Запуших се.

Здравейте, съфорумници!
Имам лекичък проблем с храненето, който ме кара да се чувствам леееееко смазан.
Твърдата храна нещо спря да “влиза” и от 6 хранения на ден, спаднах на 3, като се насилвам. Единственото ми спасение към момента са протеинови шейкове, вафли и тн, с който искам ДЕБЕЛО да подчертая, че не злоупотребявам. Относно водата- пия в момента между 6 и 8 литра на ден, като пия само, когато тялото ми поиска. Дайте някакво адекватно решение, като главния заподозрян според мен е , че не съм сменял хранителния режим от около 2 месеца. Не смятам за нужно да описвам с какво се храня и какви добавки приемам, защото досега 2 месеца всичко е било наред.

Загубил си апетит - това ли искаш да кажеш всъщност?

24.07.15
04:06

И защо си се хранил по 6 пъти на ден? Три пъти на ден стигат.

Може и да се нарече загуба на апетит, просто храната НЕ влиза. avitohol, защото се чувствам най-добре така, ти ако се чувстваш най-добре с 3 хранения на ден, си се храни по 3 пъти на ден.

24.07.15
11:33

А освен “влизането”, как е “излизането” на храната? Забравяте този много важен за живота ни етап. Високобелтъчно ли се храниш, имаш ли достатъчни фибри  в менюто, приемаш ли пробиотици и ензими?. Два месеца небалансирана храна са предостатъчни да нарушат естествената микрофлора на червата.

24.07.15
12:46

Опитай се да пиеш по-малко вода поне за няколко дни. Не пий изобщо поне половин час преди хранене и час след него. Има една теория, че и повече часове след храненето не трябва да се пие, която при някои съфорумци работи. Опитай се да провокираш стомаха си да работи по-интензивно - кисел плод 15-тина минути преди основното, повече фибри в храната и т.н.

Всичко си ми функционира правилно. Отделям по 2 пъти на ден, просто количеството храна, което мога да приема е много по-малко, а не искам да поддържам или да свалям килограми, искам да качвам, оттам идва целия проблем, че искам да качвам, но както се изрази Кольо, нямам апетит. Ще пробвам с киселия плод.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1