Препоръки за добавки за енергия ♡

31.05.15
14:21

Здравейте,на 19 години съм 174/64кг и искам да стегна и оформя тялото си,но нямам никаква енергия...заспивам докато тичам.Моля,препоръчайте ми нещо ♡

31.05.15
14:40

Готина музика, нови маратонки, очила за тичане—нещо такова винаги ми дава много енергия (rock)

31.05.15
15:14

Зaщо пък дa не кaчиш мaсa,тaкa тялото ти би изглеждaло дaже по-добре.A и нямaш тaкивa големи нивa нa тестостерон ,че дa се получи грозен ефект.

Здравей!

Как се храниш? Търси липсата на енергия основно там.

Идеята на анкетата е да зададеш въпрос и да сложиш под него възможни отговори.
В твоя случай тя не е удачна, защото предполагам, че търсиш отговор и на 3-те въпроса.

1. Независимо дали е начинаещ или по-напреднал, бих препоръчала за енергия качествена (и достатъчно) храна + добър сън.
2. Мускулите придават този стегнат вид, разбира се, ако и телесните мазнини са в определени граници.
3. Всяка физическа активност, която ти носи удоволствие и включва съпротивление и все пак предизвикателство за мускулите - тежести, собствено тегло, ластици и т.н.

31.05.15
18:01

Благодаря за отговорите,аз се надявах да ми препоръчате някаква добавка или нещо подобно,защото каквото и да ям отново съм уморена.Не искам да качвам (на тегло)даже искам да отслабна :))

Добре, да опитаме последен път:

Опиши си пълното меню от вчера и днес - всяка хапка, в приблизителни количества. :)

31.05.15
20:22

Вчера:Ябълка за закуска,за обяд 200гр.салата(домат,краставица,сирене) за вечеря Филаделфия с три сухара.
Днес: Ябълка,3 сухара с Филаделфия,50гр кашу и 50 гр бадеми.За вечеря: крекери с риган и босилек. :))

Благодаря.

Както и подозирах, според мен липсата на енергия при теб се крие в режима и мисля, че това, което си споделила, го показва ясно.
Разбира се - това са само мои предположения, тъй като не си дала приблизително тегло на всички храни.

Ако приемем, че вчера си имала 200 г ябълка, 50 г сирене, 50 г крема сирене, а сухарите (ако са тези, които подозирам) би трябвало да са около 50-60 г и те, то излиза, че си приела по-малко от 600 калории. Дори и ябълката да е по-голяма, а крема сиренето - 100 г, трудно ще си надвишила 800 калории, което е прекалено, прекалено малко.

Днес си малко по-добре заради по-калоричните ядки, но вероятно отново не приемаш достатъчно калории, които са необходими за ежедневните функции на тялото. Не знам колко точно крекери смяташ да изядеш обаче, така че вече ще е гадаене от моя страна.

Отделно, в менюто ти преобладават основно въглехидрати за сметка на протеин и мазнини (или поне това е впечатлението ми от тези 2 дни).

Само предположения. Ти ще кажеш дали съм близко с количествата. :)

31.05.15
20:56

Да,права сте.Грамажите,които сте написали са точни,извинете,че не ги описах.Само да спомена,че съм вегетарианка.Можете ли да ми препоръчате някаква положителна промяна? Благодаря Ви ♡

Нека си говорим на “ти”. :)

Това, че си вегетарианка означава, че би трябвало да си добре информирана по какъв начин да си набавяш протеините.

В случая при теб основното е, че приемаш много малко калории. Изход от това е да ги увеличиш. Как? Добави зехтин в салатите, разнообразявай с авокадо; замисли се върху растителни източници на протеин, успоредно с тези от сиренето.

Като за начало може да си правиш големи салати (свежи, сезонни, разнообразни зеленчуци) с основните хранения с по 1 с.л. зехтин (3-4 с.л. зехтин дневно). Прибави и още една порция източник на белтъчини - например към крекерите от тази вечер. Дай време на тялото си, наблюдавай се и в движение ще напасваш нещата. Лесно може да смятаме, но истината е в практиката. Ако имаш нужда от помощ - насреща сме.

Какво количество вода пиеш?
Ядеш ли яйца? Риба предполагам, че не включваш в менюто. :)

31.05.15
21:41

Благодаря ти много ♡ Риба не ям,нито морски продукти(месни)Вода пия ..различно в дните но по 1.5-2л за ден :))

казано от Anna Rachkova на 31.05.15, 21:41:

Благодаря ти много ♡ Риба не ям,нито морски продукти(месни)Вода пия ..различно в дните но по 1.5-2л за ден :))

А яйца, млечни, соеви продукти?

31.05.15
23:25

Да,яйца,мляко(+всички млечни продукти )и соя ям :) .

Значи добави и цели яйца в менюто си! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1