Get Fit or Die Trying a.k.a отчаяни опити да изградя съвършеното тяло

Прескочи до:

22.08.15
07:25

Жива и здрава да си и ти ☺
Ха, нова страничка, много, много успехи и удовлетворение по пътя, който си поела.

Мнението беше редактирано от Yukki на 22.08.15 07:28.

22.08.15
11:11

казано от Yukki на 22.08.15, 07:25:

Жива и здрава да си и ти ☺
Ха, нова страничка, много, много успехи и удовлетворение по пътя, който си поела.

Благодаря ти!:)

23.08.15
11:28

Вчера:

20min hiit пътека
Повдигане на краката от лег 3 х 20
Крънчове 3 х 15 @5кг
Коремни от наклон 3 х 20 @5кг
Total abdominal 3 x 20 @32.5kg
15мин кростренажор

Dat triceps

23.08.15
23:05

10min hiit пътека
Low Row 3x12 @35kg
Придърпване на горен скрипец към гърди с широк хват 3х12 @30kg
Пек Дек 3х12 @25кг
Бицепсово сгъване на долен скрипец 3х12 @8.5кг
Трицепсово разгъване 3х15 @13кг

1: 40гр овес + доза протеин
2:  зелен чай, акай бери (табл.), л-карнитин
3: 95гр. свинска пържола , домат, 80гр. пуешко филе
4: 120гр(общо) тиквичка пълнена с кайма, малко ориз
5:  140гр. ориз и кайма, тиквичка, 50гр. пуешко филе

От първия рожден ден нямам абсолютно никакъв апетит, 2кг нагоре показва кантара (предполагам е задържана вода), ям насила..

24.08.15
21:04

20min hiit пътека
Крънчове 3 х 15 @5кг
Total abdominal 3 x 20 @32.5kg
15мин кростренажор

1: доза протеин
2:акай бери, л-карнитин
3: 80гр. свинска пържола, домат
4: половин протеинов бар, 2 оризовки с ябълка и канела, ядки
5: крем супа от картофи и моркови

Мнението беше редактирано от Anna на 24.08.15 21:06.

26.08.15
22:48

10min hiit пътека
Лег преса 3х15 30кг
Клек на смит 3х12 @10кг
Кикбек 3х10/крак @35кг
Аддуктор 3х15 @50кг
Абдуктор 3х15 @60кг
Хиперекстензии 3х15
10мин кростренажор

1: омлет от 4 белтъка, 1 жълтък, 60гр свинско филе и малко кашкавал, чаша зелен чай,л карнитин
2: половин глава айсберг, консерва риба тон, царевица
3: доза протеин, шоколадова оризовка
4:  половин филия с кашкавал и филе (останала принцеса),  30тина гр ядки
5: 100гр скумрия на фурна с доматен сос, 170гр черни миди
6: половин праскова и много грозде

29.08.15
21:41

10min hiit пътека
Low Row 3x10 @40kg
Придърпване на горен скрипец към гърди с широк хват 3х12 @30kg
Пек Дек 3х10 @30кг
Бицепсово сгъване на долен скрипец 3х10 @10кг
Трицепсово разгъване 3х10 @15кг
10мин кростренажор

Вече макросите си ги смених на 50%въгл,30%протеин,20%мазнини по простата причина, че не се чувствах добре, явно ниското въгленоядство не е за мен..
Иначе днес се погрижих да си размажа ръцете прилично и май успях :D Снимка на обяда за украса.

Мнението беше редактирано от Anna на 29.08.15 21:42.

