Може би “форумна среща” го разбираме различно, за мен форумна среща е всяка среща с хора от форума - 1,2,5,20, няма значение колко. :D Тъй като не съм достатъчно популярна и всепозната, не съм имала предвид да организирам нещо грандиозно, за това си го писах в дневника, понеже от тук тръгнаха няколко ‘айде да не са форумни срещи - вижданки миналата пролет. :D Имах намерение да се съберем същите хора + който още желае да се присъедини.
Да, явно имаме различни възприятия за форумните срещи. Сега, като ми каза, може би си права - значи ние с Десо живеем форумно :D :D :D
Преставам със спама, защото ще трябва да се модерирам, да не каже някой пак, че имаме двойни стандарти :D :D :D
22.05.15
08:47
Аз ше мародерирам, ве... къде трябва да се трие? :D :D :D
Повече срещи - по-добре! (party)
Изтрий тук ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ с ключ или стотинка. (nod)
P.S. Ами, да, Карфице, гледай колко яко, от форума не можеш да се отървеш, постоянно си в среща!
Мнението беше редактирано от Nickie на 22.05.15 16:06.
Хайде и втората матура мина, остана ми само един писмен и един устен изпит по италиански за сертификат и се приключва със средното образование!
Храната:
кафе с мляко
сандвич със зеленчуци, месо, яйце
daily vits
1/2 черен шоколад
1/3 пакет пълнозърнести гевречета
свинска пържола със зелева салата
торта
В настроение съм, денся си пред огледалото. 8-) Кардио?
Мнението беше редактирано от Nickie на 22.05.15 22:56.
казано от Nickie на 22.05.15, 16:05:
Изтрий тук ▒▒▒▒▒ $1000 ▒▒▒ $1000 ▒ $1000 ▒▒▒ с ключ или стотинка. (nod)
P.S. Ами, да, Карфице, гледай колко яко, от форума не можеш да се отървеш, постоянно си в среща!
О, нямаш милост - пристрастена съм към изтриване с ключ или стотинка (nmuchfun) Къде да осребря? хах
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 23.05.15 11:47.
Кикооо, искам снимка на монитора с изтритото! :P
Не съм писала от няколко дни, ама си направих един маратон - цяла нощ на клуб преди бала, бал с роднини, бал с випуска, убийствена нощ с моя човек и така, неспала нормално от преди уийкенда, право на работа днес следобед. (muscle) Приятно изкарах на всичките места, подариха ми много цветя! Всичките съм си ги сложила в стаята и, въпреки че ми е трудно да се движа из нея, ще си стоят тук. Най-много обичам да ми подаряват цветя! (inlove)
Храната: доста малко, но сравнително качествена, чаша вино и 1/2 чаша ликьор
Тренировки: танци, ходене на токчета около 10 часа, секс
Е, и аз да се разпиша малко със закъснение по темата с балните снимки освен, а? (wasntme)
P.S. Кой е форумния потребител на втората снимка? :P
Мнението беше редактирано от Nickie на 25.05.15 21:18.
25.05.15
22:36
казано от Nickie на 25.05.15, 21:11:
Ех, поне сега мога да съм спокоен, че във форума има поне един човек, който освен тренировки има и интимен живот (whew)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 25.05.15 22:37.
казано от Десимир Петров на 25.05.15, 22:36:
Ех, поне сега мога да съм спокоен, че във форума има поне един човек, който освен тренировки има и интимен живот (whew)
Да разбирам, че Дамянеца е ин витро? (shake) (shake) (shake) (shake) (shake)
Благодаря много! (F)
малко сурови ядки
100 грама ориз със зеленчуци + пилешка пържола
вероятно за вечеря ще хапна някакви вкусни нещица от кетъринга
След малко отивам на концерта на Хулио Иглесиас, казвам го специално за НЯКОИ ХОРА, дето се чувстват разочаровани от музикалния ми вкус. (fubar)
26.05.15
21:44
Мхм, само дето има разлика между 100 кЕла и Хулио Иглесиас ;) Вторият прави музика за разлика от първия :D :D :D
казано от Десимир Петров на 25.05.15, 22:36:
И аз се бях притеснила,че никой от този форум няма интимни контакти - всеки си мълчи...друго си е като го напишеш в отчета за деня. 8-)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.15 22:14.
26.05.15
22:50
Страхотна рокля, Ники!
А щастливеца ако е от форума веднага ще го разконспирираме. Една обиколка на мъжките дневници и който не е успял днес да си направи клека - той е :D
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.05.15 22:57.
