Не тренирам - позирам

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.08.15
13:48

Пари на вятъра, Тренер...да ме беше послушал какво ти казах миналата събота.

Gogo

19.08.15
13:50

С 50% отстъпка се навих някак си. :)

19.08.15
14:01

Значи 50% по-малко пари на вятъра. Гледай обективно на нещата :)

Gogo

19.08.15
14:05

Е, аз за добавките, само от опит мога да говоря. За конкретната комбинация от анимал продукти, не знам ти от каква позиция говориш...
За мен нещата на тази марка са по-качествени от на останалите, иначе не са нищо революционно. Витамини и аминокиселини в пака, креатинче в пъмпа и не знам кво си в другото. :>
Не е, като да не съм пил добавки, и ако при пиенето не усетя реално ефект, повече не си давам парите за същото.

Мнението беше редактирано от Gogo на 19.08.15 14:06.

19.08.15
14:10

Преди 15 години щеше да добър вариант това. Сега вече има неща, които излизат много по-евтино като отделни компоненти в стак, да не говорим колко остаряли формули и дози са тая серия Енимъл. Като дизайн и име ще ме кефят доживот, ама то това е по други причини :)

Gogo

19.08.15
14:15

Е, ква толкова по-хубава форумла ще мога да си направя за 150 лв? :) То и преди 15 години пак са излизали по-евтини нещата, като отделни компоненти. Реално само пака е стар, ама си дава, ако не друго - дискотека в тоалетната. :Д Ама ако бях взел тениска, нямаше да говориш, че на вятъра съм си дал парите. :>

19.08.15
14:19

Лайкнах заради тениската, но май избързах защото не си я взел :) И да е един размер по-малка, нали знаеш :D
Казах ти каква миналата събота, за около 3-4 месеца щеше да ти излезе точно толкова като пари от бълка и щеше да я усетиш наистина добре.

Gogo

19.08.15
14:22

Ся, ако трябва да се оправдаваме за лайковете, и аз те лайквам, щот си ми проател, ама на бълка не ми влизат добре нещата.

19.08.15
14:24

И да не са те, пак има вариант за горе-долу такъв период и такъв бюджет. Ако щеш и любимите ти НАУ с отстъпка :)
Кажи за тениската сега :)

Gogo

19.08.15
14:26

Не предлагат вече от стария дизайн. Само разни едноцветни с надпис go hard or go home, и в стария си дневник, писах, що не искам да си взема такава. Ако помниш де.. :д

Мнението беше редактирано от Gogo на 19.08.15 14:27.

19.08.15
14:29

Жалко...ако имаше някви с мускули и аз щях да ида да си взема :) Ще карам на тапаут явно...

Gogo

19.08.15
14:32

Еми, свършили са... Наиш откога се каня да си взема една и да дойда да ви гавря, ама няма. Все от другите има, дет само вкъщи трябва да си седя.

Gogo

19.08.15
16:37

пф, пак се прекарах
тоя път си викам, само 3 артикула ще си взема, то 3 с по 10 хапа вътре...
ако фъргам фостата, пари трябва да искам, ей!

Gogo

19.08.15
22:37

нека да са пари на вятъра - 1 хапче и веднага се показа пресата на гърба :Д

20.08.15
08:03

Ся след второто като  и пресата се покаже, ще вземеш и снимки в лице да пускаш :D

20.08.15
13:29

казано от Gogo на 19.08.15, 22:37:

нека да са пари на вятъра - 1 хапче и веднага се показа пресата на гърба :Д

Няма ли снимка преди - не се зачита ;)

Gogo

22.08.15
12:04

Вчера, докато си пих кафето, лека стимулация на задната верига:

5 пъти: гребане - набиране
5 пъти: набиране - гребане
5 пъти: румънска-трапец-кофи

20-на мин днес полежах на масажното легло. Някви керамични нагряти ролки се движат в различна траектория по гърба/гръбнака. Нугабест ли е кво е. Баща ми си го беше взел преди година някъде и го ползвам чат-пат. Първия път беше бая зор. Сега ме е яд, че не ме боли въобще.