30.08.15
22:47

20min hiit пътека
Крънчове 3 х 15 @5кг
Total abdominal 3 x 20 @35kg
10мин кростренажор

1: 40гр овес с доза протеин + л-карнитин
2: 250гр. зеленчуци + 110гр.пилешка пържола
3: домати + 30гр. сирене + пуешко филе
4: 100гр. свинско контрафиле + домати + 35гр. сирене + тънка филийка хляб (15гр)

31.08.15
21:23

10min hiit пътека
Лег преса 3х15 @40kg
Клек на смит 3х10 @15kg
Кикбек 3х10/крак @35кг
Аддуктор 3х15 @50кг
Абдуктор 3х15 @60кг
Хиперекстензии 3х15
10мин кростренажор

1: 40гр. овес + протеин + кафе + л-карнитин
2: 200гр. зеленчуци + 100гр. свинско контрафиле
3: 1/2 глава айсберг + 100гр. риба тон + домат
4: 250гр. зелен боб + салата домати, печени чушки и лук

След толкова време умишлено избягване на въглехидратите, нямам особено много източници у нас следователно се получава нещо като ротация, но неумишлена :D Важното е, че след като почнах да ям прилично количество калории силата ми значително нараства, както се вижда от последните тренировки! :)

Единственото лошо нещо, което забелязвам е подуването на корема ми, но не мога да разбера дали е от внезапното повишаване на калориите или от настоящата тежка седмица от месеца. Добрата новина е, че утре очаквам една доставкаааа.. (sun)

Мнението беше редактирано от Anna на 31.08.15 21:26.

01.09.15
22:24

20min hiit пътека
Крънчове 3 х 15 @5кг
10мин кростренажор

1: 6 бъркани яйца (2ж) + 1 фпзх + домати
2: 110гр. свинска пържола + 170гр. ориз
3:  доза ON 100% Gold Whey
4: 100гр. свинска пържола + 250гр. леща + домати

......мнение за ОН протеина с вкус ванилов сладолед.... ОТВРАТ - въобще не се усеща вкуса, хич не си заслужават парите за големите разфасовки (като чета - не само ванилията куца), но аз си го взех понеже имах ваучер 50% отстъпка и реших да му дам шанс, добре че взех 450гр.

Храната днес ми се вижда малко, сложих преди час бонбонки във фризера от тези в новата статия научи се да готвиш и сега чакам да замръзнат, може би ще си взема 1-2 да ги пробвам, другите след тренировката утре. Петък заминавам за Гърция отново и може би идните 2 дни ще се понапъна повечко, някаква бъркотия ще са ми тренировките сигурно, но една седмица поне ще отсъствам от залата.

Мнението беше редактирано от Anna на 01.09.15 22:25.

01.09.15
22:35

Пиша от телефон и нещо не мога да си редактирам мнението - исках да попитам/помоля някой, ако може да ми асистира в намирането/правенето на нова тренировъчна програма (тук или на ЛС), защото тази вече ми омръзва, не знам какво да й заменя. Цялата ми рода имаме невероятен ген (баща ми е здрав като бик, майка ми има невероятна фигура - в смисъл нищо не прави за тялото си и пак изглежда уникално) и искам да видя колко най-много мога да извлека от това, но просто не знам как да подходя с тренировките. Айде храненето лека полека влизам в релсите :D От английски сайт гледах програми (няма да пиша името да не се счита за реклама, предполагам повечето хора ще се сетят кой е), обаче повечето упражнения са или с някакъв термин написани или просто са на английски и не мога да се ориентирам много много в залата.

Сподели имената на упражненията, ще ти ги разясним на български. :)

02.09.15
15:58

казано от Вероника Налбатска на 02.09.15, 09:38:

Сподели имената на упражненията, ще ти ги разясним на български. :)

Намерих си в нас някаква дебела фитнес анатомия май се казваше на нашите, където пише всички упражнения горе долу и вчера седнах да пиша нещо като програма. Ще я доокрася още малко и довечера евентуално ще я пусна за  мнение :)

+ исках и да се “консултирам”  относно храната. Както се вижда дълго време се хранех под 1000ккал,а сега ги бутнах до поне 1200. Искам да стигна до 1600,но ме е страх да не би да ми е привикнал организма на ниските стойности и да започна да качвам килограми- има ли такава вероятност или да си ям смело повече?

