Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

24.04.17
18:44

24.04.17

Кафе / мура 🙂
Фреш Грейпфрут и портокал кафе
3,5 км бягане
Зелена салата с две яйца
Шепа ягоди
Вечерята още е в мъгла,но ще гледам да е нещо готвено

Edit - нещо като пай от тиквички,яйца,сирене,кисело мляко,сода и малко пълнозърнесто брашно + млечна салата

Мнението беше редактирано от Веси на 24.04.17 23:15.

25.04.17
01:06

Малко е гадничка залата на Аркадия, ако е тази в Тракия срещу Метро. Нисък таван, като приземно мазе с малки прозорци рембрандово осветление, лежанките прокъсани, залата скъпа, поне последния път като бях там беше така.

25.04.17
06:38

Димо,да същата е,но работя в същата сграда, ходя в обедната почивка и ми излиза по лев на ден,ако ходя всеки ден.
Всяка друга зала значи да се прибирам вкъщи в 8 часа най-рано.
А и нямам особени претенции към светлина и състояние на уредите. Важно ми е да започна пак да ходя редовно 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 25.04.17 06:40.

25.04.17
08:58

Разбира се, удобството за логистиката и възможността да ги поддържаш редовно е най- важното при тренировките.

25.04.17
18:10

25/04
Кафе,фреш портокал и грейпфрут
Червени чушки с яйца,филийка черен хляб и айрян
Кафе,мура
Спанак с ориз

Тренировката:
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения
пек-дек - 4 серии по 12 повторения
кросоувър - 4 серии по 12 повторения
кoремни преси - 4 серии по 30 повторения
повдигане на краката от вис - 4 серии по 30 повторения

26.04.17
22:54

26/04

Кафе,фреш
Две три сладки - имаше повод в работата
Филийка черен препечен хляб,чушки с яйца и айрян
Вечерта ядох “пай” с тиквички и един домат, маслини

Утре с колелото 30 км и ако има как фитнес

27.04.17
20:21

27/04
30 км колело

Кафе/фреш
Кафе/мура
Млечна салата с една наденичка и айрян(ама,че комбинация), филийка черен хляб
Зелева салата,малка пилешка пържола(безкрайно ми е втръснала) и едно кюфте

Сутринта разбира се си забравих храната вкъщи и ядох каквото намерих в близкия магазин :(
Иначе ако се движа само по велоалея се прибирам за около 45 мин,а ако карам само направо(има такъв вариант) за 25. И все пак по велоалея е в пъти по-безопасно и обикновено като не закъснявам сутрин избирам този вариант.
Утре ще опитам да си направя предвидената в зала тренировка,пък дано ми се получи.
Нова ми е още обстановката и не ми е много комфортно,но на този етап нямам алтернатива.

Опитвам се да лягам по-рано,вместо безцелно да браузвам в Интернет,както и да си върна навика да пия по три литра вода.
Днес стигнах до около 2 само

От другата седмица започвам и с прием на L-Carnitine,като ще е хубаво и да се измеря,за да следя ще има ли аджеба резултат.

Адио от мен 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 23:41.

28.04.17
22:44

28/04
Кафе,фреш
Кафе/мура
Шопска салата и спанак с ориз
Голяма салата от зеле,моркови и царевица,едно кюфте 🙂
Около 2 л вода

Без тренировка

Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 07:02.

29.04.17
17:55

29/04
Почивен ден отвсякъде,готвя се с багажа на децата за почивка без мен и вниманието ми е заето с това.
Довечера ще опитам една бърза интензивна тренировка да измисля вкъщи,колкото да не е тотално изгубен деня в тази насока.
За днес кафе/2
Малко макарони със сирене и масло
Зелена салата с парче пилешко и айрян
Довечера може би нищо друго няма да ям.
Около литър и половина течности засега

Today’s mood

Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 22:26.