Вчера сефте реших да скокна до залата без колата. То пък заваля. Пешо ме снабди с чадър, че той нали над залата живее :Д И като взе да гърми, викам си, ебаси, ходещ гръмоотвод станах. :Д .. И вместо да се прибера за 10 мин, се прибрах за 20 - Горби беше стрелнал нещо във вайбъра, че нали няма дневник и докато нахейтваме, като хората, бая ходене падна. :>

Днес ще се покляка, за да може, утре - единствениятден, дет не пия кафе, краката да съберат нещо в себе си.

Gogo

24.08.15
09:18

Вчера, неделя, бях чел в някаква статия, в ббтийм или другаде, че било хубаво да се почива един ден в седмицата. И отидох в залата да си почина аз.
Починах си с бая разтягане. Планкове за 30 сек, че няма смисъл от повече и 15 мин чувал. Но този път си взех ръкавиците, да удрям с по-голяма площ, да се чува повече. Грозният чичка да ме чува чак у тях. :Д

После, седнах да си ударя една биричка. И сам с бирата си сам.

До скоро си мислих, че Пешо е по-як на всички движения, щото е по-тежък. Но вчера се претеглих, гледам колкото него съм станал, а пак си е по-як на всичко. Не че искам да се състезавам, но си е една тема за размисъл 100 тей става, и сигурно тази зима ще тренирам. :>

24.08.15
13:23

казано от Gogo на 24.08.15, 09:18:

Грозният чичка да ме чува чак у тях. :Д

Няма шанс, слабичко удряш. Ела да цъкнем някой спаринг, чувала не връща удари :)

Gogo

24.08.15
15:08

Проучих въпроса - има желаещи. Ако се разберем да фиксираме един ден от седмицата, различен от тренировките ви по бодибилдинг, демек вторник или четвъртък, ще стане работата. Ама сериозно, всеки път всички на линия, да стане заигравката.  За Горби съм приготвил тапи за уши, че много шумно съм удрял и го хванало страх. :Д
Ако за теб е невъзможно, нямаш интерес, време или желание, ние ще се разберем, а ти  ще си добре дошъл, когато пожелаеш. Въпросът е само, кога е свободна горе залата?

п.с.: все пак не ти знам семейния график, кога можеш и кога не можеш, но едва ли ще жертвате свежите единици с кардио тренировка, макар че преди така тренирахме.

ппс към долния ппс: аз що мислиш, не стъпвам ;)

Мнението беше редактирано от Gogo на 27.08.15 21:38.

24.08.15
15:17

Не знам кога е свободна, но не вярвам някой да се навира вътре сега.
Аз имам дете, което иска да прекарва време с баща си, та вторник и четвъртък много добре знаеш, че няма да стане ;)
Но вчера каза “Неистинските мъже са слаби”, прозрял е основна житейска истина, а още няма 4 години :D

p.s.
Но от другия месец има голяма вероятност да засечеш в тези дни един представител на Тракиец Пазарджик на стадиона.

p.p.s.
Тренер, аз нямам семеен график, имам тренировъчен :) Даже ако нямах ангажименти с хората, които си плащат, нямаше и да стъпя следобедите на стадиона ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.08.15 12:02.

