Искам да отслабна

21.06.15
19:54

Искам да отслабна тежа 97кг и съм 175см на 16г съм за сега съм се ориентирал към тичане имам и дъмбели помогнете с някоя програма.

Здрасти.

Виж това и това.

23.06.15
23:12

Според мен свали няколко килограма и тогава започни да бягаш.

04.08.15
15:14

Здравейте искам да ви  попитам  как да остлабна,или по точно да ми препоръчате  диета .Аз живея на село и всички знаят че на село има  доста плодове и  зеленчуци,и така.Аз започнах диетата си от преди седмица.Тя е ...Ставам сутрин в 08:00 правя  5 мин.кардио,после закусвам салата или макарони или спагети ,защото ми казаха че са ниско калорични.След това си почивам до 18:00 но преди това може да  похапна салатка или  нещо друго.Но не вищдам промяна,моля да ми помогнете,или да ми дадети някакъв савет  какво да правя  или какво съм пропуснал...Благодаря

Здравей!

Съединих темата ти една от многото други подобни.
Ако беше пуснал търсачка, вероятно щеше да видиш. Погледни мнението ми по-нагоре, в което има препратки към 2 статии.
След това погледни и тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42883

После добави още информация за себе си, защото не можем да гадаем. Едва тогава ще може да ти се дадат някакви насоки за размисъл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1