Хулио Иглесиас е прекрасен изпълнителн, но как ще танцуваш на неговите парчета - сам, не с дама? Изобщо, като отидеш на парти какво ще слушаш, на какво ще танцуваш? И двамата правят музика - в различен стил и с различно предназначение.
Не знам какво всички се хванахте за тоя секс, това са нещата от живота, бе. :D Отдавна не сме в религиозно обремененото средновековие, което обгръща човешките тела и отношения в тайнство. Аз си пиша от-до, каквото ми се случва и смятам за значимо за хормоналния ми баланс, психическо и физическо здраве.
Теди, благодаря! :) Между другото, имам желание да подаря роклята на момиче, което няма възможност да си купи за бала, ако имате случайно познато семейство в затруденено финансово положение, пишете ми, моля. Размера може да става по-малък, но не и по-голям, определено е за госпожици с малка талия, там е много тясна, иначе е свободна навсякъде.
А, да, и не, не е от форума щастливеца, но тренира яко - двуразово, напълно би се вписал в средата тук. :D
Днес почти нищо интересно нямаше... Успях се, прегорих един сандвич, ходих на работа, ходих на бала в едно от старите ми училища, всички много ми се радваха - и аз на тях, но съм невероятно балгодарна, че се преместих от там :D , правих малко клипчета с разтягания за шпагат, гоня си там едни цели и така.
Храна:
закуската изгоря на въглен
кафе със суха сметана
малко солети, малко сурови ядки
2 кюфтенца, мисля 50/50 пилешко и свинско, обикновено такова мелим, картофена салата, сух таратор
гръцко кисело мляко с парченца ягода и банан
Добре че пиша тук, че да се сетя да си изпия витамините!
Охххххххххххххххххххх.... ‘Баси крампите от този цикъл, на 2 бусколизина и 1 No Spa от сутринта никаква промяна, след един час имам уговорка за фитнес, какво да изпия, че да минат? Някакво вълшебно хапче или поне много хард дрогиращо? Не мога да си стана на краката, камо ли да тренирам крака... ;(
28.05.15
15:47
Почивай си днес.
Paulo, с какво сърце го хареса това, беее? (tmi) Мъжете си нямат идея какво изтезание е да те болят яйчниците.
Ще почивам, нямам избор, аз не знам до нас как ще се отнеса изобщо, гърча се на дивана в офиса от 2 часа, чак колегата ме гледа с някакви такива очи “Умираш ли? Добра колежка беше...”. Отказвам се от женските си функции, къде мога да си сменя пола?!
От тези болки даже не ми се яде:
кафе с мляко
1 яйце
малка пилешка пържола, салата
4 парченца шоколад с лешници
Още ме болят скапаните яйчници, цял ден, нечовешко е. Пих и Хексалгин, чудя се дали да не пия нещо друго преди да легна. Не се издържа.
Ибупрофен най-висока степен или викай линейка, тука ти бият направо венозно нещо, което релаксира съкращението на мускулите. Викала съм три пъти хах и два пъти ми викаха случайни хора на улицата, щото съм се превивала направо на улицата на земята лол толкова е зле, че все тая къде се превиваш—но като видях да идва линейка, събрах сили и избягах лол—в крайна сметка ибупрофен 600 и това е.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.05.15 22:53.
Харесах това, че въпреки всичко си правиш уговорки за фитнес. Това сега е воля. :D Не съм желал така да изглежда.
Пожелавам ти бързо отминаване на болките и прекрасен уикенд! :)
P.S. Съвета ми е да не се тъпчеш с ‘апчета. Опитай да се хидратираш повече, малко плодове, зеленчуци. (не, че ще помогне кой знае колко, но все пак... )
Мнението беше редактирано от Nachev на 28.05.15 22:52.
Кико, това ми звучи много добре! :D Точно от нещо такова имах нужда вчера! Иначе не пия хапчета за щяло и нещяло, принципно се гледа с лошо око на обезболяващите вкъщи и аз конкретно нямам хипохондрични наклонности, обаче вчера направо агонизирах, от някъде половин година имам ужасно болезнен цикъл и овулация. По два пъти на месец съм с нереалните болки. Да приключва вече този пубертет, ако може, и после да е малко по-търпимо, надявам се?
