Как е тази програма?

11.02.04
11:04

Това е програмата ми която съм започнал от скоро. Разпределена е на 3 тренировки в седмицата - дни, които си избирам.
1 ден - Гръб, Бицепс
2 ден - Гърди, Трицепс
3 ден - Крака, Рамо (предно, задно, всякакво... :D )
също така и правя корем към 3 пъти в седмицата и предмишница когато ми падне. А според типа тяло съм от тези с бърз метаболизъм които по-трудно качват. Какво мислите за програмата ми?

Имам и втори въпрос. Казаха ми че комбинацията от флайс-кросовър-пуловър отваря гръдния кош. Слагам я  в тренировката си за гърди. Там ли и е мястото и има ли действително ефект от нея, защото като че ли чувствам напрежение в гръдния кош и май бачка 8)

EN

11.02.04
21:35

Абе човече всичко е ОК. Ама що правиш гръб с бицепс и гърди с трицепс, ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ, по добре гърди-бицепс 1 ден и гръб-трицепс друг, а краката и рамото хубаво прави си ги така много хора ги правят в един ден...

11.02.04
21:51

Съгласен съм с EnTiCeR, като правиш гръб с бицепс и гърди с трицепс, на по-малките мускули работата може да им дойде малко в повече и, особено ако си начинаещ, има голяма вероятност да претренираш. А за комбинацията флайс-кросовър-пуловър-флайсът е главно оформящо движение, пуловъра разтваря гръдния кош ( поне така казват, аз никога не съм го правил). Смятам, че повече се нуждаеш от движения за маса, така че включи повече преси в трянивовката си.
Успех !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1