане с щанга 3х8
Придърпване на горен скрипец с надхват 3х8я
Разгъване бедра на машина - 3х10
Сгъване бедра на машина - 3х10
задно рамо 3х10 .....

може и бицепс ако не ме мързи

не тренирам бицепса тъй като трицепса ми е доста изоставаща група и гледам да дам на него предимство “

Е какво мислите за програмката също така си мисля дали да не разменя петъка със вторника и така да ми се пада сила хипетрофия сила хипертрофия за да не се получават 2 силови дни един след друг и може би ще е по добре за почивка на мускулите .... вие как мислите

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.15 13:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1