Дори и да се случи, това ще е временно.
После нещата ще се нормализират. :)

Определено е по-добре да увеличиш калориите (от здравословна гледна точка, в дългосрочен план). И по-добре по-рано, отколкото късно. :)

02.09.15
22:15

Качвам ги лека полека, пък да видим какво ще стане :)

Какви ги свърших днес..

10 минути HIIT пътека
Гребане с дъмбел 3х12 @8кг
Пулдаун 3х12 @40кг
Изтласкване на щанга от лег 3х10 (само с лост, който мисля, че е 25кг)
Бицепсово сгъване на скрипец 3х10 @10кг
Трицепсово разгъване на скрипец 3х10 @15кг
10 минути кростренажор

1:  40гр овес + 1/2 доза ON Gold Whey + кафе
2: 30гр ориз (сурово състояние) + 120гр. зеленчуци + 135гр. свински котлет
3: доза ON Gold Whey + праскова
4: 60гр. свински котлет + домати
5: 100гр. свински котлет + домати + 250гр. леща
6: 45гр. овес + праскова + оризовка с канела

Заковах 1.4к калории днес (rock)

След малка промяна в упражненията, днес съм доволна. Малко изтласкването тежичко ми идва, може би трябва да взема някой да ме “пази”, понеже на последните повторения имах чувството, че ще ме затисне лоста :D С времето ще свикна може би.

В крайна сметка това измислих (поне за сега).
Горна част:
Гребане с дъмбел 3х12-15
Пулдаун / Придърпване на в. скрипец 3х12-15
Изтласкване на щанга от лег / Chest Press / Флайс от полулег 3х12-15
Бицепсово сгъване на скрипец / Бицепсово сгъване с щанга 3х10-12
Трицепсово разгъване на скрипец 3х10-12
+ кардио

Долна част:
Лег преса 3х12-15
Клек на смит / Напади 3х12-15
Бедрено разгъване 3х12-15
Бедрено сгъване 3х12-15
Кикбек на машина 3х10-12
Хиперекстензии 3х15
+ кардио

..Мисля да премахна аддуктора и абдуктора, не виждам полза от тях. Клека на смит имам чувството, че не го правя както трябва (в смисъл на дълбочина), сложих напади, но нещо много ми натягат колената и не знам какъв трети вариант да сложа. Може би клек с диск или нещо такова.

Чертите разделят упражненията, защото мисля всяка седмица/всеки път да е различно, за да не ми омръзне толкова бързо. Ако има някаква забележка или препоръка, пишете :)

Мнението беше редактирано от Anna на 02.09.15 23:25.

Според мен, вместо флайс от полулег избери избутване на дъмбели от полулег. По-продуктивно е да избереш многоставното.

При гръб можеш да разнообразяваш и с вертикален скрипец раменен подхват, с хоризонтален скрипец.

Защо не включиш една раменна преса?

Не прави нищо на смит машината, ако усещаш каквито и да било признаци на дискомфорт. Щом усещаш напрежение в коленете, няма смисъл да се опитваш да измисляш други упражнения. Просто махни смит-а.

Може и лег пресата да махнеш.

Идея за долна част: клек (свободна тежест), български клек, ходещи напади / статични напади, румънска тяга / бедрено сгъване.

Моето лично мнение е, че от аддуктора има полза, но ако говорим за хора, които не правят никакви движения, при които аддукторите участват и съответно - тази група е слаба.
Т.е. в твоя случай може да ги махнеш, след като ще обърнеш внимание на достатъчно разнообразни многоставни движения за долна част. :)

02.09.15
22:39

казано от Вероника Налбатска на 02.09.15, 22:31:

Според мен, вместо флайс от полулег избери избутване на дъмбели от полулег. По-продуктивно е да избереш многоставното.

При гръб можеш да разнообразяваш и с вертикален скрипец раменен подхват, с хоризонтален скрипец.

Защо не включиш една раменна преса?

