Бъдещият Аполон

20.04.15
19:43

Здравейте, благодаря предварително на тези, които ще отделят от ценното си време за мен и ще се опитат да ми помогнат. Нека започна първо с моята особа - 20 годишен, 197 см. височина и тегло от порядъка на 110 кг. До скоро “абер” си нямах от фитнес и затова реших да почета малко. Имам вече изграден някакъв план за действие, но ми трябва и вашата помощ. Силно неоформен съм в областта на корема и гърдите, дори да не кажа и отпуснат. Затова ще бъда много благодарен, ако ми кажете нещо повече или поне да ми дадете някаква насока, защото просто не се чувствам добре в тялото си. :)

Тренирай, храни се и спи добре? Зареди се с търпение и упоритост. Видимите резултати няма да дойдат бързо. Корем и гърди - храна и тренировки.

21.04.15
20:56

Упоритост, търпение и енергия колкото искаш. Аз знам, че резултатите няма да дойдат бързо, но исках да ми дадете някаква посока за този участък от тялото ми. Някакви видове упражнения, които по-ефикасно и по-бързо ще стигна до желаната форма.

22.04.15
21:17

Прави кардио на гладно и/или след трен за да можеш да сваляш мазно навсякъде.Това е моя съвет

23.04.15
18:14

А нещо друго да ме посъветвате?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1