24.08.15
16:23

Бат Сашо, кой е този представител от Тракиец Пазарджик? Може да се познаваме, а даже и да сме приятели :D

Gogo

25.08.15
10:40

Леко активирах рамото вчера:
- раменна
- обръщане с раменна
- флайс за рамо+разтваряне встрани+раменна
- задно рамо
- предно рамо :Д
- борческо въртене с дъмбели
- спаринг с шамари

Пешо много бързо е почнал да тренира, ще мисля вариант по две упражнения да въртя, че нещо не ми стига времето да се натренирам :Д
Леко ударихме по една жива бира после. Пешо се прибра, че беше гладен :> С Илиян ударихме по още една бира и скокнахме до друго място. Там ударихме по една умряла бира и едни леки ребърца. :>

п.с.: ядем си ние ребърцата, замезваме така, бършем брадите.... По едно време идва сервитьорката - Как сте момчета. Вкусно ли е? ...
Илиян веднага започна да води разговор.. Откъде сме научили за ребърцата.. Фетиши и такива работи, и говорят си те, и гледам го с едната ръка стиска ребърцето, гледам се и аз стискам моето, ръката трепери вече, ще го смачкам :Д

Мнението беше редактирано от Gogo на 25.08.15 11:06.

25.08.15
11:33

Кое е това скромно заведенийце с ребрата?

25.08.15
12:02

казано от Шан Ю на 24.08.15, 16:23:

Бат Сашо, кой е този представител от Тракиец Пазарджик? Може да се познаваме, а даже и да сме приятели :D

Не го познаваш, от 2009-2010 не тренира там, а и е от Пловдив.

казано от Gogo на 25.08.15, 10:40:

С Илиян

Гледай да не го караш да е отговорен само :)И му кажи да мине да остави ключовете.
Ончика за една бройка да удари 200 лег снощи, но не успя да ги заключи. Е, 3 стабилни единици на 190 ги направи. Чака ви за спаринг, нали сте топ файтъри :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.08.15 12:05.

Gogo

25.08.15
12:27

Заведението е от едната страна на подлеза преди тунела до райфайзен.

За Илиян, не виждам какво общо има отговорността и съвместните ни тренировки, когато успяваме да се засичаме. Всеки си има личен живот и това, да нагласи тренировката си, спрямо свободното време на друг е последната дупка на кавала в тоя живот. Хубаво е, когато тренираме заедно, но когато не може - не може.

За Ончика разбрах веднага :Д Браво на него!  Топ файтърът си ти, хем си и на неговите кг-ми, може да се пробваш :Д

И не съм ничий посредник.. Ключове-млючове, важното е моите неща да стоят в шкафа, а не да се раздават. Ако нямате нужда от нещо, кажете, ще си го прибера.

25.08.15
12:35

казано от Gogo на 25.08.15, 12:27:

За Ончика разбрах веднага :Д Браво на него!  Топ файтърът си ти, хем си и на неговите кг-ми, може да се пробваш :Д

Аз съм пенсиониран файтър. Мога да се пробвам с всеки, мен противник не ме притеснява :) По-лек съм де, поне с около 6-7 кг, ако не и с 10-12.

казано от Gogo на 25.08.15, 12:27:

И не съм ничий посредник.. Ключове-млючове, важното е моите неща да стоят в шкафа, а не да се раздават. Ако нямате нужда от нещо, кажете, ще си го прибера.

ОК, просто предположих, че го виждаш редовно, за това.
Кажи кога ще минеш да си вземеш всичките неща от шкафа тогава, да ти ги приготвя раздадените.

p.s.
Топ файтъри сте, ти си топ файтъра в Бизара, Илиян в “ЛегионЪ”, не се прави на неразбрал :) Ончика е само с второ място на републиканско.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.08.15 12:38.

Gogo

25.08.15
13:17

За Ончика нито една лоша дума не съм казал и не съм казвал. Така като го споменаваш постоянно, все едно имам нещо против него. Нямам! - даже напротив! :)

:Д Ок, ще мина, когато ми ги приготвиш. Само да знам от предишния ден, ако ще е тази седмица. Другата ме няма. Така че оттам нататък, когато са на линия. :) 

Ясна работата...

Мнението беше редактирано от Gogo на 25.08.15 13:18.