Paulo, благодаря! Не се сърдя, закачам те. (F)
29.05.15
12:55
А какво казва гинекологът ти, Ники? Цикълът е нещо естествено, не предполага да те боли каквото и да е, поне не повече от малко присвивания в корема, да речем. Аз като имам някакви МЦ болки сутринта преди да ми дойде , вземам 1 парацетамол, а не спазмолитици, те не ми действат в този случай.
Отговорът за всичките ми болки, вкл. мигрената, защото имам и хронична мигрена, която се проявява малко преди или малко след цикъла, е, че това е нормално, докато съм в пубертета и ще си отмине само във времето, няма какво да се направи, хормоните ми се нагаждали или нещо от сорта, не са им постоянни нивата. Ако понахалствам още малко по темата ще ми изпише противозачатъчни за регулация, а аз не искам.
Който търси, намира.
Денят ми започна много мърезливо към 11, бях малко ядосана, че нямаме никаква вода, при положение, че бяхме предупредени, че няма да имаме топла поне месец и половина, поради което си купихме бойлер, но днес просто нямаше никаква и не можах да се изкъпя. (dull) Звъннаха ми тъкмо като бях на вратата да тръгна за офиса от една много сладка пицария с детски кът, в която ми бе мечта да работя още от преди 4 години, когато смених училището и започнах всеки ден да минавам покрай нея, бях кандидатствала по обява преди повече от 2 месеца, но така и не ми се обдиха тогава и ето, че днес звъннаха! Голяма изненада! Разбрахме се да отида на интервю, управителката се влюби в мен и дори изкарах една пълна смяна днес. Наета съм, позиция детски аниматор. (sun) Там, където си мечтаех да започна толкова много време, с децата, в готината пицария. (party) Още утре звъня и отхвърлям категорично едно предложение за офис и едно за сервитьорка, дето ми висяха така, знаех си, нещо ми подсказваше да не приемам още, че не са моите места. :) И като си помисля за наборите, дето обясняват, че няма работа, нямат пари за фитнес и хубава храна, няма време, няма възможност... КАК ДА НЯМА? Боже, абсолютни лъжливи оправдания и краен мързел.
Работната ми седмица става доста натоварена и не знам къде ще вкарам фитнеса все още, но ще го измисля.
Понеделник
13:00-17:00 oфис
Вторник
13:00-17:00 офис
17:30-22:00 детски кът
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
11:00-22:00 детски кът
Неделя
11:00-22:00 детски кът
Храна за днес:
кафе с мляко
кофичка котидж чийз
малко сурови ядки
лимонада с мента
свинска пържола, салата
1/2 чаша сок
две малки еклерчета, ягоди
Прилагам снимки от пицарията - чадърчетата, левитиращи на двора и част от самото местенце.
Мнението беше редактирано от Nickie на 29.05.15 23:57.
Nickei, разкошна си на бала (F) Много се радвам, че си изкарала чудесно :) Това е един прекрасен момент, който трябва да се запомни :)
30.05.15
00:17
Поздравления за работата! Мястото изглежда супер. :)
Графикът ти е все до късно, но поне не се налага да ставаш прекалено рано. Вероятно сутрин ще тренираш?
Успех!
Благодаря ти, Zozo! (nlove5) (sun) (sun) (sun)
Вероника, да, все съм до късно, понеделник ми е почивен ден от детския кът и мога да тренирам, както до сега, след офиса, т.е. след 5, за да се засичам със Зозо, примерно, през всички останали дни ще трябва да е преди 13 часа, което е гадно, защото пак значи ставане рано. За уийкендите мисля да не тренирам в зала, защото 11 часа плътно работа с деца е по-изтощително, отколкото звучи и не мога да си позволя да си отнемам от силиците предварително. Аз за последните няколко часа не знам как ще бъда адекаватна, до сега макса ми е 8 часов работен ден, разпокъсан, с голяма почивка на обяд, а 11 с минимална почивка... Ще видим в неделя, днес ми е последния напълно почивен ден за лятото май. :D
30.05.15
08:57
казано от Nickie на 29.05.15, 23:48:
И като си помисля за наборите, дето обясняват, че няма работа, нямат пари за фитнес и хубава храна, няма време, няма възможност... КАК ДА НЯМА? Боже, абсолютни лъжливи оправдания и краен мързел..
Ники, така е само в големите градове. И аз ти се чудя колко много възможности имаш- секретарка, хостеса. Можеш не сам,о да търсиш работа, но и да я ИЗБИРАШ. Това е супер.