Не прави нищо на смит машината, ако усещаш каквито и да било признаци на дискомфорт. Щом усещаш напрежение в коленете, няма смисъл да се опитваш да измисляш други упражнения. Просто махни смит-а.

Може и лег пресата да махнеш.

Идея за долна част: клек (свободна тежест), български клек, ходещи напади / статични напади, румънска тяга / бедрено сгъване.

Моето лично мнение е, че от аддуктора има полза, но ако говорим за хора, които не правят никакви движения, при които аддукторите участват и съответно - тази група е слаба.
Т.е. в твоя случай може да ги махнеш, след като ще обърнеш внимание на достатъчно разнообразни многоставни движения за долна част. :)

Рамо умишлено от край време не тренирам, не знам наследствено ли какво ли просто си изглежда развито и пред бицепсите например - те изостават - виж снимката, която качих скоро, имайки впредвид, че рамена не са тренирани.

Ходещите напади искам - не искам май ще трябва да ги включа. Не мисля, че ще успея да направя правилно каквато и да било тяга, без някой на живо да ми обясни, за това напълно съм ги изключила, колкото и глупаво да звучи.

Българският клек с тежест или СТ да го правя? Може утре да го включа пробно. И гледах някакво клипче, но не разбрах - коляното г/д  под прав ъгъл ли трябва да стане или малко по-дълбоко?

// А защо без лег преса?

Мнението беше редактирано от Anna на 02.09.15 22:40.

Изобщо не звучи глупаво това за тягата. Надявам се един ден да имаш възможност някой да те научи.

В момента нямам възможност да видя снимката, защото съм с телефон. Но като цяло не ми се струва добра идеята умишлено да не тренираш раменете и успоредно с това усилено да тренираш бицепсите. Това са размишления от гледна точка да не си създадеш друг вид дисбаланс - не визуален, а функционален. Е, хубавото е, че раменете участват доста при гърдите. :)

За българския клек - зависи от дадения човек. Ако се натоварваш добре със собствено тегло - прави го така на първо време, пък и доколкото разбирам, те първа ще го учиш.

За лег пресата - въпреки че аз много я харесвам и я правя, смятам, че масово хората я правят по доста травмиращ начин, най-вече за лумбалния дял на гръбнака. Начинът, по който сядат; начинът, по който избутват - болезнено е да гледаш отстрани.
За теб няма как да знам дали я правиш ОК или не, но като цяло има по-добри начини да тренираш долната част, ако трябва да подбереш 3-4 упражнения за тренировката. :)

Просто споделям мнение; не го приемай като нещо задължително.

02.09.15
23:30

казано от Вероника Налбатска на 02.09.15, 23:03:

Изобщо не звучи глупаво това за тягата. Надявам се един ден да имаш възможност някой да те научи.

В момента нямам възможност да видя снимката, защото съм с телефон. Но като цяло не ми се струва добра идеята умишлено да не тренираш раменете и успоредно с това усилено да тренираш бицепсите. Това са размишления от гледна точка да не си създадеш друг вид дисбаланс - не визуален, а функционален. Е, хубавото е, че раменете участват доста при гърдите. :)

За българския клек - зависи от дадения човек. Ако се натоварваш добре със собствено тегло - прави го така на първо време, пък и доколкото разбирам, те първа ще го учиш.

За лег пресата - въпреки че аз много я харесвам и я правя, смятам, че масово хората я правят по доста травмиращ начин, най-вече за лумбалния дял на гръбнака. Начинът, по който сядат; начинът, по който избутват - болезнено е да гледаш отстрани.
За теб няма как да знам дали я правиш ОК или не, но като цяло има по-добри начини да тренираш долната част, ако трябва да подбереш 3-4 упражнения за тренировката. :)

Просто споделям мнение; не го приемай като нещо задължително.