01.05.17
10:59

01/05
Днес се очертава ходене до “Асеновградски баири”, където ще съм само шофьор заради падането от предишния път с колелото. Но ще поснимам 🙂
План
Бягане,колкото успея да направя
Поне още три нормални хранения за днес

Досега
Кафе,парче домашен кекс със лимецово брашно и рожков

01.05.17
22:15

Малка промяна в плановете от предишния пост:

Храната беше парче пиле на грил със шопска салата и чаша кола,като вечерта хапнах само 4-5 хапки свинска пържола.
Движението предвид променените обстоятелства беше 20 км градско каране и бягането отпадна.

Утре ще опитам да направя една фитнес тренировка защото ще ходя с колата. Даже няма да е лошо да е преди работа.
Дано успея да се организирам и да стигна там макс до 8:00 часа,за да ми стигне времето

03.05.17
22:56

Опитах бягане,но не ми се получава.
Засега,докато се пооправя ще карам колело.
Храната днес малко... никаква.
Започна добре с
кафе и фреш
100 гр пълномаслено мляко и овесени трици и орехи
Зелена салата с половин пъстърва на скара
Два фалафела и 100 гр кисело мляко
Вечерта ядохме китайско,малко, че доста тежко и капак сладолед.

Повече никога риба на обяд,гладна бях като вълк цял ден след това

04.05.17
23:11

30 км колело

Кафе,фреш
Ябълка
Шопска салата и чушка бюрек
Ред шоколад,шепа орехи
Пица и бира по повод 😊

05.05.17
19:11

Кафе,фреш
Шопска салата и наденичка
Кафе,вафла
Вечеря неясна

Тренировка липсва,не мога да карам колело - вали като из ведро.
Аха да ида в залата, оказа се,че имаме билети за кино и както винаги ще остане сериозната тренировка “за утре”,  а ако събера малко воля(която липсва в последно време) може да се организирам и да направя една домашна тренировка
Как си знаех,че трябваше да тичам днес,ама като не си взех екип пфу,яд ме е!!!

06.05.17
19:04

23 км колело за час по равен терен,но мнооого мухи(да си купя очила за каране на колело,че ставам като зомби в очите след 20-30 км)

Таблетка L-Carnitine (първи прием от няколко години насам).

Днес храната пак никаква, лошо ми е и не ми се яде нищо.
После ще хапна един омлет с филе и кашкавал,айрян.
Изпекох си и орехи.

Nb да си взема мерките към днешна дата.

08.05.17
16:13

Бягане около 5 км,но с какъв зооор....не бях бягала с хрема!!!
Хем ми е трудно да дишам, хем искам да бягам,хем ми става смешно,кихане хахаха трагедия
И отгоре на всичко съм в един гаден момент от месеца,в който така и така нямам сила. Просто peachy…

Таблетка L-Carnitine преди бягането

Закуска нямаше ,само кафе.
После зеле с пилешко и парче овесена баница
След бягането една ябълка
Вечерта зелена салата от личната реколта с пилешко филе.
Чакам да узреят черешите и да забогатявам хахах килото по 50 лв 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 08.05.17 21:31.

09.05.17
18:58

Днес много лично ангажименти и накрая си минах 5-те км с ходене,дори без да бързам.
Порадвах се на слънцето,на спортуващите хора,на това,че макар и зает днес беше почивен ден и заради многото свършени неща беше пълноценен.

Утре ще си взема дрехи да потичам на велоалеята или в парка преди работа.
Също така трябва да измисля какво ще се яде и да го сготвя разбира се 🙂

Ще пробвам едни домашни солети с лимец,звучат обещаващо 🙂 ще снимам,ако се получи

Мнението беше редактирано от Веси на 09.05.17 20:16.

10.05.17
22:42

Ден без тренировка

Кафе,фреш
Шопска салата и две кюфтета
Корни милк и кафе
Вечеря навън-последен ден без децата. От утре да се връщам вече в коловоза на нормалните тренировки на открито.

Ще опитам да направя едно бягане утре по някое време.

14.05.17
17:00

Отново дни без тренировки по една или друга причина.
Не смогвам дори за вкъщи да се организирам да правя нещо.

Как се връща мотивацията и от къде да намеря време пфф?