25.08.15
13:27

Сашо, мисля, че е хубаво да си обективен като приказваш. Без да хвърляш ненужни спекулации, нямам никакъв проблем с отговорността, даже не смятам, че е нужно да го казвам. Нямам идея защо все буташ Ончо за спаринг, както виждаш играх с него предния път, играх и с тебе, нямам проблем да играя с който и да е, независимо, че сте 20-30 кила отгоре. Предния път само ти не игра с него. Също нямам идея защо е тва “топ файтър” еди къде си, тъй като аз отдавна не тренирам, нито претендирам да съм бил такъв, но щом си решил  и това да го слагаш на масата - давай, явно виждаш смисъл.  И да, няма спор, Ончо е страхотен файтър, и не мисля, че би могъл да си изкривил душата тука да кажеш, че е много по-добър от мен, теб, Гого и т.н.  Ключовете пък какво общо имат.., но да :) хубаво е да се знае във форума, че ще ти бъдат върнати. Как да е, оттеглям се от това джавкане, доста е ненужно :) Тренировките и отношенията би трябвало да са за кеф, не за парадиране, ебавка и т.н. Много навътре взеха да се приемат нещата.

25.08.15
14:02

Тренер, ще прощаваш за спама, но ти си спамър и ще ме разбереш :)

Илияне, мисля, че подробно и обстоятелствено съм ти обяснил какво и защо е така, но ще го направя и тук, за да не се остава с грешно впечатление.
Въведох правила за посещаване на тренировките, защото ми омръзна да се чудя дали ще дойде някой или не, както и за това дали като ме няма и възложа задача на някой, то той ще я свърши или не. Смятам, че това, което изисквам е нещо съвсем дребно в сравнение с това, което давам като знания и опит. Особено при положение, че не искам нищо друго, освен когато става дума за ЗАЛАТА и ТРЕНИРОВКИ да се изпълнява безпрекословно каквото кажа. Ако не можете да го оцените, то е ваш проблем. Ти пренебрегна правилата демонстративно. Направих компромис - не направи нищо. Наказах групата - пак не направи нищо.
Не спирам никой от нищо. Всеки има право да прави и ходи където му е кеф. Оня ден те питам “Ще тренираш ли ?”, ти мълчиш, после казваш “май не ми се тренира” и отиваш да бягаш. Ходиш в Бизара - ОК, щом там ти харесва ходи си, аз за такива неща не мога да се сърдя на никога, нито да изисквам или да насилвам някой за тренировки. Насилвам само за дисциплина и отговорност и това не го свързвам нито с приятелство, нито с отношение, нито с нищо лично, това е свързано само и единствено с тренировките. Който не иска, не му харесва или се обижда от това - негов си проблем. Помагал съм достатъчно дълго време, за да мисля, че е ясно как приемам аз нещата. Не искам обаче ситуация тип идвам-тръгвам-идвам-тръгвам, искам да знам кой ще идва, дали ще идва редовно, дали ще идва като го присърби някъде, дали няма да идва за тренировки, а ще идва за кафе или бира.

По въпроса с Ончика - ако не разбирате от шеги е във ваш ущърб :) Да, игра с всички ти оня път. Да, аз не играх с Ончика, но ако не си спомняш той не иска да играе с мен.

Тренер, и към теб - това с Ончика е бъзик ако не си разбрал. Както и топфайтърството.
Ела си вземи нещата, не искам да излиза, че съм използвач на оборудване. Ако искаш вземи и нещата, които е донесъл и направил Цоньо. Нямам претенции към нищо донесено от някой. Даже ако някой иска да му върна пари когато сме събирали за нещо да заповяда :)

Не знам какво би трябвало да означават тези неща :

казано от Gogo на 25.08.15, 13:17:

Ясна работата...

казано от Guy Fawkes на 25.08.15, 13:27:

Тренировките и отношенията би трябвало да са за кеф, не за парадиране, ебавка и т.н. Много навътре взеха да се приемат нещата.