Искрено ти благодаря за отделеното време! Да, имах предвид, че отделно рамене не тренирам, ако някое упражнение ги включва-ОК :)

Ще пробвам клека със СТ, ако ми е леко, ще добавя лека тежест, колкото да видя как ще ми се отрази като за пръв път. Лег пресата вече ми е едно от любимите, но в залата машината е с вградена тежест (отделно си слагаш колкото искаш +, но самата платформа никой не знае колко тежи) и не мога да разбера с точност колко избутвам, но няколко месеца стоях на +20кг, а сега бутам по +40 и се “зарибих”, иначе преди изобщо не исках да чуя за нея :D

03.09.15
00:08

оживях

Мнението беше редактирано от Anna на 03.09.15 18:09.

03.09.15
21:43

10 минути HIIT пътека
Лег преса 3х15 @40кг
Ходещи напади 3х12/крак @4кг гири
Бедрено разгъване @35кг 3х12
Бедрено сгъване @20кг 3х12
Български клек 3х10 @3кг гири
Хиперекстензии 3х15
+ Повдигане на краката от лег 3х20
Крънчове 3х15 @5кг
Коремни от наклон 3х20 @5кг
Total abdominal 3x20 @35kg

1: 40гр. овес със ябълка и боровинки + половин протеинов бар
2: доза ON Gold Whey + кафе
3: 120гр. свински котлет + 30гр (суров) ориз + зеленчуци
4: доза Myprotein Impact Whey + праскова + малко грозде
5: 2 чушки с извара и сирене + 50гр. свински котлет + 3 “фитнес бонбона”

...Разнообразието било хубаво нещо (wasntme)

Днес нагънах 1,2к+ калории, лека полека се получават нещата :) . Утре заминавам за Гърция за известно време, там не знам как ще бъде храненето (дано да е прилично). Относно програмата - наказах си краката като за последно :@

Тея пусти въглехидрати със зор и оризовки ги докарвам до 100-110гр. Сега ми хрумна като видях предните си страници да си правя овесени бисквити и да ги “ръфам” през деня за сметка на оризовките. След 2 седмици като почна училище тъкмо ще си ги вземам в кутия за десерт с някоя мръвка и ориз и газ към фитнеса.

Мнението беше редактирано от Anna на 03.09.15 22:10.

05.09.15
00:39

1: 40гр.  овес с ябълка и боровинки
2: Quest Bar
3: супа топчета
4: 500гр. Гръцка салата + калмар на грил
5: 1/2 плато плодове

Поздрави от Гърция (sun)

+ добавям 20 минутно нощно кросче по брега.

07.09.15
16:13

Къде си в Гъция по-точно, ако не е тайна? (party)(sun)

08.09.15
11:20

казано от Andreeva1948 на 07.09.15, 16:13:

Къде си в Гъция по-точно, ако не е тайна? (party)(sun)

В Ставрос, близо до Солун :)

Прегрешавам от време на време с храната, но ще се напъвам повечко в залата като се върна. Не мога дс повярвам какви хора има.. Оставих си портмонето за няма и 3 минути и някакви сърби го били откраднали, освен пари и всичко друго ми беше картата за фитнеса вътре както и личната карта (надявам се да не е била там със сигурност) и просто съм потресена. Казаха ми, че били някакво семейство с 2 деца...  С какъв акъл ще вземат портмонето още не разбирам.

Както и да е, качихме се на един панорамен ресторант и вечерта гледката е просто уникална!

09.09.15
22:37

Такаа.. Върнах се, не искам да стъпвам на кантара въобще :D хубавото е, че след толкова тъпкане може би организма ми свикна на повече храна и калории и сега като се върна на стария си режим  ще има резултати.

Малко снимки, едната е в сравнение с миналия гръцки престои, според мен няма разлика :D Хубаво беше, макар че накрая се развали времето.