15.05.17
22:27

Днешния объркан отвсякъде ден започна с кафе,после разходка в парка. Щях да обядвам като ми се обадиха за интервю за работа и трябваше да тръгна.  Оказа се нещо далеееч по-различно от очакванията ми. Поне успях да свърша още две-три неща преди да се прибера.
После готвене и чистене с децата.
Късна вечеря от зеленчукова запеканка на фурна,прясна краставица от двора и около 100 г. пилешко филе
Вода около 2 л
На снимката състоянието на плота ми в 22 часа след прекалено късната вечеря.

Мнението беше редактирано от Веси на 15.05.17 23:35.

15.06.17
00:13

Отново завръщам след дълга липса.
Все си мисля как след всеки пропуснат шанс да тренирам редовно има поне една добра страна и да-мисля,че се уча от грешките си. Осъзнавам ги и се опитвам да се боря с тях.

Вчера късно вечерта бях с колелото да едно от тепетата в града,като очаквах да ме затрудни повече като преход,но се оказа ок.
Днес съм нямала други активности,освен малко пешеходене 🙂
Опитвам се да се настроя пак на 5 хранения дневно,защото се чувствам много добре в такъв режим. Знам с какво трябва да се храня и ще опитам този път да е по-успешно.

Мнението беше редактирано от Веси на 15.06.17 00:13.

15.06.17
23:06

4 хранения за деня,2 основни и 2 междинни.2 кафета.2л и половина вода,ходене малко,около 5 км,но не можах да отделя време за друго. Вечерта още една кратка разходка о това беше.

Имам си нов член на семейството и тотално ми се зае времето покрай бебешките истории
Дано поне като поотрасне да ми е дружка за бягане.
Representing куче Фреди 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 15.06.17 23:07.

Bart Simpson

15.06.17
23:12

Лабрадудъл(Марли и аз)ли е?

15.06.17
23:29

Хаха да,лабрадорче е. Скрива ми топката отвсякъде 🙂

Bart Simpson

15.06.17
23:32

Мил душик,пожелавам ти много весели моменти и да е див повече отколкото ти се иска.

15.06.17
23:37

Благодаря ти,втори ми е и знам долу горе какво да очаквам,но с първия нямахме котарак.Сега тестостерона пука етажа по шевовете 😄 то гоненица ли бе да го опиша.
Поне ще имам “извинение” да тичам вечер или сутрин.

Bart Simpson

15.06.17
23:43

казано от Веси на 15.06.17, 23:37:

Благодаря ти,втори ми е и знам долу горе какво да очаквам,но с първия нямахме котарак.Сега тестостерона пука етажа по шевовете  то гоненица ли бе да го опиша.
Поне ще имам “извинение” да тичам вечер или сутрин.

Хайхаахахаййа,готино е,понякога и да си здухан, само като те погледне и наклони глава и се исмихваш.

16.06.17
21:31

Три хранения - две основни и едно междинно. 2 литра вода 2 кафета
Без тренировка,само обикаляне пеша работа - лекар - аптека - вкъщи.
Домакински разни неща с болно дете в ръце/бих могла да измисля нещо с 15 кг дете в ръцете/ и дотук с идеята за бягане или колело,нещо вкъщи за днес.
Сили НеТ

17.06.17
18:58

Днес имам сбирка на класа за 10 години от завършването.
Хранения 3 основни само.
Тренировка домашна-бърпита,клекове,лицеви опори,v-коремни преси в интервали 20/10 по 10 повторения за всяко упражнение
Това за днес от мен. Отивам на парти 🎉

Bart Simpson

17.06.17
19:06

казано от Веси на 17.06.17, 18:58:

Днес имам сбирка на класа за 10 години от завършването.
Хранения 3 основни само.
Тренировка домашна-бърпита,клекове,лицеви опори,v-коремни преси в интервали 20/10 по 10 повторения за всяко упражнение
Това за днес от мен. Отивам на парти

А дребния,кой ще го гледа?

17.06.17
20:37

В сигурни ръце вкъщи съм го оставила 🙂

18.06.17
17:37

Малееее колко ми се спи...след снощи лягане в 2 и ставане в 6:00 ох!
Днес пак ще е домашна тренировка. До бягане или колело дори няма да мога да стигна.
И снимка от снощи

Мнението беше редактирано от Веси на 18.06.17 17:39.