Но тук, в провинцията, няма никакви възможности. Една читава обява за работа няма за квалифициран кадър, камо ли пък за ученик. За непълно работно време да не говорим. Дори си направих труда да проверя сутринта . Ако видиш офис длъжностите - 1 място в Мтел, 1 секретарска позиция (която най-вероятно включва и счетоводство), и двете на пълен работен ден, толкова. Другото са международни шофьори, работници в цех, в месокомбината, баничари, и пр. Няма концерти, раздаване на флаери, презентации и др. Дори хора за сладолед не търсят.
Предполагам, че и заплащането ти е адекватно, за да си струва да си влагаш цялото време там. Тук няма да ти предложат повече от 400 - 500 лв. бруто за пълен работен ден, а най-вероятно ще го надминаваш с няколко часа Реално се работи за 2 лв на час.
Така че, не няма работа, за съжаление.
Кобре, имам представа, днес ми идва на гости приятелка от Габрово, точно вчера си говорехме за безработицата в по-малките населени места, тя най-накрая намери работа като ресурсен учител там, преди това само чакаше да идва летния сезон и към Гърция за сезонна работа. Осъзнавам привлигеиите, които ми дава това, че съм родена в столицата, нашите също, изобщо, че корените ми са си тук, никога не сме мислили за наем, например, това също не е за подценяване, защото и цените в големите градове са по-високи, особено на имотите. Така с двете работи, без почивни дни и някой допълнителен ангажимент (между 8,5 и 11 часа работа на ден) по предварителни сметки ще ми се връзват не повече от 840 лв. на месец, което нямаше да е много по-различно от 500 лева за 8 часов работен ден + 2 почивни в по-малък град, като се вземат предвид разходите за транспорт, храна, сметки и т.н. Поне така си мисля, може и да греша. Честно, не мога да преценя добре, защото аз имам покрив над главата и не плащам други сметки освен моите си за телефон, интернет, фитнес, излизания + към 30-40% от храната и някоя и друга дреха, когато си купя. Мотивът ми да работя не е основно финансов, работя, защото не искам да се чувствам като консуматор-паразит, искам да бъда полезна на обществото, да участвам активно в нац. икономика, такива са ми убежденията. Разбира се, търся и собствени дивиденти - опит, чисто практически опит за работа с хора - клиенти, колеги, началници, да навляза в административните дейности, да натрупам нещица за CV-то, не като завърша на 26 да нямам един работен ден зад себе си и да мрънкам, че не ме взимат никъде, въпреки блестящата магистратура. Разбира се, че никой не взима хора без опит, и аз не бих?! Дразня се, защото положението в столицата, която действително дава ТОЛКОВА много възможности е такова. (Познай колко от тези ще започнат работа на пълен работен ден за по-малко от 1000 лева преди да завършат висшето си образование? Никакви възможности няма да дава “скапаната държава” за тях. И те нищо няма да дават на нея.)
30.05.15
10:19
Не мисля, че има някаква база за сравнение, Ники. Просто животът е различен. Габрово, Ловеч, Горна Оряховица - пародия е просто. Изобщо няма шанс да работиш каквото ти е по сърце. Цените на транспорта, храната и услугите са същите като в Сф. Дори малко по-високи, понеже няма много възможности за избор. Все пак от тия около 500-600 лв. гледам и да ми останат някакви 20-25%, така че прецени колко мога да харча, като имам и наем. За хората със семейство да не говорим.
Това не е дискусия за твоя дневник, но ти споделям положението. Повечето преуспели мои познати и не дотам познати работят в чужбина.
За тоя клип от фейса- какво да кажа на децата- добре, че имат богати родители. Като ги гледам, ако разчитат само на себе си, ще умрат от глад в България. Като им гледам роклите и бижутата, са си изхарчили първите 3-4 заплати предварително. Еми и на на мен 5-6 хиляди ще ми дойдат добре, и аз съм завършила право, но то не се става така лесно съдия ... Напоследък и адвокатите седят без работа, хората не могат да си позволят дори минималния хонорар от 300 лв за завеждане на дело.
Идеите ти са хубави и практични, но както казах и на Богдана - чака те много, ама много бачкане цял живот. Не си хвърляй всичките усилия сега. Със сигурност ти е рано да мислиш за пенсионни схеми и социално осигуряване, но е полезно да го направиш. Защото покрай мен много хора се оказват разочаровани колко много са работили още от ученици и след 30 години упорит труд, напрежение, стрес и отговорности (и сума ти хронични болежки) се оказва, че нямат нищо стабилно в сметката. Парадокс.
