Болки под коляното

05.05.15
20:08

Здравейте , на 13 почти на 14 години съм и имам болки под коляното висок съм почти 190 тежа 80 кг  и се занимавам с волейбол.
имам тези болки от 6 клас и там където ме боли се е образувала издутина ( има я и на другия крак , но там не боли ) трудно се придвижвам
и когато тръгна да скачам изпитвам страшна болка , ако на някой му се е случвало моля да сподели мнение. Помощ!

06.05.15
07:49

Чувал ли си за Осгуд-Шлатер?  В общи линии терапията е почивка, но не е редно да ми се доверяваш без да отидеш при специалист ортопед.

18.05.15
00:50

Споко, аз съм със шлатери и на двата крака :D в началото болят, но след това няма проблем ;) В общи линии се израства и е доста често срещано точно при младежите около 14г. възраст. И на мен тогава ми се появиха, но хич не им обръщам внимание чесно казано, не ми пречат :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1