10.09.15
22:01

10 минути HIIT пътека
Гребане с дъмбел 3х12 @8кг дъмбели
Пулдаун 3х12 @40кг
Избутване на дъмбели от полулег 3х15 @6кг дъмбели
Бицепсово сгъване на скрипец 3х10 @10кг
Трицепсово разгъване на скрипец 3х10 @15кг
10 минути кростренажор

1: доза 100% Gold Whey Standart + зелен чай + л-карнитин
2: 120гр. пилешко + домати + сирене
3: AMIX Tri-Fit bar
4: 140гр. пилешко + салата

За първи път тренирах на гладно, май не е за мен този метод :D
По-късно може да изям някакъв плод, че са ми малко въглените.

11.09.15
21:23

15min hiit пътека
Крънчове 3 х 15 @5кг
5мин кростренажор

1: 6 бъркани яйца (2ж) + 300гр. домат
2: доза Impact Whey + банан
3: 100гр. бонфиле + 30гр. (суров) ориз + праскова
4: пълнена чушка с кайма и ориз + 50гр. пуешко филе

Чувствам се много зле цял ден, утре май ще отложа краката за вдругиден..

12.09.15
21:26

1: 40гр. овес + доза 100% Gold Whey протеин
2: 250гр. айсберг + 150гр. риба тон + 200гр. домати + 2 цели сварени яйца
3: протеинов бар
4: 150гр. свинско месо + салата домати и краставици + филия квасен хляб с хоуммейд дип от патладжан,чушка,люта чушка и чесън

Днес почивка :).

Kaкво се сетих.. седя си цяла сутрин и цял обяд в нас с жесток спад в настроението породен от това, че няма месо. По едно време отварям хладилника, примирена с факта, че ще ям салата - и виждам една чанта с ПОНЕ 3кг свинско месо и затворих хладилника с усмивка до ушите.. и направих едно бързо сравнение с преди няколко години как ми светваха очите като виждах буркан нутела. Ахх, как се променят времената :D

Мнението беше редактирано от Anna на 12.09.15 21:30.

13.09.15
23:34

10 минути HIIT пътека
Лег преса 1х20 @40кг + 2х15 @45кг
Ходещи напади 3х12/крак @4кг гири
Бедрено разгъване @35кг 3х12
Бедрено сгъване @20кг 3х12
Български клек 3х10 @3кг гири
Хиперекстензии 3х15

1: 40гр. овес + 100гр. банан + канела,ванилия etc. + зелен чай
2: 120гр. свинско месо + 150гр. варени картофи + 200гр. домати
3: половин пакет вафли

Пих някакво BCAA на прах преди тренировка, момичето на касата ме почерпи, мисля, че е на TREC :) От известно време мисля да си закупя и да спра да пия протеинова пудра - някой да изкаже мнение? Или и двете да продължавам да си ги пия.

Храната е под всякаква критика, но бях на концерт, пък и без тва от край време се заглеждам по вафлите на щандовете в супера и реших да се набухам :D В крайна сметка пак съм в дефицит, така че съм доволна.

Мнението беше редактирано от Anna на 13.09.15 23:35.

14.09.15
21:21

1: 6 бъркани яйца (2ж) + филия квасен хляб + 50гр. пуешко филе
2: 150гр. свинско месо + 150гр. варени картофи
3: 400гр. кисело мляко + доза Impact Whey (изядох половината)
4: 100гр. вафли
5: 250гр. зелен боб + филия квасен хляб намазана със сместа от патладжан и чушки

Много ми се ходеше до залата, но ми заявиха, че има свободен час за фризьор и отидох.. след това имах някакви задачки и не остана време - много ме е яд.

И официално да заявя - аз обичам вафли Ная хахайаха (nlove9)

15.09.15
21:42

1: 6 бъркани яйца (2ж) + филия квасен хляб
2: 60гр. линцер без захар
3: 220гр. свинско месо + гъби + 2 филии квасен хляб

Може да пийна малко протеин по-късно.

Успешна нова учебна година на всички! :).