Подкрепям те за фитнес тренировки с тежести и Зозо и фамилия да помагат :D Дерзай :)
казано от Nickie на 29.05.15, 13:34:
Отговорът за всичките ми болки, вкл. мигрената, защото имам и хронична мигрена, която се проявява малко преди или малко след цикъла, е, че това е нормално, докато съм в пубертета и ще си отмине само във времето, няма какво да се направи, хормоните ми се нагаждали или нещо от сорта, не са им постоянни нивата. Ако понахалствам още малко по темата ще ми изпише противозачатъчни за регулация, а аз не искам.
И при мен немските лекари правиха един тон изследвания и накрая казаха, че e психо-соматично :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.05.15 11:12.
Много телеграфно в обедната почивка
Храната за вчера:
Две яйца
Две палачинки без нищо
15 см. сандвич в Subway с шунка, крема сирене и зеленчуци всякакви
Свинска пържола, варени картофи, зелева салата
1 Куба Либре (много често съм започнала да пия, лошо)
На гости ми беше приятелка от провинцията, ходихме на шопинг, вечерта на клуб, държа да отбележа за Херцога:
1)Не бях в Sugar!
2)Live-а беше на Спенс, НЕ на 100 кила, Спенс ми е по-голяма любов, съсед, приятел, просто няма често участия на живо. :D
Тренировка за вчера:
Танци, много танци, момчетата от екипа казаха, че сме били по-живи и готини от танцьорките - и ние сме на това мнение. :D Ако не беше толкова задимено по тия клубове, щях да се пробвам за танцьорка това лято в някое черно клубче, нооо не мога да се прежаля, яд ме е, че никой не спазва забраната за тютюнопушене в заведенията.
Днес съм на работа към 11 часа в детския клуб и тъй като съм малко недоспала, силно се надявам да се справя адекватно.
P.S. Много се кефя как в 100% от случаите, когато случайно видя някой от екипа на BB-Team на улицата, е с рекламна тениска. Много сте яки. (sun)
Мнението беше редактирано от Nickie на 31.05.15 13:10.
казано от Nickie на 31.05.15, 13:04:
P.S. Много се кефя как в 100% от случаите, когато случайно видя някой от екипа на BB-Team на улицата, е с рекламна тениска. Много сте яки. (sun)
Аххахахаххаа, беше си облякъл униформата, Десо постоянно се чувства на работа :D :D :D
Аз ти казвам, че си живеете форумно, ти не ми вярваш. :D Но това не е типично само за него, Кольо без тениската на BB-Team съм го виждала само на снимки - и то плажни, дето просто не носи никаква тениска. Много е кефско, ако бях админ/модератор и аз щях да си ходя с “униформа”. :P
Храна за днес:
2/3 сандвич с шунка, кашкавал, айсберг на пресата
кафе с мляко
порция мусака с кисело мляко (забравих да кажа, че когато съм по цял ден в пицарията имаме включена по една порция храна, в случая беше мусаката)
две парченца домашен сладкиш с череши
- Отвикнала съм да ям, когато може, а не когато ми се яде, днес до към 2 нямах никаква работа, но не бях гладна още уж и после обядвах чак в 8, защото имах 15 деца, което пък автоматично кара вечерята да отпадне и съм на малко протеин и калории и то като за толкова активен ден, но ще поправям тези неща в движение.
- Не трябва да забравям да си пия витамините и трябва да си купя дезинфектант за ръце. Колкото и да обичам деца, тези до 3 години са доста мърлявички, плюещи и сополиви и не мога да превъзмогна чусвтвото, че ръцете не са ми чисти постоянно и си мисля, че ще си лепна някой вирус. Много рядко боледувам и не искам това да се променя.
- Гледам някакви снимки от клуба вчера са излезнали във Фейсбук, ми нищо не искам да ми се променя, супер много се харесвам сега, уж съм повече килограми, отколкото трябва да бъда, но ми харесва как ми стоят, не намирам нищо излишно, а с 5-6 кг по-слаба се чувствах дебела и зле? Сякаш собствената преценка е крайно обективен фактор, ненадеждна, нелогична...