19.06.17
22:43

За малко минавам.
Днес нямах време (редовното оправдание) за закуска. Следователно зверския глад на обяд беше супер неприятен.
Отново грешка-отидох да обядвам на непознато място,следователно ядох може би най - гадните тиквички с ориз на света и тъкмо си викам дай поне десерта да става за нещо и още един топ в гадните храни-бисквитена торта без грам прясно мляко. Хапнах едно ъгълче и се отказах.
Вечерта вкъщи парче сьомгова пъстърва и порция шопска салата. Не тегля и меря на този етап,но това е за да се опитам да усетя порциите без това излишно според мен (като не е със състезателни цели) обременяване с грамажи.

Тренировка вкъщи със собствено тегло,кратка,но пак е нещо:
Клекове,напади,бг клек,лицеви опори и v преси.

Сега дзън с една водка и кола за смахнатия ден
А,имало още една снимка от онзи ден 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 19.06.17 23:00.

20.06.17
22:21

...съм имала едно основно хранене и две междинни. Толкова ми беше топло днес,че само вода можех да приема.
Кафета две и вода 2 литра някъде.
Не съм имала активности днес. Щях да карам колело,но не успях да намеря дупка във времето си след работа.
Утре ще се закусва някаква моя измишльотина-кисело мляко,чиа,орехи,праскови и мед.
Обяд супичка от жълт фасул и шопска салата.-това ми е плана засега пък да видим

Мнението беше редактирано от Веси на 20.06.17 22:24.

21.06.17
21:42

Деня като хранене мина по план.

Вечерта до отказ лицеви опори,джъмпинг джакс,V преси,клекове,български клек и  разтягане след това

30.06.17
20:53

Отново няколко дни липса.

Днес адската жега в Пловдив...

Две хранения основни и две междинни,2 литра вода и чаша кола. Утре отивам да търся хлад някъде с бебекучето 🙂
Ако се събудя по-рано преди да стане 100 градуса ще ида да бягам.
Днес без тренировка

02.07.17
12:23

Добро утро!
Днес се събудих,срещнах кантара и реших да се претегля. Не се бях теглила от около два месеца може би. Кантара показва 54 кг,което е радващо при моите хаотични домашни тренировки и хранене и при 56,5 кг в предишното теглене 🙂.  Но все пак трябва да измисля къде да ходя в зала. Не мога да постигна същия ефект вкъщи.

Вчера бяхме с кученцето на първата му по-голяма разходка си хижа Здравец над Пловдив. Така се скапа милото,че ми заспа в ръцете на връщане.

Днес малко къщни ангажименти - чистене,готвене и приготвяне за работния понеделник. Ако остане време пак може да изведем кучо.

За тренировка обмислям някоя от Интернет да опитам. Ще пиша какво е било след като се състои.

Храната:
Закуска: парче домашна “пица” с блат от лимец и семена,пуешко,моцарела и кашкавал
Кафе
Омлет със салата домати
Кисело мляко кофичка
Вечерята още е неясна.

03.07.17
22:18

Странен ден
Сутринта кратка интензивна тренировка преди кафето дори :
High knees
Бърпита
V преси
Лицеви опори
Опити за стойки на ръце - почти си спомних как ги правих през време
Времето с рязка промяна,поне на работа започвам да свиквам. Аз май писах,че пак си смених работата и затова не мога още да намеря читава зала да си продължа делото 🙂 но ще измисля нещо.

Храна:
Кроасан с кафе (да се направим,че го няма)
Картофена крем супа с кротони
Следобед кафе само
Вечерта миниатюрна порция мусака

Не мога да се наспя тези дни.
Поне като стоя до късно ще потърся зала,където да ходя преди работа.
Търси се в района на Сточна гара - Пловдив като изключвам фитнес Pulse

Gogo

03.07.17
22:54

Ан 100чна гара е Тотала 😄

Ако увеличиш радиуса, ще има още 3-4

04.07.17
08:01

Сутрин стигам до там около 8:00,а в 9:00 вече трябва да съм започнала работа. Затова търся възможно най-близо. И трябва да съм възможно най-експедитивна 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1