16.09.15
22:18

10 минути HIIT пътека
Low Row @40kg 12,12,12
Пулдаун @40кг 12,12,12
Избутване на дъмбели от полулег @6кг дъмбели 15,15,15
Бицепсово сгъване на скрипец @10kg 12,10,10
Трицепсово разгъване на скрипец @15kg 10,10,10
10 минути кростренажор

1: 40гр овес + доза 100% Gold Whey Standart
2: протеинов бар
3: 6 бъркани яйца (2ж) + филия квасен хляб
4: протеинови палачинки (2б,1ж,1банан,1доза протеин) + топинг праскови от компот
5: 130гр. свинско месо + 100гр. ориз (готов сварен) + домати и сирене

Доволна съм от тренировката, но още по-доволна съм от факта, че след като се върнах от Гърция бях след тренировка 54.5кг , заради голямото освнинване (но явно така ми привикна организма и свикнах на повече храна, както се вижда очевидно :D ) и днес след тренировка се притеглих и бях 53,1кг, следователно good job Анна :D . Ям приблизително по 1,700ккал и пак се изчиствам, корема ми е по-релефен от преди да замина.

17.09.15
21:17

20min hiit пътека
Повдигане на краката от лег 20,20,20
Крънчове @5kg 15,15,15
Коремни от наклон @5kg 20,20,20
Total abdominal @35kg 20,20,20

Храната няма да я описвам, до 14ч. обичайната в 17ч чийтнах малко и 17:40 приключих и реших да фастна до утре на обяд :D

18.09.15
22:46

1: 130гр. пилешко + 1 яйце
2: 100гр. пилешко + 50гр. кашкавал
3: 130гр. пилешко + салата + 100гр. сирене

Последното ми ядене беше вчера 17:40, днеска първото в 11:40-50, като за първи път мисля, че е добре ;Д

Не знам дали да продължавам, много ми се потиска апетита и ям на сила.

21.09.15
16:54

19.09
10 минути HIIT пътека
Лег преса @45kg 15,15,15
Ходещи напади @4кг гири 24,24,24
Бедрено разгъване @35кг 12,12,12
Бедрено сгъване @22.5кг 12,12,12
Български клек @3кг гири 10,10,10
Хиперекстензии 15,15,15

20.09
Chill

22.09.15
17:27

21.09
10 минути HIIT пътека
Low Row @45kg15,15,15
Пулдаун @40кг 12,12,12
Бицепсово сгъване на скрипец @10kg 12,12,12
Трицепсово разгъване на скрипец @15kg 15,15,10

Вуйчо ми ми даде 3 дози от бцаа-то на mexx,отвратителен вкус,но поне ме възстанови добре.

22.09
10 минути HIIT пътека
Лег преса @45kg 15,15,15
Ходещи напади @4кг гири 24,24,24
Бедрено разгъване @35кг 12,12,12
Бедрено сгъване  @25kg12,12,12
Български клек @3кг гири 10,10,10
Хиперекстензии 15,15,15

Мнението беше редактирано от Anna на 23.09.15 12:00.

22.09.15
20:09

1: омлет от 6 яйца (2ж), 50гр пуешко, 50гр кашкавал + 300гр домат
2: 100гр свинско + 300гр домат
3: 150гр свинско + х гр домат + малко картофена салата

23.09.15
22:22

1: 40гр овес + доза Impact Whey
2: филия квасен хляб + 50гр пуешко + 50гр свинско филе
3: 150гр. свинско + 350гр домат + ябълка
4: миш маш

Мазнинни бомби all dayy errday

24.09.15
18:20

10минути HIIT пътека
Low Row @45kg15,15,15
Пулдаун @40кг 12,12,12
Бицепсово сгъване на скрипец @10kg 12,12,12
Трицепсово разгъване на скрипец @15kg 15,15,10

Заформя се бицарката :D

Мнението беше редактирано от Anna на 24.09.15 18:20.

24.09.15
21:06

И изхранването:

1: филия квасен хляб с 50гр пуешко + 50гр свинско филе
2: 150гр пилешко + 300гр домат + малко сирене за украса
3: 100гр пилешко + 40гр овес + зелена ябълка
4: миш маш + домати

Доволно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1