Проблем с изхождането по голяма нужда

10.07.15
14:41

Добър ден съфорумници. Вече от около 1 месец пак започнах да се храня здравословно, но има едно нещо, което ме притеснява.. точно от 10 дни не съм влизала в тоалетната по голяма нужда. Тук- таме имам газове, но не мога да се изхождам. Иначе си правя кардио и тренировки със собствена тежест. Ето и едно примерно меню:
-омлет от 2 яйца със сирене+ домат
-ябълка и 150 мл прясно мляко
-100г риба тон+ салата
-200г пилешко филе+ салата
Може ли някой да ми каже или поне да предположи поради каква причина може да бъде този проблем?

10.07.15
15:55

Храната е прекалено малко като цяло.
Също така лиспват каквито и да е въглехидарти и достатъчно мазнини.
С други думи хранителният ти режим е непълноценен и не бих го нарекъл здравословен в никакъв случай.

10.07.15
16:22

“Количествените натрупвания водят до качествени изменения.” :D Интерпретирано в твоя случай - ядеш много малко като количество и трябва повече време за качествено изменение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1