Искам да сваля подкожните мазнини от корема! Как?

10.04.15
15:54

Здравейте съфорумници.  Идеята с която пускам тази тема е да ми дадете съвети и препоръки с които да сваля “мазнините” от корема. Просто сам не мога да се справя с това което пише в целия интернет. Имам възможност да спазвам режими от хранене, до трениране това не ми е проблем, имам е волята, просто трябва да започна от някъде!  Дайте ми идеи за най-ефективни начини да се справя със свалянето на мазнините. Приемам всякакви отзиви! Ето повече за мен: ръст 180см килограми 73 години 20.
Ето и 2 снимки като на вид.

10.04.15
16:14

започни да гледаш клипчетата да масъл демидж и на Станислав Чакъров (сталик) ще ти се разяснят много неща .Поне на мен ми помогнаха .

Лошото е, че няма как да кажем на тялото: “Ей, чуваш ли, да свалиш мазнините от долната част на корема” и да програмираме нещата така, както би ни се искало.
Това си е цялостен процес и ако създадеш условия за сваляне на мазнини, това ще се случва в цялото тяло - на някои места с по-бързи темпове, на други - не чак толкова.

А как да започнеш?
Основното е храната.
Калориен баланс
Формула
Хранителни режими

Естествено, че спортуването има заслужено място.
Тренировъчни програми

От къде да започнеш?
Идея:
1. Създай си дневник и се представи подробно - как тренираш, как се храниш; всичко, което има отношение по темата.
2. Описвай храната и тренировките си ежедневно (или поне достатъчно често, че да се добие ясна представа)
3. Успоредно чети. Не ти трябва целият интернет - достатъчно ти е изданието. Ползвай търсачката, когато се появи нещо, което не ти е ясно. Ако не успееш да откриеш информация - питай в дневника си.
4. Вероятно ще се включват хора със съвети и насоки. Но не спирай да четеш и да обмисляш прочетеното.

Успех! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1