24.04.17
Кафе / мура 🙂
Фреш Грейпфрут и портокал кафе
3,5 км бягане
Зелена салата с две яйца
Шепа ягоди
Вечерята още е в мъгла,но ще гледам да е нещо готвено
Edit - нещо като пай от тиквички,яйца,сирене,кисело мляко,сода и малко пълнозърнесто брашно + млечна салата
Мнението беше редактирано от Веси на 24.04.17 23:15.
Малко е гадничка залата на Аркадия, ако е тази в Тракия срещу Метро. Нисък таван, като приземно мазе с малки прозорци рембрандово осветление, лежанките прокъсани, залата скъпа, поне последния път като бях там беше така.
Димо,да същата е,но работя в същата сграда, ходя в обедната почивка и ми излиза по лев на ден,ако ходя всеки ден.
Всяка друга зала значи да се прибирам вкъщи в 8 часа най-рано.
А и нямам особени претенции към светлина и състояние на уредите. Важно ми е да започна пак да ходя редовно 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 25.04.17 06:40.
Разбира се, удобството за логистиката и възможността да ги поддържаш редовно е най- важното при тренировките.
25/04
Кафе,фреш портокал и грейпфрут
Червени чушки с яйца,филийка черен хляб и айрян
Кафе,мура
Спанак с ориз
Тренировката:
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения
пек-дек - 4 серии по 12 повторения
кросоувър - 4 серии по 12 повторения
кoремни преси - 4 серии по 30 повторения
повдигане на краката от вис - 4 серии по 30 повторения
26/04
Кафе,фреш
Две три сладки - имаше повод в работата
Филийка черен препечен хляб,чушки с яйца и айрян
Вечерта ядох “пай” с тиквички и един домат, маслини
Утре с колелото 30 км и ако има как фитнес
27/04
30 км колело
Кафе/фреш
Кафе/мура
Млечна салата с една наденичка и айрян(ама,че комбинация), филийка черен хляб
Зелева салата,малка пилешка пържола(безкрайно ми е втръснала) и едно кюфте
Сутринта разбира се си забравих храната вкъщи и ядох каквото намерих в близкия магазин :(
Иначе ако се движа само по велоалея се прибирам за около 45 мин,а ако карам само направо(има такъв вариант) за 25. И все пак по велоалея е в пъти по-безопасно и обикновено като не закъснявам сутрин избирам този вариант.
Утре ще опитам да си направя предвидената в зала тренировка,пък дано ми се получи.
Нова ми е още обстановката и не ми е много комфортно,но на този етап нямам алтернатива.
Опитвам се да лягам по-рано,вместо безцелно да браузвам в Интернет,както и да си върна навика да пия по три литра вода.
Днес стигнах до около 2 само
От другата седмица започвам и с прием на L-Carnitine,като ще е хубаво и да се измеря,за да следя ще има ли аджеба резултат.
Адио от мен 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 23:41.
28/04
Кафе,фреш
Кафе/мура
Шопска салата и спанак с ориз
Голяма салата от зеле,моркови и царевица,едно кюфте 🙂
Около 2 л вода
Без тренировка
Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 07:02.
29/04
Почивен ден отвсякъде,готвя се с багажа на децата за почивка без мен и вниманието ми е заето с това.
Довечера ще опитам една бърза интензивна тренировка да измисля вкъщи,колкото да не е тотално изгубен деня в тази насока.
За днес кафе/2
Малко макарони със сирене и масло
Зелена салата с парче пилешко и айрян
Довечера може би нищо друго няма да ям.
Около литър и половина течности засега
Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.17 22:26.
01/05
Днес се очертава ходене до “Асеновградски баири”, където ще съм само шофьор заради падането от предишния път с колелото. Но ще поснимам 🙂
План
Бягане,колкото успея да направя
Поне още три нормални хранения за днес
Досега
Кафе,парче домашен кекс със лимецово брашно и рожков
Малка промяна в плановете от предишния пост:
Храната беше парче пиле на грил със шопска салата и чаша кола,като вечерта хапнах само 4-5 хапки свинска пържола.
Движението предвид променените обстоятелства беше 20 км градско каране и бягането отпадна.
Утре ще опитам да направя една фитнес тренировка защото ще ходя с колата. Даже няма да е лошо да е преди работа.
Дано успея да се организирам и да стигна там макс до 8:00 часа,за да ми стигне времето
Опитах бягане,но не ми се получава.
Засега,докато се пооправя ще карам колело.
Храната днес малко... никаква.
Започна добре с
кафе и фреш
100 гр пълномаслено мляко и овесени трици и орехи
Зелена салата с половин пъстърва на скара
Два фалафела и 100 гр кисело мляко
Вечерта ядохме китайско,малко, че доста тежко и капак сладолед.
Повече никога риба на обяд,гладна бях като вълк цял ден след това
30 км колело
Кафе,фреш
Ябълка
Шопска салата и чушка бюрек
Ред шоколад,шепа орехи
Пица и бира по повод 😊
Кафе,фреш
Шопска салата и наденичка
Кафе,вафла
Вечеря неясна
Тренировка липсва,не мога да карам колело - вали като из ведро.
