Моля помагайте

27.07.15
19:27

Здравейте вече близо 2 месеца правя горна / долна, но като цяло резултат не виждам... Качил съм само 1кг. Естествено спазвам хранителен режим. Въпроса ми е да продължа ли по тази методика или да разделя групите. Аз тренирам сега през ден защото ден работя ден почивам.

Демек: Горна П Долна П и така се върти, ако я променя ще изглежда така: Гърди предно и средно рамо почивка Гръб задно трапец почивка , Ръце почивка Крака почивка и цикъла се повтаря.

Моля не хектвайте ,а пишете по темата.

29.07.15
15:15

Ако на снимката си ти, колко очакваш да качиш (без медикаменти), даже е добре.

29.07.15
17:21

Е да ест ,че съм аз ,но все пак мисля , че мога да извлека повече и по голям прогрес. А относно програмата да я сменя ли ?

30.07.15
07:09

За близо 2 месеца каква промяна очакваш. Това е твърде малък период, човешкото тяло не се променя толкова драстично в рамките на толкова малко време- особено ако не си начинаещ и тренираш от много време.
Визията/ качването на килограми не са единственият критерий за свястна програма.
Напредваш ли силово, възстановяваш ли се добре, чувстваш ли се добре, значи тази програма/ този начин на трениране е подходящ за теб.
Поне още 2- 3 месеца отдели на програмата.

31.07.15
23:27

Мхм добре ще и дам още 2 месеца на програматА ,а след това ще видим. Иначе имам стаж и си прав , че по трудно ще качвам. Пия само протеин и спазвам хранителен режим. Мисля и 1 креатин да си купя , но ще видим. А ти тренирал лиси по този метод?

31.07.15
23:53

Да, тренирал съм по такъв тип сплит. Харесва ми.

01.08.15
07:59

Би ли написал какво представляваше като упражнения и серии и после щи напиша моя какъв е.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1