казано от Nickie на 31.05.15, 23:44:
Аз ти казвам, че си живеете форумно, ти не ми вярваш. :D Но това не е типично само за него, Кольо без тениската на BB-Team съм го виждала само на снимки - и то плажни, дето просто не носи никаква тениска. Много е кефско, ако бях админ/модератор и аз щях да си ходя с “униформа”. :P
Как да не ти вярвам, напротив, нали аз го предложих :D “Проблемът” е, че сме дълбоко свъразни с бб-тийм, извън шегата, смея да твърдя, че някои от най-добрите ми познанства тръгват от тук (inlove)
01.06.15
12:38
казано от Nickie на 31.05.15, 13:04:
Придавам си важност и събирам погледи... (makeup)
Нарцис... чист нарцис! 8-)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.06.15 12:39.
И на мен едно много хубаво познанство ми тръгна от тук, а няколко по-нови тепърва се развиват. :) А и ми харесва да съм в такава среда просто, за т’ва го обичам форума, мен статии не мога да ме накарат да се взимам в ръце като се поизпусна и забравя да си мисля за здравето, хората ме мотивират, обстановката. Като чета как някои потребители с бебе, няколко деца, 12 часа смени и т.н. намират време за тренировка и готвене и си викам - край, ще намеря 1 час за фитнес и ще се съобразявам какво ям, няма да съм мрънкало и мързел. Хората си губят времето да ме съветват и да ми помагат, нямам право да си намирам оправдания и да не се възползвам от тази помощ. Страхотно местенце е, ей! (sun)
Коле, аз те харесвам защото си нарцис само на думи, иначе си бял карамфил. (за справка -Й. Йовков, “Последна радост”)
Въпросче: Сега си репетирам в офиса танците (трябва да направя компилация на откачените неща, които съм правиля в работно време), че довечера имам програма, нали е 1 юни (party) , лятото бях свикнала, ама 75 минути много енергично подскачане/танци ми идва малко в повече в момента и започва да ме боли ту горе под ребрата, ту долу в ляво корема, нямам вариант да си почивам, какво е добре да правя, за да минимизирам тези болки и да издържа до края? Като си задържам дъха и стягам мускулите се оправя до някъде, но после ми се усложнява много дишането и започвам извънредно да се задъхвам... :D Не знам дали го обясних добре, знам че след 3-4 дена ще привика и ще издържам, но за довечера, ако ме заболи така много силно, какво е логично и добре да направя, за да притъпя болката и продължа с танците?
Мнението беше редактирано от Nickie на 01.06.15 15:37.
Имам мускулна трескаааааааа на прасците, задното бедро, горе гърба и трицепса ? WTF… Явно разнасянето на бебета си е силово занимание след определена продължителност и при определена динамика? :D Готино ми е да имам такива трески, значи работата ми в действителност ме натоварва достатъчно физически, че да го броя за раздвижване тип пауър кардио, т.е. всеки ден без понеделник (в който мисля да ходя на фитнес :D) ще имам физическо натоварване и даже ще ми плащат за това - супер! :D Това ми куца обикновено, че не мога да намеря мотивация да стана и да се раздвижа безцелно, друго си е с цел - нисък старт, спринт, 2-годишно се опитва да изяде пастел, примерно. А и постоянно ми се вдига адреналина и не се усещам колко много тичам, скачам, клякам, ведигам и т.н.
Днес ми е почти почивен ден, след малко отивам с шефката до Jumbo да ми купи неща, много готини тия шефове, направих им още първия ден един списък с над 15 работи, които ми хрумнха, че може да бъдат от полза и предполагах, че ще изберем някои от тях или във времето ще ги купим... Нищо такова - още днес отиваме за всичко! Страхотна мотивация за работа! (party) После трябва да ходя до счетоводството на офиса, после до самия офис и след това съм се пратила на работа на концерта на One Republic, та за това си го броя почти почивен ден - ужасно ще се изкефя на този концерт. :D Единствения проблем е, че сега излизам и до 11-12 вечерта няма да се прибирам, т.е. с храната имам лек проблем, поради което в момента тъпча 2 сварени яйца, ама как не ми се ядее това сега... Чудя се дали да не си взема протеин някакъв да си пия през деня, за да си набавям нужното, защото ми е трудно от храна и ми е много динамично ежедневието в момента и до края на лятото. Ще го помисля още малко. (wait)
Хващам се, че спя по много часове напоследък, което е окей, защото преди не можех да спя по много и постоянно си стоях на 6-7, започвам да си пиша часовете сън и часовете работа на ден за лична справка - ако започне да не ми стига съня, ще регулирам нещо часовете работа, може би ще говоря за повече почивни дни от офиса, за сега не чувствам умора, просто си спя по повече.
01.06. - работа 9 часа, сън 10 часа (blush)