Аха да ида в залата, оказа се,че имаме билети за кино и както винаги ще остане сериозната тренировка “за утре”, а ако събера малко воля(която липсва в последно време) може да се организирам и да направя една домашна тренировка
Как си знаех,че трябваше да тичам днес,ама като не си взех екип пфу,яд ме е!!!
23 км колело за час по равен терен,но мнооого мухи(да си купя очила за каране на колело,че ставам като зомби в очите след 20-30 км)
Таблетка L-Carnitine (първи прием от няколко години насам).
Днес храната пак никаква, лошо ми е и не ми се яде нищо.
После ще хапна един омлет с филе и кашкавал,айрян.
Изпекох си и орехи.
Nb да си взема мерките към днешна дата.
Бягане около 5 км,но с какъв зооор....не бях бягала с хрема!!!
Хем ми е трудно да дишам, хем искам да бягам,хем ми става смешно,кихане хахаха трагедия
И отгоре на всичко съм в един гаден момент от месеца,в който така и така нямам сила. Просто peachy…
Таблетка L-Carnitine преди бягането
Закуска нямаше ,само кафе.
После зеле с пилешко и парче овесена баница
След бягането една ябълка
Вечерта зелена салата от личната реколта с пилешко филе.
Чакам да узреят черешите и да забогатявам хахах килото по 50 лв 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 08.05.17 21:31.
Днес много лично ангажименти и накрая си минах 5-те км с ходене,дори без да бързам.
Порадвах се на слънцето,на спортуващите хора,на това,че макар и зает днес беше почивен ден и заради многото свършени неща беше пълноценен.
Утре ще си взема дрехи да потичам на велоалеята или в парка преди работа.
Също така трябва да измисля какво ще се яде и да го сготвя разбира се 🙂
Ще пробвам едни домашни солети с лимец,звучат обещаващо 🙂 ще снимам,ако се получи
Мнението беше редактирано от Веси на 09.05.17 20:16.
Ден без тренировка
Кафе,фреш
Шопска салата и две кюфтета
Корни милк и кафе
Вечеря навън-последен ден без децата. От утре да се връщам вече в коловоза на нормалните тренировки на открито.
Ще опитам да направя едно бягане утре по някое време.
Отново дни без тренировки по една или друга причина.
Не смогвам дори за вкъщи да се организирам да правя нещо.
Как се връща мотивацията и от къде да намеря време пфф?
Днешния объркан отвсякъде ден започна с кафе,после разходка в парка. Щях да обядвам като ми се обадиха за интервю за работа и трябваше да тръгна. Оказа се нещо далеееч по-различно от очакванията ми. Поне успях да свърша още две-три неща преди да се прибера.
После готвене и чистене с децата.
Късна вечеря от зеленчукова запеканка на фурна,прясна краставица от двора и около 100 г. пилешко филе
Вода около 2 л
На снимката състоянието на плота ми в 22 часа след прекалено късната вечеря.
Мнението беше редактирано от Веси на 15.05.17 23:35.
Отново завръщам след дълга липса.
Все си мисля как след всеки пропуснат шанс да тренирам редовно има поне една добра страна и да-мисля,че се уча от грешките си. Осъзнавам ги и се опитвам да се боря с тях.
Вчера късно вечерта бях с колелото да едно от тепетата в града,като очаквах да ме затрудни повече като преход,но се оказа ок.
Днес съм нямала други активности,освен малко пешеходене 🙂
Опитвам се да се настроя пак на 5 хранения дневно,защото се чувствам много добре в такъв режим. Знам с какво трябва да се храня и ще опитам този път да е по-успешно.
Мнението беше редактирано от Веси на 15.06.17 00:13.
4 хранения за деня,2 основни и 2 междинни.2 кафета.2л и половина вода,ходене малко,около 5 км,но не можах да отделя време за друго. Вечерта още една кратка разходка о това беше.
Имам си нов член на семейството и тотално ми се зае времето покрай бебешките истории
Дано поне като поотрасне да ми е дружка за бягане.
Representing куче Фреди 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 15.06.17 23:07.
15.06.17
23:12
Лабрадудъл(Марли и аз)ли е?
15.06.17
23:32
Мил душик,пожелавам ти много весели моменти и да е див повече отколкото ти се иска.
Благодаря ти,втори ми е и знам долу горе какво да очаквам,но с първия нямахме котарак.Сега тестостерона пука етажа по шевовете 😄 то гоненица ли бе да го опиша.
Поне ще имам “извинение” да тичам вечер или сутрин.
15.06.17
23:43
казано от Веси на 15.06.17, 23:37:
Благодаря ти,втори ми е и знам долу горе какво да очаквам,но с първия нямахме котарак.Сега тестостерона пука етажа по шевовете то гоненица ли бе да го опиша.
Поне ще имам “извинение” да тичам вечер или сутрин.
Хайхаахахаййа,готино е,понякога и да си здухан, само като те погледне и наклони глава и се исмихваш.
Три хранения - две основни и едно междинно. 2 литра вода 2 кафета
Без тренировка,само обикаляне пеша работа - лекар - аптека - вкъщи.