но ако нещо сте ми сърдите - елате да се изясним на живо.
Когато давам - давам безвъздмезно, когато помагам - също. Ако и това не сте разбрали съвсем не мога да ви мисля повече.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.08.15 14:03.

Gogo

25.08.15
14:13

Няма проблем със спамовете в моя дневник. То само такова има в него. :)

Имах предвид, че не издържа на ребърцата и си боцна няколко. :Д

И пак извърташ нещата. Нямам против да се ползват нещата. Те са за залата и за никъде другаде.

И въпреки всичко, тренировките за мен винаги са били за удоволствие, заради срещата с трениращите. Никога не са били задължение.

25.08.15
14:17

Тренировките не са задължение, по време на тренировките има задължения.
Моето присъствие също не е задължение, то е на добра воля ;) Обаче с добрата воля не бива да се прекалява.

Gogo

25.08.15
21:05

Откога си знам, че последователно  рамо-гърди, нито, като упражнения, нито като дни вървят добре. Е ся вече се заричам, че повече в последователни дни няма да ги разцъквам мощно мощно.

Видях едно момче в залата, ей тва е първото дето ме изкефи в тази зала. Ако не бяха изродските му прасци, сигурно нямаше да го забележа, защото беше навлечен, нямаше показност, ама корава работа, и то не от тия вдървените. Гадна цепеница.. Понякога малките работи, или големите прасци, карат човек да се нахъса доволно.. :>

Утре ще правя изхвърляне на дъмбел от земя с една ръка. Много добре ми навлизаше, като го правих - крака, гръб, рамо, рамбо, всичко много обилно се натопорчваше с това упражнение. Че и добре изглежда. :Д Кофтито е, че не дават да се вдига шум в залата, искат да ме глобяват с 20 лв. Веднъж изтървах щангата при мега тежък опит за обръщане. Лостове, тежести, всичко е китайско и дрънчи мамата си.... изтървам аз и джангъъърр...  Пристига колториста Орлин Рондото - “кой хвярли щангата? кой хвърли щангата?!” Аз обаче вече бях махнал по един диск от нея и си обръщах като стой да гледай. Седи, гледа ме - “добре го правиш, кой хвърли щангата?!” :Д

25.08.15
21:23

Орлин в Бизара ли се е преместил :D И аз се чудя защо все го мяркам покрай Гранд да закача девойки хаха
Емблематична фигура е той хахаха

KA

26.08.15
01:12

Гого, бягай далече от такива места, китаийските тежести и лостове да си ги дига колториста ми янко. Случват се тези неща с изпускането, ама да ходиш да плащаш за китайски тежести и да няма поне един подиум за омекотяване зле ... Само да спомена е че подиума във фитнес-а не е да тласкаш или обръщаш и да хвърлиш щангата, а точно за това което ти си направил ако се случи.

Gogo

26.08.15
08:09

Е, те хората с камъни тренират, та за едни китайски тежести ли.., все пак два диска 25 кг, имат разлика само 2-3 кг един с друг :Д :Д (теглихме ги на кантара) - затова само леки дискове почнах да ползвам :Д

26.08.15
10:50

казано от Gogo на 25.08.15, 21:05:

Пристига колториста Орлин Рондото - “кой хвярли щангата? кой хвърли щангата?!” Аз обаче вече бях махнал по един диск от нея и си обръщах като стой да гледай. Седи, гледа ме - “добре го правиш, кой хвърли щангата?!” :Д

Дали ако Ончика беше блъснал нещо щеше да дойде да го пита кой е я хвърлил щангата ? :)

Gogo

26.08.15
11:11

Ончо и той тренираше в бизара едно време. Предполагам и с него се познават, що да не го пита. Такива са правилата в залата.

26.08.15
11:17

Щото знам отговора :)
Земи тоя сникърс.

Gogo

26.08.15
11:51

Земи го ти, че си недоспал :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1