Домакински разни неща с болно дете в ръце/бих могла да измисля нещо с 15 кг дете в ръцете/ и дотук с идеята за бягане или колело,нещо вкъщи за днес.
Сили НеТ
Днес имам сбирка на класа за 10 години от завършването.
Хранения 3 основни само.
Тренировка домашна-бърпита,клекове,лицеви опори,v-коремни преси в интервали 20/10 по 10 повторения за всяко упражнение
Това за днес от мен. Отивам на парти 🎉
17.06.17
19:06
казано от Веси на 17.06.17, 18:58:
Днес имам сбирка на класа за 10 години от завършването.
Хранения 3 основни само.
Тренировка домашна-бърпита,клекове,лицеви опори,v-коремни преси в интервали 20/10 по 10 повторения за всяко упражнение
Това за днес от мен. Отивам на парти
А дребния,кой ще го гледа?
Малееее колко ми се спи...след снощи лягане в 2 и ставане в 6:00 ох!
Днес пак ще е домашна тренировка. До бягане или колело дори няма да мога да стигна.
И снимка от снощи
Мнението беше редактирано от Веси на 18.06.17 17:39.
За малко минавам.
Днес нямах време (редовното оправдание) за закуска. Следователно зверския глад на обяд беше супер неприятен.
Отново грешка-отидох да обядвам на непознато място,следователно ядох може би най - гадните тиквички с ориз на света и тъкмо си викам дай поне десерта да става за нещо и още един топ в гадните храни-бисквитена торта без грам прясно мляко. Хапнах едно ъгълче и се отказах.
Вечерта вкъщи парче сьомгова пъстърва и порция шопска салата. Не тегля и меря на този етап,но това е за да се опитам да усетя порциите без това излишно според мен (като не е със състезателни цели) обременяване с грамажи.
Тренировка вкъщи със собствено тегло,кратка,но пак е нещо:
Клекове,напади,бг клек,лицеви опори и v преси.
Сега дзън с една водка и кола за смахнатия ден
А,имало още една снимка от онзи ден 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 19.06.17 23:00.
...съм имала едно основно хранене и две междинни. Толкова ми беше топло днес,че само вода можех да приема.
Кафета две и вода 2 литра някъде.
Не съм имала активности днес. Щях да карам колело,но не успях да намеря дупка във времето си след работа.
Утре ще се закусва някаква моя измишльотина-кисело мляко,чиа,орехи,праскови и мед.
Обяд супичка от жълт фасул и шопска салата.-това ми е плана засега пък да видим
Мнението беше редактирано от Веси на 20.06.17 22:24.
Деня като хранене мина по план.
Вечерта до отказ лицеви опори,джъмпинг джакс,V преси,клекове,български клек и разтягане след това
Отново няколко дни липса.
Днес адската жега в Пловдив...
Две хранения основни и две междинни,2 литра вода и чаша кола. Утре отивам да търся хлад някъде с бебекучето 🙂
Ако се събудя по-рано преди да стане 100 градуса ще ида да бягам.
Днес без тренировка
Добро утро!
Днес се събудих,срещнах кантара и реших да се претегля. Не се бях теглила от около два месеца може би. Кантара показва 54 кг,което е радващо при моите хаотични домашни тренировки и хранене и при 56,5 кг в предишното теглене 🙂. Но все пак трябва да измисля къде да ходя в зала. Не мога да постигна същия ефект вкъщи.
Вчера бяхме с кученцето на първата му по-голяма разходка си хижа Здравец над Пловдив. Така се скапа милото,че ми заспа в ръцете на връщане.
Днес малко къщни ангажименти - чистене,готвене и приготвяне за работния понеделник. Ако остане време пак може да изведем кучо.
За тренировка обмислям някоя от Интернет да опитам. Ще пиша какво е било след като се състои.
Храната:
Закуска: парче домашна “пица” с блат от лимец и семена,пуешко,моцарела и кашкавал
Кафе
Омлет със салата домати
Кисело мляко кофичка
Вечерята още е неясна.
Странен ден
Сутринта кратка интензивна тренировка преди кафето дори :
High knees
Бърпита
V преси
Лицеви опори
Опити за стойки на ръце - почти си спомних как ги правих през време
Времето с рязка промяна,поне на работа започвам да свиквам. Аз май писах,че пак си смених работата и затова не мога още да намеря читава зала да си продължа делото 🙂 но ще измисля нещо.
Храна:
Кроасан с кафе (да се направим,че го няма)
Картофена крем супа с кротони
Следобед кафе само
Вечерта миниатюрна порция мусака
Не мога да се наспя тези дни.
Поне като стоя до късно ще потърся зала,където да ходя преди работа.
Търси се в района на Сточна гара - Пловдив като изключвам фитнес Pulse
03.07.17
22:54
Ан 100чна гара е Тотала 😄
Ако увеличиш радиуса, ще има още 3-4
Сутрин стигам до там около 8:00,а в 9:00 вече трябва да съм започнала работа. Затова търся възможно най-близо. И трябва да съм възможно най-експедитивна 🙂